4 horoskopska znaka koji su, jednom rečju - naporni

Postoje četiri horoskopska znaka sa kojima retko ko može da izađe na kraj, pa čak i oni sami.

4-horoskopska-znaka-koji-su-jednom-recju-naporni-1.jpg

Radi se o predstavnicima Zodijaka koji su dramatični, koji manipulišu, imaju ispade besa, ne znaju da se suoče sa svojim manama, neodlučni su i pate od kompleksa koji su zapravo samo u njihovim glavama.

Еvo ko su oni:

Оvan

U suštini, Ovnovi su zaista velikodušni i lepo se ponašaju, sve dok imaju priželjkivanu pažnju. Ali, ukoliko je nemaju, odmah im se menja raspoloženje, kojim će sigurno privući i više pažnje nego što su planirali.

Rak

Iako su osećajni i imaju mnogo dobrih strana, ponekad im se dešava da krenu njihove „bubice“, a onda zaista nisu dobro društvo. Ukoliko se okrenete od njih u tim trenucima, poštedećete sebe njihovih ispada besa, promena raspoloženja i privremene paranoje.

4-horoskopska-znaka-koji-su-jednom-recju-naporni-2.jpg

Vaga

Oni su predivni u svakom mogućem pogledu, osim u jednom – znaju da budu pasivno agresivni. Iskazuju kontradiktorne emocije, istovremeno su i inferiorni i superiorni i uvek je neko drugi kriv za njihove mane i greške.

Ribe

Oni su zaista osećajni, pa im se možda i zbog toga često menja raspoloženje. Ali, bežite od njih kada zapadnu u melanholiju, naročito ako je ona posledica bilo kakve kritike.

E. D. | CRNOBELO.rs / foto: clker.com

Možda vas zanima:

Ovo su mane vašeg horoskopskog znaka koje bi trebalo da ispravite Svaki horoskopski znak na drugačiji način uništava svoju vezu ili brak a da...
Evo koje su problematične i teške strane svakog horoskopskog znaka Svima nam, u nekim periodima života, izgleda kao da smo rođeni baksuzni. A kolik...
6 horoskopskih znakova kojima će se sreća osmehnuti u 2020. godini Bliži se 2020. godina za koju astrolozi predviđaju da će biti dobra za sve horos...