Pred njima ste kao otvorena knjiga: Tri horoskopska znaka sa nepogrešivom intuicijom

Intuicija je sposobnost da donesemo neku ispravnu odluku prema nekom unutrašnjem osećaju, kao i mogućnost da osetimo nešto što bi nas upozorilo da prestanemo da radimo određenu stvar ili da se povučemo na vreme.

pred-njima-ste-kao-otvorena-knjiga-tri-horoskopska-znaka-sa-nepogresivom-intuicijom.jpg

Pročitajte koji znaci Zodijaka imaju tu privilegiju da imaju najizraženiju i najintenzivniju intuiciju koja je, na sreću, kod njih uvek u pravu.

Škorpija

Škorpija je znak koji ima izražen osećaj gotovo za sve i tačno zna ko o čemu razmišlja uz samo jedan upitan pogled. Izgleda kao da sve proživljavaju iz nekakve dubine, pa zato imaju veliku sposobnost da prepoznaju šta će se sledeće desiti.

Svesno preuzimaju rizik iako im intuicija govori šta će i kako će biti u toj određenoj situaciji. Škorpije vole uzbudljive situacije sa mnogo akcije i iz tog razloga ponekad ne vole da poslušaju svoj unutrašnji glas, a to se najviše dešava u ljubavnom životu.

Strelac

Intuicija Strelčeva stagnira sve dok ne pronađu nekakvu unutrašnju harmoniju sa samim sobom. Kada se to desi, tada im intuicija proradi i to u velikim razmerama.

Njihova intuicija je povezana sa unutrašnjim zadovoljstvom, pa ako ga ne pronađu, ona im neće biti dovoljno razvijena da bi im ukazala da paze na neku lošu ili dobru stvar.

Ribe

Ribe su duhovno veoma razvijene i često im se dešava da sanjaju neke stvari koje im pokazuju nešto važno, na primer važno dešavanje koje im predstoji u budućnosti ili neke stvari povezane sa zdravljem ili ljubavlju, koje se kasnije zaista i ostvare.

Predstavnici znaka Riba veoma poštuju svoj unutrašnji mir, kao i zadovoljstvo koje raste u intuiciji, koja ih zatim vodi u ono što su predosetili. Njihov moto je „ja osećam da“, koji u suštini opisuje njihovu sposobnost i izraženu intuiciju.

E. D. | CRNOBELO.rs / foto: pixabay.com

Možda vas zanima:

Ovo su mane vašeg horoskopskog znaka koje bi trebalo da ispravite Svaki horoskopski znak na drugačiji način uništava svoju vezu ili brak a da...
Muškarci ova tri horoskopska znaka važe za najgore muževe Bez uvrede, ali neki horoskopski znaci jednostavno nisu stvoreni da budu savršen...
Muškarci ova 4 horoskopska znaka čuvaju svoje žene kao kraljice - ko su oni? Da li vaš muškarac iz snova pripada horoskopskom znaku koji obećava da će vas ču...