Godišnji horoskop

Škorpija Škorpija
 23.10-21.11

2019

Naporan rad će vam u 2019. doneti rezultate. Što se tiče opšte situacije, moguće je da ćete se priključiti grupi i aktivnostima koje će vas duhovno osloboditi.

Pohvale i poštovanje koji će vam biti ukazani biće za vas najveća motivacija u toku cele godine. Oni koji se bave privatnim biznisom imaće dobre šanse da prošire horizonte i ideje koji će im doneti veću zaradu.

U ovoj godini postoji mogućnost i da nasledite nešto od svojih predaka.

Pored toga, postoji i velika šansa da rešite i pravne probleme koji su vam u protekloj godini donosili samo stres i oduzimali vam vreme i nerve.

Možete imati problema sa prijateljima kao i sa odraslim članovima porodice, pa zato budite posebno pažljivi u komunikaciji sa njima.

 

Posao i finansije

Ova godina će doneti mnogo novosti na polju karijere. Povećanje prihoda, bonusi, promena radnog mesta ili radne sredine – i sve ove promene će biti u vašu korist.

Uživaćete u prednostima putovanja u inostranstvo preko radnih obaveza. Ovo će vam obezbediti proširenje poslovnih poznanstava. Imaćete snagu da prevaziđete sve prepreke.

Ozbiljno će prosperirati i oni koji rade honorarne poslove. Škorpije će u 2019. biti snalažljive i lako će puniti novčanik.

Što se tiče finansija, od izuzetne važnosti će biti da planirate detaljno i unapred. Povoljna ekonomska situacija će vam poboljšati i društveni život.

U 2019. se nećete suočiti ni sa kakvom krizom povezanom sa novcem, ali ćete morati da se bolje organizujete. Vaš uspeh u finansijama završiće se velikim entuzijazmom koji će se proširiti i na ostala polja.

 

Ljubav

Pravilna komunikacija biće ključ za rešavanje svih problema. U 2019. predstoji vam velika ljubavna neusklađenost koja može dovesti do prekida ljubavnih veza, zato budite pažljivi.

Ne počinjite diskusije bez argumenata i izbegavajte da ubeđujete partnera u svoje stavove.

Ako želite da održite stabilan odnos, morate izbegavati negativne misli i imati veliko razumevanje za partnera. Ako iza sebe ostavite loše navike i poroke, vremenom možete spasiti vezu.

Ostanite smireni i strpljivo koračajte kroz loša vremena. Ne dozvolite da vam se drugi mešaju u privatne diskusije.

Oni koji nisu u ljubavnoj vezi, ove godine mogu razviti jedan predivan odnos. Ne dozvolite da vam pobegnu dobre ljubavne prilike zbog preokupiranosti poslom.

Već postojeći ljubavni odnosi će se intenzivirati u toku februara i marta, a period od jula do septembra biće povoljan za nove početke i veze.

 

Zdravlje

Zdravlje će vam biti dobro tokom cele godine, a mlade Škorpije će biti posebno energične. Povremeno se možete osećati uznemireno i fizički i mentalno, pa morate naći načina da preko slobodnih aktivnosti kanališete negativnu energiju.

Biće vam potreban češći odmor u toku 2019. godine, a od velike koristi će vam biti i meditacija, joga i boravak u prirodi.

Jedite hranu koja održava ravnotežu organizma kako biste izbegli osećaj letargičnosti i melanholije.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe