Device traže udobnost, Vodolije podršku: Šta svaki znak očekuje od ljubavne veze?

device-traze-udobnost-vodolije-podrsku-sta-svaki-znak-ocekuje-od-ljubavne-veze-01.jpg

Da, postoje stvari koje su važnije i od seksa. A, šta je to što je potrebno svakom horoskopskom znaku da bi bio zadovoljan partnerom pored sebe?

To vam otkrivamo u nastavku.

Prema astrolozima, svaki znak Zodijaka ima različita očekivanja u vezi, a to su sledeće stvari:

Ovan

Strast. Ovnovi žele nekoga ko će ih učiniti živim, odnosno žele partnera koji će ih gledati sa žarom u očima, čak i posle nekoliko godina zajedničkog života.

device-traze-udobnost-vodolije-podrsku-sta-svaki-znak-ocekuje-od-ljubavne-veze-1.jpg

Bik

Poverenje i sigurnost. Bikovi žele partnera koji se nikada neće promeniti. Žela da pored sebe imaju osobu za koju znaju da ih nikada neće napustiti.

Blizanci

Prihvatanje. Sve što Blizanci žele je da upoznaju nekoga ko će ih u potpunosti razumeti. Potreban im je partner koji ih neće osuđivati zbog dubokih misli, ili, pak, zbog mračne prošlosti.

Rak

Romansa. Rakovi žele romantične večeri, šetnje gradskim ulicama, izlete na plažu. Ukratko, svaki kliše koji možete videti u filmovima.

device-traze-udobnost-vodolije-podrsku-sta-svaki-znak-ocekuje-od-ljubavne-veze-2.jpg

Lav

Kompromis. Lavovi žele da sve i uvek bude po njihovom, ali to je nemoguće. Zato, idealan partner za njih je onaj koji ih tretira kao saučesnika, a ne kao protivnika.

Devica

Udobnost. Device žele partnera koji će uvek biti u njihovoj blizini. Nekoga ko će učiniti da se osećaju privlačno, čak i kada nose trenerku i imaju konjski rep.

Ostalih 6 znakova su na sledećoj strani...Možda vas zanima:

Žene u ovim znakovima su najstrastvenije Žene ovih znakova horoskopa ulaze u vezu veoma strastveno i daju se partneru pot...
Uz pomoć jedne reči - Šta vas čini dobrim u krevetu prema horoskopskom znaku? Svako želi da zna kakav je u krevetu, a najlakši način da dobijete odgovor na to...
U ovom znaku rađaju se najharizmatičniji muškarci Kojem to horoskopskom znaku ne može da odoli nijedna žena? On odiše harizmom gde...