ZAMKA ZA ŽIVOTINJE

Sanjao sam Tumačenje sna
ZAMKA ZA ŽIVOTINJE

Videti zamku za životinje u snu znači da ćeš se obradovati na javi.

Šta znači sanjati zamku (klopku)?

Sanjati da ste videli zamku
Ako u snu vidite zamku, to implicira da imate neprijatelje. Moguće je da neko jedva čeka da napravite grešku zbog čega nikako ne smete da se opustite. Konstantno ste pod pritiskom i preispitujete sve što kažete ili uradite. Razmišljate o rezervnim opcijama jer ne znate koliko dugo ćete ovo moći da trpite.

zamka-za-zivotinje.jpg

Sanjati da ste upali u zamku
Ukoliko u snu upadnete u zamku, to implicira da će se vaš prijatelj promeniti. Verovatno neće imati strpljenja da sluša o problemima koji vas muče. Imaćete osećaj da vas zbog toga izbegava pa ćete se, bez ikakvog objašnjenja, distancirati od nje/ga.

 

Sanjati da je neko drugi upao u zamku
Kada u snu neko drugi upadne u zamku, to poručuje da ćete ispasti kukavica. Može se desiti da ćete nešto prećutati zbog čega će drugi snositi posledice. Savest će vas mučiti, ali strah od kazne i drugih posledica će vas sprečiti da ispravno postupite.

 

Sanjati da ste druge navukli u zamku
Ako u snu druge navučete u zamku, to označava svađu sa komšijama. Moguće je da nećete uspeti da se složite oko nekih pitanja pa ćete biti u zategnutim odnosima. Malo će vam trebati da započnete raspravu i da jasno pokažete šta jedni o drugima mislite.

Sanjati da je vas neko navukao u zamku
Ukoliko u snu vas neko navuče u zamku, to poručuje da ćete ispasti naivni. Verovatno ćete poverovati osobi koja će samo hteti da vam uzme novac ili da vas prevari na neki drugi način. Nećete preispitati ništa od onoga što će vam reći pa ćete doneti veliki broj pogrešnih zaključaka.

Sanjati da vidite zamku za životinje
Kada u snu vidite zamku za životinje, to simbolizuje dobro delo. Vi se trudite da svakome pomognege, a ne samo onima koji su nešto za vas učinili. Ne očekujete ništa zauzvrat jer ste uvereni da će vam se to vratiti na neki drugi način.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli ili upali u zamku, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija zamke

Zamka je naprava koja služi za hvatanje divljači.