Dnevni horoskop

Škorpija Škorpija
 23.10-21.11

Dnevni horoskop za Škoprija - ponedeljak, 6 april 2020

Pokušavate da rešite probleme koji uopšte nisu rešivi. To znači da bespotrebno gubite energiju i ulažete vreme u nešto što ne postoji. Voljena osoba ne razume vaše emotivne ispade, pa je bolje da ozbiljne diskusije ostavite za drugi dan.

Nedeljni horoskop

Škorpija Škorpija
 23.10-21.11

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

6. do 12. april 2020.

Posao Kvadrat između Merkura i Saturna, vladaoca vaših astroloških polja više sile i nervnog sistema, opominje da se klonite rasprava sa saradnicima, ali i šefovima. Vladaoci vašeg znaka, Mars i Pluton, obrazuju konjunkciju i sekstil sa Jupiterom u vašem znaku, zbog čega posle 12. aprila možete da očekujete priliv novca.

Ljubav Vaša osvetoljubivost i posesivnost već početkom perioda mogu da budu povod raspravama s partnerom. Tokom ovog perioda ne bi trebalo da donosite važne odluke u vezi sa vašim ljubavnim životom, čak i ako već duže vreme razmišljate o raskidu veze ili razvodu braka. Pozicija Venere, vladaoca polja ljubavi, donosi vam susret sa Bikom.

Zdravlje Više šetajte.

Mesečni horoskop

Škorpija Škorpija
 23.10-21.11

april 2020

Vreme je da preuzmete neku odgovornost na sebe i da ovaj mesec odlučite da privedete kraju kao jedna osoba na boljoj funkciji i sa boljim primanjima.

Idealan je momenat da počnete privatni posao i ne morate ni odmah da dajete otkaz, jer stižete da ako se kvalitetno organizujete, sve poslove da završite na vreme i kako treba.

Imate potrebu da se stalno svađate sa nadređenima, i da terate inat kao da ste samo vi u pravu, i to vam baš i nije pametno, jer sebi stvarate probleme i pogoršavate stanje stvari.

Imate priliku da upoznate neku osobu koja vam se dugo dopada, jer ćete da se nađete na nekom zajedničkom događaju i da ostvarite zanimljivu komunikaciju.

Međutim, vi uopšte nećete biti impresionirani, jer ste sve vreme verovatno imali neka prevelika očekivanja i maštaki da je ta osoba sasvim idealna i savršena, a ona je zapravo obična i ima i sve mane kao i svako drugi.

Sve će nekako da se desi iznenada i preokrenuće se i situacija, pa ćete vi postati nezainteresovani, a taj neko će vas da počne da stalno bombarduje pozivima i porukama, i neće vam dati mira.

Muči vas stalno neki umor i malaksalost, te je moguće da ste i malokrvni i uradite najzad neke i osnovne analize krvne slike.

Možda je pametno i da proverite sve parametre laboratorisjkih pokazatelja, jer su baš neke ranije vrednosti bile loše, i treba da na osnovu rezultata utvrdite da li su funkcije važnih organa sasvim u redu.

Godišnji horoskop

Škorpija Škorpija
 23.10-21.11

2020

Posao Tranzit Saturna, vladaoca vašeg astrološkog polja mentalnog stanja, preko znaka Jarca u kome se već nalazi vaš vladalac Pluton, do 18. aprila i posle 6. septembra, odgovara predstavnicima vašeg znaka koji nose uniformu na radu. Konjunkcija Marsa i Saturna, u periodu od 18. marta do 18. aprila, pod uticajem Jupitera iz vašeg znaka, donosi vam mogućnost napredovanja u karijeri, ukoliko radite u nekoj instituciji zatvorenog tipa, vojsci, policiji i sl. Ako se bavite intelektualnim radom, pisanjem, komponovanjem, slikanjem, arhitekturom, sredinom maja, bićete u mogućnosti da se predstavite u nekom novom svetlu, sa novim delima ili nekim novim pristupom rešavanja problema stanovanja primenjenim u praksi. Posle 8. novembra, Jupiter, simbol prosperiteta, ekspanzije i kontakata sa strancima, ulazi u vaše astrološko polje novca, donoseći vam mogućnosti za zaradu preko paralelnih ili honorarnih poslova sa strancima iz prekookeanskih zemalja.

Ljubav Od 18. februara do 20. marta, Sunce prelazi preko vašeg astrološkog polja ljubavi, donoseći vam mogućnost poznanstva sa nekom uglednom i uticajnom osobom preko neke društvene mreže ili interneta. Ulaskom Urana, simbola budućnosti u astrološko polje partnerskih odnosa, 15. maja, posle 84 godine, u vaš život može da uđe osoba sa kojom ćete ući u veoma strastvenu vezu koja može da se završi i brakom. Jupiter u vašem astrološkom polju ličnosti, zajedno sa planetom ljubavi, posle 23. oktobra, čini vas magnetom za suprotni pol, tako da ćete se teško odbraniti od udvarača, ukoliko ste dama. Muški predstavnici vašeg znaka, od 17. marta do 10. septembra će „žariti i paliti“ zahvaljujući prvenstveno svojoj harizmi i šarmu. Sa Venerom, planetom ljubavi i novca u vašem znaku, od 9. septembra do 2. decembra, bićete omiljeni i popularni, naročito kod suprotnog pola. Tranzit vašeg vladaoca Marsa, planete seksualnosti, preko znaka Riba, posle 15. novembra, donosi vam susret sa umetnikom ili sportistom, sa kojim ćete najverovatnije ući u tajnu ili paralelnu vezu.

Zdravlje Sredinom maja trebalo bi da obratite pažnju na zdravlje reproduktivnih organa, a u septembru na mokraćne puteve. Moguće su zdravstvene tegobe sa zglobovima. Posetite zubara.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe