ZAVESA

Sanjao sam Tumačenje sna
ZAVESA

Sanjati zavesu znači da na javi sačuvaš svoju tajnu, da je deliš sa drugim ljudima.

Šta znači sanjati zavesu?

Sanjati da vidite zavesu
Ako u snu vidite zavesu, to znači da na javi čuvate tajnu. Moguće je da ste odlučili da nikome ne ispričate nešto što vam se dogodilo ili vam se još uvek događa. Ponekad pomislite da bi vam bilo lakše kada biste mogli to da podelite sa bliskim ljudima, ali brzo odustanete jer se plašite da će promeni mišljenje o vama.

zavesa.jpg

Sanjati zatvaranje zavese
Ukoliko u snu vidite zatvaranje zavese, to poručuje da ćete na nešto staviti tačku. To može biti veza, brak, prijateljstvo, itd. Shvatićete da nema smisla da ostajete u odnosu u kome ne dobijate ono što vam je potrebno. Trebaće vam mnogo hrabrosti da donesete ovu odluku i da se, uprkos sumnjama, ne vratite na staro.

 

Sanjati otvaranje zavese
Kada u snu vidite otvaranje zavese, to ukazuje da ste spremni da otkrijete nešto o sebi. Verovatno ćete shvatiti da nemate razloga da se stidite pa ćete ljudima iz okruženja reći nešto što ste dugo krili. Osetićete veliko olakšanje i jasnije ćete videti ko vas podržava i ko su vam pravi prijatelji.

 

Sanjati da zavesa na pozornici ide gore
Ako u snu zavesa na pozornici ide gore, to označava lični rast i razvoj. Moguće je da ćete nastaviti da radite na sebi i da ćete mnogo čitati i učiti uprkos tome što ste završili školu. Smatrate da je to proces koji traje ceo život i radujete se izazovima koji vas čekaju na putu kojim se ređe ide.

Sanjati da zavesa na pozornici ide dole
Ukoliko u snu zavesa na pozornici ide dole, to implicira da morate nešto da prihvatite. Verovatno se radi o odluci koju će doneti bliska osoba. Iako njome nećete biti oduševljeni, shvatićete da nemate pravo da se mešate i da drugima namećete svoje stavove.

Sanjati da kupujete zavesu
Kada u snu kupujete zavesu, to znači da ćete postati obazriviji. Moguće je da su neki ljudi zloupotrebili vašu iskrenost zbog čega ćete početi da pazite šta pričate. Zaključićete da se nikada niste pokajali kada ste nešto prećutali i da se sa razlogom kaže da je ćutanje zlato.

Sanjati da šijete zavese
Ako u snu šijete zavese, to poručuje da ste preduzimljivi. Vi uvek imate ideje koje želite da sprovedete u delo. Puni ste energije pa se često dešava da danima ne spavate jer smatrate da je to gubljenje vremena.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, kupili ili šili zavese, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija zavese

Zavesa je tkanina koja se kači na prozore.