Dnevni horoskop

Ovan Ovan
 21.03-19.04

Dnevni horoskop za Ovan - subota, 10 juni 2023

Subota koja je pred nama moze da donese velike vesti. Dakle bice ovo dan kada cete morati da donesete veliku odluku. Neko iz vase proslosti je spreman da vam prasta ali i da se bori da vi njemu oprostite ako je to slucaj.

Nedeljni horoskop

Ovan Ovan
 21.03-19.04

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

5. do 11. juni 2023.

Posao - Vaša ambicija počiva na realnim osnovama, iako gotovo ništa nije kako ste zamišljali. Ipak, moguća je dobra poslovna ponuda od osobe na visokom položaju krajem perioda. Nemojte se odmah izjašnjavati. Ne opterećujte se situacijom na poslu, nije vredno nerviranja. Imajte više poverenja u sebe i u svoje organizatorske sposobnosti.

Posao koji obavljate sigurno će vam doneti solidne finansijske prihode. Srećan splet okolnosti, uspešni pregovori oko posla i dobri ugovori, omogućiće vam nove izvore zarade. Moguće da vam stigne iznenadna pomoć od prijatelja iz bližeg okruženja. Rešavajte važna pitanja u vezi sa nekretninama. Ne bi trebalo da se previše opterećujete štednjom ili čuvanjem novca za crne dane. Možda ih neće ni biti.

Ljubav -  Ovnovi će ove nedelje biti aktivni kada su druženja i novi kontakti u pitanju. Zauzeti pripadnici znaka imaće sa partnerom dobru komunikaciju, pa je u vezi moguće postići i neki važan dogovor. Odgovaraće vam druženje sa novim i neobičnim prijateljima. Upoznajte voljenu osobu sa njima i zajedno organizujete slobodno vreme.

Slobodni pripadnici znaka tako mogu sresti osobu koja će ih veoma privući, ali i započeti novu ljubavnu vezu. Jedan Blizanac pružiće vam naklonost i ulepšati intimne trenutke. Ako ste mladi, to su veće šanse da se zaljubite, a ako ste u zrelim godinama ljubav će vas podmladiti i bićete spremni na razne kombinacije. Na pomolu karmička veza.

Zdravlje - Održavajte dobru kondiciju rekreacijom i sportom. Svaki slobodan trenutak koristite za predah – vreme provodite napolju, hraneći se vitaminom D.

SAVJET: Slijedite intuiciju.

Mesečni horoskop

Ovan Ovan
 21.03-19.04

juni 2023

Ljubav

U partnerkim odnosima u junu vas očekuje dinamičan i neusklađen ples – po vašim živcima. Sudaranje i gaženje ne možete izbeći, ali možete se na vreme zaustaviti da se ne povredite. Imate pravo na magičnu reč „ne“ i dozvoljeno vam je da budete toliko sebični, da vas nije briga što vam partner prebacuje da ste sebični. Pojačana potreba za nezavisnošću i individualnošću mora biti zadovoljena, ali na zdrav način, a ne onaj koji bi mogao da uništi vezu. Ako vas flert oživljava i inspiriše, imate prava i na to, ali nemojte preći granice.

Ako ste sami, možete shvatiti da se sasvim dobro osećate i da vam uopšte i nije do veze. Taj uvid će vas rasteretiti brige da ćete ostati sami i pomoći vam da smanjite pritisak očekivanja vaših bližnjih, koje isto to brine. Nemate čega da se plašite, uvek možete dobro da se zabavite i da pronađete nešto što će vam uzburkati osećanja – i da sačuvate svoju nezavisnost. Ukoliko osećate da vam je potrebna dublja veza, imate šanse da upoznate nekog posebnog do kraja meseca.

Karijera

Bićete uspešni u komunikaciji sa kolegama, na sastancima i u uspostavljanju novih poslovnih kontakata. Možda se nađete u situaciji da prekršite neke svoje principe, zbog čega ne treba da se osećate loše. Drugi mogu imati ideje koje ne treba da prihvatite – uradite to ljubazno i taktično, a svoje ideje plasirajte nonšalantno, ili kao nešto na šta su vas inspirisali predlozi koje ste čuli. Postoji opasnost od malih sporova i nesporazuma, koji mogu eksalirati u budućnosti i negativno uticati na vaš položaj. Planovi se mogu odvijati sporije nego što očekujete, a putovanja nisu preporučljiva. Pozabavite se hitnim pitanjima vezanim za finansije, kako biste izbegli gubitke i kamate.

Duh i telo

Jun je idealan period za odmor iz snova, a za vas je to pre obilazak kulturnih i istorijskih znamenitosti, nego ležaljka na egzotičnoj plaži. Ako ne možete na odmor, priuštite sebi izlete vikendom i posetite mesta čija će vam energija i lepota ispuniti dušu. U ovom periodu briga o sebi znači oplemenjujuće sadržaje i senzacije koje ostavljaju dubok utisak.

Godišnji horoskop

Ovan Ovan
 21.03-19.04

2023

Početak nove godine će za većinu Ovnova doneti nastavak određenih trendova koji su počeli pre više meseci. Sa jedne strane bićete fokusirani na izazove na polju komunikacije i učenja, dok će sa druge mnogo vremena i energije biti posvećeno odnosu sa porodicom i najbližima. Prvih nekoliko meseci mogu doneti dosta neizvesnosti, ali srećom uz vas će biti više bliskih ljudi koji će vam nesebično pomagati i pružati vam potrebnu podršku.

Početkom proleća celokupna situacija će biti neuporedivo stabilnija i jasnija. U ovom periodu najviše vremena ćete posvećivati porodici. Fokus će vam biti na prisnim međuljudskim odnosima, a slobodno vreme ćete neretko želeti da provedete samostalno, posvećeni sopstvenim mislima.

Na polju ljubavi prvi deo godine može biti neizvestan, najviše zbog toga što vi sami niste odlučili šta je ono što tačno želite i kojim putem ćete nastaviti dalje. Moguće je da ćete ljubav pronaći kod osobe koju ste do skoro posmatrali samo kao prijatelja. Ako je druga strana po pitanju ljubavi neodlučna koliko i vi, nemojte očekivati neke znatnije pomake na ovom polju sve do leta.

Polovinom godine i sve do jeseni je odličan period da bolje upoznate jednu izuzetnu osobu koja ima strast prema sličnim stvarima kao i vi. Ovo može biti neko sa kim ćete se dublje povezati, bilo to kroz vezu ili prijateljstvo. Moguće je da će ova osoba biti iz nekog drugog socijalnog kruga, ili iz inostranstva.

Poslednji meseci godine su period kada bi trebalo snažno da izrazite svoje ideje i kada ćete doživeti intenzivan period rasta, kako spiritualno, tako i materijalno.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe