Horoskop za ljubavnu karmu: 11 astroloških parova kojima je suđeno da budu zajedno

Ovan i Vodolija, Bik i Rak, Strelac i Ovan - kojim horoskopskim znacima je suđeno da budu zajedno?

horoskop-za-ljubavnu-karmu-11-astroloskih-parova-kojima-je-sudjeno-da-budu-zajedno-01.jpg

Prema astrologiji, neki parovi čine eksplozivne kombinacije i gotovo je nemoguće da se rastanu.

Kada se kaže „Zapisano je u zvezdama“, misli se na sledećih 11 astro-kombinacija kojima je „suđeno da budu zajedno“:

Ovan i Vodolija

Kada su zajedno, ova dva znaka se provode fantastično. Vodolija i Ovan imaju isti avanturistički duh, a njihova kombinacija je savršena i u krevetu i van njega.

Uživaju u istraživanju i isprobavanju novih stvari, naročito ako to rade timski. Vodolija i Ovan će svoju vezu uvek održavati jakom i zanimljivom.

Bik i Rak

Pripadnici ovih znakova se u potpunosti razumeju. Kada se nađu u romantičnoj vezi, potreban im je veoma kratak period za fizičko i emotivno povezivanje.

Oba znaka znaju da cene partnera, pa će sa lakoćom i uživanjem izgraditi vezu koja će dugo trajati.

Blizanci i Vodolija

Kada su u blizini, ova dva znaka mogu da se osećaju kao da se poznaju godinama. Kreativnost i lude ideje karakteristične su za Vodoliju, ali i za Blizance, pa im u vezi nikada neće biti dosadno.

I Vodoliju i Blizance nije briga za tuđe mišljenje. Iz tog razloga će uživati i maksimalno će iskoristiti svaki trenutak koji provode zajedno.

Rak i Ribe

Između ova dva znaka postoji kosmička veza. Kao predstavnici vodenih znakova, oboje su veoma emotivni i brinu o svojim najbližima.

Učiniće da se svako ko se nađe u njihovom društvu oseća lepo, bez izuzetka. Ovu vezu je veoma teško prekinuti, gotovo nemoguće.

Lav i Strelac

Nivo strasti je veoma visok kada je u pitanju veza dva vatrena znaka. Njihova strast se ogleda i u njihovom odnosu sa partnerom i u ispunjavanju životnih ciljeva.

Veoma su harizmatični i odražavaju čudnu energiju zbog čega svako želi da bude u njihovom društvu.

Nastavlja se na sledećoj strani...Možda vas zanima:

Ženski horoskop: Najlepša strana u fizičkom izgledu svakog horoskopskog znaka Vaga – Vage su izuzetno zgodne, naročito otpozadi, niko ne ostaje ravnodušan pre...
Vaša najtoksičnija karakterna osobina prema horoskopskom znaku Retko ko želi da prizna, ali svako od nas ima neko loše ponašanje kojim povređuj...
U čemu se krije magnetska privlačnost svakog horoskopskog znaka? Lavovi su odani i harizmatični, a Strelčevi plene svojom misterioznošću, dubinom...