Dnevni horoskop

Ovan Ovan
 21.03-19.04

Dnevni horoskop za Ovan - ponedeljak, 16 septembar 2019

Maštoviti ste, svestrani i puni ideja. Dobro raspoloženje nakratko može pokvariti neobičan telefonski poziv koji ne očekujete. Vesti koje ćete čuti biće čudne, a vama ne preostaje ništa drugo nego da ih saslušate i što pre zaboravite.

Nedeljni horoskop

Ovan Ovan
 21.03-19.04

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

16. do 22. septembar 2019.

Posao - Mars u egzaktnoj konjunkciji sa Merkurom na početku perioda pojačava napetost i dodatno komplikuje neraščišćene poslovne odnose. Nakon toga, ove dve planete se razdvajaju i dolazi do smirenja, a situacija se postepeno dovodi u red. Tome doprinosi trigon Venere i Saturna, vladara vašeg desetog polja. Očekujte dobre vesti.

Ljubav - Venera, vladar vašeg sedmog polja još malo boravi u Lavu i gradi sekstil sa Jupiterom i trigon sa Saturnom, a pre nego što pređe u sledeći znak, pridružiće joj se i Mesec, što znači da će ovaj period proteći u znaku emotivne stabilnosti. Iskoristite naklonost planeta za otvoren razgovor sa partnerom.

Zdravlje - Mogući su sitni zdravstveni problemi, bolovi u stomaku i nogama.

Mesečni horoskop

Ovan Ovan
 21.03-19.04

septembar 2019

Za osobe u znaku Ovna septembar je mesec pomeranja priroriteta sa porodičnih na profesionalna dešavanja. U tom kontekstu, Ovnovi mogu da iskoriste svoju emocionalnu inteligenciju i da uspešno reše postavljene ciljeve i zadatke. Osim toga, prijatelji i bliski poznanici odigraće ključnu ulogu u vašem životu tokom spetembra.

Posao: Astrološka predviđanaja za septembar najavljuju mesec dobrih poslovnih odluka i prilika koje Ovnovi treba da oberučke iskoriste. Planete će biti na vašoj strani, dajući vam snagu za napredak. Od 1. do 30. septembra osobe u znaku Ovna koje traže posao ili planiraju da započnu svoj biznis treba da se oslobode i hrabro naprave prvi korak. Sve ukazuje na povoljne poslovne aspekte.

Novac: Kada je novac u pitanju, planete Venera i Jupiter doneće vam sreću. Mars će vam pomoći da ispunite planirani budžet. Septembar je povoljan za sklapanje novih partnerstava, naročito u periodu posle 11. septembra.

Ljubav: Vaša seksualna energija biće naročito dominantna u septembru. Svojom harizmom olako ćete uspeti da zavedete svakoga ko vam bude interesantan. Vodite računa, i trudnoća je moguća u ovom mesecu. U periodu posle 6. septembra, Ovnovi će imati priliku i za ulazak u brak.

Zdravlje: Sve do 22. septembra vaše zdravstveno stanje biće u odlično. Nakon toga, povedite malo više računa o ishrani i vežbanju. Stanje vaših emocija, mir u glavi i srcu mnogo su bitniji od fizičkog aspekta. Potrudite se da ugađate sebi i da emocije držite pod kontrolom.

Godišnji horoskop

Ovan Ovan
 21.03-19.04

2019

Ovnovi će u 2019. doživeti pozitivnost na duhovnom polju i osećaće se mnogo sigurnije i bolje.

Bićete svedok pozitivnih rezultata svog rada i postići ćete dobru zaradu, kao i stabilnost zbog koje ćete napredovati na profesionalnom polju.

Počećete da živite zdravijim životom i pametno ćete investirati novac, ali budite spremni i na neočekivane troškove.

U 2019. ćete osetiti potpunu pozitivnu promenu u sebi, a popraviće vam se odnosi i komunikacija sa najbližima.

2019. ima potencijal da vas oduševi na svakom polju...

 

Posao i finansije

Ovo je godina u kojoj ćete imati mnogo profesionalnih mogućnosti, sa brojnim uspesima, promocijama, povećanjem plate i napredovanjem.

Ipak, budite obazrivi tokom prvih meseci, ali koristite sve veštine i kvalitete kako biste postigli ono što ste naumili.

Nemojte donositi ishitrene odluke koje mogu dovesti do gubitka, jer ćete konačno postići finansijsku stabilnost.

Oslobodićete se ogromnog tereta kad su u pitanju finansije i imaćete zaradu iz više izvora, ali pripazite da ne krenete u pogrešnom pravcu i trošite samo na ono što vam je zaista potrebno.

 

Ljubav

2019. nosi mnogo pozitivnih promena na ljubavnom polju, a oni koji su u ozbiljnoj vezi mogu da očekuju i krunisanje te ljubavi.

Oni koji su slobodni lako će se povezivati sa novim osobama i uživaće u svakom trenutku života.

Ova godina će Ovnovima doneti izazove koje ćete uspeti da prevaziđete, a naučićete i kako da reagujete u svakoj situaciji i da zadržite odnose u ljubavi na zavidnom nivou.

Ipak, u drugoj polovini godine možete biti skloni tajnim aferama, ali se držite po strani da sebi ne biste napravili nepotrebne probleme, čak i ako osetite malu napetost u odnosima.

 

Zdravlje

U 2019. ćete održavati zdravlje na dobrom nivou, osećaćete se energično i bićete fizički dobro spremni.

Prevazići ćete sve probleme koji će se pojaviti i imaćete potrebu da budete fizički aktivni.

Ove godine ćete lakše postići rezultate u pogledu željene težine, ali koliko god da se osećate dobro, nemojte zanemarivati redovne lekarske kontrole.

Izbegavajte bilo kakve mentalne pritiske i pazite na ishranu.

loading...
 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe