Dnevni horoskop

Vaga Vaga
 23.09-22.10

Dnevni horoskop za Vaga - subota, 23 septembar 2023

POSAO
U proteklom periodu ste vredno radili, a sada samo ubirate plodove. Možete otići na zasluženi odmor.
LJUBAV
Naglašena strastvenost vuče vas ponovo u neku avanturu. Niste zainteresovani za velike promene. Oni koji su trenutno sami danas bez problema mogu da ostave svoje emocije kod kuće.
ZDRAVLJE
Hranite se zdravije.

Nedeljni horoskop

Vaga Vaga
 23.09-22.10

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

18. do 24. septembar 2023.

Posao - Nalazite se u fazi promena. Još niste prešli sa reči na dela. Držite u ruci kalkulator i planirate sve moguće izdatke, a opravdano se nadate finansijskom napretku. Tokom ovog perioda bićete u prilici da ubrzate radove na projektima koje dugo pokušavate da završite. Bićete u poziciji da obavljate uporedo dva odvojena, ali podjednako važna projekta. Budite obazrivi, jer propuštene prilike se više neće pojaviti. Ne brinite za novac, očekuje vas prijatno iznenađenje. Rešićete pitanje nekretnine. Obnovite nekadašnja poslovna poznanstva.

Ljubav - Vage će ove nedelje biti veoma romantične, zaljubljive, a nekim pripadnicima znaka ljubavna veza mogla bi da se dogodi na poslu. Zauzete Vage želeće da osvare skladniji odnos sa partnerom i biće tolerantnije prema njemu. Neke će previše idealizovati osobu koja im se dopada ili se upustiti u tajnu vezu. Distanca i fizička razdvojenost od voljene osobe ne utiče na bliskost i toplinu kojom vas obasipa. Slatke ljubavne poruke i SMS dopisivanja obelešiće ovaj period.

Slobodne Vage mogu očekivati neko poznanstvo u neobičnim okolnostima. Predstoji vam poznanstvo preko medija ili osoba koje se bave dinamičnim poslom. Ženama će se dopasti sportista ili neko ko često putuje a muškarci će imati afinitet prema ozbiljnim poslovnim, ambicioznim ženama.

Zdravlje - Ne precenjujte svoju kondiciju i snagu. Dobro se osećate i dobar je trenutak da povedete računa o svojoj formi – počnite da vežbate i vodite računa o ishrani.

SAVJET: Poradit ćete na svom stilu. Mijenjate ga.

 

Mesečni horoskop

Vaga Vaga
 23.09-22.10

septembar 2023

Ljubav

Vagama u posvećenim vezama zvezde obećavaju harmoničan period. Priliv dobre energije harmonije i dubljeg razumevanja iskoristite da ojačate svoju vezu i stvorite lepe uspomene. Ako osećate da se partner udaljio i da već neko vreme postoji zahlađenje, preuzmite inicijativu i pokrenite iskrene razgovore, kako biste ustanovili i održali kanale komunikacije. Predložite partneru aktivnosti u kojima ćete zajedno uživati i koje će vam omogućiti da spontano razgovarate i pokrenete važne teme. 

Ako ste sami, možete se osećati neodoljivo privučeni nekim novim. Ova osoba možda deli vaša interesovanja i vrednosti, predstavljajući mogućnost za značajnu vezu. Međutim, važno je da ne žurite – dozvolite da se veza razvija prirodno i dajte vremena za razvoj poverenja i kompatibilnosti. Ako budete strpljivi i pustite da se stvari razvijaju organski, možete postaviti temelj za potencijalno ispunjenu i trajnu vezu sa ovom posebnom osobom.

Karijera

Vaši nadređeni će priznati vaše veštine i posvećenost, što može dovesti do uzbudljivih prilika za unapređenje ili nove odgovornosti. Prihvatite ove izazove sa samopouzdanjem i entuzijazmom, jer oni mogu biti odskočna daska ka daljem uspehu. Vaša sposobnost da efikasno radite sa drugima, ojačaće vašu reputaciju i pokrenuti karijeru napred. Gradeći jake veze i pokazujući svoje talente, pozicionirate se za veća dostignuća u svom profesionalnom životu.

Duh i telo

Iako se osećate energično i motivisano, ključno je da se ne opterećujete previše. Upravljajte tempom svog života i obratite pažnju na signale svog tela. Pokrenite se fizički i mentalno, praktikujte svesnost i meditaciju, vodite računa o ishrani, kako biste održali vitalnost tokom celog meseca. Kanališite stres, negujte se i uspostavite ravnotežu između produktivnosti i brige o sebi, kako biste prošli kroz ovaj period sa osećanjem balansa i blagostanja.

Godišnji horoskop

Vaga Vaga
 23.09-22.10

2023

Prvi meseci 2023. će većini Vaga doneti izuzetno pozitivan period za međuljudske odnose, a posebno odnos sa partnerom. Već od početka godine vratiće vam se velika doza optimizma kada su u pitanju nove mogućnosti i razvoj na polju veze. Iako vam je situacija sa partnerom u proteklom periodu predstavljala ozbiljan izazov, prve nedelje nove godine će vam pomoći da učinite svoju ljubav snažnijom nego ikad.

Veći deo ove godine će predstavljati određeni vid prekretnice kada je u pitanju odnos sa voljenom osobom, što će posebno biti naglašeno tokom leta. Uz malo dobre volje sa obe strane vaš odnos može postati produbljeniji i jači nego što ste i mislili da je moguće. Dopustite sebi da ponovo otkrijete svoju ljubav i iskreno se zaljubite.

Kraj leta i veći deo jeseni će biti izuzetno dinamični. Bićete u ekstravagantnom raspoloženju i želećete sebi i partneru da priuštite neke stvari kojih ste se ranije odricali. Očekujte da će vas ovo koštati i u novcu i u vremenu, ali će se svakako isplatiti. Ako odlučite da preuredite svoj životni prostor, sva je prilika da ćete svoju odluku i mišljenje promeniti čak i nekoliko puta.

Od jeseni, pa sve do kraja godine možete očekivati izuzetno lep i kvalitetan period uz partnera, koji je spreman da učini sve kako bi vas usrećio. Moguće je da nećete biti sigurni šta tačno i na koji način želite da postignete, ali lepota je u tome što ćete imati priliku da odgovor na ova pitanja otkrijete u dvoje.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe