Dnevni horoskop

Ovan Ovan
 21.03-19.04

Dnevni horoskop za Ovan - nedelja, 2 oktobar 2022

POSAO
Poslovne mogućnosti se često menjaju tako da faktor dobre procene i brze akcije utiče na završne rezultate. Važno je da pravilno razdvojite poslovne od privatnih interesa.
LJUBAV
Jasno vam je da ne možete dobiti sve što priželjkujete, ali vi neprekidno smišljate novi način delovanja na blisku osobu i ne odustajete lako od svojih ideja.
ZDRAVLJE
Moguća prehlada.

Nedeljni horoskop

Ovan Ovan
 21.03-19.04

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

26. septembar do 2. oktobar 2022.

Posao - Razmišljate da možda promenite posao, ali ne napuštajte ono što je sigurno. Jedino ako baš ništa vam ne odgovara onda se odlučite za tu soluciju. Dobro pazite kakve poslove sklapate, posebno sa prijateljima ili dugogodišnjim kolegama. Nešto može krenuti nizbrdo, ne zato što vam nisu naklonjeni nego zbog njihove brzopletosti. Pazite šta kome pričate, možete dati povod za trač. Skloni ste da trošite novac na nešto što vam nije neophodno. Ipak, imate neki tajni izvor prihoda ili crni fond, tako da ćete nekoga obradovati lepim poklonom.
Ljubav - Ovnovi ove nedelje mogu da očekuju pozitivne promene na emotivnom planu, mnogi će biti komunikativniji što će mnogim slobodnim pripadnicima znaka doneti veće šanse za nova poznanstva i veze. Osim tajnog fonda imate i tajnu ljubav ili simpatiju o kojoj nerado pričate bilo kome osim Jarcu, Škorpiji ili Ovnu. Ako ste svesni da je ta veza nemoguća, odustanite od maštanja. Ukoliko ste u braku, možete očekivati rasprave.
Veoma ste impulsivni i svađalački nastrojeni što ukazuje na problem koji tako možete da izazovete. Pokušajte da budete stabilniji i da situaciju ne gledate samo iz vašeg ugla i samo onako kako vama odgovara. Shvatite da ponekad niste u pravu i da je zbog ovoga bolje da ponekad postupate malo drugačije, koliko vam god to teško palo. Gledajte da održite skladne odnose sa partnerom i da obnovite emocije.
Zdravlje - Smanjite alkohol, nikuda vas ne vodi. Imate potrebu da promenite sredinu i da se opustite daleko od obaveza i svakodnevice, a nema razloga da to sebi ne obezbedite. Dobrog ste zdravlja.

SAVJET: Ništa se ne događa slučajno. Vi to dobro znate.

Mesečni horoskop

Ovan Ovan
 21.03-19.04

oktobar 2022

Tokom oktobra za većinu Ovnova sledi olakšaće, uspeli ste da rešite probleme sa partnerom i gradite međusobno poverenje. Druga polovina meseca biće posebno zabavna za sve Ovnove, uživaće u izlascima i druženju sa prijateljima i drugovima koje ne viđate tako često. Slobodni Ovnovi imaju priliku da uđu u neobaveznu vezu u toku poslednje nedelje oktobra, razmislite da li je vredno truda! Prva polovina oktobra vam donosi susrete sa osobama sumnjivog morala koje ćete nastojati da izbegavate. Jedna od njih će vam se dopasti ali u slučaju da se upustite u avanturu, bićete razočarani. Potreban vam je neko stabilnog karaktera. Takvu osobu ćete upoznati sredinom meseca.

Retrogradni hod planeta mnoge pripadnike znaka naveo je na razmišljanje o budućnosti, želite da se usavršavate i napredujete u poslu. Imajte na umu da niJe najbolje vreme za menjanje posla, ništa pozitivno ne može se desiti preko noći. Zato usmerite energiju na usavršavanje, ulažite novac u obrazovanje kako bi u narednim mesecima stigli do dobre poslovne ponude. Biće vam neophodan kompromis u vezi toga ko će biti glavni nosilac zajedničkog posla i kako ćete rasporediti finansiranje i zaradu.Možete vi to! Nezaposleni Ovnovi će biti u mogućnosti da pronađu novo zaposlenje u oblastima inženjeringa, građevinarstva, ekonomije, pravosuđa i konsaltinga.

Zdravstveno stanje je zadovoljavajuće, prijaće vam lagana hrana. Merkur će krenuti direktno u vašem polju zdravlja što će poboljšati vaš imunitet. Potrebno je da praktikujete zdrav način ishrane i da izbegavate stresne situacije. U trećoj dekadi oktobra ćete biti podložni urološkim infekcijama i upalama zbog delimičnog pomračenja Sunca u znaku Škorpiona. Biće vam osetljivo grlo i variraće vam krvni pritisak. Više se odmarajte.

Godišnji horoskop

Ovan Ovan
 21.03-19.04

2022

Ljubav

Jupiter u polju tajni, neaktivnosti, pasivnosti, blokiranosti – baš i nije savršen podsticaj za kvalitetan odnos sa voljenom osobom. Odnos će imati svoje uspone i padove naglašeno sve do početka proleća. Sredina letnjeg perioda, kao i jesen 2022-e mogu biti vreme kada ćete partner i vi imati naglašenu tenziju i problem u komunikaciji. Sa manje nervoze, ovo će se dati prevazići. Slobodni Ovnovi - ako želite maksimalno da olakšate sebi – bolje preskočite prvi kvartal naredne godine. Odnosi koji budu tada pokrenuti nose jedan lep potencijal za probleme, komplikovanje sopstvenog života, trzavice. Od pred kraj aprila – potpuno drugačija priča. Osobe koje vam tada uđu u život donose lepršavost, velike strasti, uživanje i jedan dašak impulsivnosti – pa neće biti čudno ni ako brzinski donesete odluku o zajedničkom životu. Takođe – avgust, oktobar i decembar su isto odlični meseci za započinjanje novih emotivnih priča. 

Posao

Poslovno, u ovoj godini će se smenjivati faze planova, povlačenja ili čak blokiranosti sa fazama brzog napredovanja, razvoja, velikog priliva energije da zakoračite i pokrenete nešto novo. Do sredine proleća više je aktuelno planiranje i pripremanje za drugačiji način funkcionisanja, nove poslovne početke. Znači, do proleća imamo period istraživanja, priprema, kreativnosti, razmišljanja a od proleća – odgovornosti, noviteta, razvoja, velikih poslovnih aktivnosti koje su povezane sa brzim napredovanjem i promenama. Jesen 2022-e je posebno aktivna za vas – to je period u kojem može izgledati kao da imate premalo vremena za sve ono što je potrebno obaviti.  Po pitanju finansija – godina koja nosi velike mogućnosti za zaradu, ali će troškovi sve vreme „pratiti u stopu“.

Zdravlje

Period do proleća može doneti pojačane probleme sa virusnim i bakteriološkim infekcijama, osetljivim sinusima i prehladama. Jesen – mogućnost povreda, potreba za oprezom u saobraćaju.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe