Egocentrični narcisi: Ova tri horoskopska znaka sebe vole više od svega

Iako to nije kvalitet kojim se treba hvaliti, ova tri horoskopska znaka imaju izražene narcisosidne osobine koje im ponekad daju veliku prednost nad svima ostalima.

egocentricni-narcisi-ova-tri-horoskopska-znaka-sebe-vole-vise-od-svega.png

Jednostavno, u svojim očima oni su najbolji za sebe i sve rade kako bi im bilo najlepše i da bi istakli sebe u prvi plan.

Ovan

Prvi znak u Zodijaku ima mnogo kvaliteta, ali i jednu ogromnu manu koja smeta svima koji ih poznaju, a to je njihova izražena samozaljubljenost.

Da, zdravo je voleti sebe, ali ne i preterivati u isticanju koliko ste pametni, lepi i posebni. To može da vas košta mnogo prijateljstava, a neće vam pomoći ni u ljubavi.

Vaga

Pripadnici ovog znaka vole lepe stvari i lepe ljude i očekuju da sve oko njih bude besprekorno. Loše kod njih je i to što misle da i oni spadaju u tu „lepotu“. Vole da privlače pažnju i očekuju poseban tretman od ljudi oko sebe.

Vaga obožava da priča o svojim uspesima, pa čak i da ih preuveličava. Čak i da ste napravili nešto bolje od njih, one će uraditi sve da izgleda da je njihovo bilo bolje.

Lav

Lavovi su poznati po svojoj egocentričnosti, ali i po tome da se ni ne trude da to kamufliraju. Oni obožavaju sebe, vole da budu u centru pažnje.

Za razliku od prethodna dva znaka, Lavovi umeju da budu obožavani u društvu jer su spremni da urade i stvari koje ne vole, samo da bi se pričalo lepo o njima.

E. D. | CRNOBELO.rs / foto: clker.com

Možda vas zanima:

Ovo su mane vašeg horoskopskog znaka koje bi trebalo da ispravite Svaki horoskopski znak na drugačiji način uništava svoju vezu ili brak a da...
Muškarci ova tri horoskopska znaka važe za najgore muževe Bez uvrede, ali neki horoskopski znaci jednostavno nisu stvoreni da budu savršen...
Muškarci ova 4 horoskopska znaka čuvaju svoje žene kao kraljice - ko su oni? Da li vaš muškarac iz snova pripada horoskopskom znaku koji obećava da će vas ču...