Dnevni horoskop

Škorpija Škorpija
 23.10-21.11

Dnevni horoskop za Škoprija - sreda, 13 novembar 2019

Ukazaće vam se šansa za aktivnosti koje vas mogu navesti na ideju o pokretanju privatnog posla. Zategnuti odnosi sa šefovima i loša atmosfera iznedriće ekipu ljudi sa kojom možete planirati samostalni biznis.

Nedeljni horoskop

Škorpija Škorpija
 23.10-21.11

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

11. do 17. novembar 2019.

Posao: Skup planeta koji je u Vašem znaku, odnosno prvom polju jeste znak da je veći teret nego rešenje postojećih dešavanja. Venera u izgonu spojena sa slabim Jupiterom može Vas navesti da se precenite te da povučete loše poteze. Merkur u Strelcu u izgonu, a pritom u polju finansija takođe je slika događanja u kojima se precenite i samim tim smanjite prihod.

Ljubav: Vladar sedmog polja, Venera u prvom i Vaš vladar u Vagi u dvanestom znak su da ne vidite šta se stvarno dešava u vašem emotivnom i partnerskom životu te da na neki način lutate od odluke do odluke koje suštinski mogu biti kontradiktorne. Prosto nije vreme za neka veća dešavanja i najbolje je da za sada pustite da stvari teku same od sebe.

Zdravlje: Moguće su povrede eksremiteta, istezanje tetiva ili uganuća.

Mesečni horoskop

Škorpija Škorpija
 23.10-21.11

novembar 2019

Ljubav

Kroz vaše polje ličnosti će tranzitirati Jupiter, Sunce, a od 7-og novembra I Venera, planeta ljubavi. Takođe, mlad Mesec u drugom delu novembra govori o novom, velikom početku za Škorpije, pa I kada je ljubav u pitanju. Vrlo brzo, već u prvim danima novembra, slobodne Škorpije mogu osetiti prve “ubode” ljubavi I strasti prema jednoj osobi. No, ne bojte se – takvih prilika će tokom ovog perioda biti više, pa nemojte da se začudite ukoliko u nekom trenutku shvatite da ste “pod opsadom” od strane udvarača. Za koga ćete se odlučiti, to je već pitanje I stvar vašeg ukusa, ali moram da napomenem da će jedna od tih “ponuda”, a koja će vama lično biti vrlo privlačna, biti od strane osobe koja je zauzeta. Čak ni to nije problem, ukoliko se radi samo o trenutnoj strasti, ali postoji bojazan da I vi I druga strana mnogo dublje zakoračite u sve ovo I vrlo brzo se nađete u problem….Zato, drage Škorpije - birajte mudro. Oni koji su u emotivnim ili bračnim vezama, takođe mogu biti na ljubavnim iskušenjima koja donosi mogućnost ulaska u nešto tajno I skriveno. Ako je to moguće – preskočite, I posvetite se odnosu sa voljenom osobom. Ovo je period koji može dodatno probuditi i vašu bliskost, ali i ojačati strast.

Posao

Najpovoljniji period za pravljenje dogovora I poslovnih partnerstava je tokom treće dekade novembra meseca. No, I u ostatku ovog perioda vi nećete imati loše poslovne prilike, jer ćete, ako ništa drugo, uspeti da se izborite za svoje pozicije, a neki od vas čak I za unapređenje. Škorpijama su u novembru naglašeni talenti, kreativnost, ali I intuicija, pa bi bilo dobro da ovu poslednju povremeno poslušate, jer će vas nepogrešivo odvesti na pravi put. Ovo je više nego dobar period I za one koji su nezaposleni,

Jer bi mogli da pravu šansu I priliku za sebe ostvare tokom druge dekade. Finansijski, ovo može biti jedan od najisplativijih meseci u ovoj godini, ali vodite računa jer će I troškovi biti dosta veći nego inače.

Zdravlje

Kvalitet zdravlja će biti vrlo promenljiv. Fizički, vi ćete se uglavnom osećati dobro, ali nosićete u sebi dosta rastrzanosti I stresa, pa će biti potrebno da se relaksirate, trenirate ili odmarate, da biste sve ovo izbacili iz sebe. Budite u pokretu.

Godišnji horoskop

Škorpija Škorpija
 23.10-21.11

2019

Naporan rad će vam u 2019. doneti rezultate. Što se tiče opšte situacije, moguće je da ćete se priključiti grupi i aktivnostima koje će vas duhovno osloboditi.

Pohvale i poštovanje koji će vam biti ukazani biće za vas najveća motivacija u toku cele godine. Oni koji se bave privatnim biznisom imaće dobre šanse da prošire horizonte i ideje koji će im doneti veću zaradu.

U ovoj godini postoji mogućnost i da nasledite nešto od svojih predaka.

Pored toga, postoji i velika šansa da rešite i pravne probleme koji su vam u protekloj godini donosili samo stres i oduzimali vam vreme i nerve.

Možete imati problema sa prijateljima kao i sa odraslim članovima porodice, pa zato budite posebno pažljivi u komunikaciji sa njima.

 

Posao i finansije

Ova godina će doneti mnogo novosti na polju karijere. Povećanje prihoda, bonusi, promena radnog mesta ili radne sredine – i sve ove promene će biti u vašu korist.

Uživaćete u prednostima putovanja u inostranstvo preko radnih obaveza. Ovo će vam obezbediti proširenje poslovnih poznanstava. Imaćete snagu da prevaziđete sve prepreke.

Ozbiljno će prosperirati i oni koji rade honorarne poslove. Škorpije će u 2019. biti snalažljive i lako će puniti novčanik.

Što se tiče finansija, od izuzetne važnosti će biti da planirate detaljno i unapred. Povoljna ekonomska situacija će vam poboljšati i društveni život.

U 2019. se nećete suočiti ni sa kakvom krizom povezanom sa novcem, ali ćete morati da se bolje organizujete. Vaš uspeh u finansijama završiće se velikim entuzijazmom koji će se proširiti i na ostala polja.

 

Ljubav

Pravilna komunikacija biće ključ za rešavanje svih problema. U 2019. predstoji vam velika ljubavna neusklađenost koja može dovesti do prekida ljubavnih veza, zato budite pažljivi.

Ne počinjite diskusije bez argumenata i izbegavajte da ubeđujete partnera u svoje stavove.

Ako želite da održite stabilan odnos, morate izbegavati negativne misli i imati veliko razumevanje za partnera. Ako iza sebe ostavite loše navike i poroke, vremenom možete spasiti vezu.

Ostanite smireni i strpljivo koračajte kroz loša vremena. Ne dozvolite da vam se drugi mešaju u privatne diskusije.

Oni koji nisu u ljubavnoj vezi, ove godine mogu razviti jedan predivan odnos. Ne dozvolite da vam pobegnu dobre ljubavne prilike zbog preokupiranosti poslom.

Već postojeći ljubavni odnosi će se intenzivirati u toku februara i marta, a period od jula do septembra biće povoljan za nove početke i veze.

 

Zdravlje

Zdravlje će vam biti dobro tokom cele godine, a mlade Škorpije će biti posebno energične. Povremeno se možete osećati uznemireno i fizički i mentalno, pa morate naći načina da preko slobodnih aktivnosti kanališete negativnu energiju.

Biće vam potreban češći odmor u toku 2019. godine, a od velike koristi će vam biti i meditacija, joga i boravak u prirodi.

Jedite hranu koja održava ravnotežu organizma kako biste izbegli osećaj letargičnosti i melanholije.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe