Dnevni horoskop

Vaga Vaga
 23.09-22.10

Dnevni horoskop za Vaga - utorak, 31 januara 2023

Rastrzani ste zbog ljubavnih problema i to utiče na vaš odnos prema poslu. Ne dozvolite da ispustite dobre prilike jer ste rasejani. Slobodnim Vagama se nudi prilika za flert, ali ne bi trebalo da je prihvate. Ta osoba ima skrivene namere, nije dobra za vas.  

Nedeljni horoskop

Vaga Vaga
 23.09-22.10

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

30. januara do 5. februar 2023.

Posao - Vaša potreba da izbijete u prvi plan donosi određen rezultat, naročito ako vam je cilj da se bavite poslom u vezi sa javnošću. Mogući su interesantni susreti sa osobama iz stranih zemalja. Odličan period da započnete nešto sasvim novo. Već duži vremenski period dvoumite da li da krenete u određeni posao. Nemojte da se plašite da će sve propasti. Verujte u sebe i sve će ići kako treba. Možete naći posao u okviru državne službe. Očekujete dobit preko osoba koje su vam naklonjene i koje bi trebalo da budu posrednici u dobro plaćenom poslu.

Ljubav - Odnos sa partnerom biće strastveniji, mogući su novi planovi. Partner vas podržava u svemu što radite. Imate divnu osobu pored sebe i možete da budete ponosni na nju. Možda će vam okolina da zavidi na tome, ali pravite se da to ne primećujete. Slobodne Vage se ove nedelje dobro snalaze na emotivnom planu, lakše sklapaju kontakte, a nekima bi pažnju mogla da privuče veoma zanimljiva osoba koja odiše samopouzdanjem, a koju mogu upoznati preko prijatelja.

    Imaćete mogućnost interesantnih susreta sa osobama koje su prisutne u javnosti. Dobijate ponude za izlaske i od onih koji su vam dragi i od osoba koje vas ne interesuju. Ne upuštajte se u rasprave sa starijim ženama, ma ko to bio, nećete izdržati njihove kritike na vaš račun, čak ni ako su dobronamerne.

Zdravlje - Smanjite cigarete i alkohol. Unesite promene u svoju dnevnu rutinu – možda vam treba više discipline, ili suprotno, više opuštanja i slobodnih trenutaka. Držite se zdravih navika i pojačajte fizičku aktivnost.

SAVJET: Odmarajte se redovno.

Mesečni horoskop

Vaga Vaga
 23.09-22.10

januara 2023

Ljubav

Vagina čuvena uravnoteženost biće na ispitu u januaru – potrebno vam je da svoj nagomilani bes kanališete na način da „ispustite paru“ a da ne povredite svoje bližnje. Što se partnerskih odnosa tiče – bilo je boljih dana. Ali ako vam nova godina na svom početku ne donosi novu energiju na polju romantike i ljubavi, to ne znači da treba da se obeshrabrite i odustanete od ulaganja u svoje najvažnije odluke. Vaši odnosi prožeti su nesporazumima i neskladom, ali ne dozvolite im da vas sruše, pokušajte da ostanete mirni i objektivni – budite verni sebi i svojoj ljubavi prema istini. Tako ćete moći da sprečite da se nezadovoljstvo nagomila i uspećete da pronađete zajednički jezik sa partnerom.

Ukoliko ste sami, upravljanje svojim osećanjima (i nervoznim ispadima) pomoći će vam da prepoznate osobu vrednu vaše pažnje, pored koje biste mogli samo da projurite u besu i da je uopšte ne primetite. Ako vam uspe da ostenete sabrani i smireni, povećaćete svoje šanse da sretnete svoju srodnu dušu i započnete romansu o kojoj ste maštali.

Karijera

U januaru možete zablistati u svom poslu, kao što dugo niste. Vaše enrgetske rezerve su popunjene i jedva čekate da počnete da radite. Ali potrebno vam je i malo opreza, kako ne biste pucali preko cilja i preopteretili se. Radna atmosfera je opuštena i posao Vagama lako ode od ruke – mali sukobi iz prethodnog perioda su zaboravljeni i kolege i pretpostavljeni su pozitivno raspoloženi prema vama. Možda je pravo vreme da zatražite tu dugo očekivanu povišicu. Uticajna osoba može vas zaštititi i otvoriti put ka uspehu. Procenite svoje korake, razmislite o svojim postupcima i izbegavajte pogrešan put. Teškoće su privremene i uglavnom se odnose na vaš materijalni status. Vreme je da napravite promene, koje će postati odskočna daska za dostizanje vrhunca.

Duh i telo

Opuštanje je potrebno i vašem telu i vašoj duši. Zglobovi vam mogu praviti probleme, kao i prehlada, zato vodite računa o sebi. Oblačite se toplo, a posle napornog dana priuštite sebi aromatičnu kupku, kako biste se oslobodili od napetosti i osnažili imunitet. Kada je fizička aktivnost u pitanju (sport i rekreacija) budite pažljivi i umereni, jer lunarni uticaj pojačava mogućnost povrede. Pronađite svakog dana vreme za opuštanje, disanje, meditaciju, kako biste izbalansirali energetski priliv i odliv i sačuvali balans koji imate. Ako ostanete smireni, sa novom energijom koju osećate, možete postići – sve!

Godišnji horoskop

Vaga Vaga
 23.09-22.10

2023

Prvi meseci 2023. će većini Vaga doneti izuzetno pozitivan period za međuljudske odnose, a posebno odnos sa partnerom. Već od početka godine vratiće vam se velika doza optimizma kada su u pitanju nove mogućnosti i razvoj na polju veze. Iako vam je situacija sa partnerom u proteklom periodu predstavljala ozbiljan izazov, prve nedelje nove godine će vam pomoći da učinite svoju ljubav snažnijom nego ikad.

Veći deo ove godine će predstavljati određeni vid prekretnice kada je u pitanju odnos sa voljenom osobom, što će posebno biti naglašeno tokom leta. Uz malo dobre volje sa obe strane vaš odnos može postati produbljeniji i jači nego što ste i mislili da je moguće. Dopustite sebi da ponovo otkrijete svoju ljubav i iskreno se zaljubite.

Kraj leta i veći deo jeseni će biti izuzetno dinamični. Bićete u ekstravagantnom raspoloženju i želećete sebi i partneru da priuštite neke stvari kojih ste se ranije odricali. Očekujte da će vas ovo koštati i u novcu i u vremenu, ali će se svakako isplatiti. Ako odlučite da preuredite svoj životni prostor, sva je prilika da ćete svoju odluku i mišljenje promeniti čak i nekoliko puta.

Od jeseni, pa sve do kraja godine možete očekivati izuzetno lep i kvalitetan period uz partnera, koji je spreman da učini sve kako bi vas usrećio. Moguće je da nećete biti sigurni šta tačno i na koji način želite da postignete, ali lepota je u tome što ćete imati priliku da odgovor na ova pitanja otkrijete u dvoje.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe