Muškarci rangirani prema horoskopu: Od monogamnih do nevernih „loših momaka“

Upozorenje: Ne paničite, u svakom pravilu ima izuzetaka.

muskarci-rangirani-prema-horoskopu-od-monogamnih-do-nevernih-losih-momaka-1.jpg

Ako prema horoskopu razvrstamo muškarce od monogamnih i lako zaljubljivih, do nevernih koji se nikada neće smiriti, lista bi izgledala ovako:

1. Rak

Rakovi se vezuju za jednu osobu. Ako razgovaraju sa vama, razgovaraju samo sa vama, čak i ako zvanično niste u vezi. Oni nisu tip muškarca koji želi da isproba više opcija pre nego što se odluči. Jednom kada odluči da ste vredni njegove ljubavi, očekujte posvećenost i ništa manje. Neće flertovati sa strane, neće zagledati druge devojke, niti će vas ostaviti zbog neke druge.

2. Vodolija

Znak koji na prvi pogled deluje hladno jer želi da zaštiti svoje srce, ali kada jednom oseti ljubav, srce će vam dati na dlanu. Nema problem da pokaže svoja osećanja uvek i svuda. Partnerku obasipa pažnjom, a spreman je i da na društvenim mrežama izbriše sve prijatelje i kontakte koji žele flert sa njim.

3. Vaga

Vage su iskrene. Odane. Vole „zauvek“, kao u filmskom scenariju. Ali, neće uraditi ništa ako prvo ne dobiju dozvolu od žene. Neće spavati sa njom ako misle da nisu na istoj talasnoj dužini. Uvek traže nešto ozbiljnije od avanture i obožavaju da razgovaraju o emocijama pre nego što uđu u vezu.

4. Jarac

Jarčevi su uvek iskreni, čak i kada istina može malo da povredi. Ako želi da bude sa vama, verujte, znaćete to. Ako želi da ostanete samo prijatelji, verujte, i to će vam biti jasno. Ako želi samo seks, i to će vam jasno reći. Ne možete ih nazvati lošim momcima jer su otvoreni u svojim namerama, kakve god da su. Otvoreni su još od prvog razgovora.

5. Ribe

Ribe će se u potpunosti osloniti na vas. One će vas tretirati sa nežnošću, nateraće vas da se smejete najglasnije što možete i učiniće da se osećate posebnom. Ali, to ne znači da gaje posebna osećanja prema vama, jer su one prema svima takve -- vole da se ljudi osećaju dobro u njihovom društvu. Sa njima ćete se uvek pitati da li se radi o prijateljstvu ili flertu.

6. Devica

Ovaj znak se plaši da ne bude povređen. Zato ovi muškarci imaju poteškoće da se predaju nekome. Ali, čak i kada se desi da se zaljube, ostaju u kontaktu sa bivšim devojkama da bi imali rezervu ako se stvari ne budu odvijale onako kako bi oni želeli. Žele da znaju da uvek imaju plan B, pa zato nikada neće prekinuti sa flertovanjem i ispitivanjem terena.

Preostalih 6 znakova na sledećoj strani...Možda vas zanima:

Uz pomoć jedne reči - Šta vas čini dobrim u krevetu prema horoskopskom znaku? Svako želi da zna kakav je u krevetu, a najlakši način da dobijete odgovor na to...
U ovom znaku rađaju se najharizmatičniji muškarci Kojem to horoskopskom znaku ne može da odoli nijedna žena? On odiše harizmom gde...
Prema Forbsu: Koji horoskopski znaci imaju najveće šanse da postanu bogati i slavni? Džordž Kluni i Elen Dedženeris su deo slavnih ličnosti čija zarada je ogromna Št...