Тоrta od 3 sloja čokolade, bez kora i pečenja
Nikada nećemo reći „ne“ dezertu, naročito ako se radi o troslojnoj čokoladnoj trorti.
Za ovaj recept vam ne trebaju kore, komplikovani filovi i stalno nadgledanje rerne, jer se priprema bez pečenja.
Sastojci su prilično jednostavni, a priprema je još jednostavnija.
Potrebno vam je:
Za prvi sloj
- 150g običan keks
- 85g crne čokolade
- 6 kašika otopljenog putera
Za drugi sloj
- 2 ½ šolje slatke pavlake
- Malo espreso kafe (po želji)
- 1 ½ šolja otopljene čokolade
Za treći sloj
- 1 ½ šolja izlomljene crne čokolade
- 2 šolje tople pavlake
Sočni postupak pogledajte na videu:
https://www.youtube.com/watch?v=CGh3MRTrlqw
M. D. | CRNOBELO.rs / foto: youtube.com