SESTRA

Sanjao sam Tumačenje sna
SESTRA

Videti sestru u snu znači da ćeš dobiti poklon, a sanjati da je umrla simboliše veselje u porodici.

Šta znači sanjati sestru?

Ako u snu vidite sestru, to ukazuje da ćete dobiti poklon. Moguće je da će bliska osoba hteti da vas obraduje predmetom koji vam je potreban. Pokušaće da vas izokola ispita kako ne biste posumnjali da vam sprema iznenađenje.

 

Sanjati da vam je sestra umrla

Ukoliko u snu vidite da vam je sestra umrla, ne plašite se, to simbolizuje veselje u porodici. Može se desiti da će neko od rođaka postići veliki uspeh koji ćete hteti da proslavite. Maksimalno ćete se angažovati oko organizacije jer ćete se mnogo radovati zbog nje/ga.

 

Sanjati da razgovarate sa sestrom

Kada u snu razgovarate sa sestrom, to implicira da vam je potreban savet. Verovatno ste već duže vreme zbunjeni i ne znate kako da postupite u određenoj situaciji, a da se ne pokajete. Pitaćete ljude iz okruženja da vam kažu svoje mišljenje, ali problem će biti što svako od njih ima drugačiju teoriju.

Sanjati da napadate sestru

 

Ako u snu napadate sestru, to znači da ćete se pokajati. Možda ćete postupiti loše prema nekome ko vas je oduvek štitio. Optužićete ga/je za stvari koje nije uradio/la i nećete mu/joj pružiti šansu da se brani. Kasnije ćete shvatiti koliko vam je značio i koliko ste pogrešili, ali vaš odnos više neće biti isti.

Sanjati da vas napada sestra

Ukoliko u snu vas napada sestra, to ukazuje da se osećate odbačeno. Moguće je da nemate nikakvu komunikaciju sa članovima porodice zbog čega ste nesigurni i rezervisani u društvu. Plašite se da ćete doživeti isto što i u kući pa vam je lakše da glumite da ste hladni i nezainteresovani, nego da otkrijete brojne slabosti.

Sanjati da ispraćate sestru

Kada u snu ispraćate sestru, to označava novi početak. Može se desiti da će se bliska osoba venčati ili na duži period otići u inostranstvo. Iako će vam nedostajati, bićete svesni da je to za njeno/njegovo dobro pa nećete dozvoliti da vidi koliko ste tužni.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, razgovarali, ispraćali ili napali sestru, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija sestre

Sestra je ženska osoba koja deli iste roditelje sa drugom osobom.