Dnevni horoskop

Lav Lav
 23.07-22.08

Dnevni horoskop za Lav - sreda, 22 januara 2020

Nedeljni horoskop

Lav Lav
 23.07-22.08

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

20. do 26. januara 2020.

Posao Naglašen znak Jarca ali i Vodolije, donosi vam uspeh ukoliko vaše zanimanje ima veze sa umetnošću, medijima ili IT tehnologijama. Venera, planeta lepote i novca, u vašem sedmom astrološkom polju u drugoj polovini perioda donosi vam profesionalnu i finansijsku satisfakciju zbog prirode vašeg posla.

Ljubav U vreme prve Mesečeve četvrti, oko 24. januara, partner može da pokaže veću dozu ljubomore, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi. Mars, planeta erotike i akcije, 26. januara ulazi u vaše peto astrološko polje donoseći vam strastveni susret s nekim Strelcem. U drugoj polovini perioda, teško ćete odoleti šarmu Vodolije.

Zdravlje Rekreirajte se.

Mesečni horoskop

Lav Lav
 23.07-22.08

januara 2020

Ljubav 

Lavovi, bilo da su slobodni ili zauzeti imaju pred sobom jedan izuzetno bitan mesec za emotivni život. Delimično pomračenje Sunca u prvoj nedelji meseca, ali još bitnije – totalno pomračenje Meseca u vašem znaku početkom treće dekade – okidači su za događaje koji donose promene u vašem emotivno/bračno/ljubavnom životu. Imate veliku podršku od strane Jupitera i Venere iz polja ljubavi, dece, zabave – što će vam olakšati prolaz kroz januar, a mnogima i ulepšati ove zimske dane! Slobodni Lavovi će susresti osobu koja će ih jaaaako zaintrigirati, i to možda već u prvoj dekadi meseca. Tu situacija može krenuti da se jako lepo razvija i itekako je moguće da će se neki od vas ozbiljno uplesti u jednu ljubavnu priču koja nema loše uslove za trajnost! Oni koji su zauzeti imaju dvojake situacije, sve u zavisnosti od toga koliko je odnos sa partnerom stabilan. Lavovi koji su posvećeni svojoj vezi ili braku samo će napredovati, jače se povezivati sa partnerom i neke sitne tekuće probleme rešavati bez po muke. Oni drugi – oprez u danima oko pomračenja Meseca! Bez nervoze i rasprava, nema potrebe! 

Posao 

Januar mesec, bez obzira na praznike, donosi Lavovima pravu radnu atmosferu I mnogo posla. E sad, vi biste da uživate I da se malo opustite, ali obaveze teško da će to dozvoliti. Milom ili silom, moraćete da prionete na posao I pokažete veliki stepen odgovornosti, ukoliko ne želite da se suočite sa kritikama, bilo od strane starijih kolega, bilo šefova I saradnika. Bićete dosta kreativni, imati puno novih ideja koje ćete moći da prezentujete osobama sa kojima radite. Budite malo odgovorniji prema novcu… 

Zdravlje 

Polje zdravlja će biti dosta naglašeno tokom celog januara. Sada je potrebno da promenite neke svoje navike I budete odgovorniji prema sebi. Starijim Lavovima stoje hronične tegobe.

Godišnji horoskop

Lav Lav
 23.07-22.08

2020

Posao Saturn, planeta uspeha i ambicije, posle 30 godina u vašem šestom astrološkom polju i Jupiter u Škorpiji, posle 12 godina, do 18. aprila i posle 6. septembra, donose vam uspeh na polju privatnog biznisa, naročito ako se radi o nekoj porodičnoj firmi. U vreme pomračenja vašeg vladaoca Sunca, 15. februara, trebalo bi da povedete više računa o dokumentaciji i da tačno precizirate odredbe ugovora. Od 18. marta do 18 aprila, angažujte dobrog advokata ukoliko morate da razrešite neka pravna pitanja. Pomračenja Sunca, 13. jula i 11. avgusta, mogu da vam donesu tajnu podršku osoba iz senke ili nekoga na položaju.

Uran, planeta koja upravlja vašim poljem partnerstva, sredinom maja, posle 84 godine, ulazi u polje karijere, donoseći vam nove vidove saradnje sa strancima, naročito na polju IT tehnologija i trgovine namirnicama organskog porekla. U vreme retrogradnog hoda Merkura, vladaoca vašeg polja novca, od 23. marta do 15. aprila, od 26. jula do 19. avgusta i od 17. novembra do 1. decembra, izbegavajte nepotrebne troškove i rizične finansijske transakcije. Jupiter, 8. novembra, posle 12 godina ulazi u znak Strelca, donoseći vam podršku emotivnog ili poslovnog partnera u vezi sa nekim velikim projektom.

Ljubav U poslednjoj dekadi januara, Mars ulazi u znak Strelca, čineći vaš ljubavni život bogatijim i raznovrsnijim. U periodu od 15. maja do 7. avgusta, preko poslovnih kontakata, možete da upoznate vrlo harizmatičnu osobu čijem ćete šarmu teško uspeti da odolite. Od 13. juna do 10. jula, sa Venerom u vašem znaku, bićete u centru pažnje i svi će želeti da se nađu u vašem društvu, naročito suprotni pol.

Tranzit Venere preko polja ljubavi, od 6. do 22. septembra, donosi vam mogućnost poznanstva sa mlađom osobom preko neke društvene mreže ili interneta. Posle 8. novembra, u vaš život može da uđe romantični umetnik ili uspešni sportista s kojim ćete ući u vezu koja može da se završi i brakom. Od sredine maja do sredine novembra, tranzit Marsa preko ćudljive Vodolije i ambicioznog Jarca, upozorava da se klonite situacija u kojima će partner želeti da dominira.

Zdravlje Obratite pažnju na zglobno-koštani sistem. Čuvajte se sportskih povreda, naročito ako ste mladi ili se profesionalno bavite sportom. Moguće su reumatske tegobe. Kontrolišite krvni pritisak, posle 8. novembra moguće su oscilacije.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe