TENK

Sanjao sam Tumačenje sna
TENK

Videti tenk u snu znači da se ne prepirete sa jačim od sebe.

Šta znači sanjati tenk?

Sanjati da vidite tenk

 

Ako u snu vidite tenk, to implicira da se ne prepirete sa jačim od sebe. Moguće je da nećete voditi računa kome šta govorite zbog čega će vas neko od nadređenih uzeti na zub. Pokušaćete da se opravdate, ali teško ćete ispraviti loš utisak koji ste ostavili.

Sanjati da vozite tenk

 

Ukoliko u snu vozite tenk, to označava dobitak. Može se desiti da ćete biti unapređeni i da ćete imati veću platu nego ranije. Konačno ćete moći da brojne planove sprovedete u delo i da častite sebe zasluženim odmorom.

Sanjati da neko vozi tenk

Kada u snu neko vozi tenk, to znači da će vas dotični/a osoba provocirati. Verovatno ćete nekome iz okruženja smetati pa se neće libiti da vam to i pokaže. Pokušaćete sa njim/njom otvoreno da razgovarate, ali shvatićete da se radi o nekome ko do podne mrzi ceo svet, a od podne i samoga/samu sebe.

Sanjati da popravljate tenk

Ako u snu popravljate tenk, to ukazuje da ćete imati težak zadatak. Vi svima delujete ozbiljno i odgovorno zbog čega vam poveravaju tajne i traže savete koji vam oduzimaju mnogo vremena. Pokušavate svakome da pomognete, ali ljudi često nemaju osećaja i ne shvataju da i vi imate privatan život.

 

Sanjati da neko popravlja tenk

Ukoliko u snu neko popravlja tenk, to implicira da ćete imati zamerke. Vi ste osoba koja smatra da sve ume najbolje da uradi pa se drugima mešate u posao. U svakoj ste čorbi mirođija zbog čega mnogi izbegavaju da sarađuju sa vama.

Sanjati da pucate iz tenka

Kada u snu pucate iz tenka, to znači da ste oprezni. Moguće je da ste imali loša iskustva sa ljudima zbog čega često ne uspevate da se opustite u društvu. Plašite se da će vas neko ismejati pa odmah prelazite u napad koji je vaša najbolja odbrana.

Sanjati da stojite pred tenkom

Ako u snu stojite pred tenkom, to implicira da ćete se boriti za vaša prava. Verovatno će neko na poslu ili u kući pokušati da vam ih uskrati, ali vi nećete popustiti. Ostaćete dosledni sebi bez obzira na probleme koje ćete imati.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli tenk uživo ili na televiziji, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija tenka

Tenk je oklopno vojno vozilo koje služi za uništavanje neprijatelja.