Ovan diže nos, Škorpija udara „ispod pojasa“: Kako koji znak reaguje kada se raspravlja?

Svi se na različite načine nosimo sa emocijama, a one koje uključuju bes, nervozu i konfliktne situacije nisu nikakav izuzetak.

ovan-dize-nos-skorpija-udara-ispod-pojasa-kako-koji-znak-reaguje-kada-se-raspravlja-1.jpg

Horoskop nam i ovoga puta na interesantan način otkriva kako se nosimo sa svađama i sukobima:

Ovan

Naljuti se i pre nego što svađa uopšte i počne. Primetićete to po dignutom nosu, blago crvenom pogledu i oštrom sjaju u očima. Naoštren je i spreman za bitku, iako druga strana ne predoseća buru koja se sprema.

Bik

Uspešno će se odbraniti, ali na miran i civilizovan način. Bikovi imaju urođen instinkt uz pomoć kojeg realizuju zamišljene ciljeve, a pobeda u svađi, makar ona bila i krajnje banalna, predstavlja samo još jednu malu pobedu u „tefteru“.

Blizanci

Dobro znaju kako da se izvuku iz svađe jer su odavno shvatili vašu slabu tačku. Neće se dvoumiti da li da upotrebe sve prikupljene informacije i da ih okrenu protiv vas, manipulišući slatko i vešto.

Rak

Njihova duša vri kao vulkan, ali sebi neće dozvoliti da njihova osećanja izbiju na površinu. Počeće da plaču i da se tresu, i iako su možda čak i krivi za svađu, uspeće da vas ubede da su u suštini oni žrtve, a vi – krivac.

Lav

Dramatične kavgadžije, takmiče se u glasnoj priči i nadvikivanju sa protivničkom stranom. Nije im dovoljno da pobede sami, potrudiće se da sve ostale okrenu protiv vas, a vi ćete u očima drugih ispasti najzlobniji čovek.

Devica

Raspravljaju se smireno i racionalno. Ne dozvoljavaju da im emocije stanu na put čak ni u svađama, više vole da analiziraju situaciju sa logičnog aspekta i dođu do razrešenja svađe.

Nastavlja se na sledećoj strani...MOŽDA VAS ZANIMA:

loading...

Možda vas zanima:

U kom horoskopskom znaku su rođeni ljudi koji vam kradu energiju? Astrolozi tvrde da za svaki horoskopski znak postoji odgovarajući „energetski va...
Ribama nije uzvraćena ljubav, Škorpije znaju sve mračne tajne - Kako je biti „u koži“ nekog znaka? Pored onih opštih znanja povezanih sa znacima Zodijaka – Bik je hedonista koji u...
Prema Forbsu: Koji horoskopski znaci imaju najveću šansu da postanu bogati i slavni? Džordž Kluni i Elen Dedženeris deo su slavnih ličnosti koje imaju ogromnu zaradu...