TELEFONIRATI

Sanjao sam Tumačenje sna
TELEFONIRATI

Telefonirati u snu znači da te očekuju hitni poslovi.

Šta znači sanjati da telefonirate?

Sanjati da telefonirate nepoznatoj osobi

 

Ako u snu telefonirate nepoznatoj osobi, to implicira da vas očekuju hitni poslovi. Moguće je da ćete u narednom periodu biti veoma zauzeti i da ćete sarađivati sa ljudima koje prvi put u životu vidite. Sa nekima od njih ćete se odmah razumeti, dok sa drugima nećete naći zajednički jezik.

Sanjati da telefonirate poznatoj osobi

 

Ukoliko u snu telefonirate poznatoj osobi, to ukazuje da ste se nekoga uželeli. Vetovatno dugo niste videli osobu sa kojom ste ranije bili bliski. Želećete da je/ga iznenadite pa ćete joj/mu otići u posetu bez najave.

Sanjati da vama telefonira nepoznata osoba

Kada vam u snu telefonira nepoznata osoba, to znači da imate tajnog udvarača. Moguće je da se dopadate nekome ko se plaši da vam to kaže u lice. Pretpostavićete ko je u pitanju, ali nećete ništa uraditi dok on/a sam/a ne skupi hrabrosti da vam se predstavi.

Sanjati da vam telefonira poznata osoba

 

Ako vam u snu telefonira poznata osoba, to implicira da će vas neko zamoliti za uslugu. Verovatno se radi o nekome ko će tražiti vaš savet ili pozajmicu. Shvatićete da je ozbiljan/ozbiljna i učinićete sve što je u vašoj moći da mu/joj pomognete.

Sanjati da ste telefonirali i odmah spustili slušalicu

Ukoliko u snu telefonirate i odmah spustite slušalicu, to ukazuje da ste zaljubljeni. Moguće je da ćete samo želeti da čujete glas dotičnoj osobi. Biće vam jasno da se detinjasto ponašate i svi će vam reći da budete iskreni.

Sanjati da je vama neko telefonirao i odmah spustio slašalicu

Kada u snu vama neko telefonira i odmah spusti slušalicu, to je upozorenje da će vam neko pretiti. Može se desiti da ćete se zameriti ljudima koji će pokušati da vas zaplaše. Iako vam neće biti svejedno, nećete im dozvoliti da isteraju po svom.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro telefonirali, ili je neko vama telefonirao, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija telefoniranja

Telefoniranje je slušanje, govor i reakcija putem telefona.