Prema horoskopu: Ko su najlepši ljubavni parovi?

Znate li one ljubavne parove koji gde god da se pojave, bukvalno svi gledaju u njih?

prema-horoskopu-ko-su-najlepsi-ljubavni-parovi-01.jpg

Ako se može verovati astrolozima, njih najčešće čini nekoliko horoskopskih znakova. Njima drugi ljudi veoma često zavide, jer koliko dobro izgledaju zajedno, toliko je i njihova veza harmonična.

Ovo su 4 najlepša ljubavna para prema horoskopu: 

prema-horoskopu-ko-su-najlepsi-ljubavni-parovi-02.jpg

Oni su jedan od onih parova na čiju su vezu svi ljubomorni. Oboje su predani, brižni i nežni, pa retko kada dolazi do konflikta u njihovom uzajamnom odnosu. Nezavisno od toga koliko dugo su zajedno, ostaju zaljubljeni jedno u drugo kao i prvog dana. Često znaju da se pred drugima ponašaju kao tinejdžeri. I beskrajno su simpatični.

prema-horoskopu-ko-su-najlepsi-ljubavni-parovi-03.jpg

prema-horoskopu-ko-su-najlepsi-ljubavni-parovi-04.jpg

Kraljevima horoskopa, pak, najviše leži osoba rođena u istom znaku. Lavovi su jaki i samouvereni, pa se super slažu sa sličnima sebi. U prirodi im je da ohrabruju ljude, pa su odlična podrška u vezi. A, svesni su i koliko su srećni što su pronašli jedno drugo. Zato, često se trude da ukrote svoj buran karakter da ne bi ugrozili svoj ljubavni odnos.

prema-horoskopu-ko-su-najlepsi-ljubavni-parovi-05.jpg

prema-horoskopu-ko-su-najlepsi-ljubavni-parovi-06.jpg

Ovaj par ima veoma jaku psihološku vezu koja tokom vremena postaje sve dublja. Drugi ih često teško razumeju. Njihov način komuniciranja je gotovo telepatski, pa ljudima sa strane može da se čini kao da jedno drugom čitaju misli. A, iako su oba znaka izraziti individualci, to ne ugrožava njihov ljubavni odnos već ga samo ojačava.

prema-horoskopu-ko-su-najlepsi-ljubavni-parovi-07.jpg

prema-horoskopu-ko-su-najlepsi-ljubavni-parovi-08.jpg

Oboje su vodeni znaci i u životu se vode emocijama, pa su zbog toga maksimalno kompatibilni. I ovaj par ima jaku psihološku vezu, kao i intelektualnu povezanost, pa posebno uživaju u razgovoru jedno sa drugim. Ipak, njihova veza se ne svodi samo na razgovore. Naprotiv. Oni su veoma strastveni i u krevetu, a ne zanemaruju ni romantiku.

prema-horoskopu-ko-su-najlepsi-ljubavni-parovi-09.jpg

M. A. | CRNOBELO.rs / foto: pixabay.com

MOŽDA VAS ZANIMA:

loading...

Možda vas zanima:

Vaše pozitivne karakteristike + jedna mana, prema kineskom horoskopu Da li je vaša osnovna karakterna crta hrabrost, energičnost, kreativnost, a dubo...
Prema mesecu rođenja: Kakva je vaša seksualna energija? Jedni su prilično perverzni. Drugi nikada nisu sebični ljubavnici. A treći su ži...
Prema Forbsu: Koji horoskopski znaci imaju najveće šanse da postanu bogati i slavni? Džordž Kluni i Elen Dedženeris su deo slavnih ličnosti čija zarada je ogromna Št...