Prema mesecu rođenja: Kakav tip muškaraca odgovara svakoj ženi?

Mesec rođenja određuje karakter osobe. Svakoj ženi je potreban partner koji će je prihvatiti onakvu kakva jeste, podstičući ono najbolje u njoj. Pa, sa kakvim muškarcem treba da budete u vezi?

prema-mesecu-rodenja-kakav-tip-muskaraca-odgovara-svakoj-zeni-01.png

Zavisno od meseca rođenja, idealni partner se razlikuje od žene do žene. Od januara do decembra, pročitajte koji tip muškarca je najprikladniji za ljubavnu vezu svakoj od njih:

Januar

Za rođene u prvom mesecu u godini može da se kaže da su žene koje imaju prilično brz način života. A, njihov idealni partner mora da prati isti ritam. Njima spori i slabi muškarci nikako ne odgovaraju jer će ih ometati i usporavati na putu do cilja. One imaju mnogo stvari koje žele da ostvare u životu, pa zato ne bi želele vezu sa pogrešnim partnerom koji bi kočio njihove ambicije.

Februar

Ženama rođenim u februaru potreban je muškarac koji će umeti da bude strpljiv sa njima. I same su svesne da biti sa njima u vezi nije lako, a isto to im govore i drugi ljudi. Pa, idealan partner mora biti pun razumevanja, odnosno - ne sme iritirati njihov temperament. Tačnije, neko ko bi mogao da se nosi sa tvrdoglavošću i kapricioznošću svoje druge polovine.

prema-mesecu-rodenja-kakav-tip-muskaraca-odgovara-svakoj-zeni-1.jpg

Mart

To su žene koje su veoma nežne, brižne, iskrene i pune ljubavi. Za njih su, skoro uvek, druge osobe na prvom mestu. Zbog toga, martovskim ženama treba muškarac koji brine o njima isto onako kako se one brinu o drugim ljudima. Previše vremena i energije troše brinući se za tuđe sudbine, pa bi idealnom partneru na prvom mestu trebalo da bude njihova dobrobit.

April

U ovom slučaju se radi o veoma jakim i nezavisnim ženama koje su nemilosrdne i veoma nepopustljive. Ujedno, one su surovo iskrene, što ljudi neretko doživljavaju na pogrešan način. Zbog toga im je potreban muškarac koji će ih dobro razumeti i koji će ceniti njihov karakter. Njima je potreban partner koji će ih motivisati da budu to što jesu. Neko ko se neće truditi da ih ograničava, potiskuje ili menja.

prema-mesecu-rodenja-kakav-tip-muskaraca-odgovara-svakoj-zeni-2.jpg

Maj

Žene rođene u maju žive kao na brzoj pokretnoj traci. Kao da stalno skaču sa jednog posla na drugi. Vole da se druže i da budu okružene ljudima. Uz to, imaju tendenciju da započinju po nekoliko projekata u isto vreme. Ponekad, čak i mnogo više nego što mogu da realizuju. Njima treba muškarac koji je pun energije i koji bez problema može da se uklopi u njihov intenzivni tempo.

Jun

Kada je reč o ovom tipu žena, one po nekom nepisanom pravilu privlače takozvane „slomljene muškarce“, odnosno partnere koji „treba da se poprave“. A, upravo je to razlog zašto im veze iz prošlosti nisu bile uspešne. Njima treba muškarac koji je stabilan, čvrsto stoji na zemlji i zna šta želi u životu. Za promenu, treba da nađu partnera kojem nisu potrebne nikakve „popravke“ da bi funkcionisao kao zdrav i pozitivan čovek.

prema-mesecu-rodenja-kakav-tip-muskaraca-odgovara-svakoj-zeni-3.jpg

Ostali meseci su na sledećoj strani...Možda vas zanima:

Vaša najtoksičnija karakterna osobina prema horoskopskom znaku Retko ko želi da prizna, ali svako od nas ima neko loše ponašanje kojim povređuj...
Negativne osobine zbog kojih drugi beže od vas, prema horoskopskom znaku Arogancija Lavova, konstantno plakanje Rakova i egoizam Škorpije su odlike od ko...
Kakav prvi utisak ostavlja svaki horoskopski znak? Kaže se da ne postoji druga šansa za prvi utisak. Prvih nekoliko sekundi svakog ...