Ljubavni horoskop za mart 2019: Strelčevi će se skrasiti pored bivših, Vage će ući u vezu bez obaveza

Mesec mart donosi nove izazove, promene i dešavanja na ljubavnom polju za svaki horoskopski znak.

ljubavni-horoskop-za-mart-2019-strelcevi-ce-se-skrasiti-pored-bivsih-vage-ce-uci-u-vezu-bez-obaveza-1.jpg

Kakva će biti ljubavna situacija zauzetih i da li slobodni mogu da očekuju promene na ljubavnom planu?

Pročitajte svoj horoskop za mesec mart:

Ovan

Ako ste u vezi:

Može se desiti da dođe do zahlađenja u odnosima sa partnerom i do udaljavanja, a osećaćete i veliku potrebu za promenama u vezi. Bićete skloni čuvanju tajni i imaćete nedostatak jasne komunikacije, što može da dovede do nestabilnosti. U drugoj polovini marta postoji šansa za poboljšanje odnosa, planiranje zajedničkih aktivnosti i jačanje strasti.

Ako ste slobodni:

U većem delu meseca bićete raspoloženi za zabavu i avanturu i nećete biti zainteresovani za započinjanje nečeg ozbiljnog. Pri kraju meseca postoji mogućnost da upoznate osobu koja će privući vašu pažnju više nego bilo ko ranije, i svideće vam se način na koji ona utiče na vas. Upoznaćete se bolje i verovatno ćete početi da menjate mišljenje o vezi.

Bik

Ako ste u vezi:

Obratite više pažnje na društveni život i druženje sa prijateljima, jer vaš ljubavni život počinje da upada u monotoniju. Idite zajedno na događaje, zabave ili putovanja, potrudite se da više vremena provodite zajedno, ali izvan kuće. U drugoj polovini meseca na videlo će isplivati potisnuta osećanja i bićete skloni burnim reakcijama. Uz partnerovu podršku ćete početi da se emotivno otvarate.

Ako ste slobodni:

Početkom marta ćete upoznati nekoliko osoba koje će privući vašu pažnju svojim stavovima, principima i pristupom, što će vas prijatno iznenaditi, jer dugo niste bili u društvu kvalitetnih potencijalnih partnera. To će vas motivisati da se pokažete u najboljem svetlu, pa ćete ostaviti pozitivan utisak na nekoga od njih, što će imati odličan rezultat i uticaj na vaš ljubavni život.

Blizanci

Ako ste u vezi:

Izbegavajte da skrivate tajne od partnera jer lako možete biti otkriveni, a to će imati negativne posledice. Unesite malo mašte i začinite ljubavni život zajedničkim aktivnostima. Isprobavanje novih stvari partner će prihvatiti sa radošću. Moguća su neka neslaganja oko zajedničkih planova, ali ćete oboje imati potrebu za više društvenih aktivnosti i poboljšanje ljubavne situacije.

Ako ste slobodni:

Privući će vas osoba koja je po prirodi zabavna i puna ideja, ali u isto vreme i nestabilna kada je reč o emocijama. Jedino što sigurno možete imati jeste avantura, sve ostalo je rizik. Imaćete mogućnost da kratko vreme provedete zajedno i to ćete i iskoristiti, a osim dobre intimne povezanosti primetićete da imate više zajedničkih interesovanja, pa će vas to naterati da joj date šansu. Nemojte očekivati veliku posvećenost.

Rak

Ako ste u vezi:

U vezu ćete početi da unosite nove aktivnosti i osećaćete potrebu da izađete iz svakodnevnog dosadnog šablona po kojem živite. Pre nego što dođe do zahlađenja odnosa, predložite nove zajedničke i društvene aktivnosti koje će začiniti vašu ljubav. Na početku možete naići na otpor, ali budite uporni i ne dozvolite da izgovori odlože vaše planove.

Ako ste slobodni:

Imate želju da upoznate nekoga ko će se izdvojiti svojim kvalitetima ispred drugih koji nisu uspeli da vas dovoljno privuku. Moguće je da ćete tu osobu upoznati na putovanju ili na nekom sasvim neočekivanom i neuobičajenom mestu. Proširite horizonte i ne ograničavajte se ako želite da ostvarite želju.

Lav

Ako ste u vezi:

Bićete motivisani da unesete nešto novo i kvalitetno u vezu, a vaš pristup će biti prihvaćen. Imaćete više inicijative za zajedničke aktivnosti, a predlozima ćete motivisati partnera da uloži više vremena u zbližavanje sa vama. Potrebna vam je opuštena atmosfera i otvoreni razgovori, ali očekujte i konflikt oko zajedničkih ciljeva. Izbegavajte ljubomorne ispade.

Ako ste slobodni:

Imaćete povećanu potrebu da upoznate originalnu osobu koja će probuditi vaše najdublje emocije. Bićete skloni slobodnijim ljubavnim avanturama i nećete želeti da započinjete uobičajene šablone po kojima ćete se voditi. Ali, sredinom meseca ćete upoznati nekoga čiji kvaliteti će odgovarati vašim potrebama, pa postoji mogućnost da promenite mišljenje i da posegnete za novim iskustvima.

Devica

Ako ste u vezi:

Vaša veza će biti ispunjena dešavanjima i pokazaćete svoju romantičnu stranu. Poboljšaće se vaši intimni odnosi sa partnerom, a konačno ćete mu posvetiti potrebnu pažnju. Ipak, moguća su neslaganja u komunikaciji, a krajem meseca ćete uneti kvalitetne promene koje će doprineti postepenom oslobađanju od onoga što negativno utiče na vašu vezu.

Ako ste slobodni:

Očekujte upoznavanje sa osobom koja će biti prilično drugačija od vas, ali baš te razlike će učiniti da privučete jedno drugo. Probudiće se vaša radoznalost da probate neki novi tip osobe, drugačiji od onih na koje ste navikli, pa možete sebi dati šansu. Razlike će tražiti mnogo kompromisa i prilagođavanja, pa budite spremni na to.

Još 6 znakova na sledećoj strani... 



Možda vas zanima:

Тоrta od 3 sloja čokolade, bez kora i pečenja Nikada nećemo reći „ne“ dezertu, naročito ako se radi o troslojnoj čokoladnoj tr...
Тоblerone tunel – novi deo tela devojaka koji će one slikati ovog leta na plaži Na društvenim mrežama stalno se pojavljuju novi trendovi, koje devojke „slepo“ s...
Теtka sa knjigom, nabildovani, model: 10 likova koje ćete sresti na plaži Nekome odmaranje na plaži nekome ispijanje pića u baru. Polako, ali sigurno se b...
Теst za koji je potrebno samo da spojite dlanove: Kakvog partnera imate pored sebe? Dlanovi osobe mogu da kriju tajne i karakteristike koje se teško primete na prvi...
Теst ličnosti: Kakva ste žena prema četki za kosu koju koristite? Svakodnevne navike mogu puno reći o vama i vašem karakteru. Pa kao što ste ot...
Теksas jakna je obavezan komad za ovu sezonu: 30 ideja kako da je nosite Iako dugo vremena nije bila u modi, pre nekoliko sezona teksas jakna je ponovo s...