Dnevni horoskop

Ovan Ovan
 21.03-19.04

Dnevni horoskop za Ovan - utorak, 31 januara 2023

Situacija na poslu se zahuktava, dobijate dodatna zaduženja, izborite se da vam to bude plaćeno. Vreme je za ozbiljan razgovor sa partnerom, primetili ste da vam nešto taji, ne puštajte da se stvari otrgnu kontroli. Pojačajte unos vitamina.

 

Nedeljni horoskop

Ovan Ovan
 21.03-19.04

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

30. januara do 5. februar 2023.

Posao - Predstoje vam nepredvidive promene. Možda ćete promeniti radno mesto, ili, ako niste zaposleni, iznenada dobiti posao. Finansijska situacija je dobra, ali pripazite na troškove. Skloni ste rasipanju novca, pa, bez obzira na dobre prihode, povedite računa da ne trošite na ono što vam nije neophodno. Početak i kraj sedmice su mnogo povoljniji bilo za početak posla ili za krajnju realizaciju nečega na čemu ste duže vreme angažovani, dok sredinom perioda nailaze teškoće. Uglavnom ćete voditi nepotrebne razgovore i ubeđivanje sa onima koji vam stalno protivureče. U ovom periodu novac vam nije toliko bitan koliko lična reputacija, ali ćete imati priliku da početkom perioda imate neku vrstu dobitaka.

Ljubav - Veoma burna sedmica, sa mnogo događanja i susreta. Zauzeti sa partnerom pokušavaju da reše stare probleme, ali nekima to može predstavljati problem i neće se najbolje snalaziti u emotivnoj vezi. Ako ste duže u vezi, a to vam je neostvarena želja, ne čekajte, nego idite kod matičara i zakažite venčanje. Ako ste već u braku, pokušavate da delujete pomirljivo, ali malo ko to primećuje. Uglavnom vam zameraju da niste nikada kod kuće.

    Da biste bili srećni i zadovoljni treba da mnogo vremena provodite sa partnerom i osećaćete se bolje. Ipak, vodite računa o tome da vam sve brzo dosadi, pa malo vremena posvetite i svom društvu. Tako će i vaša ljubavna veza biti bolja. Slobodni Ovnovi će ove nedelje biti spremni za nove izazove i puni optimizma pokušavaće da ostvare nove kontakte. Poznanstva su najčešća preko prijatelja.

Zdravlje - Moguća nesanica. Grlo vam je osetljivo u ovom periodu, a moguće su i alergijske reakcije. Više se krećite i boravite na svežem vazduhu.

SAVJET: Fokusirajte se na bitne stvari.

Mesečni horoskop

Ovan Ovan
 21.03-19.04

januara 2023

Ljubav

Komunikacija je ključna za Ovnove, u svim odnosima i interakcijama. U partnerskim odnosima, možete iskusiti povlačenje, neuobičajeno za vas. Umesto da iskazujete svoje nezadovoljstvo, bićete tihi i tužni. Potrebno je da razgovarate sa partnerom o tome kako se osećate i šta vas povređuje, jer možda stvari u realnosti stoje drugačije od onog kako ih vi doživljavate i partner ne može da shvati vaša osećanja, dok ih ne izložite. U razgovoru, možete otkriti neke dublje uzroke svoje melanholije, koji nemaju veze sa partnerom – da li ste spremni za ovakvo razotkrivanje? 

Ukoliko ste sami, u januaru imate šanse da prekoračite neka ograničenja koja ste prihvatali zdravo za gotovo, ili ste ih sami nametnuli. Tajne, tabui i emocionalna mistika – to je polje istraživanja koje vam osvetljavaju zvezde. To može svašta da znači – otkriće tajnog obožavaoca, tajnu vezu (sa nekim ko ima dobre razloge da krije svoje avanture), erotska otkrića i pronalaženje uzbuđenja i zadovoljstva na nove načine. 

Karijera

Horoskop za januar 2023 za Ovnove najavljuje odličan poslovni period! Dajete sve od sebe i nagrade se materijalizuju vrlo brzo – sve čega se budete poduhvatili, uspeće iz prvog pokušaja i doneće vam uspeh. Imate mogućnost da osvojite nove klijente, proširite poslovanje, napravite odlične prezentacije, naročito ako radite timski. Saradnike i saveznike ćete steći ukoliko svoje ideje predstavite taktično i nenametljivo. Dobijaćete pohvale na svakom koraku, ali nemojte ih zadržati za sebe – obavezno naglasite da se radi o zajedničkom projektu i timskom radu, da se ne bi stvorilo nezadovoljstvo među saradnicima. Ukoliko radite samostalno i dobijate pohvale od pretpostavljenih, budite pažljivi i čitajte između redova, da biste uočili prikrivenu kritiku i da biste znali odakle „vetar duva“. Ako vam se nude novi izvori prihoda i honorarni poslovi, nemojte ih odbijati!

Duh i telo

Toliko ste zauzeti i aktivni, da je lako zapostaviti zdravlje i unutrašnje blagostanje. Puni ste energije i dodatni napor kao da vam ne smeta, ali vaše telo sve oseća i šalje vam znake upozorenja. Poslušajte ih i pronađite vreme i način da usporite, da se odmorite i regenerišete – najbolje uz jogu i meditaciju, uravnoteženu ishranu i umirujuće šetnje.

Godišnji horoskop

Ovan Ovan
 21.03-19.04

2023

Početak nove godine će za većinu Ovnova doneti nastavak određenih trendova koji su počeli pre više meseci. Sa jedne strane bićete fokusirani na izazove na polju komunikacije i učenja, dok će sa druge mnogo vremena i energije biti posvećeno odnosu sa porodicom i najbližima. Prvih nekoliko meseci mogu doneti dosta neizvesnosti, ali srećom uz vas će biti više bliskih ljudi koji će vam nesebično pomagati i pružati vam potrebnu podršku.

Početkom proleća celokupna situacija će biti neuporedivo stabilnija i jasnija. U ovom periodu najviše vremena ćete posvećivati porodici. Fokus će vam biti na prisnim međuljudskim odnosima, a slobodno vreme ćete neretko želeti da provedete samostalno, posvećeni sopstvenim mislima.

Na polju ljubavi prvi deo godine može biti neizvestan, najviše zbog toga što vi sami niste odlučili šta je ono što tačno želite i kojim putem ćete nastaviti dalje. Moguće je da ćete ljubav pronaći kod osobe koju ste do skoro posmatrali samo kao prijatelja. Ako je druga strana po pitanju ljubavi neodlučna koliko i vi, nemojte očekivati neke znatnije pomake na ovom polju sve do leta.

Polovinom godine i sve do jeseni je odličan period da bolje upoznate jednu izuzetnu osobu koja ima strast prema sličnim stvarima kao i vi. Ovo može biti neko sa kim ćete se dublje povezati, bilo to kroz vezu ili prijateljstvo. Moguće je da će ova osoba biti iz nekog drugog socijalnog kruga, ili iz inostranstva.

Poslednji meseci godine su period kada bi trebalo snažno da izrazite svoje ideje i kada ćete doživeti intenzivan period rasta, kako spiritualno, tako i materijalno.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe