Dnevni horoskop

Ovan Ovan
 21.03-19.04

Dnevni horoskop za Ovan - sreda, 27 oktobar 2021

Godišnji horoskop

Ovan Ovan
 21.03-19.04

2021

Dragi Ovnovi, da vam na početku kažem jedno veliko – čestitam! Zašto? Zato što ste u prethodne dve godine izdržali pravi uragan ludila, a 2020. godina je bila “višnjica na šlagu” torte! Brojne teškoće na poslovno pozicionom planu su se nizale od 2018. na ovamo. Mnogi od vas su izgubili posao, napustili ga ili su morali da ulože nadljudske napore da bi isti funkcionisao. Sada svemu tome dolazi kraj! Vaš rad će ponovo biti vrednovan, a trud isplativ! Saturn napušta vaše polje pozicije i oslobađa vas velikog balasta prošlosti. U 2021. godini će vam ponovo biti naklonjeni nadređeni, štaviše, biće prilično prijateljski nastrojeni prema vašim planovima i željama. Mnogi od vas će poželeti da nauče neke nove veštine i steknu korisna znanja. To će vam posebno poći za rukom u periodu od 5. marta do 24. aprila. Iskoristite ovaj period za sve vrste dodatnih edukacija, seminara i slično. Vaši planovi o promeni posla imaju podršku planeta, pa ako ste naumili da otpočnete neki projekat za prijateljima, 2021. godina vam to omogućava i vaše želje pretvara u realnost. Važne dogovore izbegavajte u sledećim periodima: od 31. januara do 21. februara, od 30. maja do 23. juna i od 27. septembra do 19. oktobra, kada je vaš vladar polja komunikacija i posla retrogradan. Sve ostale periode maksimalno koristite! Finansije će vam tokom ove godine biti naklonjenije nego prethodne, ali se savetuje oprez kod uzimanja kredita i zaduživanja, iako će vaše želje dobrim delom ići u tom pravcu. To posebno izbegnite u periodu od 29. jula do 18. oktobra. Godina u koju ulazimo je godina u kojoj će vaši dugo godina pravljeni planovi moći da se realizuju, a vi dobijete adekvatnu poziciono finansijsku satisfakciju.

Na ljubavnom planu vam period od 2018. godine nikako nije bio naklonjen. Dosta pripadnika znaka Ovna se u navedenom periodu rastavila od partnera ili bila u veoma složenim i kompleksnim odnosima iz kojih nisu imali snage i volje da izađu. Slobodnima su se dešavale nesvrsishodne prilike. Sada se i to menja! Jupiter iz vašeg polja planova, prijatelja, nada, pravi povoljne aspekte na vaš znak što će doneti brojne novine u vaš život. Kako je u polju prijatelja i planeta Saturn, mnoge odnose ćete zamrznuti, a šansu dati novim ljudima koje budete puštali u svoj svet. Svojevrsna čistka je već počela u prethodnoj godini, a 2021. vam donosi priliku da stvari postanu kristalno jasne, svuda gde to do sada nisu bile. Ljubavne strele će vas pokrenuti ka novim odnosima, pa im trebate dati primat. Najpovoljniji periodi za ljubav su vam februar, kada neko iz kruga prijatelja ili putem društvenih mreža može postati veoma zanimljiv! Tu su još i periodi od 22. marta do 15. aprila, od 28. juna do 22. jula i od 8. oktobra do 5. novembra, u kojima slobodni imaju najveće šanse da svoj status promene. Najvažniji savet koji vam aspekti u 2021. daju je da ne gledate preko ramena! Idite put novih horizonta koje će život pred vama otvarati. Ukoliko ste u braku ili dugogodišnjoj vezi koja je uspela da prevaziđe izazove u prethodne dve godine, očekujte dobre vibracije i obnovu energije! Jedino povedite računa u periodu od 24. aprila do 12. juna, kada sukobi mogu izmaći kontroli. Pošto se Jupiter kreće znakom Vodolije i vašim 11. poljem, mnogi od vas će poželeti prinovu, a to će biti i ispunjeno!

Na zdravstvenom planu nećete imati većih poteškoća. Povedite računa o sistemu organa za varenje i abdomenu u periodu od 24. aprila do 12. juna, kao i o kardiovaskularnom sistemu, bubrezima u periodu od 16. septembra do 30. oktobra.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe