Izgled prema horoskopu: Strelac je najzgodniji, Lav najdoteraniji

Svaki horoskopski znak kao što ima neke osobine u odnosu na karakter, tako ima i određene crte koje su karakteristične za njegov izgled.

izgled-prema-horoskopu-strelac-je-najzgodniji-lav-najdoteraniji-1.jpg

Ako znate koje su glavne odlike svakog znaka, lako ćete prepoznati i šta je u horoskopu neko nepoznat samo po crtama lica ili građi tela.

Ovan

Ovnovi imaju sportsku građu i mišiće i pored viška kilograma. Deluju snažno i imaju izražene crte lica. Vrlo često imaju taman ten i ravnu, gustu, ponekad crvenu kosu. Njihov izgled je u saglasnosti sa snagom i energijom ličnosti koje su karakteristične za ovaj znak. Nisu skloni gojenju, a najčešće se oblače sportski i jednostavno.

Bik

Na prijatnom i simetričnom licu Bika ističu se kapci, prćasti nos, pune usne i blistav ten. Pripadnici ovog znaka obično imaju skladnu figuru i proporcionalno telo, pa se i težina ravnomerno raspoređuje kada se ugoje. Deluju jako prijatno na oko, istovremeno i jako i krhko. Vole da se oblače savršeno.

Blizanci

Uvek su spremni za akciju. Izraženo lice često deluje mlađe nego što jeste, a oči su im izuzetno upečatljive. Imaju jako dugačke ruke i noge, obično su vitki i visoki, pa deluju graciozno i elegantno. Pripadnici ovog znaka nemaju tako izražene mišiće ni struk. Vole da nose različite stilove.

Rak

Rakovi obično imaju okruglo lice i istaknute jabučice, ali ih krasi upečatljiv nos, koji ne mora biti velik, ali je specifičnog oblika. Brada im je zaobljena, a kosa tamna i pomalo retka. Iako u mladosti vitki, većina Rakova se ugoji posle tridesete. Vrat im je obično kratak i često imaju osetljivu kožu. Izgledom ostavljaju utisak nežne i suptilne ličnosti.

Lav

Lavovi su poznati po grivi, pa su gusta i sjajna kosa zaštitni znak pripadnika ovog znaka.  Osim toga, Lavovi imaju široko čelo i široku vilicu, kao i lepo oblikovan nos. Obično imaju čvrstu muskulaturu. Vole da se oblače moderno i da se doteruju.

Devica

Device, bilo muške, bilo ženske, poprilično su vitke, a višak kilograma obično im se gomila na rukama i stomaku. Građa i crte lica su im skladni, zbog čega se svrstavaju u najlepše horoskopske znake. Imaju naglašene jabučice i obrve. Vole da nose odeću neutralnih boja i da se oblače elegantno.

Na sledećoj stranici saznajte kako izgleda još 6 horoskopskih znakova...Možda vas zanima:

Šaljivi horoskop: Gde svaki horoskopski znak treba da traži svoju srodnu dušu? Vage ne smeju da preskaču umetničke izložbe, Bikovi bi trebalo češće da idu u ba...
Horoskopski znaci koji obično završe u vezi sa najboljim prijateljem (i zašto) Neki ljudi ne veruju u prijateljstvo među suprotnim polovima, a predstavnici ovi...