Dnevni horoskop

Lav Lav
 23.07-22.08

Dnevni horoskop za Lav - nedelja, 17 novembar 2019

Muče vas finansije. Ne igrajte na kartu sreće, oslonite se samo na sebe. Uspeh vas čeka jedino ako se dobro pomučite i odreknete privilegija u kojima ste uživali. Odricanje, žrtvovanje nije problem, naročito ako verujete u više ciljeve.

Nedeljni horoskop

Lav Lav
 23.07-22.08

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

11. do 17. novembar 2019.

Posao: Venera, vladar Vašeg desetog polja, zaduženog za karijeru, ukazuje da je vreme za manje promene došlo, te u konjunkciji sa Jupiterom označava veću ili stranu firmu ili instituciju. U svakom slučaju bitno je da napravite prvi korak u željenom pravcu pa će se vremenom stvari dovesti do cilja.

Ljubav: Vaša napetost je uzrok svih sukoba u vezi i svih nerazumevanja u odnosima. Sklonite ego i pokušajte kompromisom da rešite stvari inače mora doći do ozbiljnih poremećaja, što je prekid u nekoj slabijoj vezi ili bračna kriza za one sa dužim stažom.

Zdravlje: Napetost i nervoza su i dalje pristuni,više zbog situacija i ograničenja koje trpite.

Mesečni horoskop

Lav Lav
 23.07-22.08

novembar 2019

Ljubav

U prvom delu meseca vi I partner ćete biti prilično neusklađeni. Onda kada vi imate vremena I kada ste raspoloženi – partner je zauzet I loše volje, I obrnuto. Dešavaće se I da prođe par dana a da ne uspevate da se vidite ili provedete nešto više vremena nasamo. Iako se ovo neće sviđati ni vama niti voljenoj osobi, to neće dovoditi do većih problema, mada ćete vi imati povremeno faze kada se durite I kada pokušavate da skrenete pažnju na sebe I svoje potrebe. U drugom delu novembra – mlad Mesec u polju doma, ali I prelazak Sunca koje vlada vašim znakom u srodni znak Strelca I polje ljubavi, itekako će poboljšati kvalitet veze sa voljenom osobom. Kod nekih od vas mlad Mesec može doneti I potrebu da ozakonite ili ozvaničite vašu vezu, ili da počnete da živite zajedno. Slobodni Lavovi će biti vrlo aktivni tokom celog novembra – možda I nećete izlaziti nešto naročito, ali ćete non stop biti okruženi prijateljima I nekim novim osobama, možda čak I praviti neke žurke ili dešavanja u svom domu. Najpogodnija za ulazak u nove ljubavne “šeme” jeste druga dekada novembra, kada preko osobe sa kojom se jako dugo družite možete upoznati nekog ko će vas osvojiti na prvi pogled.

Posao

Iako ćete veći deo meseca imati osećaj da “presipate iz šupljeg u prazno” I smatrati da se ništa podsticajno ne dešava u poslovnom segmentu, ipak smatram da ćete krajnjim rezultatima ovog novembra biti prilično zadovoljni. Možda I neće biti nekih naročitih pomaka tokom prve dekade, ali ostatak meseca vam donosi em jednu dosta zanimljivu poslovnu ponudu, em nekima od vas I jake kontakte sa strancima, pa čak I odlaske na službena putovanja van zemlje. Sa novcem budite prilično oprezni, jer ćete imati mogućnosti za par “kikseva” u kojima možete ostati na gubitku. Pažljivo raspolažite onim što imate I ne ulećite ni u kakve investicije, makar tokom prvog dela meseca.

Zdravlje

Sve dok Sunce ne uđe u znak Strelca, tokom treće dekade novembra, nećete se osećati potpuno dobro po pitanju zdravlja. Osećaj statičnosti, umora, iscrpljenosti, mnoge od vas će mrzeti da se pomere s mesta I biće vam potrebno više sna nego inače.

Godišnji horoskop

Lav Lav
 23.07-22.08

2019

Lavovima će 2019. godina doneti poseban entuzijazam, koji će učiniti da se osećaju moćno i posebno, pa će vas naterati da za kratko vreme završite sve obaveze, bez ikakvih komplikacija.

Ljubavni život će biti prepun ljubavi i topline, čineći vas energičnim na mentalnom i fizičkom nivou. Ako ste roditelj, od aprila do avgusta morate paziti na svoju decu.

Vremenski period između aprila i septembra biće ohrabrujući za vas. Možda ćete dobiti poklon koji odgovara vašoj karmi i zbog kojeg ćete osetiti unutrašnje blagostanje.

Pobrinite se da imate kontrolu nad onim što govorite, posebno ako je to u trenucima ljubomore i besa.

 

Posao i finansije

Ove godine ćete ubirati plodove truda koji ste ulagali u prošlosti. Što budete bili vredniji, to ćete dobijati veću podršku, kao i bolju zaradu i ostale pogodnosti.

Svi napori koje ste uložili biće materijalizovani u narednoj 2019. godini. Nastavite da idete ka svojim ciljevima.

U narednih 12 meseci dobro bi uticala i promena pozicije ili radnog mesta ukoliko niste zadovoljni sadašnjim.

Novac trošite planski i obratite pažnju na prioritete. Ako rešite da živite raskošnije, rizikujete da vam nedostaje novac za ključne stvari.

Ako ste u mogućnosti, u 2019. investirajte mnogo i često. Ne budite impulsivni i oslonite se na strpljenje. Veći finansijski uspeh doživećete u drugoj polovini godine.

 

Ljubav

U 2019. dobićete ljubav u velikim količinama. Želje će vam se ispunjavati bez mnogo truda, a veza će postati mnogo intimnija, fizički i mentalno.

Vaša ljubav, kao i poverenje, postaće intenzivniji. Tokom marta ili aprila možete krojiti zajedničke planove za budućnost.

Savetujemo vam da se u 2019. klonite ljubavnih konflikata i da se što više fokusirate na konstruktivne razgovore. Kontrolišite temperament i na miran način rešite sve nesuglasice.

Budite posebno pažljivi kada su u pitanju ego i sujeta, bez obzira da li ste sami ili u vezi.

Lavovi koji su u dugogodišnjoj vezi imaju velike šanse da u ovoj 2019. godini stupe u brak.

 

Zdravlje

Na početku 2019. nećete se suočiti sa većim zdravstvenim problemima, ali treba da pripazite na male virusne infekcije.

Zdravlje neće biti ugroženo do maja, ali pred kraj godine moraćete biti pažljiviji i moraćete se posvetiti izbalansiranoj ishrani.

Ako prolazite kroz stresnu fazu, obavezno meditirajte i vežbajte nešto što će vam pomoći da postignete duševni mir.

Redovni pregledi će biti od izuzetne važnosti u 2019. godini.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe