Тroše kao milioneri: Koji horoskopski znakovi se razbacuju novcem?

Ne štede na garderobi niti na izlascima, a galantni su kako prema sebi tako i prema prijateljima. Najveći „rasipnici“ Zodijaka ne pitaju za novac budući da je on za trošenje, a ne za čuvanje u novčaniku. Ovo vas podseća na nekog? 

rose-kao-milioneri-koji-horoskopski-znakovi-se-razbacuju-novcem-1.jpg

Za neke ljude, trošenje je kao hrana ili pak nalik na vazduh koji dišu. Nešto sasvim prirodno i razumno. Manje je zabavno kada im stignu računi na naplatu, a sledeća plata je čak za tri nedelje.

Ali, to niamlo ne smeta ovim zvezdanim znacima, na opšte iznenađenje i užasnutost njihove razumnije i štedljivije okoline.

rose-kao-milioneri-koji-horoskopski-znakovi-se-razbacuju-novcem-2.jpg

Svejedno da li su u pitanju odeća, obuća, hrana, alkohol ili pak neka krupnija hedonistička zadovoljstva, oni jednostavno vole da se razbacuju novcem.

Čak i kada im lični budžet to ne dozvoljava, oni troše kao da su milioneri.

rose-kao-milioneri-koji-horoskopski-znakovi-se-razbacuju-novcem-3.jpg

Po mišljenju astrologa, najveći „rasipnici“ u horoskopu su sledećih pet znakova:

Ovan

Ovnovi troše veliku količinu novca. Pritom, ne biraju – troše na sve i svašta. Sa jednakom strašću se razbacuju novcem na garderobu, ulaznice za koncerte, hranu, piće, tehnologiju, kao i na izlaske, vodeći prilično dinamičan život. 

Uvek će otići na otvaranje novog kluba ili da isprobaju nov restoran, a za to im treba nova garderoba. Pa, nije u redu da ih ljudi viđaju u istoj garderobi svakog vikenda, zar ne?!

Između ostalog, iako neprestano troše, čini se i da uvek imaju para. Osim ako nisu isuviše vešti u prikrivanju bankrota. Obožavaju luksuzan život, a njihov bankarski račun mora da im pokrije sve njihove hirove. Na jedan ili drugi način, oni stalno smišljaju kako da im to i uspe.

rose-kao-milioneri-koji-horoskopski-znakovi-se-razbacuju-novcem-4.jpg

Blizanci

Blizanci nikada ne prestaju sa trošenjem novca. Priča je jednostavna – uvek se pojavljuje nešto novo zbog čega njima proradi radoznalost i ljubav prema promenama.

Izašao je najnoviji iPhone? Neki naročit modni detalj je u trendu? Oni moraju da imaju sve. Ali, teško ćete ih videti da ostavljaju novac u nekom skupom restoranu.

Svesnu su da odeća, obuća i aksesoar traju mnogo duže, a i pružaju im veće zadovoljstvo. Pritom, iako će vam bez problema pozajmiti bilo šta novo što su kupili, male su šanse da će vam nešto kupiti. Osim ako im ne obećate da ćete im se odužiti.

rose-kao-milioneri-koji-horoskopski-znakovi-se-razbacuju-novcem-5.jpg

Lav

Lavovi u suštini vole da troše novac. Kupuju stvari zbog kojih će se osećati bolje, a i izgledati bolje. Možda deluju lakomisleno kada je novac u pitanju, ali oni i te kako znaju da se cenkaju ili pronađu odličnu ponudu.

Prate sve popuste i prvi saznaju šta se nudi na rasprodaji njihovih omiljenih brendova, naročito za ulepšavanje. Od sezonskih popusta do proizvoda koji se povlače iz prodaje, pa su upola cene – u takvim situacijama su svoji na svome. To im je dobra prilika da potroše sav novac!

rose-kao-milioneri-koji-horoskopski-znakovi-se-razbacuju-novcem-6.jpg

Strelac

Strelci nisu cicije niti sebični potrošači. Naprotiv – oni su po prirodi velikodušni. Drage volje će potrošiti novac na sve ono što njihovim bližnjima može izmamiti osmeh.

Sebi vole da „poklone“ krupnije stvari, kao što su putovanja. Na prvi pogled deluje kako oni ne troše puno zato što ne troše svakog dana. Međutim to nije istina.

Troše retko, ali su sume prilično velike. Njima se svet vrti oko zabave, kao i oko lepih trenutaka provedenih sa najbližima. Otuda, nikoga ne treba da iznenadi kada „iz vedra neba“ predlože prijateljima da otputuju negde zajedno za vikend ili da pođu na koncert u drugu zemlju, bližu ili dalju. 

Možda neće baš sve da bude o njihovom trišku, ali ako to mogu sebi da priušte, njihov saputnik neće baš često da vadi svoj novčanik.

rose-kao-milioneri-koji-horoskopski-znakovi-se-razbacuju-novcem-7.jpg

Ribe

Ribe obično troše novac na ljude koje vole. Ako ih voljena osoba odvede na večeru u elitni restoran ili najboljoj drugarici kupi nakit za kojim je nedeljama uzdisala, oni će to i učiniti – samo da usreće oboje.

Ribe su generalno štedljive po prirodi, u smislu da se neće stalno razbacivati sa velikim sumama novca. Za razliku od prethodnog znaka, oni troše manje sume, ali češće.

Isto tako veruju da će se osećati bolje ukoliko se s vremena na vreme počaste nekim poklonom. Nagrađuju sebe i podižu svoje raspoloženje kada kući donesu finu čokoladu ili novi komad garderobe. Za svoju dušu.

rose-kao-milioneri-koji-horoskopski-znakovi-se-razbacuju-novcem-8.jpg

M. A. | CRNOBELO.rs / foto: pinterest.com

Možda vas zanima:

Тоblerone tunel – novi deo tela devojaka koji će one slikati ovog leta na plaži Na društvenim mrežama stalno se pojavljuju novi trendovi, koje devojke „slepo“ s...
Теst za koji je potrebno samo da spojite dlanove: Kakvog partnera imate pored sebe? Dlanovi osobe mogu da kriju tajne i karakteristike koje se teško primete na prvi...
Тrikovi koji će vam pomoći u neprijatnim situacijama u poslednjem trenutku Kao po nekom nepisanom pravilu, neprijatna iznenađenja se dešavaju uvek kada naj...
Тaman kada poželite da ga „ubijete“, spremiće vam romantičnu večeru – to je savršen muškarac koji va... Savršeni muškarci više ne postoje. Pričajte mi malo o tome. Ili ne, bolje da ja ...
Маpa svih grčkih plaža na kojima su se pojavile meduze Letovanje u Grčkoj sada može biti još bezbednije, zahvaljujući mapi koja pokazuj...
Коzmetički proizvodi koji su na „crnoj listi“ dermatologa Kada kupujemo razne kreme, losione i šampone, verujemo oznaci „odobreno od stran...