Dnevni horoskop

Lav Lav
 23.07-22.08

Dnevni horoskop za Lav - utorak, 17 maj 2022

Posao: Potrebno je da osmislite akciju koja donosi obostranu korist. Sve je moguće, ako pravilno povezujete informacije kojima raspolažete.

Ljubav: Objasnite partneru da imate slične želje i interesovanja. Potreban Vam je dobar podsticaj i zajednički izazov.

Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Nedeljni horoskop

Lav Lav
 23.07-22.08

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

16. do 22. maj 2022.

Posao: Ova nedelja protiče u znaku napornog rada i želje za dokazivanjem. Stalo vam je da svima pokažete koliko vredite i da istovremeno zadovoljite i sujetu i džep. Neće vam biti lako, ali ni vašim saradnicima sa vama. Vaša tvrdoglavost će se pokazati kao vaše najjače oružje. Pokušajte da napravite ravnotežu između privatnog života i posla. To neće ići lako jer se obaveze gomilaju velikom brzinom. Ukoliko previše obraćate pažnju na detalje, lako možete napraviti grešku. Perfekcionizam jeste potreban, ali često i poguban.

Ljubav: Lavovima ove nedelje može biti uzbudljivije na ljubavnom planu, naročito ako se nađu na putovanju ili im se dopadne neko ko ima veze sa inostranstvom. Teški ste za život udvoje, ako uopšte stižete da ga vodite. Vaši pokušaji da sa partnerom ostvarite dobar odnos urodiće plodom samo ako održite obećanje u vezi sa putem.

Zauzeti pripadnici znaka mogli bi imati prolazne probleme u odnosima sa partnerom, ali će to uspeti da prevaziđu. Partner očekuje podršku i poštovanje. Ako ste sami, uživaćete u naklonosti nekog kolege u znaku Blizanaca ili Device. Biće ludo i nezaboravno.

Zdravlje: Preosetljivi ste i nervozni. Pripazite na organe za varenje. Dnevna aktivnost može biti iscrpljujuća – praktikujte večernje opuštajuće sadržaje i uživajte u miru, sami, ili u društvu bliskih osoba. Zdravlje bolje nego u prethodnom periodu.

Mesečni horoskop

Lav Lav
 23.07-22.08

maj 2022

Pred slobodnim Lavovima je produktivan period, bićete posvećeni sebi i shvatićete koliko ste posebni. Spolja izgledate odvažno i jako, ali ste krhka duša i sada je pravo vreme da dodatno poradite na svom samopouzdanju. Lavove u vezi i braku očekuje miran period, maštate o dalekim putovanjima. Morate se strpiti i napraviti jasan dogovor sa partnerom, kako bi vaše snove sproveli zajedničkim snagama u delo. Početkom treće dekade maja će Venera praviti trigon sa Saturnom i doneće vam stabilnost u emotivnoj vezi. Bićete spremni da pružite podršku i oslonac voljenoj osobi. Saturn će 23. maja krenuti retrogradno, što će dovesti do zahlađenja u vašim odnosima jer će vaš partner početi da se povlači u sebe i pokazuje nezadovoljstvo. Imajte više razumevanja.

Mnogi Lavovi će tokom maja imati priliku da počnu svoj biznis, sprovedu u delo ideje koje već dugo imaju. Osećaćete se sigurno i vaša finansijska situacija će biti stabilna. Ukoliko želite da promenite posao, sam kraj meseca je dobar za donošenje važnih odluka. Budite otvoreni prema poslovnim saradnicima, direktno im postavljajte pitanja kako bi znali kakvo je njihovo mišljenje o nastavku saradnje i početku novih projekata. Nezaposleni Lavovi će biti u mogućnosti da se zaposle u oblastima komunikacija, saobraćaja, inženjeringa i IT industrije. Tražiće se vaša stručna sprema i efikasnost u izvršavanju zadataka.

Smanjite unos slatkiša, pokušajte pred letnje mesece da korigujete ishranu. Neophodno je da se više odmarate i da praktikujete svakodnevne rekreativne fizičke aktivnosti. Kako će vam biti osetljiv gornji deo leđa, gde možete osećati bolove i ukočenost, vežbe za kičmu, uz masažu mišića vrata će vam biti od pomoći. U drugoj polovini maja će vaše zdravlje biti stabilno ali izbegavajte da podižete veće terete. Praktikujte svakodnevnu šetnju.

Godišnji horoskop

Lav Lav
 23.07-22.08

2022

Ljubav

Tranzit Saturna kroz vaše polje partnerstava se nastavlja i tokom cele 2022-e godine. A gde je Saturn, tu je otežanje, preispitivanje, pritisak odgovornosti. Prvih pet meseci je posebno zahtevno za one koji su u paru i ovaj period može doneti sklonost raspravama, iznenadne neočekivane promene u odnosu, pa i mogućnosti prekida i razdvajanja (tokom januara i februara sukobi mogu biti i zbog sumnji u vernost i drugih osoba koje se mešaju u vaš odnos). Jun, jul, avgust i septembar su dosta mirniji – letnje doba je uvek „vaše“ – u njemu se bolje osećate, bolje snalazite i lakše funkcionišete sa voljenom osobom. Oktobar i decembar su neutralni, ali je novembar dosta komplikovan, naročito za one koji žive zajedno ili koji su u braku. Slobodni Lavovi – za vas je taj period do proleća vrlo zanimljiv jer može doneti ozbiljno partnerstvo i osobu sa kojom možete graditi stabilan odnos. Ukoliko ipak ostanete sami, ne brinite – leto, a naročito avgust imaju na vas ljubavno – sudbinski uticaj – i opet u prvi plan izlazi – ozbiljna emotivna priča. Jesen više miriše na neobavezno, na lake i lepršave kontakte, na više udvarača koji su „u igri“. Godina koja će promeniti vaš odnos prema ljubavi i pripadanju.

Posao

Poslovni segment je mesto uglavnom komplikacija i velikih teškoća koje su bile naglašene u 2021-oj godini, a jednim delom će se preneti i u 2022-u. Do pred kraj maja meseca imaćete velike oscilacije i po pitanju zarade i po pitanju stabilnosti – prave promene kojima se nadate kreću tek od tog perioda i u stvari su uvod za sve ono što će se dešavati od jeseni i kroz kompletnu 2023-u godinu u kojoj ćete zasijati u potpunosti. Do oktobra ćete pokrenuti priče koje su dosta ozbiljne, a mogu se vezivati i za inostranstvo. Oni koji se bave privatnim poslom uneće velike promene u način rada i ponude – što će se pokazati kao pravi potez.

Zdravlje

Zdravstvene tegobe su uglavnom prouzrokovane stresom i nestabilnim mentalno – emotivnim stanjem. Potencijalno naglašena problematika tokom proleća i jeseni 2022-e.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe