UNUK – UNUKA

Sanjao sam Tumačenje sna
UNUK – UNUKA

Sanjati unuka ili unuku znači da ćete dugo živeti.

Šta znači sanjati unuka/unuku?

Sanjati da vidite vašeg unuka/unuku
Ako u snu vidite vašeg unuka/unuku, to ukazuje da ćete dugo živeti. Moguće je da ćete dočekati duboku starost i da će vas zdravlje odlično služiti. Bićete zadovoljni onim što ste u źivotu postigli i, kada biste morali da počinjete sve iz početka, ništa ne biste menjali.

 

Sanjati da vidite tuđeg unuka/unuku
Ukoliko u snu vidite tuđeg unuka/unuku, to implicira da ćete nekome zavideti. Verovatno osoba iz okruženja ima sve o čemu vi sanjate. Mnogo puta ste poželeli da budete na njegovom/njenom mestu ne pomišljajući da i on/a ima probleme koji ga/je muče, samo što o njima ne priča.

Sanjati da ste vi nečiji unuk/unuka
Kada ste u snu vi nečiji unuk/unuka, to znači da ćete se osećati voljeno. Moguće je da ćete otići ili da će kod vas doći neko ko će brinuti o vama i ko će vam u svemu ugađati. Brzo ćete se navići na to da budete maženi i paženi pa se nećete obradovati kada se sve vrati u normalu.

 
 

Sanjati da razgovarate sa unukom
Ako u snu razgovarate sa unukom, to ukazuje da ćete nekoga posavetovati. Verovatno ćete osobi do koje vam je stalo ukazati na greške koje ste vi pravili sa ciljem da ih ne ponovi. U njemu/njoj ćete videti sebe kada ste bili mlađi pa ćete mu/joj reći sve ono što vi u tim godinama niste znali.

Sanjati da se svađate sa unukom
Kada se u snu svađate sa unukom, to implicira da mlađa osoba neće hteti da vas posluša. Moguće je da će biti tvrdoglav/a i da će smatrati da on/a zna najbolje. Nikako nećete uspeti da se sporazumete zbog čega ćete dići ruke i pustiti ga/je da radi po svom.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, razgovarali ili se svađali sa unukom, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija unuka/unuke

Unuk je detetovo muško dete, a unuka detetovo žensko dete.