Dnevni horoskop

Škorpija Škorpija
 23.10-21.11

Dnevni horoskop za Škoprija - subota, 10 juni 2023

Konacno je sreca na korak od vas. Nemojte ocajavati ako sada imate probleme. Vi cete vrlo brzo moci da kazete da ste dosli do svog cilja i dobiti sansu za jedan novi i lepsi pocetak.

Nedeljni horoskop

Škorpija Škorpija
 23.10-21.11

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

5. do 11. juni 2023.

Posao - Predstavnici vašeg znaka imaće šanse da se istaknu. Možda baš sada dok se svi odmaraju pred vama su mogućnosti koje se malo kome pružaju. Bik, Vaga ili Lav nude vam saradnju. Neki novi, unosni projekti su u planu. Imate priliku da dođete do novca koji vam duguju ili su vam ga obećali.

Bićete vredni i maksimalno ćete se posvetiti poslovnim obavezama. Ostvarićete nove ideje i dobiti podršku od svojih saradnika, kao i pretpostavljenih, a sve to će biti dobra stimulacija za vas. Ukoliko se bavite nekom samostalnom delatnošću, postići ćete dobre rezultate u finansijskom smislu. Ne bi bilo mudro da uzimate kredite, ako za to nema realne potrebe.

Ljubav - Škorpije ove nedelje neće imati burna dešavanja na emotivnom planu, biće ovo za mnoge mirniji period u kojem će, naročito oni zauzeti moći da stabilizuju svoj odnos sa partnerom. Izađite u susret osobi koja vam je draga, zaslužila je to. Zbog mnogo čega ste u centru pažnje.

Slobodne pripadnike znaka neće pratiti naročita sreća u ljubavi, a oni kojima se neko već dopada mogli bi da započnu novu vezu. Ipak, zbog mnogo čega ste u centru pažnje. Odgovaraće vam partner koji će uneti nešto novo i zanimljivo u vaš dosadašnji emotivni život. Odaberite maštovitu, intuitivnu i pomalo mističnu osobu u Znaku Ribe koje će uspeti da promeni vaše dosadašnje poglede na ljubav. Neko na poslu pokušava da vam se približi na način koji vama imponuje, ali vas ta osoba u stvari mnogo ne zanima.

Zdravlje - Izbegavajte previše slanu hranu. Iako ste puni elana za vežbanjem, ne bi trebalo da srljate u određenim sportskim aktivnostima kako ne biste izazvali nepotrebne povrede. Balans je ključ.

SAVJET: Ne dajte da vas sitnice izbace iz takta.

Mesečni horoskop

Škorpija Škorpija
 23.10-21.11

juni 2023

Ljubav

Partnerima Škorpije nikada nije lako, ali u junu se suočavaju sa novim dimenzijama napornih odnosa. Vama ne prija početak leta, nervozni ste i partner vam je pri ruci da na njega izlijete svoje frustracije i nezadovoljstvo, a to činite oštrije nego što je primereno vašem trenutnom stanju. Zvezde vam savetuju da povedete računa o svom temperamentu i da kontrolišete svoje mračne izlive, jer partner ima granice i vrlo lako ih možete nepovratno preći svojim nekontrolisanim ponašanjem. Posebno budite oprezni ako je veza tek na početku, jer partner koji vas ne poznaje dobro, pre će odustati od vas.

Ako ste sami, možete se ludo zaljubiti polovinom juna, ali vaša zaljubljenost je više luda nego išta drugo. Dakle, prolazna avantura može biti vrlo strastvena, a vaše iznenadno gašenje i povlačenje može veoma povrediti drugu osobu. Vi čuvate svoju privatnost i delujete magično i nepristupačno, ali potrudite se da budete pošteni prema „žrtvama“ svog parališućeg „uboda“. Ako ste pošteni, lepo ćete se provoditi i bez mnogo drame, a ako sretnete pravu osobu, samokontrola će vam biti potrebna da je ne oterate.

Karijera

Namećete svoja pravila igre u poslovnom okruženju i to se nikome ne sviđa, bilo da to činite glasno i ljutito ili se držite podalje od svih ostalih i radite kako vi mislite da treba. Propuštate grupnu dinamiku u kojoj bi se mnogo bolje snašli kad biste bili pažljiviji. Zvezde vam savetuju da oprezno upućujete kritike, jer možete steći neprijatelje. Ni tolerancija na slabosti onih koji su vam simpatični neće proći dobro – budite fer i doprinesite timskom duhu, da biste iskusili zadovoljstvo i ispunjenost, koji su svojevrsna nagrada izvan nivoa materijalnih postignuća. Svoje ciljeve možete ostvariti uz neophodan kompromis i uvažavanje različitih mišljenja i pristupa.

Duh i telo

Planirajte odmor u junu, ili makar vikend u prirodi. Odlazak na selo, ili planinarenje doneće vam onu vrstu aktivnog odmora koji je vašoj duši preko potreban. Intuicija i hrabrost su vaši najbolji saradnici i zato ih koristite da osnažite sebe i svoje odnose sa drugima, kako bi vaša kreativnost i lična moć došli do izražaja i pomogli vam da napravite kvantni skok u ličnom razvoju.

Godišnji horoskop

Škorpija Škorpija
 23.10-21.11

2023

Godišnji horoskop za 2023. godinu kaže da morate da se još više angažujete na ljubavnom planu. Maj donosi ključnu prekretnicu u vezi ako ste već u njoj i od tada ništa neće biti isto.

Na vama je da vezu usmerite u pravom smeru. Ali čuvajte se sebe pošto Škorpije mogu da budu i destruktivne. Ako niste u vezi možete se zaljubiti u osobe koje do sada niste razmatrali i koje vas nisu privlačile.

Nemojte bežati od toga.

Ova godina je važna za velike poslovne odluke. Ključ uspeha su novi dogovori i kolaboracija. Posebno pozitivno deluje drugi kvartal kada možete da napravite veliki korak unapred po pitanju karijere.

Trudite se da skupite što više informacija kako biste doneli što bolje odluke.

Pronađite unutrašnji mir i vaše telo će vam biti zahvalno.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe