Dnevni horoskop

Ovan Ovan
 21.03-19.04

Dnevni horoskop za Ovan - četvrtak, 21 novembar 2019

Mesečni horoskop

Ovan Ovan
 21.03-19.04

novembar 2019

Ljubav

Tokom celog novembra planeta Mars koja vlada vašim znakom, boraviće u partnerskom polju, što će donositi da budnim okom pratite sve što se dešava kod emotivnog partnera. Sigurno je da vam se neke stvari koje budete videli ili osetili I neće baš dopasti, pogotovo što je Venera koja vlada vašim partnerstvima u lošoj poziciji u znaku Škorpije. I kod vas I kod voljene osobe lako će dolaziti do buđenja ljubomore, posesivnosti, sumnji, oboje ćete biti nervozni zbog ovoga I pokušavaćete da svalite krivicu na drugu stranu. Pošto su obe planete u padu, ali u uzajamnoj recepciji, ovo možemo prevesti ovako – sve ono oko čega se raspravljate u suštini je samo strah od gubitka emotivne sigurnosti I stabilnosti. Verujte, ovo je lako rešivo, što I govori ta uzajamna recepcija – ako sagledate situaciju sa partnerove strane, kao I on sa vaše, bolje ćete se razumeti I više ispoštovati. Drugi deo meseca je posebno pogodan da se strasti primire I da se pronađe zajedničko rešenje, a samim tim – I više uživa u ljubavnoj vezi. Slobodni Ovnovi će shvatiti da mogu osvojiti osobu koja im se dopada samo postepenim koracima, suptilnošću, nežnošću, istrajnošću. Direktni “napad” neće dati rezultate, moraćete da naučite da čekate I budete odmereni….

Posao

Po pitanju finansija do kraja prve nedelje novembra budite na oprezu, jer će se dobre šanse za zaradu smenjivati sa mogućnostima za gubitke I morate biti usredsređeni da izvučete maksimum iz ovog perioda, a da u isto vreme ne oštetite svoj budžet. Nakon 7-og, a naročito polovinom meseca, vaši će finansijski prilivi samo rasti, a neki od vas mogu biti iznenađeni I većim novčanim dobicima. Po pitanju posla, ovo je stabilan period, jer su vaši potezi dobro osmišljeni i nećete dozvoliti da vam žurba i ishitrenost pokvari partnerstva i saradnje. Drugi deo novembra je posebno pogodan za učvršćivanje pozicija, aktiviranje saradnji sa inostranstvom, ali I za velike promene po pitanju karijere.

Zdravlje

Iako tako ne deluje na prvi pogled, vaše je zdravlje prilično krhko tokom novembra I očas posla se možete prehladiti ukoliko ne budete jačali svoj imunitet. Stariji pripadnici znaka mogu imati uroloških problema I tegoba sa žlezdama.

Godišnji horoskop

Ovan Ovan
 21.03-19.04

2019

Ovnovi će u 2019. doživeti pozitivnost na duhovnom polju i osećaće se mnogo sigurnije i bolje.

Bićete svedok pozitivnih rezultata svog rada i postići ćete dobru zaradu, kao i stabilnost zbog koje ćete napredovati na profesionalnom polju.

Počećete da živite zdravijim životom i pametno ćete investirati novac, ali budite spremni i na neočekivane troškove.

U 2019. ćete osetiti potpunu pozitivnu promenu u sebi, a popraviće vam se odnosi i komunikacija sa najbližima.

2019. ima potencijal da vas oduševi na svakom polju...

 

Posao i finansije

Ovo je godina u kojoj ćete imati mnogo profesionalnih mogućnosti, sa brojnim uspesima, promocijama, povećanjem plate i napredovanjem.

Ipak, budite obazrivi tokom prvih meseci, ali koristite sve veštine i kvalitete kako biste postigli ono što ste naumili.

Nemojte donositi ishitrene odluke koje mogu dovesti do gubitka, jer ćete konačno postići finansijsku stabilnost.

Oslobodićete se ogromnog tereta kad su u pitanju finansije i imaćete zaradu iz više izvora, ali pripazite da ne krenete u pogrešnom pravcu i trošite samo na ono što vam je zaista potrebno.

 

Ljubav

2019. nosi mnogo pozitivnih promena na ljubavnom polju, a oni koji su u ozbiljnoj vezi mogu da očekuju i krunisanje te ljubavi.

Oni koji su slobodni lako će se povezivati sa novim osobama i uživaće u svakom trenutku života.

Ova godina će Ovnovima doneti izazove koje ćete uspeti da prevaziđete, a naučićete i kako da reagujete u svakoj situaciji i da zadržite odnose u ljubavi na zavidnom nivou.

Ipak, u drugoj polovini godine možete biti skloni tajnim aferama, ali se držite po strani da sebi ne biste napravili nepotrebne probleme, čak i ako osetite malu napetost u odnosima.

 

Zdravlje

U 2019. ćete održavati zdravlje na dobrom nivou, osećaćete se energično i bićete fizički dobro spremni.

Prevazići ćete sve probleme koji će se pojaviti i imaćete potrebu da budete fizički aktivni.

Ove godine ćete lakše postići rezultate u pogledu željene težine, ali koliko god da se osećate dobro, nemojte zanemarivati redovne lekarske kontrole.

Izbegavajte bilo kakve mentalne pritiske i pazite na ishranu.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe