PATKA (plovka)

Sanjao sam Tumačenje sna
PATKA (plovka)

U vodi: vodićeš važne razgovore, pomirenje sa nekim; na kopnu: svađa, neprilike na poslu; jesti: tuga, žalost.

Šta znači sanjati patku (plovku)?

Ako u snu vidite patku, to simbolizuje dobar znak. Moguće je da ste u nedoumici da li da uradite nešto što će doneti velike promene u vaš život. Nakon ovog sna, nemojte uopšte da sumnjate, već se usudite i izađite iz vaše zone komfora. Pozitivni rezultati, praćeni uzbuđenjem i iščekivanjem, sigurno neće izostati.

 

Sanjati patku u vodi

Ukoliko u snu vidite patku u vodi, to ukazuje da ćete voditi važne razgovore. Može se desiti da ćete posle dužeg vremenskog perioda sresti osobu sa kojom niste ostali u dobrim odnosima. Pošto ćete u budućnosti imati dodirnih tačaka, shvatićete da je bolje da proglasite primirje i da raščistite ono što vam je smetalo.

 

Sanjati patku na kopnu

Kada u snu vidite patku na kopnu, to upozorava na neprilike. Verovatno će vas neko od kolega ili članova porodice optužiti da se bavite stvarima koje vas se ne tiču i da previše dajete sebi za pravo. Bićete veoma povređeni jer cilj svake vaše akcije nije da uzdignete sebe, već da potpomognete napredak zajednice kojoj pripadate.

Sanjati da jedete patku

 

Ako u snu jedete patku, to označava tugu. Moguće je da ćete imati višak slobodnog vremena pa će vam doći „žuta minuta“ koje će vas naterati da negativno gledate na život. Razmišljaćete samo o prilikama koje ste propustili, o ljudima koji vam više nisu bliski i o svakoj nepravdi koju ste pretrpeli. To će trajati neko vreme posle čega će vas ponovo okupirati obaveze koje će učiniti da zaboravite stanje u kome ste se nalazili.

Sanjati da hranite patke

Kada u snu hranite patke, to simbolizuje radost. Vi ste osoba koja sama ili u društvu voli da praktikuje rituale posle kojih se oseća bolje. To može biti: šetnja, gledanje filma, izlet u prirodi ili neka druga aktivnost. Na poslu ili u školi se trudite da odvojite par trenutaka za sebe i da se distancirate od stresnih situacija.

Sanjati patka

Ako ste sanjali patka to ukazuje da će neki važni razgovori proći pozitivno za vas.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, hranili ili jeli patku, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija pataka

Patke su ptice izduženog tela iz porodice Anatidae.