PATKA DIVLJA

Sanjao sam Tumačenje sna
PATKA DIVLJA

Videti divlju patku u snu znači da vam predstoji neočekivani uspeh, veselje.

Šta znači sanjati divlju patku?

Ako u snu vidite divlju patku, to označava uspeh. Moguće je da ćete se radovati rezultatima koji će doći do izražaja mnogo kasnije nego što ste očekivali. Shvatićete da je za sve u životu potrebno vreme jer ono obezbeđuje i kvalitet, dok su brze stvari, kako poslovica kaže, obično i kuse.

 

Sanjati da lovite divlju patku

Ukoliko u snu lovite divlju patku, to ukazuje da ste uporni u ljubavi. Vi nikada ne odustajete od osobe koja vam se sviđa, čak i kada deluje da su vam šanse minimalne. Verujete u vaše kvalitete i sigurni ste da možete svakoga da usrećite pa se ne smirujete dok i dotičan/dotična to ne shvati.

 

Sanjati da divlja patka leti

Kada u vašem snu divlja patka leti, to implicira da ćete nekome pomoći. Verovatno će se član vaše porodice ili prijatelj/ica osećati loše pa ćete mu/joj pružiti podršku da ponovo stane na noge. Neće vam biti teško da ga/je svaki dan obilazite, zovete, razgovarate i radite sve ostalo što će mu/joj popraviti raspoloženje.

 

Sanjati da divlja patka pliva

Ako u vašem snu divlja patka pliva, to simbolizuje mir. Može se desiti da ćete za vikend otići negde gde ćete vreme provesti u prirodi, daleko od buke, kompjutera i ostalih stvari koje svakodnevno koristite. Značiće vam da malo promenite sredinu, samo što ćete jedva naterati sebe da se vratite na staro.

Sanjati da jedete divlju patku

Kada u snu jedete divlju patku, to znači da volite da eksperimentišete. Vi ste osoba koja se svaki dan trudi da uradi ili da nauči nešto novo jer se brzo zasitite rutine koja vas opterećuje. Ne drži vas mesto pa se dešava da u trenutku odlučite da izađete ili da otputujete o čemu nikoga i ne obavestite.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, lovili ili jeli divlju patku, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija divlje patke

Divlja patka je ptica iz porodice plovki (plovuše, guščarice) koja nastanjuje suptropske delove Severne Amerike, Azije, Evrope i Australije.