Jedan razlog zbog kojeg svaki od horoskopskih znakova može da prevari partnera

Šta motiviše svaki od znakova da prevare partnera? Ponekad su razlozi beznačajni i sebični, a ponekad objektivni i duboki.

jedan-razlog-zbog-kojeg-svaki-od-horoskopskih-znakova-moze-da-prevari-partnera-01.jpg

Zašto se dešava prevara svakom od horoskopskih znakova i šta stoji iza toga?

Ovan

Ako energični Ovan odluči da vara, to će biti zbog nedostatka uzbuđenja u vezi.

Ovnovi su sportski nastrojene osobe koje su uvek spremne za akciju i ako ne možete da održite korak sa njihovim tempom, možda će nastaviti da rade neke stvari bez vas.

Ovan ima i ego koji traži mnogo pažnje, pa vam zato preporučujemo da ih obasipate nežnošću i da stalno održavate osećaj ljubavi.

Bik

Bikovi su veoma odani, pa će varati samo ako misle da im partneri nisu dovoljno posvećeni.

Takođe su veoma senzualni, pa ih je moguće dovesti u zabludu obećavajući im zadovoljstvo. Obradovaćete ih ako im pokažete koliko ih volite, uz mnogo intimnih trenutaka, pripremu njihovih omiljenih jela i ostavljanje ljubavnih poruka.

Blizanci

Nemirnim Blizancima je potrebna intelektualna veza kako bi ostali povezani sa partnerom. Ako vas Blizanci varaju, verovatnije je reč o ludosti, a ne o fizičkoj privlačnosti.

Znači, moguća su virtuelna neverstva u kojima imaju tendenciju da koriste imaginaciju. Sprečite Blizance da lutaju i zadržite ih za sebe stvarima koje će ih naterati da razmišljaju i da vode seksi razgovore.

Rak

Nežni i osećajni Rakovi ne varaju – osim kada su preosetljivi. Jedan od najčešćih razloga za varanje je nisko samopouzdanje.

Rakovi koji ne osećaju dovoljno ljubavi tražiće osećaj vrednosti i nežnost na drugom mestu. Zato bolje ubedite svoje Rakove koliko ih želite i koliko su vam potrebni.

Lav

Lavovi su vatreni znak i teže drami i uzbuđenju. Žele da budu u centru pažnje i najbolji u svemu, pa ne čudi što ih lako možete zadovoljiti uz nekoliko maštovitih trikova u krevetu.

Ako vas Lav ipak prevari, nemojte se iznenaditi ako to uradi sa mlađom verzijom vas – Lavove privlači mladalačka energija jer im je starenje bolna tačka.

Devica

Device su ozbiljne i često umeju da budu previše kritične prema sebi, ali uglavnom, budući da su zemljani znak, one su takođe veoma odane.

One mogu postati nezadovoljne ako ih kritikujete ili ako osete da im se ne dajete dovoljno u vezi. Ako želite da sprečite Devicu da vas vara, morate je prihvatiti onakvu kakva jeste.

Nastavlja se na sledećoj strani...



Možda vas zanima:

Теst za koji je potrebno samo da spojite dlanove: Kakvog partnera imate pored sebe? Dlanovi osobe mogu da kriju tajne i karakteristike koje se teško primete na prvi...
Мladi prvo rade, pa biraju fakultet: 5 razloga zašto je Švedska zakon zemlja za život Oba roditelja imaju porodiljsko odsustvo, a prosečni životni vek je 82 godine. Z...
Кoliko vas može koštati jedan dan na plaži u poznatim turističkim mestima? Portal Post Office svake godine objavljuje takozvani barometar cena pomoću koga ...
Аstro kutak: Šta krije svaki horoskopski znak? Posesivni Strelac ili nervozni Jarac, koju osobinu kriju horoskopski znakovi? ...
Аstro kutak: Kojom karakteristikom pleni svaki horoskopski znak? Čime osvajate ljude? Da li oni ne mogu da odole vašoj borbenosti, osmehu ili u...
Životna lekcija 6-godišnje devojčice: Svaki problem ima najmanje 2 rešenja Оva kratka priča učiniće vas mudrijim za samo 3 minuta. Izgledaće vam neverovatn...