Neuspešne kombinacije horoskopskih znakova čija veza ne može da traje duže od tri meseca

Ukoliko ste spremni da nađete partnera za ozbiljnu vezu, bilo bi dobro da prvo obratite pažnju na horoskop.

neuspesne-kombinacije-horoskopskih-znakova-cija-veza-ne-moze-da-traje-duze-od-tri-meseca-1.jpg

Očekivano, postoje kombinacije horoskopskih znakova koji zajedno ne mogu da izdrže duže od tri meseca.

Pa, ako ne želite dodatna razočaranja i gubljenje vremena, proverite koji horoskopski znaci vam ne odgovaraju.

Ljubavni parovi koji ne bi izdržali ni tri meseca u vezi:

Ovan i Rak

Ovan i Rak u kombinaciji znače mešanje vatre i vode. Sigurno će imati strastvenu romansu, ali ona neće dugo trajati. Možda će izgledati kao ljubav na prvi pogled, ali sigurno nije tako i na kraju može loše da završi.

Bik i Rak

Na početku može delovati kao da imate zajednička interesovanja i da se slažete u svemu. Uživaćete u vremenu koje provodite kod kuće, sami, ali postoji jedan problem. Nepredvidljivi Rak i tvrdoglavi Bik nikada ne završavaju dobro.

Blizanci i Blizanci

Kod parova u istom znaku postoje dva moguća scenarija – može da bude savršeno ili užasno. Veza će biti ispunjena svakodnevnim dramama, nećete biti odani, niti ćete biti verni i privrženi jedno drugome.

Devica i Blizanci

Ova dva znaka su potpune suprotnosti, a baš zato i privlače jedno drugo. Ipak, obe strane žele da se dokazuju i prave pametne, pa nećete imati šta da delite na duge staze. Uvek ćete završavati u konfliktu, pa je bolje da se rastanete dok je vreme.

Rak i Lav

Iako će vam na početku veze ljubav izgledati kao iz bajke, ipak nećete moći da prebrodite teške periode koji vas očekuju kasnije. Lavovi mogu da pređu granice u toku svađe, a Rakovi to neće trpeti.

Još 5 kombinacija na sledećoj strani...Možda vas zanima:

Muškarci ovih 5 horoskopskih znakova imaju potencijal da budu dobri muževi i očevi Pored onih koji važe za najgore muževe u horoskopu, postoje i oni koji imaju pot...
6 horoskopskih znakova kojima će se sreća osmehnuti u 2020. godini Bliži se 2020. godina za koju astrolozi predviđaju da će biti dobra za sve horos...