UJNA

Sanjao sam Tumačenje sna
UJNA

Ujna u snu označava da će vam se dogoditi svađa u porodici.

Šta znaći sanjati ujnu?

Sanjati da vidite vašu ujnu
Ako u snu vidite vašu ujnu, to znači da će vam se dogoditi svađa u porodici. Moguće je da ne uspevate da sakrijete odbojnost prema nekom rođaku. Svi vam govore da se drugačije ponašate, ali vi ne želite da se pretvarate i da govorite ono iza čega ne stojite. Svesni ste da biste na taj način drugima ugodili, ali osećali biste se kao da ste sebe izdali.

 

Sanjati da vidite nečiju ujnu
Ukoliko u snu vidite nečiju ujnu, to implicira da ćete se upoređivati sa drugima. Verovatno će vam se činiti da vi imate najgoru porodicu na svetu. Imaćete utisak da biste se bolje slagali sa majkom ili sestrom vaše prijateljice i da jedino vas niko u kući ne razume.

Sanjati da ste vi nečija ujna
Kada ste u snu vi nečija ujna, to ukazuje da ćete pogaziti reč. Moguće je da ćete se ponašati kao osoba kojoj mnogo toga zamerate. Iako ste rekli da nećete ponavljati njegove/njene greške, u nekim situacijama nećete uspeti ispravno da postupite.

 
 

Sanjati da razgovarate sa ujnom
Ako u snu razgovarate sa ujnom, to znači da ćete nekome oprostiti. Verovatno ćete pokušati da razumete dotičnu osobu i da se stavite u njegovu/njenu poziciju. Shvatićete da ni njemu/njoj nije uvek lako i da, kao i svi ljudi, često pravi greške.

Sanjati da se svađate sa ujnom
Kada se u snu svađate sa ujnom, to implicira da ćete hteti da zaštitite svoje interese. Može se desiti da će neko osporavati vaše pravo na nasledstvo. Učinićete sve da se dokopate onoga što vam pripada, a ako bude trebalo, služićete se prljavim trikovima vaših protivnika.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, razgovarali ili se svađali sa ujnom, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija ujne

Ujna je supruga majčinog braka (ujaka).