TEPSIJA

Sanjao sam Tumačenje sna
TEPSIJA

Prazna tepsija u snu označava štetu, svađu; puna je simbol nove ljubavne, vanbračne veze koja će vam se uskoro dogoditi.

Šta znači sanjati tepsiju?

Sanjati da vidite praznu tepsiju

 

Ako u snu vidite praznu tepsiju, to upozorava na svađu. Može se desiti da ukućani neće biti zadovoljni onim što imaju, već da će stalno tražiti više. Vi ćete se potruditi da im pružite sve što je u vašoj moći, ali shvatićete da bi vas više poštovali da ste drugačije postupali.

Sanjati novu tepsiju

 

Ukoliko u snu vidite punu tepsiju, to označava novu ljubavnu vezu. Moguće je da ćete upoznati osobu koja će vam se dopasti na prvi pogled. Osetićete leptiriće u stomaku i ponašaćete se kao tinejdžer/ka. Radićete sve kako biste mu/joj ugodili pa nećete obraćati pažnju na druge koji će vas savetovati da ne žurite.

Sanjati da perete tepsiju

Kada u snu perete tepsiju, to implicira da završavate tuđe obaveze. Verovatno u kući ili na poslu radite više nego što se od vas očekuje. Trudite se da svima pomognete, a najmanje mislite o sebi. Neprijatno će vas iznenaditi reakcija ukućana ili kolega kada ne budete mogli da im izađete u susret. Prema vama će se ponašati kao sa nikada ništa niste učinili za njih i smatraće vas neprijateljem.

Sanjati da ste kupili tepsiju

 

Ako u snu kupite tepsiju, to ukazuje da ćete okrenuti novi list. Moguće je da ćete postati svesni nekih negativnih osobina koje biste želeli da promenite. Prestaćete da kukate i da se žalite jer ćete shvatiti da je sve u vašim rukama i da što pre morate da se pokrenete.

Sanjati da ste bacili staru tepsiju

Ukoliko u snu bacite staru tepsiju, to znači da lako odustajete. Vi ste osoba koja, čim se pojave problemi, će radije prekinuti vezu ili prijateljstvo nego da se za njega bori. Zato mnogi smatraju da ste površni i bezosećajni, ali za vas je to odbrambeni mehanizam zahvaljujući kome niko ne može da vas povredi.

Sanjati da ste dobili tepsiju

Kada u snu dobijete tepsiju, to implicira da neko želi da upravlja vama. Verovatno se radi o osobi koja na vas ima veliki uticaj. On/a vas ne prihvata takvog/takvu kakvi ste, već se trudi da vam nametne svoje ideje i planove. Ukoliko na sve pristanete, polako ćete gubiti sebe.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, prali, kupili, dobili ili bacili tepsiju, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija tepsije

Tepsija je metalna kuhinjska posuda u kojoj se peče hrana.