Dnevni horoskop

Lav Lav
 23.07-22.08

Dnevni horoskop za Lav - nedelja, 2 oktobar 2022

POSAO
Razmena informacija donosi kontra efekat. Umesto da usmerite svoju pažnju na započeti posao, vi se bavite sporednim temama. Potrebna vam je bolja selekcija prilikom izbora saradnika.
LJUBAV
Kada se stvari otrgnu kontroli teško je dokazati dobre namere, posebno pred osobom koja nema dovoljno poverenja.
ZDRAVLJE
Problemi sa sinusima.

Nedeljni horoskop

Lav Lav
 23.07-22.08

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

26. septembar do 2. oktobar 2022.

Posao - Posle manjeg zatišja, ponovo ste u naletu i velikoj poslovnoj akciji. Bićete prepuni obaveza i jedva da čete stići da se organizujete kako treba. Ali, taj napor će vam se isplatiti finansijski, a to vam je i najbitnije. U ovom periodu možete očekivati da dobijete šansu u vezi sa nekim poslom sa strancima. Bićete spremni da rizikujete, ali u tome je najveća opasnost, jer biste mogli napraviti pogrešan potez. Preko prijatelja možete dobiti šansu da zaradite poveću svotu novca, naročito ako nameravate da radite sa strancima. Pazite kako ulažete novac, ne uzimajte kredite. Neko obećanje koje ste ranije dobili, sada se može ispuniti.
Ljubav - Lavovi će ove nedelje dobiti novi priliv pozitivne energije na emotivnom planu, biće komunikativniji i otvoreniji za nova poznanstva, što će mnogima omogućiti da postanu poželjiniji i interesantniji za suprotni pol. Imaćete dosta ljubavnih mogućnosti, a šta ćete da uradite, zavisi isključivo od vas. U svakom slučaju imaćete dosta sreće na ljubavnom polju. Ponude su moguće čak iako ste u vezi ili braku, ali u tom slučaju budite oprezni. Zauzeti pripadnici znaka mogu očekivati poboljšanje emotivnih odnosa sa partnerom.
    Ako imate stalnog partnera, nemojte ga provocirati vašim smislom za humor, jer neće imati milosti prema vama. Pokušajte da unesete malo pozitivnih promena u vaš odnos. Ako ste slobodni, dobijate poziv za izlazak sa nekim ko je veoma popularan u svom društvu.
Zdravlje - Smanjite obroke, skloni ste gojenju.
Zdravlje - Pripazite se vremenskih promena i oblačite se adekvatno. Moguća prehlada. Potrebno vam je opuštanje i “luftiranje” mozga – odlazak u prirodu, kombinovan sa rekreacijom, idealan je za resetovanje i obnavljanje energije.

Mesečni horoskop

Lav Lav
 23.07-22.08

oktobar 2022

Tokom septembra ste učili važne lekcije, shvatili ste koliko je važna iskrenost i otvorena komunikacija sa partnerom. Nastavite istim tempom i ubrzo ćete shvatiti da vam je partner velika podrška i da zaista možete da se oslonite na njega. Ne morate imati lažan osmeh, partneru možete priznati kada ste loše volje. Druga polovina oktobra će vas motivisati da poboljšate društveni život. Viđaćete se sa zajedničkim prijateljima i uneti više razonode u vreme koje provodite sa voljenom osobom.Slobodni pripadnici znaka analiziraju odnos iz prošlosti, retrogradni hod planeta uticao je na vas i probudio stare emocije. Nemojte se olako pomiriti sa osobom iz prošlosti, neka se druga strana bori za vas.

Vi ste uspeli da izbalansirate poslovne obaveze i privatan život, ljudima u vašoj okolini izgleda kao da vam sve ide od ruke. Poslovni projekti u vama pokreću pozitivnu energiju i vedar duh. Pokušajte da odmorite na samom kraju meseca, otputujete i uzmete produženi vikend kako bi se naspavali i regenerisali. Poslovni saradnici će vas razumeti, pritom će finansijska situacija tokom oktobra biti na zadovoljavajućem nivou. Nezaposleni Lavovi će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima javnosti, pravosuđa, ekonomije, knjigovodstva, inženjeringa i IT industrije.

Zdravlje je stabilno, moguće su manje povrede prilikom treninga. Budite oprezni! Oktobar vam donosi najvećim delom dobro i stabilno zdravlje. Potrebno je da praktikujete zdravu ishranu, svakodnevne fizičke vežbe i psihofizičku relaksaciju. Izbegavajte preterivanje u životnim zadovoljstvima, posebno u jelu i piću. Najviše od svega izbegavajte alkoholna pića. Manje smetnje i tegobe su moguće sa disajnim kanalima u vidu lakše prehlade.

Godišnji horoskop

Lav Lav
 23.07-22.08

2022

Ljubav

Tranzit Saturna kroz vaše polje partnerstava se nastavlja i tokom cele 2022-e godine. A gde je Saturn, tu je otežanje, preispitivanje, pritisak odgovornosti. Prvih pet meseci je posebno zahtevno za one koji su u paru i ovaj period može doneti sklonost raspravama, iznenadne neočekivane promene u odnosu, pa i mogućnosti prekida i razdvajanja (tokom januara i februara sukobi mogu biti i zbog sumnji u vernost i drugih osoba koje se mešaju u vaš odnos). Jun, jul, avgust i septembar su dosta mirniji – letnje doba je uvek „vaše“ – u njemu se bolje osećate, bolje snalazite i lakše funkcionišete sa voljenom osobom. Oktobar i decembar su neutralni, ali je novembar dosta komplikovan, naročito za one koji žive zajedno ili koji su u braku. Slobodni Lavovi – za vas je taj period do proleća vrlo zanimljiv jer može doneti ozbiljno partnerstvo i osobu sa kojom možete graditi stabilan odnos. Ukoliko ipak ostanete sami, ne brinite – leto, a naročito avgust imaju na vas ljubavno – sudbinski uticaj – i opet u prvi plan izlazi – ozbiljna emotivna priča. Jesen više miriše na neobavezno, na lake i lepršave kontakte, na više udvarača koji su „u igri“. Godina koja će promeniti vaš odnos prema ljubavi i pripadanju.

Posao

Poslovni segment je mesto uglavnom komplikacija i velikih teškoća koje su bile naglašene u 2021-oj godini, a jednim delom će se preneti i u 2022-u. Do pred kraj maja meseca imaćete velike oscilacije i po pitanju zarade i po pitanju stabilnosti – prave promene kojima se nadate kreću tek od tog perioda i u stvari su uvod za sve ono što će se dešavati od jeseni i kroz kompletnu 2023-u godinu u kojoj ćete zasijati u potpunosti. Do oktobra ćete pokrenuti priče koje su dosta ozbiljne, a mogu se vezivati i za inostranstvo. Oni koji se bave privatnim poslom uneće velike promene u način rada i ponude – što će se pokazati kao pravi potez.

Zdravlje

Zdravstvene tegobe su uglavnom prouzrokovane stresom i nestabilnim mentalno – emotivnim stanjem. Potencijalno naglašena problematika tokom proleća i jeseni 2022-e.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe