TANJIR

Sanjao sam Tumačenje sna
TANJIR

Videti tanjir u snu označava skrivenu ljubav, svečanost, istinite glasove; a razbiti ga upozorava na brige, žalost.

Šta znači sanjati tanjir?

Sanjati da vidite tanjir

 

Ako u snu vidite tanjir, to označava skrivenu ljubav. Moguće je da vam se već duže vreme sviđa osoba kojoj to ne smete da priznate. Trudite se da se normalno ponašate u njegovom/njenom društvu, ali plašite se da ćete reći ili uraditi nešto što će vas odati. Često o njemu/njoj razmišljate protiv svoje volje i pitate se kada će to prestati.

Sanjati da ste razbili tanjir     

 

Ukoliko u snu razbijete tanjir, to upozorava na brige. Može se desiti da će vaša plata biti smanjena ili da ćete ostati bez posla. Pošto vaša porodica zavisi od vas, moraćete da se snalazite kako oni ne bi osetili posledice.

Sanjati da jedete iz tanjira

Kada u snu jedete iz tanjira, to ukazuje da ste opušteni. Vi ste dobro organizovani pa uvek stignete da završite sve svoje obaveze. Nigde ne žurite i ništa ne ostavljate za poslednji trenutak. Poštujete svoje i tuđe vreme pa ne tolerišete kada drugi kasne.

Sanjati pun tanjir

 

Ako u snu vidite pun tanjir, to označava vašu glad za životom. Verovatno ste mnoge stvari propustili i voleli biste da ih nadoknadite. Ranije ste se plašili nepoznatog i igrali ste na sigurno. Nešto vam se desilo ili će se tek desiti pa ćete shvatiti da je život suviše kratak da bi vam tek tako prošao.

Sanjati prazan tanjir

Ukoliko u snu vidite prazan tanjir, to implicira da u vašem životu postoji emotivna praznina. Moguće je da vam neko nije pružio ljubav i pažnju kada vam je bila najpotrebnija. Zato se osećate zapostavljeno i manje vredno od drugih. Tražite potvrdu za sve što radite, a kada je ne dobijete, očajavate.

Sanjati da mrljate po tanjiru

Kada u snu mrljate po tanjiru, to znači da ne znate šta želite. Verovatno morate da donesete tešku odluku koja će imati veliki uticaj na vašu budućnost. Trudićete se da je odložite jer vam nijedna opcija neće delovati dovoljno dobra.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, razbili ili jeli iz tanjira, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija tanjira

Tanjir je kuhinjska posuda u kojoj se služi hrana.