Dnevni horoskop

Vaga Vaga
 23.09-22.10

Dnevni horoskop za Vaga - utorak, 5 decembar 2023

Posao: Vama je povoljan dan, možete imati neke olakšavajuće okolnosti pri obavljanju poslovnih zadataka. Zadovoljni ste. Očekujte i poboljšanje finansijske situacije.

Ljubav: Lako se upuštate u novu ljubavnu vezu. Moguće je da se radi o izazovnoj i šarmantnoj koleginici. Možete biti iznenađeni i drugom stranom njene ličnosti.

Zdravlje: Osetljiv kardiovaskularni sistem. Neophodne su stalne kontrole, nemojte zanemarivati svoje zdravlje.

Nedeljni horoskop

Vaga Vaga
 23.09-22.10

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

4. do 10. decembar 2023.

Posao - Situacija može da vam izmiče kontroli, naročito ako ste rođeni početkom znaka i niste u stanju da se postavite kako treba. Rođeni pred kraj znaka takođe su u nekoj vrsti iskušenja u vezi sa prihvatanjem nove ponude. Pred vama su mogućnosti za nepredovanje, ali je potrebno da budete manje svojeglavi i da se ne držite rutinskih poslova. Nekome je veoma stalo da se sretne sa vama kako bi razgovarali o poslu. Bićete u situaciji da napravite dobar posao sa strancima. Očekujete poziv od Raka, Stelca ili Lava koji će značiti uspeh na duže staze. Imate koliko vam je potrebno i imaćete priliku da preko privatne fime nađete načina da uvećate prihode.

Ljubav - Vage će ove nedelje biti u periodu povećane napetosti u emotivnim odnosima, iako kod onih koji žele da se pomire sa osobom koja im je pre značila ovo može dati i dobar ishod. Neke veze mogu nailaziti na prepreke, pa i raskide. U odnosu sa partnerom biće nerazumevanja. Najradije biste započeli jedan otvoren razgovor s partnerom ali su svi izgledi da ćete reći mnogo toga što ne treba. Prenaglašene emocije mogu da stvore pogrešan utisak, bez obzira da li ste udvarate ili ste pomalo ljuti. Moguća je neka ponuda za tajnu vezu. Nekome se izuzetno dopadate i svesni ste kakav utisak ostavljate. Nekadašnja sipatija želi da obnovi vezu sa vama, a moguća je ormansa sa nekim ko je prisutan u javnosti ili je često u inostranstvu.

Zdravlje - Pazite gde i šta jedete. Prevelika količina stresa i nezadovoljstva emotivnom situacijom u kojoj se nalazite dovodi vas do toga da se prejedate i možda zloupotrebljavate alkoholne supstance. Postoji tendencija da zanemarite svoje zdravlje, te obratite pažnju na svoje tegobe i posetite lekara ako niste sigurni šta vam je. Važno je da se odmarate kad god ste u mogućnosti, kako ne biste doživeli burnout.

SAVJET: Pazite da ne pregorite.

Mesečni horoskop

Vaga Vaga
 23.09-22.10

decembar 2023

Ljubav: Odnosi su ovog meseca u fokusu – vaša harizma i privlačnost su maksimalni i okruženi ste pažnjom i interesovanjem. Iako vaša magnetska privlačnost može dovesti do uzbudljivih iskustava, ključno je da ostanete uzemljeni i da razlikujete prave vrednosti od prolaznih atrakcija i fascinacija. Ukoliko želite da uživate u površnim uzbuđenjima, možete to sebi da dozvolite, ali ako tražite istinsku povezanost i duboka osećanja, budite oprezni, da ne biste završili slomljenog srca.

U partnerskim odnosima vreme je da se fokusirate na zajedničke vrednosti i obnovite zavete (izgovorene ili neizgovorene). Odvojte više vremena za zajedničke trenutke, za dokolicu i zabavu, kako biste obnovili romantiku i strast. Vaša emocionalna inteligencija vodiće vas kroz sve situacije i okolnosti, ali nemojte upasti u zamku preteranog analiziranja – ponekad samo treba da verujete i da se prepustite toku.

Karijera: Profesionalni napori zahtevaće pedantan i temeljan pristup. Ovo nije vreme za preskakanje detalja ili donošenje ishitrenih odluka. Vreme je za postavljanje scene za dugoročne projekte, u kojima vam umrežavanje može otvoriti neočekivane mogućnosti. Ostanite autentični u svojim interakcijama, jer će druge privući vaša originalnost. Možete dobiti ponudu za novu poziciju koja obećava profesionalni razvoj u novim pravcima. Period prosperiteta je pred vama, rešićete mnoge probleme i stabilizovati postignuto – ako sačuvate strpljenje, prisebnost i taktičnost.

Duh i telo: Fluktuacije u nivoima energije vas mogu frustrirati – da biste održali ravnotežu, usvojte struktuiranu dnevnu rutinu. Praktikujte aktivnosti koje angažuju i telo i um, kombinujte kretanje i vežbanje sa emocionalnim i kreativnim izražavanjem, da biste podržali lični rast i održali dobro zdravlje i mentalnu stabilnost.

Godišnji horoskop

Vaga Vaga
 23.09-22.10

2023

Prvi meseci 2023. će većini Vaga doneti izuzetno pozitivan period za međuljudske odnose, a posebno odnos sa partnerom. Već od početka godine vratiće vam se velika doza optimizma kada su u pitanju nove mogućnosti i razvoj na polju veze. Iako vam je situacija sa partnerom u proteklom periodu predstavljala ozbiljan izazov, prve nedelje nove godine će vam pomoći da učinite svoju ljubav snažnijom nego ikad.

Veći deo ove godine će predstavljati određeni vid prekretnice kada je u pitanju odnos sa voljenom osobom, što će posebno biti naglašeno tokom leta. Uz malo dobre volje sa obe strane vaš odnos može postati produbljeniji i jači nego što ste i mislili da je moguće. Dopustite sebi da ponovo otkrijete svoju ljubav i iskreno se zaljubite.

Kraj leta i veći deo jeseni će biti izuzetno dinamični. Bićete u ekstravagantnom raspoloženju i želećete sebi i partneru da priuštite neke stvari kojih ste se ranije odricali. Očekujte da će vas ovo koštati i u novcu i u vremenu, ali će se svakako isplatiti. Ako odlučite da preuredite svoj životni prostor, sva je prilika da ćete svoju odluku i mišljenje promeniti čak i nekoliko puta.

Od jeseni, pa sve do kraja godine možete očekivati izuzetno lep i kvalitetan period uz partnera, koji je spreman da učini sve kako bi vas usrećio. Moguće je da nećete biti sigurni šta tačno i na koji način želite da postignete, ali lepota je u tome što ćete imati priliku da odgovor na ova pitanja otkrijete u dvoje.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe