TESTO

Sanjao sam Tumačenje sna
TESTO

Sanjati testo upozorava da nailaze male prepreke, nesloga u braku.

Šta znači sanjati testo?

Sanjati da vidite testo

 

Ako u snu vidite testo, to upozorava na neslogu u braku/vezi. Moguće je da partner/ka i vi nećete uspeti da pronađete zajednički jezik. Smetaće vam sve što on/a uradi zbog čega ćete mu/joj prigovarati. Shvatićete da je najbolje da se par dana osamite kako biste pronašli uzrok takvog ponašanja.

Sanjati da mesite testo

 

Ukoliko u snu mesite testo, to ukazuje da ćete nekome hteti da ugodite. Verovatno se radi o dragoj osobi ili o nekome od koga očekujete uslugu. Bićete naročito ljubazni prema dotičnom/oj jer ćete to smatrati vašom dužnošću i načinom da mu/joj se makar delimično odužite.

Sanjati da neko drugi mesi testo

Kada u snu neko drugi mesi testo, to implicira da ćete imati problema sa dotičnom osobom. Moguće je da je u pitanju kolega koji vam često kontrira. Imate osećaj da se takmiči sa vama i da želi da dokaže da je u svemu bolji/a. U početku će vas nervirati njegov/njen stav, ali vremenom ćete početi da ga/je ignorišete.

 

Sanjati da jedete testo

Ako u snu jedete testo, to znači da ćete naškoditi samom/oj sebi. Vi ste osoba koja najviše voli da uživa u onome što joj je zabranjeno. To se odnosi na hranu, ljubavne partnere, poroke, itd. Posle se kajete i potrebno vam je mnogo vremena da se vratite u normalu.

Sanjati da pečete testo

Kada u snu pečete testo, to simbolizuje veliku sreću. Može se desiti da ćete konačno naći mir i da ćete naučiti da cenite ono što imate. Nikoga nećete uzimati zdravo za gotovo pa će vaši odnosi sa ljudima iz okruženja postati kvalitetniji i sadržajniji.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, mesili, jeli ili pekli testo, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija testa

Testo je smesa brašna i vode.