PASULJ

Sanjao sam Tumačenje sna
PASULJ

Videti ga u snu znači da ćeš čuti prijatne vesti, uspeh; jesti: bolest, svađa, neraspoloženje; kupovati: slabi poslovi; brati: prebrza odluka; saditi: ne očekuj mnogo od bližnjih.

Šta znači sanjati pasulj (grah)?

Ako u snu vidite pasulj, to ukazuje da ćete čuti prijatne vesti. Moguće je da ćete čekati rezultate koji imaju veze sa vašim zdravstvenim stanjem, a koji će biti i više nego dobri. Smatrate da snaga na usta ulazi zbog čega se trudite da se dobro hranite, da se rekreirate, da pozitivno mislite i da činite sve što vašem telu i psihi prija.

 

Sanjati da jedete pasulj

Ukoliko u snu jedete pasulj, to označava svađu. Verovatno se žrtvujete za članove vaše porodice što oni ne primećuju i ne umeju da cene. Ne pamtite kada ste poslednji put nešto sebi priuštili jer ne želite da oni budu uskraćeni i da se razlikuju od svojih vršnjaka.

 

Sanjati da kupujete pasulj

Kada u snu kupujete pasulj, to implicira da su vam poslovi slabi. Može se desiti da u narednom periodu nećete imati veliku zaradu zbog čega ćete se truditi da uštedite na svakoj sitnici. Ukoliko vam se ukaže prilika za dodatni posao, bez razmišljanja ćete je prihvatiti i nastaviti da se nadate boljim danima.

 

Sanjati da berete pasulj

Ako u snu berete pasulj, to simbolizuje prebrzu odluku. Vi ste osoba koja reaguje na prvu loptu zbog čega se kasnije, uglavnom, kajete. Ne umete da pustite stvari da prenoće niti se vodite izrekom da je jutro pametnije od večeri. Zbog takvog stava, ljudi iz okoline vas smatraju neodgovornom i nestabilnom ličnošću od koje nikad ne znaju šta da očekuju.

Sanjati da sadite pasulj

Kada u snu sadite pasulj, to znači da ne očekujete mnogo od bližnjih. Vi ste osoba koja bi svakome učinila uslugu, a posebno prijatelju ili rođaku. Međutim, bićete u prilici da se uverite da mnogi to rade samo ako imaju neku korist. Zato vam je najbolje da se ni na koga ne oslanjate i da sami gurate napred bez ičije pomoći.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, jeli, sadili, brali ili kupovali pasulj, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija pasulja

Pasulj je jednogodišnja biljka iz porodice mahunarki.