VAMPIR

Sanjao sam Tumačenje sna
VAMPIR

Sanjati da te vampir davi upozorava na bolest, nezadovoljstvo; videti ga znači da vas očekuje ljubavna ponuda.

Vampir – šta znači sanjati vampira?

Da li ste znali da je reč vampir jedna od retkih u engleskom jeziku koja ima poreklo iz srpskog jezika. Vampir je u narodnom verovanju biće koje se hrani ljudskom krvlju. Kod nas od davnina postoje verovanja za vampire, a najstarija tumačenja snova o vampirima datiraju preko 300 godina. Snovi su popularizacijom vampira u filmovima postali relativno česti ne samo kod nas nego i širom sveta. Snovi sa vampirima su pozitivni i često imaju ljubavna tumačenja. Ako ste u skorije vreme gledali film sa vampirima ovi snovi se ne tumače.

vampir.jpg

Sanjati da vidite vampira
Ako u snu vidite vampira, to znači da vas očekuje ljubavna ponuda. Moguće je da će vam neko priznati da mu/joj se sviđate. Pošto to nećete očekivati, tražićete mu/joj malo vremena kako biste odlučili šta da uradite. Posavetovaćete se sa bliskim ljudima i rešićete da dotičnoj osobi pružite priliku.

 

Sanjati da vas je vampir napao
Ukoliko vas u snu vampir napadne, to označava nezadovoljstvo. Verovatno na poslu ili kod kuće trpite osobu koja vas potcenjuje i stalno vam nešto prigovara. Nikako ne uspevate da mu/joj udovoljite zbog čega postajete isfrustrirani i bes iskaljujete na onima koji to nisu zaslužili. Alternativno tumačenje je da ste nezadovoljni u ljubavi.

Sanjati da vas je vampir ugrizao
Ovaj san ima dva tumačenja. Prvo je da vam predstoje ljubavni užici. Drugo je da ugriz vampira u snu, upozorava na bolest. Može se desiti da ćete imati ozbiljan zdravstveni problem koji će zahtevati hospitalizaciju. Nećete moći normalno da funkcionišete pa ćete se strogo pridržavati uputstava lekara. Uspešno ćete se oporaviti i učinićete sve da se više nikad ne nađete u sličnoj situaciji.

 

Sanjati da ste vi vampir
Ako ste u snu vi vampir, to implicira da ste emotivno prazni. Moguće je da se u vašem ljubavnom životu, već duže vreme, ne dešava ništa novo. Zbog toga često razmišljate o prošlosti i o odlukama koje više ne možete da promenite. Nikako ne uspevate da krenete napred i da se oslobodite tereta koji vama i bliskim ljudima zagorčava život.

Sanjati da je voljena osoba vampir
Kada je u snu voljena osoba vampir, to poručuje da nekome ne možete da odolite. Verovatno ste svesni da neko manipuliše vama, ali ne umete da mu/joj kažete ne. Iako to ne želite, na kraju uvek uradite ono što od vas traži.

Pretvarati se u vampira
Emotivno postajete zasićeni trenutnom vezom. Priželjkujete promene, možda čak i novog partnera ili partnerku.

Sanjati da vam vampir pije krv
Ljubavne poteškoće koje ćete uspešno prevazići. Ako učestalo sanjate ovaj san, takve poteškoće mogu potrajati duži period dok sami sebe ne promenite.

Sanjati da vi pijete krv
Nekome se preterano udvarate i nabacujete. Potrebno je da ih pustite inače ćete napraviti više štete nego koristi za moguću buduću vezu sa tom osobom.

Vampir u mrtvačkom kovčegu (tabutu)
Rešićete se nekih velikih briga i problema. Alternativno tumačenje je veoma loš ljubavni život.

Gađati vampira srebrenim metcima
Za one koji nisu u vezi: uzaludan trud oko voljene osobe koja vam ne uzvraća osećanja. Vreme je da odustanete. Za one koji su u vezi: na pogrešan način pokušavate da oživite postojeću vezu, ili alternativno značenje, ne trudite se dovoljno da oživite postojeću vezu.

Zabiti glogov kolac vampiru u srce
Moguć kraj jedne lepe romantične priče zbog neke vaše greške poput neverstva ili laži.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro čitali knjigu ili gledali film u kome se pojavljuju vampiri, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija vampira

Vampir je mitološko biće koje se hrani čovečjom ili životinjskom krvlju.