Šta kaže vaš horoskop -- kakve muškarce privlačite?

Svaka žena ima drugačiji ukus i poseban tip muškaraca koji je privlače. Ali, isto važi i obrnuto. Postoji i poseban tip muškaraca koji ona privlači.

sta-kaze-vas-horoskop-kakve-muskarce-privlacite-1.jpg

Često govore da se suprotnosti privlače, ali ne postoji pravilo.

Neki horoskopski znaci privlače muškarce koji su njihova suprotnost, a neki, pak, privlače muškarce koji su isti kao oni.

Kojem tipu žena vi pripadate i kakve muškarce privlačite prema horoskopskom znaku?

Ovan -- neko ko je potpuna suprotnost

Žene u znaku Ovna imaju samopouzdanja i vole da dominiraju u vezi. Interesantno je da pripadnice ovog znaka privlače muškarce koji nisu tako strasni, kao i one muškarce koji stalno razmišljaju i analiziraju. Ali, baš zato i uspevaju.

Bik -- neko nestabilan

Žene u ovom znaku su daleko od jednostavnosti, ali baš zato, one ne vole komplikacije. One su odgovorne i organizovane, pa ne čudi što privlače muškarce koji imaju potrebu za harmonijom i mirom.

Blizanci -- neko misteriozan i otvoren za sve

Ne postoji horoskopski znak koji je toliko nepredvidljiv kao Blizanci, a posebno kao ženski pripadnici ovog znaka. One mogu biti raspoložene i srećne u jednom trenutku, a već u drugom im raspoloženje može pasti. Muškarci koji vole žene-Blizance i koji ih mogu naterati da uvek budu energične, misteriozni su, avanturističkog duha i otvoreni za sve.

Rak -- neko neočekivan

Žene iz ovoga znaka se često nalaze u čudnim situacijama i grade prijateljstva sa ljudima, bez obzira na sve. Ovaj horoskopski znak je nežan i brižan, ali to ne cene svi. Zato žene Rakovi privlače muškarce koji izgledaju potpuno nezainteresovano za njih.

Lav -- neko potpuno posvećen

Lavovi su mnogo srećni. Žene ovoga znaka uvek privlače one muškarce koji bi uradili sve za njih. Žena Lav često može da poželi da malo uspori stvari, ali uspeva da se uzdigne i da brzo prevaziđe sve zato što je jaka.

Devica -- neko kome je potrebna pomoć i poboljšanje

Kao i u vezi sa svim ostalim, žene Device vole da komplikuju stvari umesto da ih pojednostave. One često privlače muškarce koji imaju probleme i kojima je potrebna pomoć, ali njima to ne smeta. Device privlače muškarce koji vole da imaju nekoga ko će brinuti o njima i ko će im se posvetiti.

Ostalih 6 znakova se nalaze na sledećoj strani...Možda vas zanima:

Uz pomoć jedne reči - Šta vas čini dobrim u krevetu prema horoskopskom znaku? Svako želi da zna kakav je u krevetu, a najlakši način da dobijete odgovor na to...
U jednoj rečenici: Kada je svaki horoskopski znak u iskušenju da se javi bivšem/bivšoj? Ako je verovati astrologiji, šta nas najčešće tera da se javimo ljubavnoj prošlo...
Šta horoskopski znakovi rade kada je dosadno? Ovih dana situacija koja nas je zatvorila u kuću stvorila je stres, ali i dosadu...