TABLA ŠKOLSKA

Sanjao sam Tumačenje sna
TABLA ŠKOLSKA

Vidjeti školsku tablu u snu savetuje da dobar savet treba poslušati; pisati, brisati je upozorava da ćeš na javi zapasti u dugove.

Šta znači sanjati školsku tablu?

Sanjati da vidite školsku tablu

 

Ako u snu vidite školsku tablu, to znači da biste trebali da poslušate dobar savet. Verovatno će vam bliska osoba reći nešto što niste želeli da čujete. Zbog toga ćete se dvoumiti, ali i vi ćete shvatiti da u životu nije moguće samo raditi stvari koje volimo. Nekad je potrebno izaći iz zone komfora što će doneti napredak na svim poljima.

Sanjati da pišete po školskoj tabli

 

Ukoliko u snu pišete po školskoj tabli, to je upozorenje da ćete na javi zapasti u dugove. Može se desiti da će sve početi bezazlenim zaduživanjem u banci ili kod osobe iz okruženja. Pošto nećete imati da vratite, pozajmićete novac od drugih i tako ćete ući u začarani krug iz kog se izlaz teško pronalazi.

Sanjati da brišete školsku tablu

Kada u snu brišete školsku tablu, to ukazuje da ćete nešto početi iz početka. Vi ste perfekcionista i ništa ne radite polovično. Čim napravite grešku, u stanju ste da sve odbacite i da krenete opet Jovo nanovo. Neretko noćima oka ne sklopite samo da biste u roku uradili onako kako smatrate da je ispravno.

 

Sanjati da ste kupili školsku tablu

Ako u snu kupite školsku tablu, to implicira da ćete postati odgovorniji. Moguće je da ćete početi da zapisujete sve obaveze koje biste trebali da završite u toku dana. Na taj način ništa nećete zaboraviti pa drugi neće imati razloga da se ljute na vas. Bolje funkcionišete kada sve unapred isplanirate i kada nemate previše slobodnog vremena.

Sanjati da prodajete školsku tablu

Kada u snu prodajete školsku tablu, to znači da ćete se opustiti. Verovatno ste preopterećeni poslom i često ga donosite kući. Pošto ćete propustiti mnoge lepe trenutke u životu bliskih ljudi, shvatićete da morate da usporite jer novac neće moći da vam ih nadoknadi.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, pisali, brisali, kupili ili prodali školsku tablu, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija školske table

Školska tabla je predmet u svakoj učionici po kojem se piše i objašnjava nastavno gradivo.