Dnevni horoskop

Ovan Ovan
 21.03-19.04

Dnevni horoskop za Ovan - ponedeljak, 11 decembar 2023

Opterećeni ste poslom. Iako je atmosfera napeta, vaša nestrpljivost može dodatno otežati položaj, ne samo vama već i okruženju. Da biste izbegli neprijatnosti morate odoleti brojnim iskušenjima i provokacijama. Ne ulazite u suvišne diskusije.

Nedeljni horoskop

Ovan Ovan
 21.03-19.04

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

11. do 17. decembar 2023.

Posao - U ovom periodu bićete okupirani uvećanjem prihoda radeći sa nekretninama ili neki privatni biznis. Period je povoljan za sportiste i za kreativne delatnosti. Ovaj period može da vam donese unosan posao u okviru velike firme ili osnivanje neke samostalne delatnosti. Sa druge strane, očekuju vas vanredni troškovi u vezi sa domom. Dobro pazite kakve poslove sklapate, posebno sa prijateljima ili dugogodišnjim kolegama. Nešto može krenuti nizbrdo, ne zato što vam nisu naklonjeni nego zbog njihove brzopletosti. Pazite šta kome pričate, možete dati povod za trač. Skloni ste da trošite novac na nešto što vam nije neophodno. Ipak, imate neki tajni izvor prihoda ili crni fond, tako da ćete nekoga obradovati lepim poklonom.

Ljubav - Ovnovi ove nedelje mogu da preživljavaju negativan period u svom ljubavnom životu. Ako ste u stalnoj vezi, nemojte olako ulaziti u novu vezu ili flertovati, jer su moguće neželjene scene sa partnerom, maa bi i vi trebalo da otvorite četvore oči kada je u pitanju društvo vašeg partnera. Mnogi se neće slagati sa partnerom, a svađe i raskidi bi mogli da postanu učestali, ali nekada će sami biti krivi za to. Slobodni će imati bolju situaciju i mogu započeti novu vezu. Verovatno ćete upoznati osobu koja neće biti spremna da se previše angažuje oko vas. Tako da, naoružajte se strpljenjem, ukoliko želite vezu sa njom.

Osim tajnog fonda imate i tajnu ljubav ili simpatiju o kojoj nerado pričate bilo kome osim Jarcu, Škorpiji ili Ovnu. Ako ste svesni da je ta veza nemoguća, odustanite od maštanja. Ukoliko ste u braku, možete očekivati rasprave.

Zdravlje - Nesanica. Pojačajte imunitet. Budite spremni za duhovno putovanje i zaronite u svet joge i meditacije. Sada je savršeno vreme da počnete da vežbate svoju svest i svakodnevni stres ostavite iza sebe. Osećaćete se bolje nego inače, ali ipak – obratite pažnju na obroke u kasne sate, jer mogu da izazovu probleme sa stomakom. I ne zaboravite da pratite krvni pritisak, zato što stres koji osećate može da utiče i na fizičko zdravlje.

SAVJET: Budite iskreni prema sebi.

Mesečni horoskop

Ovan Ovan
 21.03-19.04

decembar 2023

Ljubav: Emocionalne plime tokom decembra mogu biti preplavljujuće, a trenuci tuge, žaljenja i notalgije mogu biti katalizator vašeg unutrašnjeg života. Pronađite inpiraciju u svojim osećanjima, ili sećanju na osećanja i ne gubite veru u ljubav. Kreativno izražavanje, pisanje, slikanje, muzika ili meditacija mogu biti vaše utočište i vaše izlečenje – emocionalni bolovi su deo bogatstva života, a ljubav se može naći u raznim oblicima i vaš život ih je pun. Vreme je da volite sebe i svoj život.

U partnerskim odnosima dobra energija pomaže da unapredite i produbite svoj odnos, ili ga podignete na viši nivo. Osećanja su snažna, a razmena teče bez prepreka – ranjivost u komunikaciji sa partnerom učvršćuje poverenje. Možete ponovo proživeti „medeni mesec“ osnaženi svešću o tome zašto ste izabrali jedno drugo i zašto ste bolji zajedno.

Karijera: Profesionalna sfera je puna uzbudljivih događaja i izazova. Nove mogućnosti, posebno one usredsređene na grupne projekte ili partnerstva, predstavljaju priliku da mudro plasirate svoje liderske i organizacione sposobnosti. Neka vaša stručnost blista, ali primetite i ohrabrite briljatnost drugih, kada se pokaže. Stari plan može dobiti priliku za realizaciju – uz pravilnu procenu okolnosti, znaćete šta treba da radite. Dobar period za potpisivanje ugovora, koji mogu doneti finansijsku revitalizaciju. Krećite se kroz poslovne i finansijske planove oprezno, naoružani znanjem i svim relevantnim informacijama.

Duh i telo: U decembru je najvažnija doslednost, kada je u pitanju zdravlje i briga o sebi. Bićete podstaknuti da istražujete dalje od uobičajenih rutina vežbanja i opuštanja – vaš lični rast je u ekspanziji i duhovno putovanje je povezano sa mentalnim i fizičkim zdravljem. Možda ćete želeti da se pridružite grupi koja praktikuje jogu ili druge duhovne i fizičke tehnike, koje promovišu opuštanje, jasnoću, stabilnost i podizanje energije.

Godišnji horoskop

Ovan Ovan
 21.03-19.04

2023

Početak nove godine će za većinu Ovnova doneti nastavak određenih trendova koji su počeli pre više meseci. Sa jedne strane bićete fokusirani na izazove na polju komunikacije i učenja, dok će sa druge mnogo vremena i energije biti posvećeno odnosu sa porodicom i najbližima. Prvih nekoliko meseci mogu doneti dosta neizvesnosti, ali srećom uz vas će biti više bliskih ljudi koji će vam nesebično pomagati i pružati vam potrebnu podršku.

Početkom proleća celokupna situacija će biti neuporedivo stabilnija i jasnija. U ovom periodu najviše vremena ćete posvećivati porodici. Fokus će vam biti na prisnim međuljudskim odnosima, a slobodno vreme ćete neretko želeti da provedete samostalno, posvećeni sopstvenim mislima.

Na polju ljubavi prvi deo godine može biti neizvestan, najviše zbog toga što vi sami niste odlučili šta je ono što tačno želite i kojim putem ćete nastaviti dalje. Moguće je da ćete ljubav pronaći kod osobe koju ste do skoro posmatrali samo kao prijatelja. Ako je druga strana po pitanju ljubavi neodlučna koliko i vi, nemojte očekivati neke znatnije pomake na ovom polju sve do leta.

Polovinom godine i sve do jeseni je odličan period da bolje upoznate jednu izuzetnu osobu koja ima strast prema sličnim stvarima kao i vi. Ovo može biti neko sa kim ćete se dublje povezati, bilo to kroz vezu ili prijateljstvo. Moguće je da će ova osoba biti iz nekog drugog socijalnog kruga, ili iz inostranstva.

Poslednji meseci godine su period kada bi trebalo snažno da izrazite svoje ideje i kada ćete doživeti intenzivan period rasta, kako spiritualno, tako i materijalno.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe