Dnevni horoskop

Vaga Vaga
 23.09-22.10

Dnevni horoskop za Vaga - ponedeljak, 16 septembar 2019

Ignorišete finansijske probleme, pa vam ovih dana sledi neprijatno iznenađenje. Očekujte obaveštenje ili isporuku nekog računa na koji ste potpuno zaboravili. Pre nego što se prepustite panici, proverite da nije došlo do greške.

Nedeljni horoskop

Vaga Vaga
 23.09-22.10

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

16. do 22. septembar 2019.

Posao - Jupiter u vašem znaku, uvek donosi nove poslove i mogućnosti za razvoj. Ali, pošto od srede neće imati podršku Venere, budite strpljivi i nove projekte odložite za kasnije. Sada se posvetite ispunjavanju već preuzetih obaveza i ne brinite za ishod, jer dobar aspekt sa Saturnom nagoveštava trajni uspeh. Čuvajte se spletki, proverite sve informacije koje dođu do vas.

Ljubav - Mars, vladar vašeg sedmog polja u kući tajni ne doprinosi poboljšanju odnosa sa partnerom. Od srede, u isto polje ulazi i Venera, te je situacija jedino pogodna za avanture i za razne kombinatorike koje izlaze iz domena iskrenih, kvalitetnih odnosa. Ne upuštajte se u tajne veze.

Zdravlje - Podložnost prehladama.

Mesečni horoskop

Vaga Vaga
 23.09-22.10

septembar 2019

Mesečni horoskop za septembar 2019. Vagama donosi emocionalnu stabilnost i neverovatnu snagu! Posebno će biti izražena vaša duhovna strana, što će vam pomoći da se suočite sa predstojećim problemima.

Posebno ćete biti uključeni u dobrotvorne akcije, želeći da što više pomognete drugima. Zahvaljujući Veneri, vaša senzualnost će biti na izuzetno visokom nivou. Osećaćete se zavodljivo i bićete srećni. Astrološka predviđanja ukazuju na sjajna dešavanja na mnogim poljima vašeg života.

Bilo da ste žena ili muškarac u znaku Vage, tokom septembra naći ćete se na milosti različitih suprotstavljenih moći i ličnosti. Istovremeno ćete imati brojna dešavanja kako na ličnom, tako i na poslovnom planu. Poenta je da probleme rešavate u pravom trenutku, piše sunsigns.org.

Posao: Mnogo dobrih vizija i dešavanja je na pomolu. Vodite računa da sve to izbalansirate kako treba.

Novac: Imaćete jaku novčanu podršku od svojih voljenih. Protok novca će biti dobar, zato ćete i uspeti da tokom septembra neki deo novca date u dobrotvorne svrhe.

Ljubav: Mars, Jupiter i Merkur pomoći će vam da se na mističan način povežete sa drugima, i to na duhovnom planu. Vaš društveni život će cvetati. Što se ljubavi tiče, bukvaklno će vas juriti. Slobodne Vage imaće šansu da uplove u ozbiljnije vez, ili čak i brak. Oni koji su u braku, tokom septembra će planirati decu.

Zdravlje: Sve zdravstevene probleme rešavaćete domaćim, odnosno narodnim receptima i lekovima. Fitnes će vam dobro doći.

Godišnji horoskop

Vaga Vaga
 23.09-22.10

2019

U 2019. ćete morati da naučite kako da se sami nosite sa osećajem nervoze i uznemirenosti, kao i da, što je više moguće, izbegavate bilo kakve svađe.

Iako možda neće biti lako, ipak ćete uspeti da nađete ravnotežu i da postignete stabilnost sa smirenošću i samokontrolom.

Godina će biti produktivna na profesionalnom aspektu i možete se fokusirati na usavršavanje znanja, pa čak može biti reči i o privremenom odlasku u inostranstvo.

U 2019. vas očekuju i ekonomski dobici i uvećanje prihoda, pa ćete finansijski biti stabilniji nego ranije.

 

Posao i finansije

Iskoristite sve mogućnosti koje vam se pružaju, jer će vam se napori koje uložite u toku godine isplatiti kasnije.

Na profesionalnom polju 2019. će vam doneti i padove i uspehe, pa ćete morati da prihvatite sve izazove koji će vam se isprečiti na putu.

Svaka kreativna ideja vodiće vas korak bliže do cilja, a imaćete i druge izvore prihoda, pa će se napredovanje brzo primetiti.

Dobro balansiranje finansijama će vam pomoći da se bolje snađete u teškim vremenima, pa kontrolišite situaciju i ne dozvolite sebi da trošite previše na nepotrebne stvari.

Do sredine godine ćete doći na dobru poziciju na profesionalnom i finansijskom polju i bićete u mogućnosti da podmirite sve troškove i da živite udoban život, pa čak i da sebi dozvolite malo luksuza.

 

Ljubav

2019. će biti odlična godina za povezivanje sa partnerom, zbližavanje i jačanje odnosa. Period od aprila pa nadalje biće posebno dobar za ljubavne odnose, međusobno razumevanje i dobro provedeno zajedničko vreme.

Možda ćete tokom godine morati i da rizikujete, ali se držite malih koraka kako ne biste napravili haos na ovom polju.

Efikasno ćete rešavati probleme, ali se ne postavljajte iznad partnera i ne donosite ishitrene zaključke i uživajte u svakom trenutku.

Trud će se isplatiti, a ako sve bude uspešno, možete očekivati i krunisanje ljubavi.

Najviše šanse za nove ljubavne odnose slobodni će imati od sredine aprila pa nadalje, a ako vas neko privlači, recite mu to otvoreno i krenite u akciju.

Možete da usrećite svakoga, ali uložite odgovarajuću količinu napora kako bi potencijalni partner pao na kolena pred vama.

 

Zdravlje

Morate obratiti pažnju na zdravlje i ne smete ga zapostavljati, jer možete da zaradite sve pare sveta, ali vam neće biti potrebne ako niste dobrog zdravstvenog stanja.

Potrudite se da obezbedite sebi dovoljno odmora i da se držite dobre ishrane kako biste održavali balans i zdrav način života.

Redovno vežbanje ili svakodnevno pešačenje su neophodni, a posebno obratite pažnju na probleme sa digestivnim traktom i nogama.

loading...
 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe