Dnevni horoskop

Vaga Vaga
 23.09-22.10

Dnevni horoskop za Vaga - sreda, 22 januara 2020

Nedeljni horoskop

Vaga Vaga
 23.09-22.10

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

20. do 26. januara 2020.

Posao U vreme prve Mesečeve četvrti, 24. januara, možete da dobijete isplativu ponudu za neki nov projekat, naročito ukoliko se bavite plesom, muzikom, komponovanjem ili pisanjem. Predstavnici vašeg znaka rođeni u prvoj dekadi, trebalo bi da povedu računa o finansijama i da izbegavaju nepotrebne troškove.

Ljubav Vaš vladalac Venera, zajedno sa Suncem u vašem astrološkom polju ljubavi, može da vam donese susret sa osobom koja se bavi umetnošću ili radi u medijima. Aspekti Marsa i Neptuna, simbola erotike i ljubavnog zanosa, krajem perioda, nagoveštavaju mogućnost ulaska u tajnu vezu sa zauzetom osobom.

Zdravlje Više čajeva.

Mesečni horoskop

Vaga Vaga
 23.09-22.10

januara 2020

Ljubav 

Kako je lepo kad vaša vladarka Venera posle višemesečne šetnje po mračnoj Škorpiji konačno izbije u znak svetla I širine – Strelca! A tamo ne samo da je čeka Jupiter da dodatno uveća njen sjaj, već I trigonski aspekt sa Marsom, planetom koja vlada vašim partnerstvima! U prevodu – prvih nedelju dana januara možda se I nećete osećati onako “svoji”, ali od tada – ljubavna žurka može da počne! Sklad u partnerskim odnosima, ispunjenje nekih želja koje ste čekali I očekivali, posvećenost voljene osobe, I mnogo mnogo lepih dešavanja I strasti – to je ono što vas čeka. Malo upozorenje – tokom treće dekade meseca biće nekih negativnih uticaja na vašeg partnera – može odjednom postati distanciran, hladan, dalek, promenljiv u raspoloženjima – nemojte ovo shvatati lično jer nema veze sa vama! I još jedno upozorenjce – u ovom periodu kada partner ne bude sasvim “svoj” može vam se pojaviti neko ko vam nudi utehu, beg od stvarnosti I slatku iluziju – naravno, savet je da ne padnete na ovu priču! Ukoliko ste slobodni, zaljubljujte se ali ne sa roze naočarima na nosu! Uživajte u danima provoda i zadovoljstva ! 

Posao 

Jao kako će Vagice da nam se rastrče na sto strana! Kako će da budu vredne, kako će ih hteti I poslovi I novi partneri I dogovori I neke lepe mogućnosti! Pa još ako se u to umeša I neka saradnja sa strancima – ihaaaj, milina! Tamo u drugom delu meseca nemojte da dozvolite da drugi prenose nervozu na vas, ali I vi se trudite da budete korektni I prema onima sa kojima radite, ali I prema nadređenima. Što se finansijskog dela tiče, tu ne brinite – para će biti! Gledajte samo da ih sve odmah ne potrošite. 

Zdravlje 

Uglavnom dobra zdravstvena situacija, sem nekih prolaznih smetnji u drugom delu meseca. Moguće je da će biti problema sa pritiskom, I biće vam potrebno više odmora nego inače.

Godišnji horoskop

Vaga Vaga
 23.09-22.10

2020

Posao Prelazak Saturna preko vaše četvrte astrološke kuće, posle 30 godina, do 18. aprila i posle 6. septembra, donosi vam mogućnost da dosta steknete preko kupoprodaje nekretnina ili da pokrenete privatni biznis, a moguće je i jedno i drugo. Tranzit Jupitera preko vaše kuće novca, posle 9. septembra, donosi vam šanse da povećate svoje prihode preko saradnje sa strancima iz prekookeanskih zemalja. Pre toga, moraćete da dovršite neke poslove koje ste započeli pre sedam godina, kako biste stvorili bazu za udruživanja u partnerski odnos s nekim Strelcem ili Jarcem. Posle 8. novembra, ulaskom Jupitera, planete prosperiteta i inostranstva, u vašu treću kuću, moći ćete da vidite i prve rezultate ulaganja koja ste imali u prolećnom periodu. Ulazak Urana u vašu kuću finansija, sredinom maja, do 6. septembra može da vam donese novac koji vam pripada po osnovu nasledstva ili nekog drugog zakonskog puta. U vreme retrogradnog Merkura, od 23. marta do 15. aprila, od 26. jula do 19. avgusta i od 17. novembra do 1. decembra, izbegavajte potpisivanje ugovora i rasprave sa kolegama i saradnicima.

Ljubav Sa vašim vladaocem Venerom u vašem znaku i Škorpiji, od 6. avgusta do 16. novembra, bićete jako popularni i omiljeni, tako da će mnogi želeti da se nađu u vašem društvu. Jedna od najjačih pozicija Saturna, u Jarcu, koji prelazi preko vaše kuće doma i porodice, i vas čini mnogo jačim nego ranije. Partner će se naći u situaciji da mora da prihvati vaše uslove ili više nećete želeti da tolerišete njegovo ponašanje, kao što je to bio slučaj do sada. Mars, vladalac vaše kuće partnerskih odnosa i braka, ulazi u Vodoliju 16. maja, a 26. juna kreće retrogradnim hodom preko tog znaka u koji „pada“ vaša kuća ljubavi, ali je pitanje koliko ćete vi imati nerava za nekog Lava ili Strelca koji će uporno pokušavati da privuče vašu pažnju. Posle 10. septembra već ćete znati na čemu ste, a još više posle 8. novembra kada možete da upoznate umetnika čiji će vas šarm oboriti s nogu.

Zdravlje Mogući su problemi sa bubrezima, mokraćnim kanalima, kožom, zubima, a kod starijih predstavnika znaka i reumatske tegobe koje će uglavnom biti posledica promene vremenskih prilika.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe