4 horoskopska znaka koji su, jednom rečju - naporni

Postoje četiri horoskopska znaka sa kojima retko ko može da izađe na kraj, pa čak i oni sami.

4-horoskopska-znaka-koji-su-jednom-recju-naporni-1.jpg

Radi se o predstavnicima Zodijaka koji su dramatični, koji manipulišu, imaju ispade besa, ne znaju da se suoče sa svojim manama, neodlučni su i pate od kompleksa koji su zapravo samo u njihovim glavama.

Еvo ko su oni:

Оvan

U suštini, Ovnovi su zaista velikodušni i lepo se ponašaju, sve dok imaju priželjkivanu pažnju. Ali, ukoliko je nemaju, odmah im se menja raspoloženje, kojim će sigurno privući i više pažnje nego što su planirali.

Rak

Iako su osećajni i imaju mnogo dobrih strana, ponekad im se dešava da krenu njihove „bubice“, a onda zaista nisu dobro društvo. Ukoliko se okrenete od njih u tim trenucima, poštedećete sebe njihovih ispada besa, promena raspoloženja i privremene paranoje.

4-horoskopska-znaka-koji-su-jednom-recju-naporni-2.jpg

Vaga

Oni su predivni u svakom mogućem pogledu, osim u jednom – znaju da budu pasivno agresivni. Iskazuju kontradiktorne emocije, istovremeno su i inferiorni i superiorni i uvek je neko drugi kriv za njihove mane i greške.

Ribe

Oni su zaista osećajni, pa im se možda i zbog toga često menja raspoloženje. Ali, bežite od njih kada zapadnu u melanholiju, naročito ako je ona posledica bilo kakve kritike.

E. D. | CRNOBELO.rs / foto: clker.com

Možda vas zanima:

Prema Forbsu: Koji horoskopski znaci imaju najveće šanse da postanu bogati i slavni? Džordž Kluni i Elen Dedženeris su deo slavnih ličnosti čija zarada je ogromna Št...
Ovo su mane vašeg horoskopskog znaka koje bi trebalo da ispravite Svaki horoskopski znak na drugačiji način uništava svoju vezu ili brak a da...
Muškarci ova tri horoskopska znaka važe za najgore muževe Bez uvrede, ali neki horoskopski znaci jednostavno nisu stvoreni da budu savršen...