ZATVOR

Sanjao sam Tumačenje sna
ZATVOR

Videti: bolest, beda; biti zatvoren: gubitak, nevolja ti je za petama; biti pušten iz zatvora: spasićeš se bede.

Šta znači sanjati zatvor?

Sanjati da vidite zatvor
Ako u snu vidite zatvor, to implicira da osećate krivicu. Moguće je da ste u prošlosti rekli ili uradili nešto zbog čega nemate mira. Voleli biste da ispravite grešku, ali ne znate kako bi reagovala osoba koju ste povredili. Svi vam kažu da se ne opterećujete nečim što ne može da se promeni, ali vi i dalje o tome razmišljate.

zatvor.jpg

Sanjati ste u zatvoru
Ukoliko ste u snu u zatvoru, to označava nevolju. Verovatno ste se zadužili i ne znate kako da izađete iz tog začaranog kruga. Svi očekuju da im vratite novac pa strahujete za sopstvenu bezbednost. Stalno ponavljate iste izgovore i izbegavate dotične osobe, ali svesni ste da ćete kad-tad morati sa njima da se suočite.

 
 

Sanjati da ste pušteni iz zatvora
Kada ste u snu pušteni iz zatvora, to ukazuje da će vam neko pomoći. Moguće je da će vas podržati osoba od koje to niste očekivali. Bićete joj veoma zahvalni i trudićete se da opravdate njegovo/njeno poverenje.

Sanjati da posećujete nekoga u zatvoru
Ako u snu posećujete nekoga u zatvoru, to znači da se družite sa osobom koja je na lošem glasu. Vi smatrate da ga/je poznajete bolje od drugih i ne verujete u glasine koje o njemu/njoj kruže. Zbog tog prijateljstva ste imali probleme, ali nemate nameru da od njega odustanete.

Sanjati da je neko drugi u zatvoru
Kada u snu vidite drugoga u zatvoru, to implicira da nekome ne verujete. Verovatno se radi o bliskoj osobi koja je često odsutna, ne govori vam istinu, itd. Sumnjate da je upao/la u loše društvo, ali ne znate kako da ga/je urazumite i naterate da se vrati na pravi put.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, bili ili posetili nekoga u zatvoru, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija zatvora

Zatvor je ustanova u kojoj zatvorenici izdržavaju zatvorsku kaznu.