Dnevni horoskop

Ovan Ovan
 21.03-19.04

Dnevni horoskop za Ovan - utorak, 17 maj 2022

Posao: Ponekad je teško prepoznati tim koji pobeđuje i stranu koja gubi. Zbunjuju Vas odgovori koje dobijate od saradnika, jer svako ima svoju verziju priče.

Ljubav: Počinje da Vam smeta nečije prisustvo ili provokativno ponašanje. Volite da gospodarite kompletnom situacijom u emotivnom odnosu.

Zdravlje: Izbegavajte stresne i naporne situacije.

Nedeljni horoskop

Ovan Ovan
 21.03-19.04

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

16. do 22. maj 2022.

Posao: Šansa koja vam se bude ukazala biće suviše primamljiva da biste je propustili. Dobijate ponudu za nov, izuzetno zanimljiv i unosan posao. Doduše, sve je još u fazi planiranja i pregovora. Konkretni dogovori uslediće kasnije. Moguće je i unapređenje kao i poslovno putovanje. Ako ste mladi, očekujte uspeh na ispitima. Ipak, vama je trenutno najpotrebniji provod. Uživate u druženju sa starim i novim kolegama i saradnicima. Slobodne trenutke iskoristite za bavljenje hobijem. Lepo ćete se osećati i povratiti veru u svoje kvalitete.

Ljubav: Ovnovima bi ove nedelje moglo da krene nabolje na emotivnom planu.  Situacija sa partnerom se poboljšava, jer ste oboje obuzeti ambicijama. To je veza dvoje koji su, sve samo ne ljubavni par. Karijera, društveni ugled i društveni status su na prvom mestu.

Oni koji su ubraku osećaće manju napetost u vezi, a neki mogu ponovo osetiti staru strast prema partneru. Slobodni će imati više šanse da sretnu osobu koja će ih zainteresirati  i mogli bi da se zaljube. Ako ste sami, bićete u prilici da upoznate mnogo novih, zanimljivih osoba na nekom poslovnom skupu. Moguć flert sa osobom u znaku Raka. Pazite kako se ponašate, obuzdajte emocije.

Zdravlje: Mogući su problemi vezani za loše navike u ishrani. Iscrpljujete se prekomernim analiziranjem. Nastojte da umirite um, opuštajte se, meditirajte. Napetost se odražva u bolovima u vratu i leđima.

Mesečni horoskop

Ovan Ovan
 21.03-19.04

maj 2022

Vi ste spremni za kompromise i želite da čujete partnerove želje, misli i osećanja. Usmereni ste na stvaranje kvalitetnog odnosa, produbljivanje istog i na ljubavnom planu vas očekuju mnogobrojni uspesi. Pokušajte da se odmorite krajem maja i opustite sa partnerom, biće vam neophodan predah od radnih obaveza. Slobodni Ovnovi su stavili fokus na svoje telo, možda želite da trenirate ili uravnotežite ishranu- pravo je vreme da zavolite sebe! Čak postoji mogućnost da vaša veza u daljoj budućnosti iz tajne pređe u javnu. Ipak, budite pažljivi jer su moguća i nekakva razočaranja, najviše na samom kraju ovog meseca.

Napeti astrološki aspekti uticaće na polje posla, strepećete od novih poslovnih ali i finansijskih izazova. Pred vama je stresan period tokom kog će nadređeni tražiti da iznova preispitujete sebe i probijete svoje granice. Volja za finansijskom koristi će vas gurati napred, što može iscrpeti vaše telo. U redu je dati maksimum, ali kao što smo već rekli pokušajte da se odmorite na samom kraju meseca kako bi održali dobro zdravstveno stanje. Ovo nije povoljno vreme za ulazak u nova partnerstva i potpisivanje novih ugovora. Potrudite se da vaše obaveze završavate u predviđenom roku.
Nezaposleni Ovnovi će uspeti da se zaposle u oblastima finansija, trgovine, kao i u nekoj od društvenih institucija. Tražiće se vaše organizacione sposobnosti.

Stres koji svakodnevno osećate slabi vaš imunitet. Merkur koji vlada vašim polje zdravlja ulazi u znak Blizanaca kojim vlada i gde je vrlo snažan na početku maja, a to vam donosi stabilno i dobro zdravlje. Više ćete da se krećete i praktikovaćete fizičke vežbe i psihofizičku relaksaciju, kao i preventivne mere za bolje zdravlje. Prijaće vam svakodnevna šetnja u prirodi. Potrebno je da budete na čistom vazduhu.

Godišnji horoskop

Ovan Ovan
 21.03-19.04

2022

Ljubav

Jupiter u polju tajni, neaktivnosti, pasivnosti, blokiranosti – baš i nije savršen podsticaj za kvalitetan odnos sa voljenom osobom. Odnos će imati svoje uspone i padove naglašeno sve do početka proleća. Sredina letnjeg perioda, kao i jesen 2022-e mogu biti vreme kada ćete partner i vi imati naglašenu tenziju i problem u komunikaciji. Sa manje nervoze, ovo će se dati prevazići. Slobodni Ovnovi - ako želite maksimalno da olakšate sebi – bolje preskočite prvi kvartal naredne godine. Odnosi koji budu tada pokrenuti nose jedan lep potencijal za probleme, komplikovanje sopstvenog života, trzavice. Od pred kraj aprila – potpuno drugačija priča. Osobe koje vam tada uđu u život donose lepršavost, velike strasti, uživanje i jedan dašak impulsivnosti – pa neće biti čudno ni ako brzinski donesete odluku o zajedničkom životu. Takođe – avgust, oktobar i decembar su isto odlični meseci za započinjanje novih emotivnih priča. 

Posao

Poslovno, u ovoj godini će se smenjivati faze planova, povlačenja ili čak blokiranosti sa fazama brzog napredovanja, razvoja, velikog priliva energije da zakoračite i pokrenete nešto novo. Do sredine proleća više je aktuelno planiranje i pripremanje za drugačiji način funkcionisanja, nove poslovne početke. Znači, do proleća imamo period istraživanja, priprema, kreativnosti, razmišljanja a od proleća – odgovornosti, noviteta, razvoja, velikih poslovnih aktivnosti koje su povezane sa brzim napredovanjem i promenama. Jesen 2022-e je posebno aktivna za vas – to je period u kojem može izgledati kao da imate premalo vremena za sve ono što je potrebno obaviti.  Po pitanju finansija – godina koja nosi velike mogućnosti za zaradu, ali će troškovi sve vreme „pratiti u stopu“.

Zdravlje

Period do proleća može doneti pojačane probleme sa virusnim i bakteriološkim infekcijama, osetljivim sinusima i prehladama. Jesen – mogućnost povreda, potreba za oprezom u saobraćaju.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe