Device ne vole da eksperimentišu, Škorpije su savršeni ljubavnici - Horoskop otkriva kakav je svaki od znakova u krevetu

Dok neko može sasvim otvoreno da razgovara na temu seksa, za druge to još uvek predstavlja tabu temu. Ali, astrologija i ovoga puta nudi odgovor na pitanja povezana sa ljubavnim navikama i skrivenim seksualnim željama i inhibicijama.

device-ne-vole-da-eksperimentisu-skorpije-su-savrseni-ljubavnici-horoskop-otkriva-kakav-je-svaki-od-znakova-u-krevetu-1.jpg

Šta svaki znak radi ispod pokrivača?

Ovan

Imati partnera u znaku Ovna znači stalno eksperimentisati. Spavaća soba nije nikakav izuzetak od pravila. Ovnovi vole da istražuju i da otkrivaju šta je ono što im najviše odgovara u seksu, a isto to očekuju i od svog partnera.

Za njih je prihvatljivo sve osim monotonije u krevetu. Budite spremni da preuzmete rizike i da se bacite na istraživanje.

Bik

Bik nikada nije dosadan u krevetu, ali može da bude komplikovan, posebno ako ne znate šta očekuje. Oni mogu da vas iznenade veoma prijatno, ali samo ako su sami inicijatori ideje.

Ono što Bik najviše želi i što mu je potrebno u krevetu jeste da ima kontrolu u svojim rukama. Sve dok im to dozvoljavate, oboje ćete biti zadovoljeni.

Blizanci

Puni ljubavi i zabave, Blizanci su uvek spremni za nove seksualne avanture. Vi možete biti inicijator novih ideja ili pak da sačekate da oni smisle nešto žestoko, ali budite sigurni da ćete sa Blizancima imati odličnu seksualnu hemiju.

Ipak, pripazite – oni žele da probaju sve, ali umereno.

Rak

Ako su sigurni da pored sebe imaju pravog partnera, Rakovi će učiniti sve što je u njihovoj moći samo da ih usreće. Ali, oni nikada neće prvi predložiti nešto što je povezano sa seksom.

Radiće stvari onako kako vi želite i biće srećni sve dok ste vi zadovoljni, čak i ako to znači da je potrebno da eksperimentišu u krevetu.

Lav

Lav je apsolutna zvezda kada je reč o seksualnim inhibicijama. Obožava da bude u centru pažnje, a ovo je posebno tačno kada je reč o spavaćoj sobi.

Pažnja im daje još veće samopouzdanje i čini ih otvorenim za mnoge različite stvari. Oni možda i ne žele toliko mnogo da eksperimentišu u seksu, ali vam nikada neće priznati da nisu otvoreni za nove ideje.

Devica

Sa rođenim perfekcionistima možete biti sigurni da su veoma vredno i naporno radili kako bi dobili sve ono što imaju u životu. Ali, ovo ih čini manje eksperimentalno nastrojenim u seksu i etiketirani su kao neavanturistički ljubavnici.

U krevetu, Device vole da igraju „na sigurno“ i veoma su konvencionalne.

Nastavlja se na sledećoj strani...Možda vas zanima:

Uz pomoć jedne reči - Šta vas čini dobrim u krevetu prema horoskopskom znaku? Svako želi da zna kakav je u krevetu, a najlakši način da dobijete odgovor na to...
U jednoj rečenici: Kada je svaki horoskopski znak u iskušenju da se javi bivšem/bivšoj? Ako je verovati astrologiji, šta nas najčešće tera da se javimo ljubavnoj prošlo...
Šta horoskopski znakovi rade kada je dosadno? Ovih dana situacija koja nas je zatvorila u kuću stvorila je stres, ali i dosadu...