Dnevni horoskop

Škorpija Škorpija
 23.10-21.11

Dnevni horoskop za Škoprija - ponedeljak, 11 decembar 2023

Imate mnogo planova i očekujete brzu realizaciju. Na žalost, stvari se ne razvijaju željenim tempom. Dok čekate da se nešto pokrene, gubite dragoceno vreme pa vam izmiču prilike koje su sigurnije, a možda i isplativije od onih koje ste zamislili.

Nedeljni horoskop

Škorpija Škorpija
 23.10-21.11

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

11. do 17. decembar 2023.

Posao - Početkom nedelje imaćete potrebu za dominacijom. Imate velike planove u vezi sa privatnim projektom koji podrazumeva kontakt sa strancima. Na svaki način pokušaćete da uradite nešto po svome i verovatno ćete angažovati Devicu ili nekog Blizanca, ali više sreće u radu imaćete sa Ribama ili nekim Jarcem. Krajem nedelje bićete mnogo prilagodljiviji i spremni da načinite neke ustupke. U ovom periodu ne bi trebalo bilo šta da registrujete ili da započinjete, naročito ako se radi o poslu koji podrazumeva obimnu dokumentaciju. Dobra saradnja sa Ovnom, Jarcem, Bikom i Ribama. Više volite da računate na sebe i svoj rad. Predstoji vam razgovor u četiri oka. Mogući su dobici u saradnji sa Rakom ili nekog drugom Škorpijom. Dobijate novac preko štednje.

Ljubav - Škorpije ove nedelje svoju emotivnu napetost proživljavaju iznutra, tako da će se stalno suzdržavati od konflikta, ali kada jednom eksplodiraju, mogao bi uslediti kraj za nečiju vezu. Neki će biti skloni ljubavnim aferama, gde može da vlada velika doza strasti i ljubomore. Kriza sa stalnim partnerom počeće polako da se sređuje krajem nedelje. Ali, ukoliko nastavite sa ovim stilom, može da dođe do nekih žučnih rasprava. Najvažnije je da se ne upuštate u nikakve polemike i da izbegavate flerovanja i prisustvu vašeg partnera, jer on to neće tolerisati. Ako ste u braku, veoma ste opterećeni pitanjima koja se odnose na nekretnine, ali nije trenutak da bilo šta po tom pitanju rešavate. Slobodne Škorpije mogu upoznati nekoga preko posla ili preko prijatelja koji radi u inostranoj firmi.

Zdravlje - Redukujte ishranu. Smanjite alkohol i duvan. Bićete energičniji nego inače, iako nećete biti sigurni zašto je to tako. Astrološki aspekti vam mogu pomoći da postanete produktivniji u drugoj polovini nedelje, što će dovesti do velikog ličnog zadovoljstva postignutim rezultatima. Inače, postoji opasnost od bakterijskih infekcija, te maksimalno povedite računa o svojoj ishrani i izbegavajte da jedete brzu hranu.

SAVJET: Prošetajte na suncu.

Mesečni horoskop

Škorpija Škorpija
 23.10-21.11

decembar 2023

Ljubav: Ukoliko tražite novu vezu, neka vam srce bude otvoreno, a namere jasne. Imaćete mnogo prilika za upoznavanje i flert, a da biste ostvarili potencijale i manifestovali svoje želje, potrebno je da ostanete prisutni i uzemljeni u sadašnjem trenutku. Podrška prijatelja će vam biti dragocena i pružiće vam emocionalnu negu, dok prolazite kroz neizvesnosti i sumnje.

U partnerskim odnosima možete iskusiti trenutke ponovnog otkrivanja i rasplamsavanja strasti, kao i suočavanja sa nerešenim pitanjima i problemima, koje sada možete zajedno razmotriti, sa više smirenosti i objektivnosti. Porodični događaj ili okupljanje može vam pružiti uvid u generacijske obrasce, što vam može pomoći da sagledate objektivno svoje ponašanje i osvetlite pojedine slepe uglove. Zajedno možete proširiti horizonte i stvoriti nove priče za buduće generacije.

Karijera: Profesionalni izazovi su neizbežni, ali dolaze sa vrednim porukama. Udubite se u rešavanje problema sa strpljenjem i asertivnošću – inovativan pristup može biti ključ za prevazilaženje prepreka. Događaji i radionice umrežavanja mogu ponuditi nove perspektive i otvoriti nove mogućnosti. Kada delite svoje ideje, osigurajte da je vaša intelektualna svojina zaštićena. Bićete fokusirani na stvaranje i iskorak ka nečemu novom, a možda ćete nešto morati da procenite drugačijim merilima od onih koja su do sada važila.

Duh i telo: Vreme je da preuzmete proaktivan pristup svom ukupnom blagostanju. Fizičke aktivnosti poput planinarenja, džogiranja ili plesa, mogu poboljšati vaš nivo kondicije, dok vam istovremeno donose emocionalni ventil i mogućnost da jasnije razmišljate pri procesuiranju svojih osećanja. Hranite se uravnoteženo i istražite prakse kao što su meditacija, zvučna kupka ili drugi oblik terapije za opuštanje i povezivanje sa sobom.

Godišnji horoskop

Škorpija Škorpija
 23.10-21.11

2023

Godišnji horoskop za 2023. godinu kaže da morate da se još više angažujete na ljubavnom planu. Maj donosi ključnu prekretnicu u vezi ako ste već u njoj i od tada ništa neće biti isto.

Na vama je da vezu usmerite u pravom smeru. Ali čuvajte se sebe pošto Škorpije mogu da budu i destruktivne. Ako niste u vezi možete se zaljubiti u osobe koje do sada niste razmatrali i koje vas nisu privlačile.

Nemojte bežati od toga.

Ova godina je važna za velike poslovne odluke. Ključ uspeha su novi dogovori i kolaboracija. Posebno pozitivno deluje drugi kvartal kada možete da napravite veliki korak unapred po pitanju karijere.

Trudite se da skupite što više informacija kako biste doneli što bolje odluke.

Pronađite unutrašnji mir i vaše telo će vam biti zahvalno.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe