10 razloga zašto su Ovnovi najbolji partneri i prijatelji

Svaki horoskopski znak ima svoje osobine po kojima se ističe kao najbolji na pojedinim poljima, ali ima i svoje mane.

10-razloga-zasto-su-ovnovi-najbolji-partneri-i-prijatelji.jpg

Ako, međutim, birate partnera, treba da počnete od onog što vama odgovara prema vašim osobinama i željama.

Prema nekim istraživanjima, primećeno je da su ljudi rođeni u znaku Ovna najbolji partneri ili prijatelji iz 10 razloga:

1. Oni su avanturisti

Аko ne znate šta da radite za vikend samo se javite Ovnu i on će vam predložiti nešto novo, otkačeno i avanturistički. Ovnovi i avanture uvek idu zajedno, oni su sposobni da i obični porodični ručak pretvore u nešto zabavno. Iako se njihova najbolja osobina može smatrati mnogo zabavnom, tokom vremena može postati i štetna po zdravlje. Zapravo, oni su uvek u potrazi za uzbuđenjem i avanturom što tokom vremena postaje deo svih aspekata njihovog života i izaziva ogromni pritisak.

2. Zrače pozitivnom energijom

Ovnovi su po prirodi pozitivni ljudi. Takva im je energija, koja im pomaže da sa lakoćom prolaze kroz najteže životne situacije, a za njih skoro nikada ništa nije neobično. Ipak postoji i druga strana, kada se stvari dese neplanirano, Ovnovi izgledaju uznemireno i postaju depresivni, pa najčešće krive druge ljude kada nešto ne ide po planu.

3. Оvnovi su optimisti

Većina Ovnova zna kako da uspešno balansira između ohrabrivačkog i preteranog optimizma. Ta njihova sposobnost mnogo znači njihovim prijateljima kada im je potrebna podrška i malo nade u najtežim trenucima. Loša strana je što taj veliki optimizam Ovan ne zna da primeni na sebe.

4. Uvek su verni

Ovnovi nikada neće izneveriti prijatelja ili odati tajnu. Oni su verni i zbog toga je bolje da u njihovom društvu nikada ne ogovarate jer se to neće dobro završiti. Ipak, preterana vernost ih može skupo koštati jer zbog nje predugo ostaju u ljubavnoj vezi ili na nekom radnom mestu, budući da osećaju potrebu da budu lojalni do kraja.

5. Oni su iskreni

Ovnovi nikada ne lažu iz jednostavnog razloga – ne znaju kako. Ne govore istinu jedino kada ne mogu odbiti drugu osobu jer znaju da je mogu povrediti. Ali čak i tada će voditi računa da ne povrede vaša osećanja. Ako imate Ovna za prijatelja ne morate brinuti da će vas daviti kukanjem i žaljenjem na nešto. Oni to nikada ne rade.

6. Ne zavise ni od koga

Nema šanse da se Ovan javi u 3 sati ujutru i da traži da prespava u vašem stanu. Oni su potpuno nezavisni i znaju da se brinu o sebi. To isto tako znači da gotovo nikad ne traže pomoć, čak ni kada im je potrebna. Zato sa Ovnovima budite strpljivi i ponudite im svoju pomoć nekoliko puta ukoliko je nisu prihvatili odmah.

7. Моžete im verovati

Nije lako pronaći nekog sa kime možete podeliti najdublje i najmračnije tajne ili da mu odate lozinku telefona. Ali, pouzdanost i poverenje su osobine Ovnova i oni smatraju da će se njihovi partneri i prijatelji ponašati prema njima kao što se i oni sami ponašaju.

8. Velikodušni su prema drugima, a strogi prema sebi

Ovnovi su pažljivi sa novcem, zbog čega su dobri štediše. To ne znači da su sebični. Naprotiv, oni bi uvek pozajmili novac prijateljima i porodici, ali ne bi potrošili na sebe. Mnogo se bolje osećaju kada poklanjaju nego kada dobijaju. Ovnovi uopšte ne razmišljaju na novac kada treba da ga potroše na svoje voljene.

9. Oni su ambiciozni

S obzirom da se Ovnovi uvek trude da postignu nešto više njihov entuzijazam može postati zarazan. Oni uvek idu napred i moraju stalno biti u pokretu. Prevelika ambicija može ostaviti posledice na njihovo zdravlje.

10. Оvnovi su kombinacija svega prethodno navedenog

Kada pomešate sve ove osobine, shvatićete da su Ovnovi prijatelji za ceo život. Kada vam se jednom neki Ovan uvuče pod kožu, tamo će ostati ceo život.

V. M. | CRNOBELO.rs / foto: pixabay.com

Možda vas zanima:

Ljubavni horoskop za septembar 2019. godine: Ovnovi - ljubav sa pogrešnom osobom, Device - očajni za... Ljubavne muke ili ostvarenje ljubavnih snova, šta vam na emotivnom planu donose ...
Ljubavni horoskop za oktobar 2019. godine: Ovnovi će imati aferu, Škorpije će praviti spletke Početak jeseni vam donosi nova iskustva, izazove i iznenađenja na ljubavnom polj...