Dnevni horoskop

Škorpija Škorpija
 23.10-21.11

Dnevni horoskop za Škoprija - nedelja, 3 decembar 2023

Tranziti planeta vam donose šansu da ideje, koje su do sada bile neshvaćene, konačno prezentujete i dobijete podršku kolega od kojih ste to najmanje očekivali. Sleduje vam i zvanično upoznavanje s uticajnom osobom koju znate iz viđenja.

Nedeljni horoskop

Škorpija Škorpija
 23.10-21.11

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

27. novembar do 3. decembar 2023.

Posao - Ushićeni ste, veoma uzbuđeni i pomalo nervozni, jer pravite velike, doduše tajne planove koje ćete obavljati sa prijateljima u znaku Raka, Ovna, Lava i Jarca. Od vaše preduzimljivosti zavisi ishod mnogih poslovnih planova. Poveće izdatke ćete brzo nadoknaditi. Možete imati sjajnu priliku da sklopite posao uz sve mere opreza. Nemojte da gubite vreme, jer vas neko može preteći u nečemu što vi želite da uradite. Ovo je naročito naglašeno kod umetnika koji će imati osećaj da im je neko ukrao ideju. Škorpije koje rade sa novcem trebalo bi da paze šta potpisuju i kakve transakcije prave.

Ljubav - Škorpijama ove nedelje može biti interesantno ukoliko negde otputuju, moguća su nova poznanstva koja mogu prerasti u nešto više. Zauzeti pripadnici znaka mogu biti vrlo maštoviti o spremni na povremena eksperimentisanja kako bi osvežili vezu. Ovo je romantična i veoma uzbudljiva nedelja, naročito za one koji imaju afiniteta prema zemljanim i vodenim znacima. Verujete da ste na pravom putu da se dogovorite sa stalnim partnerom o budućnosti, pogotovo ukoliko ste planirali brak ili preseljenje. Slobodne Škorpije imaju nekoliko mogućnosti, samo je pitanje za koga će da se odluče. Ne morate ništa da radite ni da se trudite, drugi dolaze na vaša vrata. Može da vas privuče šarm jednog Jarca. Ako ste mlada devojka, roditelji samo čekaju da reaguju na način koji vam se možda neće dopasti, a ako ste muškarac neko je veoma ljubomoran na vas.

Zdravlje - Pazite na grlo. Bez značajnih promena, ali budite oprezni u vezi sa nekim starim zdravstvenim problemima tokom srednjeg dela ove nedelje. Planete će postepeno poboljšati vašu vitalnost, ali vas istovremeno mogu učiniti podložnim povredi. Stoga ne bi trebalo da preuzimate nikakav fizički rizik i preporučuje se oprezna vožnja. Međutim, bez lažne uzbune – ništa previše ozbiljno nije predviđeno.

SAVJET: Razgibajte svoje zglobove.

Mesečni horoskop

Škorpija Škorpija
 23.10-21.11

decembar 2023

Ljubav: Ukoliko tražite novu vezu, neka vam srce bude otvoreno, a namere jasne. Imaćete mnogo prilika za upoznavanje i flert, a da biste ostvarili potencijale i manifestovali svoje želje, potrebno je da ostanete prisutni i uzemljeni u sadašnjem trenutku. Podrška prijatelja će vam biti dragocena i pružiće vam emocionalnu negu, dok prolazite kroz neizvesnosti i sumnje.

U partnerskim odnosima možete iskusiti trenutke ponovnog otkrivanja i rasplamsavanja strasti, kao i suočavanja sa nerešenim pitanjima i problemima, koje sada možete zajedno razmotriti, sa više smirenosti i objektivnosti. Porodični događaj ili okupljanje može vam pružiti uvid u generacijske obrasce, što vam može pomoći da sagledate objektivno svoje ponašanje i osvetlite pojedine slepe uglove. Zajedno možete proširiti horizonte i stvoriti nove priče za buduće generacije.

Karijera: Profesionalni izazovi su neizbežni, ali dolaze sa vrednim porukama. Udubite se u rešavanje problema sa strpljenjem i asertivnošću – inovativan pristup može biti ključ za prevazilaženje prepreka. Događaji i radionice umrežavanja mogu ponuditi nove perspektive i otvoriti nove mogućnosti. Kada delite svoje ideje, osigurajte da je vaša intelektualna svojina zaštićena. Bićete fokusirani na stvaranje i iskorak ka nečemu novom, a možda ćete nešto morati da procenite drugačijim merilima od onih koja su do sada važila.

Duh i telo: Vreme je da preuzmete proaktivan pristup svom ukupnom blagostanju. Fizičke aktivnosti poput planinarenja, džogiranja ili plesa, mogu poboljšati vaš nivo kondicije, dok vam istovremeno donose emocionalni ventil i mogućnost da jasnije razmišljate pri procesuiranju svojih osećanja. Hranite se uravnoteženo i istražite prakse kao što su meditacija, zvučna kupka ili drugi oblik terapije za opuštanje i povezivanje sa sobom.

Godišnji horoskop

Škorpija Škorpija
 23.10-21.11

2023

Godišnji horoskop za 2023. godinu kaže da morate da se još više angažujete na ljubavnom planu. Maj donosi ključnu prekretnicu u vezi ako ste već u njoj i od tada ništa neće biti isto.

Na vama je da vezu usmerite u pravom smeru. Ali čuvajte se sebe pošto Škorpije mogu da budu i destruktivne. Ako niste u vezi možete se zaljubiti u osobe koje do sada niste razmatrali i koje vas nisu privlačile.

Nemojte bežati od toga.

Ova godina je važna za velike poslovne odluke. Ključ uspeha su novi dogovori i kolaboracija. Posebno pozitivno deluje drugi kvartal kada možete da napravite veliki korak unapred po pitanju karijere.

Trudite se da skupite što više informacija kako biste doneli što bolje odluke.

Pronađite unutrašnji mir i vaše telo će vam biti zahvalno.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe