Dnevni horoskop

Vaga Vaga
 23.09-22.10

Dnevni horoskop za Vaga - nedelja, 17 novembar 2019

Obuzeti ste brigama koje ste sami smislili i rešavate probleme koji bi tek mogli da se dogode. Vaša dekoncentrisanost i ponašanje na poslu vas mogu mnogo koštati, pa je bolje da se blagovremeno trgnete i odvojite realnost od mašte.

Nedeljni horoskop

Vaga Vaga
 23.09-22.10

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

11. do 17. novembar 2019.

Posao: Slabašni Mars u vašem prvom polju tera vas na impulsivne reakcije, što neće biti preterano loše jer je u sekstilnom odnosu sa Merkurom, ali ni preterano učinkovito jer je Venera, vladar znaka i Marsov dispozitor lišena snage. Jedina dobra stvar je postava Venere u polje novca te će barem biti nekog finasijskog dobitka.

Ljubav: Mars, vladar Vašeg polja partnerstva u Vašem prvom polju označava da ste u konfuziji oko izbora i oko odluka. Prvi izbor je uvek pogrešan pa vodite računa da ostavite mogućnost otkazivanja tog izbora ili barem da ostavite mogućnost povratka na staro što bi većini bilo bolje.

Zdravlje: Nervoza u kući dosta loše utiče na vas i vaše zdravstvene probleme. Problemi sa hormonima usled stresa.

Mesečni horoskop

Vaga Vaga
 23.09-22.10

novembar 2019

Ljubav

Vage tokom ovog meseca imaju I loše pozicije svoje vladarke Venere, koja se nalazi u znaku Škorpije gde je njen uticaj izuzetno slab, ali I vrlo neugodne pozicije vladara polja partnerstava Marsa, koji se nalazi u njihovom znaku, gde je takođe njegov uticaj više negativan nego pozitivan. Jedino što je dobro u svemu ovome jeste što postoji međusobna recepcija, pa vi I voljena osoba, iako u svojim preispitivanjima, dilemama I problemima, ipak možete naći način da razumete I podržite jedno drugo. U suštini, emotivni odnosi će se svoditi na povremene susrete, a neki od njih mogu biti obojeni I međusobnim optuživanjima, ljubomorom, čak I pokušajima ucene. Ovaj neugodan period kroz koji vaše emotivne veze I brakovi moraju da prođu, u suštini treba da pokaže koliko je zaista prava snaga vašeg odnosa I koliko vas dvoje možete jedno drugom izaći u susret, prilagoditi se I truditi se da očuvate svoju vezu….Slobodne Vage mogu ući u jednu burnu, strasnu, intenzivnu emotivnu priču, ali osoba sa kojom otpočinjete ovo može biti zauzeta ili će vam na samom početku postaviti određene uslove, ograničiti vas. Na žalost, koliko god da vam strasti može doneti novembar, on vam ne može doneti pravu ljubav.

Posao

Vage će tokom novembra meseca najviše biti usmerene na stanje svojih finansija. Trudićete se da tu napravite neke velike zaokrete, ali ne očekujte lagan put. Najpovoljnija za zaradu i za dobre poteze vam je druga dekada meseca, a u ostatku ovog perioda vodite računa da ne dovedete sebe u krizne situacije time što nećete uspevati da kontrolišete troškove i odliv novca. Generalno gledano – poslovno je ovaj mesec vrlo naporan za vas. Imaćete posla i obaveza više nego inače, a nećete imati dovoljnu podršku ni od strane saradnika i najbližih kolega, ali ni autoriteta. Tek pred kraj meseca poslovne saradnje će krenuti nekim normalnijim i stabilnijim tokom. Trudite se da ne gubite živce i gurajte svoje ciljeve polako

Zdravlje

Imunitet će biti vrlo promenljiva stavka kod vas tokom novembra. Iako smatrate da imate više nego dovoljno energije, ne smete sebe dovoditi do iscrpljenosti, ne smete preskakati obroke I morate se oblačiti adekvatno vremenskim uslovima.

Godišnji horoskop

Vaga Vaga
 23.09-22.10

2019

U 2019. ćete morati da naučite kako da se sami nosite sa osećajem nervoze i uznemirenosti, kao i da, što je više moguće, izbegavate bilo kakve svađe.

Iako možda neće biti lako, ipak ćete uspeti da nađete ravnotežu i da postignete stabilnost sa smirenošću i samokontrolom.

Godina će biti produktivna na profesionalnom aspektu i možete se fokusirati na usavršavanje znanja, pa čak može biti reči i o privremenom odlasku u inostranstvo.

U 2019. vas očekuju i ekonomski dobici i uvećanje prihoda, pa ćete finansijski biti stabilniji nego ranije.

 

Posao i finansije

Iskoristite sve mogućnosti koje vam se pružaju, jer će vam se napori koje uložite u toku godine isplatiti kasnije.

Na profesionalnom polju 2019. će vam doneti i padove i uspehe, pa ćete morati da prihvatite sve izazove koji će vam se isprečiti na putu.

Svaka kreativna ideja vodiće vas korak bliže do cilja, a imaćete i druge izvore prihoda, pa će se napredovanje brzo primetiti.

Dobro balansiranje finansijama će vam pomoći da se bolje snađete u teškim vremenima, pa kontrolišite situaciju i ne dozvolite sebi da trošite previše na nepotrebne stvari.

Do sredine godine ćete doći na dobru poziciju na profesionalnom i finansijskom polju i bićete u mogućnosti da podmirite sve troškove i da živite udoban život, pa čak i da sebi dozvolite malo luksuza.

 

Ljubav

2019. će biti odlična godina za povezivanje sa partnerom, zbližavanje i jačanje odnosa. Period od aprila pa nadalje biće posebno dobar za ljubavne odnose, međusobno razumevanje i dobro provedeno zajedničko vreme.

Možda ćete tokom godine morati i da rizikujete, ali se držite malih koraka kako ne biste napravili haos na ovom polju.

Efikasno ćete rešavati probleme, ali se ne postavljajte iznad partnera i ne donosite ishitrene zaključke i uživajte u svakom trenutku.

Trud će se isplatiti, a ako sve bude uspešno, možete očekivati i krunisanje ljubavi.

Najviše šanse za nove ljubavne odnose slobodni će imati od sredine aprila pa nadalje, a ako vas neko privlači, recite mu to otvoreno i krenite u akciju.

Možete da usrećite svakoga, ali uložite odgovarajuću količinu napora kako bi potencijalni partner pao na kolena pred vama.

 

Zdravlje

Morate obratiti pažnju na zdravlje i ne smete ga zapostavljati, jer možete da zaradite sve pare sveta, ali vam neće biti potrebne ako niste dobrog zdravstvenog stanja.

Potrudite se da obezbedite sebi dovoljno odmora i da se držite dobre ishrane kako biste održavali balans i zdrav način života.

Redovno vežbanje ili svakodnevno pešačenje su neophodni, a posebno obratite pažnju na probleme sa digestivnim traktom i nogama.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe