Zašto vam je tako teško da pronađete ljubav, prema horoskopskom znaku

Lav - Zato što ste izbirljivi. Ne želite da se zadovoljite bilo čim za šta smatrate da je manje od onoga što mislite da zaslužujete, samo želite najbolje za sebe u svakoj oblasti.

zasto-vam-je-tako-tesko-da-pronadjete-ljubav-prema-horoskopskom-znaku-01.jpg

Šta vas sprečava da pronađete pravu osobu u životu? Zašto nikako ne možete da imate ljubavnu priču kakvu ste oduvek želeli?

Glavni razlog prema horoskopskom znaku:

Ovan

Zato što niste fokusirani na veze. Vaš glavni fokus je da zasijate na polju karijere.

Bik

Zato što uživate da sedite kod kuće i provodite vreme sami sa sobom. Volite kada se sami brinete o sebi.

Blizanci

Zato što smatrate da ima dovoljno vremena da pronađete pravu osobu. Ne želite da se smirite premlad i želite prvo da vidite svet.

Rak

Zato što ste potrošili previše vremena na pogrešnu osobu. Kao da vam je bio potreban neko da vam pokaže šta NE želite od jedne veze.

Lav

Zato što ste izbirljivi. Ne želite da se zadovoljite bilo čim za šta smatrate da je manje od onoga što mislite da zaslužujete, samo želite najbolje za sebe u svakoj oblasti.

Devica

Zato što ne prihvatate da se smirite zbog bilo kakve veze. Posvetićete se samo nekome ko vam odgovara u potpunosti.

Još 6 horoskopskih znakova na sledećoj strani...Možda vas zanima:

Vaša najtoksičnija karakterna osobina prema horoskopskom znaku Retko ko želi da prizna, ali svako od nas ima neko loše ponašanje kojim povređuj...
Vaša najjača strana prema horoskopskom znaku (koju drugi ne vide) Lavovi možda vole da budu u centru pažnje i izgledaju kao najveći egoisti, ali k...
Negativne osobine zbog kojih drugi beže od vas, prema horoskopskom znaku Arogancija Lavova, konstantno plakanje Rakova i egoizam Škorpije su odlike od ko...