Nedeljni horoskop

Škorpija Škorpija
 23.10-21.11

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

14. do 20. januara 2019.

U ponedeljak nailazite na male prepreke na poslu. Ako razmišljate da zatražite povišicu, ponedeljak nije pravi dan za to. Ako vašem kolegi izlazi para na uši od besa, bilo bi bolje da se sklonite. Utorak i sreda su dobri dani na svim poljima. Trenutno osećate veliku bliskost sa jednim svojim prijateljem. To je osoba kojoj biste se u četvrtak trebali obratiti za pomoć pri donošenju odluke. Drugu polovinu nedelje ćete provesti zajedno, razmenjujući ideje. Vaše strpljenje je neverovatno i impresionira druge ljude ovoga vikenda.

Godišnji horoskop

Škorpija Škorpija
 23.10-21.11

2019

Naporan rad će vam u 2019. doneti rezultate. Što se tiče opšte situacije, moguće je da ćete se priključiti grupi i aktivnostima koje će vas duhovno osloboditi.

Pohvale i poštovanje koji će vam biti ukazani biće za vas najveća motivacija u toku cele godine. Oni koji se bave privatnim biznisom imaće dobre šanse da prošire horizonte i ideje koji će im doneti veću zaradu.

U ovoj godini postoji mogućnost i da nasledite nešto od svojih predaka.

Pored toga, postoji i velika šansa da rešite i pravne probleme koji su vam u protekloj godini donosili samo stres i oduzimali vam vreme i nerve.

Možete imati problema sa prijateljima kao i sa odraslim članovima porodice, pa zato budite posebno pažljivi u komunikaciji sa njima.

 

Posao i finansije

Ova godina će doneti mnogo novosti na polju karijere. Povećanje prihoda, bonusi, promena radnog mesta ili radne sredine – i sve ove promene će biti u vašu korist.

Uživaćete u prednostima putovanja u inostranstvo preko radnih obaveza. Ovo će vam obezbediti proširenje poslovnih poznanstava. Imaćete snagu da prevaziđete sve prepreke.

Ozbiljno će prosperirati i oni koji rade honorarne poslove. Škorpije će u 2019. biti snalažljive i lako će puniti novčanik.

Što se tiče finansija, od izuzetne važnosti će biti da planirate detaljno i unapred. Povoljna ekonomska situacija će vam poboljšati i društveni život.

U 2019. se nećete suočiti ni sa kakvom krizom povezanom sa novcem, ali ćete morati da se bolje organizujete. Vaš uspeh u finansijama završiće se velikim entuzijazmom koji će se proširiti i na ostala polja.

 

Ljubav

Pravilna komunikacija biće ključ za rešavanje svih problema. U 2019. predstoji vam velika ljubavna neusklađenost koja može dovesti do prekida ljubavnih veza, zato budite pažljivi.

Ne počinjite diskusije bez argumenata i izbegavajte da ubeđujete partnera u svoje stavove.

Ako želite da održite stabilan odnos, morate izbegavati negativne misli i imati veliko razumevanje za partnera. Ako iza sebe ostavite loše navike i poroke, vremenom možete spasiti vezu.

Ostanite smireni i strpljivo koračajte kroz loša vremena. Ne dozvolite da vam se drugi mešaju u privatne diskusije.

Oni koji nisu u ljubavnoj vezi, ove godine mogu razviti jedan predivan odnos. Ne dozvolite da vam pobegnu dobre ljubavne prilike zbog preokupiranosti poslom.

Već postojeći ljubavni odnosi će se intenzivirati u toku februara i marta, a period od jula do septembra biće povoljan za nove početke i veze.

 

Zdravlje

Zdravlje će vam biti dobro tokom cele godine, a mlade Škorpije će biti posebno energične. Povremeno se možete osećati uznemireno i fizički i mentalno, pa morate naći načina da preko slobodnih aktivnosti kanališete negativnu energiju.

Biće vam potreban češći odmor u toku 2019. godine, a od velike koristi će vam biti i meditacija, joga i boravak u prirodi.

Jedite hranu koja održava ravnotežu organizma kako biste izbegli osećaj letargičnosti i melanholije.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe
Loading...
Loading...