Dnevni horoskop

Škorpija Škorpija
 23.10-21.11

Dnevni horoskop za Škoprija - utorak, 28 januara 2020

Romantični ste i skloni flertu. Danas je sjajan dan za nova poznanstva. Moguć kraći put, ne propuštajte priliku za zabavu i avanturu.

Nedeljni horoskop

Škorpija Škorpija
 23.10-21.11

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

27. januara do 2. februar 2020.

Posao Pozicija jednog od vaših vladalaca, Marsa, planete akcije i energičnosti, povoljno utiče na vaše poslove, naročito ukoliko je u pitanju saradnja sa strancima iz zemalja nemačkog jezičkog područja. Međutim, probleme mogu da vam stvaraju kašnjenja u realizaciji nekih poslovnih aranžmana koje zbog neočekivanih okolnosti niste mogli da završite na vreme.

Ljubav Izazovan aspekt između Venere, vladaoca vašeg astrološkog polja ljubavi i pomračenog Meseca, upozorava na mogućnost sukoba i rasprava sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom, naročito ako se radi o nekom Lavu ili Jarcu. Povedite više računa o tome kako reagujete na udvaranje neke Ribe.

Zdravlje Smanjite konzumiranje alkohola.

Mesečni horoskop

Škorpija Škorpija
 23.10-21.11

januara 2020

Ljubav 

Venera izlazi iz vašeg znaka pred kraj prve nedelje januara I Škorpije će je ispratiti sa rečenicom – Hvala što si svratila, bili smo mnogo lepi I mnogo nesretni, pa smo tugu lečili slatkišima….zato hajd ti lepo negde drugde jer bi mi ponovo da budemo sretni I zgodni! Šalu na stranu – vaš vladar ulazi u znak Ovna I Škorpije će se probuditi! Venera ulazi u Strelca, pa će I ta ljubav prvo početi da trepće nenaviknuta na sunce, a onda ponovo širom otvoriti oči! U prevodu – evo I zauzetima I slobodnima konačno tih sretnih dana koji se obećavaše ali ih je bilo teško I smorno dočekati! U emotivnim vezama I brakovima ponovo ćete se smejati zajedno sa partnerom, ponovo ćete osetiti onu živost I energiju, ma ponovo ćete oživeti! Vas dvoje se više nećete premeštati sa kreveta na fotelju I obrnuto već ćete zajedno malo ludovati van kuće I sa prijateljima, a malo više ludovati u kući I spavaćoj sobi! Samo nemojte da pokrećete neke teške teme u drugom delu meseca I sve će biti ok. Slobodni neće ući u emotivnu vezu samo ako ne budu hteli – jer, pravih prilika itekako imate! Upoznaćete nekog ko je baš po vašoj meri I ukusu! 

Posao 

Odličan poslovni mesec za Škorpije, u kojem treba obratiti pažnju samo na par stvari da bi sve funkcionisalo kako treba. Obratićete pažnju na drugi deo meseca, posebno kada je komunikacija I dogovori u pitanju. Nemojte da dozvolite da vas neko prevede žedne preko vode jer će pokušaja obmane biti. Dalje – u ovom periodu ćete se suočiti I sa nekim preprekama koje će samo na prvi pogled izgledati kao nesavladive. Verujte u sebe I rešićete to brže nego što mislite. Zarade više nego dobre. 

Zdravlje 

Zdravstveni segment je odličan, ali na par stvari morate obratiti pažnju. Ishrana je na prvom mestu, a u drugom delu meseca postoji mogućnost i da se povredite ili imate problema sa kičmom i zglobovima.

Godišnji horoskop

Škorpija Škorpija
 23.10-21.11

2020

Posao Tranzit Saturna, vladaoca vašeg astrološkog polja mentalnog stanja, preko znaka Jarca u kome se već nalazi vaš vladalac Pluton, do 18. aprila i posle 6. septembra, odgovara predstavnicima vašeg znaka koji nose uniformu na radu. Konjunkcija Marsa i Saturna, u periodu od 18. marta do 18. aprila, pod uticajem Jupitera iz vašeg znaka, donosi vam mogućnost napredovanja u karijeri, ukoliko radite u nekoj instituciji zatvorenog tipa, vojsci, policiji i sl. Ako se bavite intelektualnim radom, pisanjem, komponovanjem, slikanjem, arhitekturom, sredinom maja, bićete u mogućnosti da se predstavite u nekom novom svetlu, sa novim delima ili nekim novim pristupom rešavanja problema stanovanja primenjenim u praksi. Posle 8. novembra, Jupiter, simbol prosperiteta, ekspanzije i kontakata sa strancima, ulazi u vaše astrološko polje novca, donoseći vam mogućnosti za zaradu preko paralelnih ili honorarnih poslova sa strancima iz prekookeanskih zemalja.

Ljubav Od 18. februara do 20. marta, Sunce prelazi preko vašeg astrološkog polja ljubavi, donoseći vam mogućnost poznanstva sa nekom uglednom i uticajnom osobom preko neke društvene mreže ili interneta. Ulaskom Urana, simbola budućnosti u astrološko polje partnerskih odnosa, 15. maja, posle 84 godine, u vaš život može da uđe osoba sa kojom ćete ući u veoma strastvenu vezu koja može da se završi i brakom. Jupiter u vašem astrološkom polju ličnosti, zajedno sa planetom ljubavi, posle 23. oktobra, čini vas magnetom za suprotni pol, tako da ćete se teško odbraniti od udvarača, ukoliko ste dama. Muški predstavnici vašeg znaka, od 17. marta do 10. septembra će „žariti i paliti“ zahvaljujući prvenstveno svojoj harizmi i šarmu. Sa Venerom, planetom ljubavi i novca u vašem znaku, od 9. septembra do 2. decembra, bićete omiljeni i popularni, naročito kod suprotnog pola. Tranzit vašeg vladaoca Marsa, planete seksualnosti, preko znaka Riba, posle 15. novembra, donosi vam susret sa umetnikom ili sportistom, sa kojim ćete najverovatnije ući u tajnu ili paralelnu vezu.

Zdravlje Sredinom maja trebalo bi da obratite pažnju na zdravlje reproduktivnih organa, a u septembru na mokraćne puteve. Moguće su zdravstvene tegobe sa zglobovima. Posetite zubara.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe