Jarčevi mrze glumu, Device površne partnere: Zašto svaki od znakova raskida?

jarcevi-mrze-glumu-device-povrsne-partnere-zasto-svaki-od-znakova-raskida-01.jpg

Svako ima svoje lične motive za stavljanje tačke na ljubavnu vezu. Ovoga puta vam otkrivamo osobine koje najviše nerviraju svaki od znakova Zodijaka.

Prema astrolozima, ovo su razlozi zbog kojih bi vas, bez sumnje, ostavio svaki od 12 horoskopskih znakova:

Ovan

Neenergičnost. Postoje ljudi koji bi ceo dan proveli u krevetu, gledajući filmove ili serije. Ali, ako se takve osobe nađu u vezi sa Ovnom, problemi su neizbežni. Ovnovi ne podnose besposličenje, a ovakvo ponašanje smatraju gubljenjem vremena.

jarcevi-mrze-glumu-device-povrsne-partnere-zasto-svaki-od-znakova-raskida-1.jpg

Bik

Nestrpljivost. Bikovi su temeljni, pa vole da odvoje vreme za donošenje odluka. Ukoliko ih požurujete i ako imaju osećaj da su pod pritiskom, vi ćete biti prva stvar koju će odstraniti iz jednačine.

Blizanci  

Nekomunikativnost. Slaba komunikacija je problem za svaku vezu, ali za ljude koji su rođeni u znaku Blizanaca, jednostavno je nedopustiva. Za njih, nedostatak komunikacije ujedno je i nedostatak ljubavi.

jarcevi-mrze-glumu-device-povrsne-partnere-zasto-svaki-od-znakova-raskida-2.jpg

Rak

 Bezosećajnost. Poznati kao veliki emotivci, Rakovi ne podnose da budu neko ko ne pokazuje dovoljno osećanja ili saosećanja prema drugoj strani. Hrane se osećanjima, a ako su gladni nečega što im je najvažnije, ostaviće vas bez razmišljanja.

Lav

Nezainteresovanost za izgled. Lavovi nisu površni, ali vole da izgledaju doterano. Ako su u vezi sa osobom koja potpuno zanemaruje svoj izgled, njihova ljubav neće dugo potrajati.

jarcevi-mrze-glumu-device-povrsne-partnere-zasto-svaki-od-znakova-raskida-3.jpg

Devica

Površnost. Ako niste sposobni za vođenje dubokih i kompleksnih razgovora, a jedina interesovanja su vam gledanje televizije i trošenje para, nećete dugo opstati u vezi sa jednom Devicom.

Još 6 znakova na sledećoj strani...



Možda vas zanima:

U jednoj rečenici: Kada je svaki horoskopski znak u iskušenju da se javi bivšem/bivšoj? Ako je verovati astrologiji, šta nas najčešće tera da se javimo ljubavnoj prošlo...
Škorpije - zdrav način ishrane, Device - ravnoteža između profesije i privatnosti - šta svaki znak o... Približavamo se kraju 2019. godine, a 2020. je na pragu. Svako od nas će odlazeć...
Muškarci ovih 5 horoskopskih znakova imaju potencijal da budu dobri muževi i očevi Pored onih koji važe za najgore muževe u horoskopu, postoje i oni koji imaju pot...