Dnevni horoskop

Škorpija Škorpija
 23.10-21.11

Dnevni horoskop za Škoprija - nedelja, 2 oktobar 2022

POSAO
Umete da ostvarite svoje poslovne ciljeve. Zainteresovani ste za neke nove mogućnosti i različiti izazovi u vama podstiču želju za profesionalnim dokazivanjem.
LJUBAV
Delujete veoma oprezno i ne želite da neko sumnja u vaše namere. Međutim, uvek postoji nešto što može da se protumači na drugačiji način i to vas odaje pred bliskom osobom.
ZDRAVLJE
Korigujte ishranu.

Nedeljni horoskop

Škorpija Škorpija
 23.10-21.11

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

26. septembar do 2. oktobar 2022.

Posao - Odmorni ste, sveži i odlično raspoloženi. Iako se situacija neće bitno promeniti, imate dovoljno snage i elana za rad. I sami ste svesni da nevolite mnogo da sedite kod kuće i da vam treba stalna akcija. Imate velike planove u vezi sa privatnim projektom koji podrazumeva kontakt sa strancima. U ovom periodu ne bi trebalo bilo šta da registrujete ili da započinjete, naročito ako se radi o poslu koji podrazumeva obimnu dokumentaciju. Dobra saradnja sa Ovnom, Jarcem, Bikom i Ribama. Možete imati sreće na lutriji, ali vas to kao da mnogo ne zanima. Više volite da računate na sebe i svoj rad. Dobijate novac preko štednje. Ako se bavite nekim kreativnim poslom, imaćete dosta inspiracije i uspeha.
Ljubav - Odlična nedelja u kojoj vas očekuju lepa dešavanja koja inače i priželjkujete. Sve će biti u znaku intimnih susreta, što je za vas izuzetno značajno. Škorpije mogu ozbiljno razmišljati o ozbiljnom vezivanju, a odnosi u emotivnoj vezi dobiće na značaju. Ako ste u braku, možda budete opterećeni pitanjima koja se odnose na nekretnine, ali nije trenutak da bilo šta po tom pitanju rešavate.
    Slobodni pripadnici znaka biće zainteresirani da ostvare neke ozbiljnije kontakte koji bi mogli da prerastu u emotivnu vezu, ali će biti i onih koji bi mogli da se upuste u strasnu avanturu. Možete upoznati nekoga preko posla, ili preko prijatelja koji radi u nekom inostranom predstavništvu.
Zdravlje - Redukujte ishranu. Veoma ste aktivni i trošite mnogo energije, pa zato obezbedite sebi mirne večeri u krugu bliskih ljudi, opuštanje i zabavu.


SAVJET: Ponekad je bolje šutjeti.

Mesečni horoskop

Škorpija Škorpija
 23.10-21.11

oktobar 2022

Ukoliko ste u vezi ili braku partner neće naći opravdanje za vaše ponašanje i ovog puta može doći do raskida ili razvoda. Zato ukažite poštovanje osobi koju volite, provodite što više vremena zajedno kako bi obnovili ljubavnu energiju. Ono što imate u odnosu sa dugogodišnjim partnerom je zaista posebno, osvestite lepotu odnosa u kom se nalazite!

Vaša energija je razigrana, pomalo lepršava u toku narednog meseca što stvara konfuziju u poslovnim aktivnostima. Osobe koje se bave kreativnim poslom doživeće napredak, klijentima će odgovarati ovakava promena u vama i vi ćete svakodnevno osećati inspiraciju za rad. Ukoliko je vaš posao vezan za kancelariju i paprilogoju mogu se dogoditi greške koje ćete osetiti na finansijskom planu, poslodavac neće tolerisati propuste. Nezaposleni Škorpioni će dobiti povoljne mogućnosti da se zaposle u oblastima građevinarstva, inženjeringa, transporta, logistike, dizajna i obezbeđenja.

Na zdravstvenom planu nema većih promena. Opozicija Venere sa Jupiterom na početku oktobra činiće vas podložnim probavnim smetnjama i otežanoj cirkulaciji. Moguće su i tegobe usled hormonskog disbalansa. Krvni pritisak bi mogao da vam varira, a bićete podložni i upalama u predelu urinarnog trakta. Druga polovina oktobra vam donosi poboljšanje i stabilno zdravlje. Praktikujte fizičke vežbe.

Godišnji horoskop

Škorpija Škorpija
 23.10-21.11

2022

Ljubav

Očekuje vas prelomna godina po mnogim pitanjima, pa i kada pričamo o partnerstvima. Naime, Uran je već neko vreme u vašem partnerskom polju, a tokom 2020-e (na kratko) i tokom 2021-e ( kompletna godina) Saturn u tranzitu kroz polje koje govori o porodici, stabilnosti, korenu – pravio je kvadrat sa tim istim Uranom, unoseći u mnoge odnose turbulentnost, promene. Taj kvadrat će nam biti aktuelan i tokom 2022-e s tim što će se i pomračenja dešavati na osi vi – partner. Pomračenja najavljuju nove faze koje u početnom momentu donose neprijatnost i težinu. Slobodne Škorpije – energija Jupitera u polju ljubavi svakako će vam doneti i potrebu za zabavom i uživanjem, ali i nove kvalitetne emotivne prilike. Tokom januara i februara prošlost će imati prednost i u tom periodu su moguće obnove ljubavnih veza. April – sklonost tajnim odnosima, romantične avanture za koje brzo možete shvatiti da vam ne donose ono čemu ste se nadali. Avgust – komplikovane veze, ali duboka emotivna povezanost. Od oktobra do kraja godine – još jedan „krug“ koji se vezuje za prošlost. 

Posao

Jupiter će vam davati kreativnost, dobre ideje, podsticaj tokom prvog kvartala 2022-e kao i tokom novembra i decembra. U periodu od maja do kraja oktobra biće u vašem sektoru koji se vezuje za poslovnu svakodnevicu i obaveze pa u tom periodu očekujte manifestaciju i rezultate onoga što pokrenete i zamislite do maja. Godina pred vama je poslovno dosta zahtevna, ali jednim delom lakša od 2021-e jer ste negde već prihvatili da bez posvećenosti poslu na dnevnoj bazi i bez velikih promena – nećete moći da funkcionišete uspešno i dobro zaradite. Retrogradno kretanje Marsa od oktobra do kraja godine donosi troškove, poreze, opomene i manjak novca.

Zdravlje

Godina u kojoj biste više trebali da se bavite i svojim telom, ali i svojom psihom. Preporučuje vam se fizička aktivnost. Moguće tegobe se vezuju za kičmu, zube, zglobove i nervni sistem.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe