ZALUTATI

Sanjao sam Tumačenje sna
ZALUTATI

U gradu: polako ali sigurno okončaćeš davno započeti posao; van grada: sav uloženi trud je uzalud, svakojaka iznenađenja; u šumi: vraćaš se sa stranputice, novo poznanstvo; u polju: prevara, beda.

Šta znači sanjati da ste zalutali?

Sanjati da ste zalutali u gradu
Ako u snu zalutate u gradu, to ukazuje da ćete završiti davno započeti posao. Ovo se verovatno odnosi na ispit ili poslovni projekat koji se bavi oblašću koja vas ne interesuje. Uradićete ga jer će to drugi od vas zahtevati nakon čega ćete osetiti veliko olakšanje.

 

Sanjati da ste zalutali van grada
Ukoliko u snu zalutate van grada, to implicira da je vaš trud uzaludan. Moguće je da neko u koga ste uložili vreme ili novac neće opravdati vaša očekivanja. Nećete se zapitati da li su vaši zahtevi bili previsoki, već ćete zaključiti da je reč o neambicioznoj osobi koja nije zaslužila da se zbog nje nervirate.

zalutati.png

Sanjati da ste zalutali u šumi
Kada u snu zalutate u šumi, to ukazuje da se vraćate sa stranputice. Verovatno ćete shvatiti da ste pogrešili i izvinićete se svim ljudima koje ste povredili. Uvidećete da su vas kritikovali jer vam žele dobro, a da su vam neprijatelji oni koji su vas podržavali i ohrabrivali da radite na svoju štetu.

Sanjati da ste se izgubili u polju
Ako se u snu izgubite u polju, to označava prevaru. Može se desiti da će vam se dopasti osoba koju ste skoro upoznali. Ukoliko ste u vezi ili braku, bićete zbunjeni i nećete znati kako da postupite. Jedva ćete čekati da ga/je vidite i drugačije ćete se ponašati zbog čega će bliski ljudi posumnjati da se sa vama nešto dešava.

Sanjati da se neko drugi izgubio
Kada se u snu neko drugi izgubi, to znači da ćete se praviti pametni. Verovatno ćete kritikovati nekoga ko je loše postupio i sa zakašnjenjem ćete mu/joj reći šta je trebao da uradi. Moraćete da izrazite svoje mišljenje iako niko od njega neće imati koristi.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro zalutali u gradu, šumi ili polju, to je sigurno ostavilo utisak na vas.