Dnevni horoskop

Ovan Ovan
 21.03-19.04

Dnevni horoskop za Ovan - ponedeljak, 6 april 2020

Osećate da neko pokušava da vas ugrozi. Pobeda je moguća uz veliku borbu ukoliko budete istrajni. Mnogi od vas će u ovom periodu, na poslu, osetiti povećanu tenziju koja je rezultat promena koje su na pomolu, a nad kojima nemate nikakvu kontrolu.

Nedeljni horoskop

Ovan Ovan
 21.03-19.04

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

6. do 12. april 2020.

Posao Zbog pozicije Sunca blizu stepena svoje egzaltacije početkom perioda, energičniji ste nego inače, a i samopouzdanje vam je na zavidnom nivou. Retrogradni Merkur u vašem znaku, vladalac astroloških polja posla i nervnog sistema, upozorava da bi trebalo da obratite pažnju na odnos sa saradnicima. Poslušajte savet jednog Blizanca ili Vage.

Ljubav Aspekti Venere, planete koja upravlja poljem partnerskih odnosa, najavljuju mogućnost poznanstva sa Ovnom ili Lavom. Partner će pokušati da vam da do znanja da je on "glavni", kada vaš vladalac Mars počinje da obrazuje konjunkciju sa drugim vladaocem vašeg znaka Plutonom.

Zdravlje Moguće tegobe sa disajnim organima.

Mesečni horoskop

Ovan Ovan
 21.03-19.04

april 2020

Početkom meseca imate realnu šansu da promenite posao kojim niste zadovoljni, i da nađete ono u čemu možete da ispoljite sve svoje potencijale i da ostvarite ambicije.

Nekada ste skloni da brzate u donošenju odluka i da pravite nepotrebne greške i propuste, pa ipak pokušajte da se na dalje malo bolje organizujete i da postupnost i staloženost postanu vaše vrline koje će nadređeni i kolege umeti i te kako da cene.

Možda je pametnije da se malo strpite kada je u pitanju drastična i radikalna promena posla koji radite, jer nemate sasvim dovoljnu finansijsku stabilnost da počnete privatni posao, a ni neko baš veliko iskustvo u radu da tražite unapređenje, dok malo ne budete bolji i istrajniji u nekim svojim idejama i planovima.

Niste zadovoljni u sadašnjoj vezi, ali sve nekako pokušavate da rešite sa partnerom jer ste puno toga zajedno prebrodili i bilo bi vam žao da sve nekako olako i propadne.

Međutim, neke stvari zaista ne možete da tolerišete i trpite, posebno osećaj da vas partner uslovljava i da vam on određuje kako treba da se ponašate i sa kime možete da se družite od svojih starih prijatelja, jer se eto njemu ne dopadaju.

Ako ste slobodni, druga polovina meseca je idealna za neka nova i zanimljiva poznanstva, i moguće je da ćete da pronađete nekoga ko je sasvim za vas savršen i da budete srećni.

Zdravlje vam nikako nije dobro i stalno se mučite sa nekim hroničnim upalama zglobova i mišića, i morate da taj problem najzad i rešite.

Imate i neki ozbiljan poremećaj imuniteta i moguće je da alergijske reakcije postanu hronične i da pređu u autoimuno oboljenje, koje će da vas akutizacijama muči i na dalje kroz život.

Godišnji horoskop

Ovan Ovan
 21.03-19.04

2020

Posao Trigon između vladalaca desetog astrološkog polja, Saturna u Jarcu i Urana u vašem znaku, u prvoj polovini januara i posle 6. septembra, donosi vam napredovanje u karijeri ili promenu posla. Pod uticajem Jupitera iz Škorpije, od sredine maja do 8. novembra, možete da realizujete ideje o kojima odavno maštate. Krajem januara i u novembru i decembru uspostavljate nove kontakte i saradnju sa strancima.

Naglašena pozicija Sunca, od 20. marta do 20. aprila i od 22. jula do 23. avgusta, donosi vam podršku osoba na položaju. U vreme dva ovogodišnja pomračenja Sunca, 15. februara, izbegavajte rizične finansijske transakcije, a 13. jula novac pritiče preko privatnog biznisa. Posle 17. marta, predstavnici vašeg znaka koji nose uniformu na radu mogu da očekuju napredovanje na poslu, posebno 11. i 12. maja kada će Mars biti na stepenu svoje egzaltacije. Izbegavajte nepotrebne troškove od 18. do 24. aprila (Venera nad Algolom) i od 26. juna do sredine avgusta (Mars u retrogradnm hodu). Od 10. septembra do sredine novembra, bićete uspešni ako radite u medijima, bavite se turizmom ili marketingom. Oslabljena pozicija Marsa u Ribama, u drugoj polovini novembra odgovara umetnicima. Retrogradni Saturn pod uticajima Urana i Venere, od 18. aprila do 6. septembra, može da vam donese zaradu preko kupoprodaje nekretnina.

Ljubav Aspekti Saturna, Plutona i vašeg vladaoca Marsa, posle 20. marta i od sredine aprila do sredine maja, opominju da izbegavate rasprave s partnerom.

Ulazak Urana u polje ljubavi, posle 84 godine, 15. maja, najavljuje susret s nekim s kime ćete poželeti da uđete u brak i da zasnujete porodicu. U vreme pomračenja Sunca u astrološkom polju ljubavi, oko 11. avgusta, možete da se zaljubite u zauzetu osobu koja se bavi nekim kreativnim zanimanjem ili sportom.

Naglašena pozicija Venere, slobodnim Ovnovima donosi nove kontakte i poznanstva od 10. februara do 6. marta, od 31. marta do 24. aprila, od 8. do 10. jula, od 6. avgusta do 9. septembra i u drugoj polovini novembra. Retrogradni hod Venere, vladaoca polja ljubavi, od 5. oktobra do 16. novembra, najavljuje raskid ili obnovu veze.

Zdravlje Povedite više računa o zglobovima i zubima. Čuvajte se povreda u sportu. Moguće su reumatske tegobe.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe