Dnevni horoskop

Lav Lav
 23.07-22.08

Dnevni horoskop za Lav - ponedeljak, 16 septembar 2019

Prihvatili ste obaveze za koje nemate dovoljno kapaciteta. Previše informacija uzrokuje stres zbog koga postajete upadljivo rasejani. Pre nego što napravite nepopravljivi previd, zatražite pomoć saradnika. Prepravite svoj dnevni raspored i sve ćete postići.

Nedeljni horoskop

Lav Lav
 23.07-22.08

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

16. do 22. septembar 2019.

Posao - Mesec u vašem prvom polju, zajedno sa Venerom, nateraće vas da u posao uključite i emocije, što je inače netipično za vas. Ipak, ta faza će brzo proći, jer se i Mesec i Venera potom sele u drugo polje, i donose uvećanje prihoda ili iznenadni dobitak. Budite oprezni s novcem i ne kockajte se. Ako se bavite privatnim poslom, imajte na umu da još nije vreme za velike investicije, jer se okolnosti naglo menjaju.

Ljubav - Do srede su emocije u prvom planu, i sve deluje idilično. Od sredine nedelje, Venera se razdvaja od Saturna i to je znak da se stvari komlikuju, a svi dogovori se dovode u pitanje. Čak i oni u najsigurnijim vezama podložni su problemima i nesuglasicama, kao i iskušenjima sa strane.

Zdravlje - Ukupno zdravstveno stanje pozitivno.

Mesečni horoskop

Lav Lav
 23.07-22.08

septembar 2019

Mesečni horoskop za septembar 2019. godine osobama u znaku Lava donosi posebno izraženu porebu da nešto urade po pitanju svog života.

Posle 11. septembra svi vaši prioriteti biće usmereni ka domu i porodici. Vaša želja za blagostanjem i mirom u kući biće naročito izražena. Samim tim poželećete da u vašoj glavi i srcu vlada mir.

Potrudićete se da odlučite kakve promene želite da napravite u svom životu, a time ćete se posebno pozabaviti u drugom delu septembra.

Posao: Astrološka prognoza za septembar upozorava na prisustvo Marsa u vašem polju karijere, što može da dovede do nekih radikalnijih promena u vašem poslovnom okruženju, piše sunsigns.org. Vrlo je verovatno da ćete morati mnogo više da radite i da se istinski potrudite da ostanete na sadašnjoj poziciji. Mnogi će čak i preći na neki novi posao ili započeti sopstveni biznis.

Novac: Kada su finansije u pitanju, uspećete da u pravom trenutku donesete ispravnu odluku. Neće vam zafaliti mudrosti i lukavstva. Situacija će vam biti u potpunosti jasna.

Ljubav: Na polju ljubavi i emotivnih veza, imaćete dobre prilike da otpočnete neki ozbiljniji odnos. Međutim, kod takvih stvari bi trebalo da budete pažljivi. Naročito obratite pažnju na trudnoću i decu. Moguća je veza sa starijom osobom. Međutim, period nije baš idealan za ulazak u brak. Slobodni Lavovi trebalo bi da obrate pažnju na ljude iz bliskog okruženja, možda se baš među njima krije neko ko bi vam bio savršen za novu vezu.

Zdravlje: Kada je vaše zdravstveno stanje u pitanju, na prvom mestu vodite računa o tome da se dovoljno odmarate i opuštate. Napravite prioritete, držite se bitnih stvari, ne trošite energiju na nebitne ljude.

Godišnji horoskop

Lav Lav
 23.07-22.08

2019

Lavovima će 2019. godina doneti poseban entuzijazam, koji će učiniti da se osećaju moćno i posebno, pa će vas naterati da za kratko vreme završite sve obaveze, bez ikakvih komplikacija.

Ljubavni život će biti prepun ljubavi i topline, čineći vas energičnim na mentalnom i fizičkom nivou. Ako ste roditelj, od aprila do avgusta morate paziti na svoju decu.

Vremenski period između aprila i septembra biće ohrabrujući za vas. Možda ćete dobiti poklon koji odgovara vašoj karmi i zbog kojeg ćete osetiti unutrašnje blagostanje.

Pobrinite se da imate kontrolu nad onim što govorite, posebno ako je to u trenucima ljubomore i besa.

 

Posao i finansije

Ove godine ćete ubirati plodove truda koji ste ulagali u prošlosti. Što budete bili vredniji, to ćete dobijati veću podršku, kao i bolju zaradu i ostale pogodnosti.

Svi napori koje ste uložili biće materijalizovani u narednoj 2019. godini. Nastavite da idete ka svojim ciljevima.

U narednih 12 meseci dobro bi uticala i promena pozicije ili radnog mesta ukoliko niste zadovoljni sadašnjim.

Novac trošite planski i obratite pažnju na prioritete. Ako rešite da živite raskošnije, rizikujete da vam nedostaje novac za ključne stvari.

Ako ste u mogućnosti, u 2019. investirajte mnogo i često. Ne budite impulsivni i oslonite se na strpljenje. Veći finansijski uspeh doživećete u drugoj polovini godine.

 

Ljubav

U 2019. dobićete ljubav u velikim količinama. Želje će vam se ispunjavati bez mnogo truda, a veza će postati mnogo intimnija, fizički i mentalno.

Vaša ljubav, kao i poverenje, postaće intenzivniji. Tokom marta ili aprila možete krojiti zajedničke planove za budućnost.

Savetujemo vam da se u 2019. klonite ljubavnih konflikata i da se što više fokusirate na konstruktivne razgovore. Kontrolišite temperament i na miran način rešite sve nesuglasice.

Budite posebno pažljivi kada su u pitanju ego i sujeta, bez obzira da li ste sami ili u vezi.

Lavovi koji su u dugogodišnjoj vezi imaju velike šanse da u ovoj 2019. godini stupe u brak.

 

Zdravlje

Na početku 2019. nećete se suočiti sa većim zdravstvenim problemima, ali treba da pripazite na male virusne infekcije.

Zdravlje neće biti ugroženo do maja, ali pred kraj godine moraćete biti pažljiviji i moraćete se posvetiti izbalansiranoj ishrani.

Ako prolazite kroz stresnu fazu, obavezno meditirajte i vežbajte nešto što će vam pomoći da postignete duševni mir.

Redovni pregledi će biti od izuzetne važnosti u 2019. godini.

loading...
 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe