Škorpije su mistične, Device osvajaju inteligencijom: Zašto je neodoljiv svaki od znakova?

Svaki horoskopski znak ima svoju posebno privlačnu erotsku notu. U nastavku saznajte koja je tajna vašeg znaka u Zodijaku...

skorpije-su-misticne-device-osvajaju-inteligencijom-zasto-je-neodoljiv-svaki-od-znakova-1.jpgfoto: pixabay.com

Kada se sve sabere i oduzme, zaključak je da fizički izgled nije odlučujući faktor za seksepil neke osobe. Naprotiv.

To je više osobina koja je netipična na prvi pogled, a ipak uzbuđuje pripadnike suprotnog pola. Pri tom, astrolozi se slažu da svaki horoskopski znak ima svoju „malu tajnu“ zbog koje je posebno privlačan drugim ljudima.

skorpije-su-misticne-device-osvajaju-inteligencijom-zasto-je-neodoljiv-svaki-od-znakova-2.jpgfoto: pixabay.com

U nastavku saznajte koja je to osobina zbog koje je svaki od znakova neodoljiv u očima drugih:

Ovan

Strast. Ovnovi su samostalni i impulsivni, najčešće u kompletu sa tvrdoglavošću, kao još jednom svojom osobinom. Zbog takvog spoja osobina, osobe rođene u ovom znaku brzo druge uzimaju pod svoje, vrteći ih oko malog prsta uz pomoć svog neodoljivog šarma i duha.

Bik

Uspeh. Bikovi su rođeni lideri. Teže da sve unaprede i zadovoljavaju se samo najboljim. A, zato što je uspeh sam po sebi seksi, oni su visoko kotirani na listi, barem kada je seksepil u pitanju. Pripadnici ovog znaka zaista umeju da se brinu o svojim voljenim osobama. Znaju šta je dobar ukus i cene luksuz, a svoje partnere totalno razmaze.

skorpije-su-misticne-device-osvajaju-inteligencijom-zasto-je-neodoljiv-svaki-od-znakova-3.pngfoto: pixabay.com

Blizanci

Mudrost. Svako voli da sluša Blizance zato što su odlični govornici i zabavljači. Što je njihovo iskustvo veće, to više fasciniraju sve oko sebe. Na žalost, ovaj horoskopski znak je sklon pravljenju spletki, pa često izvrće činjenice. Međutim, njihova kapricioznost je istovremeno i privlačna i opasna.

Rak

Nepredvidljivost. Rakovi su totalno nepredvidljivi kao osobe. Oni se kolebaju između slobode i privrženosti, hladnokrvnosti i emotivnosti, srdačnosti i distance. Zbog svoje nepredvidljive prirode, oni su još više privlačni u očima drugih ljudi.

skorpije-su-misticne-device-osvajaju-inteligencijom-zasto-je-neodoljiv-svaki-od-znakova-4.jpgfoto: pixabay.com

Lav

Šarm. Lavovi su pravi šarmeri koji tuđa srca osvajaju munjevitom brzinom. Njihova energija, u kombinaciji sa toplinom, čini ih simpatičnim – ali i egoistima koji su željni pažnje – zato što stalno traže pažnju, ljubav i pohvalu.

Devica

Inteligencija. Ko voli intelektualne razgovore, taj treba da izlazi sa Devicom. Osobe rođene u ovom znaku su pedantne, oštroumne i orjentisane ka rešavanju problema. Na žalost, takve kognitivne prednosti često prelaze u nerealno. Zbog toga, u njima obično postoji sudar između emocija i realnog života. Međutim, oni će sve dati za ljubav, a spadaju i među najvernije horoskopske znakove.

Još 6 znakova na sledećoj strani...Možda vas zanima:

U jednoj rečenici: Kada je svaki horoskopski znak u iskušenju da se javi bivšem/bivšoj? Ako je verovati astrologiji, šta nas najčešće tera da se javimo ljubavnoj prošlo...
Škorpije - zdrav način ishrane, Device - ravnoteža između profesije i privatnosti - šta svaki znak o... Približavamo se kraju 2019. godine, a 2020. je na pragu. Svako od nas će odlazeć...
Muškarci ovih 5 horoskopskih znakova imaju potencijal da budu dobri muževi i očevi Pored onih koji važe za najgore muževe u horoskopu, postoje i oni koji imaju pot...