Izgled prema horoskopu: Strelac je najzgodniji, Lav najdoteraniji

Svaki horoskopski znak kao što ima neke osobine u odnosu na karakter, tako ima i određene crte koje su karakteristične za njegov izgled.

izgled-prema-horoskopu-strelac-je-najzgodniji-lav-najdoteraniji-1.jpg

Ako znate koje su glavne odlike svakog znaka, lako ćete prepoznati i šta je u horoskopu neko nepoznat samo po crtama lica ili građi tela.

Ovan

Ovnovi imaju sportsku građu i mišiće i pored viška kilograma. Deluju snažno i imaju izražene crte lica. Vrlo često imaju taman ten i ravnu, gustu, ponekad crvenu kosu. Njihov izgled je u saglasnosti sa snagom i energijom ličnosti koje su karakteristične za ovaj znak. Nisu skloni gojenju, a najčešće se oblače sportski i jednostavno.

Bik

Na prijatnom i simetričnom licu Bika ističu se kapci, prćasti nos, pune usne i blistav ten. Pripadnici ovog znaka obično imaju skladnu figuru i proporcionalno telo, pa se i težina ravnomerno raspoređuje kada se ugoje. Deluju jako prijatno na oko, istovremeno i jako i krhko. Vole da se oblače savršeno.

Blizanci

Uvek su spremni za akciju. Izraženo lice često deluje mlađe nego što jeste, a oči su im izuzetno upečatljive. Imaju jako dugačke ruke i noge, obično su vitki i visoki, pa deluju graciozno i elegantno. Pripadnici ovog znaka nemaju tako izražene mišiće ni struk. Vole da nose različite stilove.

Rak

Rakovi obično imaju okruglo lice i istaknute jabučice, ali ih krasi upečatljiv nos, koji ne mora biti velik, ali je specifičnog oblika. Brada im je zaobljena, a kosa tamna i pomalo retka. Iako u mladosti vitki, većina Rakova se ugoji posle tridesete. Vrat im je obično kratak i često imaju osetljivu kožu. Izgledom ostavljaju utisak nežne i suptilne ličnosti.

Lav

Lavovi su poznati po grivi, pa su gusta i sjajna kosa zaštitni znak pripadnika ovog znaka.  Osim toga, Lavovi imaju široko čelo i široku vilicu, kao i lepo oblikovan nos. Obično imaju čvrstu muskulaturu. Vole da se oblače moderno i da se doteruju.

Devica

Device, bilo muške, bilo ženske, poprilično su vitke, a višak kilograma obično im se gomila na rukama i stomaku. Građa i crte lica su im skladni, zbog čega se svrstavaju u najlepše horoskopske znake. Imaju naglašene jabučice i obrve. Vole da nose odeću neutralnih boja i da se oblače elegantno.

Na sledećoj stranici saznajte kako izgleda još 6 horoskopskih znakova...Možda vas zanima:

Ženski horoskop: Najlepša strana u fizičkom izgledu svakog horoskopskog znaka Vaga – Vage su izuzetno zgodne, naročito otpozadi, niko ne ostaje ravnodušan pre...
Vaša najtoksičnija karakterna osobina prema horoskopskom znaku Retko ko želi da prizna, ali svako od nas ima neko loše ponašanje kojim povređuj...
Negativne osobine zbog kojih drugi beže od vas, prema horoskopskom znaku Arogancija Lavova, konstantno plakanje Rakova i egoizam Škorpije su odlike od ko...