TOALET

Sanjao sam Tumačenje sna
TOALET

Koristiti toalet u snu upozorava da ćete imati pravnih problema u vezi novca.

Šta znači sanjati toalet (wc)?

Sanjati da vidite toalet
Ako u snu vidite toalet, to upozorava da ćete imati pravnih problema u vezi novca. Može se desiti da ćete nekoga tužiti ili da će vas neko tužiti zbog neisplaćenih obaveza. Dobro ćete se pripremiti i naći ćete advokata koji će braniti vaše interese.

 

Sanjati da ulazite u toalet
Ukoliko u snu ulazite u toalet, to znači da ćete želeti da budete sami. Moguće je da će vam se dogoditi nešto zbog čega ćete se osećati neprijatno. Imaćete utisak da svi znaju o čemu se radi zbog čega ćete danima biti u krevetu nagađajući šta misle i pričaju o vama.

Sanjati da izlazite iz toaleta
Kada u snu izlazite iz toaleta, to ukazuje da ćete rizikovati. Verovatno ćete se suočiti sa obavezom koju ste dugo izbegavali. To može biti: poseta zubaru, izlazak na ispit, itd. Najradije biste nastavili da je odlažete, ali shvatićete da na taj način nećete postići ono što želite.

 
 

Sanjati da koristite toalet
Ako u snu koristite toalet, to znači da se nećete dobro osećati. Može se desiti da ćete se prehladiti zbog čega ćete odložiti neke obaveze. Moraćete više da se čuvate i da ishranu obogatite vitaminima koji će ojačati vaš imuni sistem.

Sanjati da neko drugi koristi toalet
Ukoliko u snu neko drugi koristi toalet, to implicira da će vam dotična osoba tražiti novac. Verovatno se radi o nekome ko vam je blizak zbog čega ćete se plašiti da ova pozajmica ne utiče loše na vaš odnos.

Sanjati da čistite toalet
Kada u snu čistite toalet, to ukazuje da ćete nazadovati na poslu. Može se desiti da nadređeni neće biti zadovoljni vašim radom i da će vam smanjiti platu. Bićete razočarani, ali nećete uvažiti kritike, već ćete nastaviti po svom.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, koristili ili čistili toalet, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija toaleta

Toalet ili u slengu wc je prostor u kome se odlažu fekalije.