Dnevni horoskop

Lav Lav
 23.07-22.08

Dnevni horoskop za Lav - nedelja, 3 decembar 2023

Može vam se desiti da od vas potekne informacija koju će neko da zloupotrebi. Nije vam lako da se obuzdate ali trenutno je najbolje da ćutite. Pazite šta govorite, čak i u okruženju koje nema nikakve veze s vašim profesionalnim životom.

Nedeljni horoskop

Lav Lav
 23.07-22.08

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

27. novembar do 3. decembar 2023.

Posao - Krenite slobodno u akciju osvajanja poverenja stranih partnera ako ste mladi. Ako možete da odete u inostranstvo, utoliko bolje, imaćete uspeha. Kod vas postoji želja da nešto uradite što se niko od vas ne nada ili da se uključite u posao za koji niko ne pretpostavlja da ste spremni da radite. nekome je veoma stalo da se sa vama pomiri ili da nastavi saradnju. Ukoliko ste mladi, nemojte mnogo da strepite od problema u saradnji sa starijim kolegama, jer će vas podržati. Novac trošite na ispunjavanje svojih sitnih detinjastih hirova. Mnogi Lavovi će otputovati u inostranstvo.

Ljubav - Ostajete dosledni sebi i ne želite da se previše nadate da bi veza koja je prekinuta mogla biti nastavljena. Trudite se da prihvatite realnost i verovatno ćete pokazatio najbolji deo svoje prirode u vezi sa osobom koja vam je izuzetno naklonjena i spremna da za vas učini mnogo toga. Vaša nesigurnost može doći do punog izražaja ukoliko vam se učini da imate razloga za ljubomoru. Trebalo bi da osećate više samopouzdanja i emotivnog zadovoljstava na ljubavnom planu i da sa partnerom pravite nove zajedničke planove. Slobodni Lavovi bi mogli upoznati neku neobičnu osobu koja će ih privući. Neko stiže iz inostranstva i otvoreno vam se udvara, daje ponudu o kojoj vredi razmisliti, moguće je da se tiče ulaska u brak ili sređivanja statusa u vezi. Kao da ste oboje dobro razmislili i o svojim greškama. Obratite pažnju na Ovna.

Zdravlje - Dobro se osećate. Ove nedelje trebalo bi ići na rutinske preglede, a mogući su problemi vezani za zube. Kada je u pitanju mentalno zdravlje, pratite svoje misli i ne dopustite da na vas utiču komentari malicioznih ljudi. Na taj način možete ostati zarobljeni u osećanju bespomoćnosti, zato dajte sve od sebe da se oduprete spoljašnjem uticaju.

SAVJET: Gledajte gore, a ne dolje.

Mesečni horoskop

Lav Lav
 23.07-22.08

decembar 2023

Ljubav: I vi se ovog meseca morate pozabaviti neraščišćenim računima iz prošlosti – bivše veze, porodični odnosi, prijatelji od kojih ste se udaljili, zahtevaju vašu pažnju, obradu osećanja i emocionalno zatvaranje. U ličnim interakcijama budite oprezni i taktični, jer se stari nesporazumi mogu pojavati sa istim nabojem. Upotrebite empatiju i objektivno razmišljanje, da biste razumeli drugu stranu i popravili odnose. Pojava starog prijatelja može probuditi nostalgiju i želju da obnovite bliskost.

U partnerskim odnosima se možete kretati po nestabilnom terenu emocionalnih uspona i padova. Biće dana kada ćete biti preplavljeni radošću i dana kada ćete se osećati udaljeno, povređeno, ljuto. Neophodno je da ostanete usidreni u samosvesti i ljubavi prema sebi, da biste stekli dublje uvide i prepoznali plime i oseke kao deo procesa ličnog rasta, koji utiče na dinamiku odnosa. Iskoristite romantične trenutke da se povežete, probudite strast i osnažite ljubavna osećanja.

Karijera: Naporan period je pred vama – vaša radna etika je besprekorna, a drugi to uzimaju u obzir, tako da je važno da ostanete pozitivni, šta god se dešava oko vas. Može vam biti teško da zadržite strpljenje prilikom odlaganja i pomeranja rokova, ali ne jurite napred po svaku cenu – sačekajte pravi trenutak, koji je blizu. Iskoristite to vreme da usavršite svoje veštine i naučite nove, kako biste bili spremni kada se prilika pojavi. Vaš uticaj na atmosferu u profesionalnom okruženju je veliki – svi će vam biti zahvalni ako uspete da ostanete konstruktivni i dobro raspoloženi.

Duh i telo: Prava mera fizičkih aktivnosti i meditacije svesnosti, doprineće podizanju i održavanju visokog nivoa energije. Vašem telu je dovoljna uravnotežena rutina vežbanja, a vaš duh žudi za smirenošću – pronađite utehu u druženju sa sobom, povezivanju sa prirodom, čitanju, slušanju muzike. Ispunite svoju potrebu za odmorom i obezbedite sebi zdrav san.

Godišnji horoskop

Lav Lav
 23.07-22.08

2023

Jupiter vam donosi sreću na poslovnom planu, donosi vam olakšanje u poslovnim poduhvatima oko kojih se borite u proteklih nekoliko godina. Ukoliko ste imali osećaj da vam određeni poslovni poduhvati izmiču iz ruku, ukoliko ste čekali na potpisivanje važnih ugovora 2023. godina vam donosi sklad. Godina iza nas takođe je stavila akcenat na poslovne aktivnosti ali će vam 2023. godina pokazati da svaki trud mora biti adekvatno nagrađen. Pokušajte da pronađete balans između poslovnih obaveza i dobrog zdravstvenog stanja, koliko god težili svojim ciljevima imajte na umu da je vašem telu potreban odmor kako bi ostali u balansu!

Pluton u martu ulazi u znak Vodolije što će Lavovima dati hrabrost da definišu ljubavni odnos u kom se nalaze. Lavovi će generalno imati želju da unaprede svoj ljubavni odnos bilo da su tek stali na ludi kamen, imaju porodicu ili se nalaze u neobaveznoj vezi. Prolećni meseci su povoljni za ozbiljne razgovore i konkretne dogovore, mnogi Lavovi se mogu odlučiti na pripremu venčanja, ozvaničenja veze u bilo kom smislu, postavljanje jasnih granica, proširenje porodice, kupovinu nekretnine zajedno sa partnerom, itd. Ovo je period u kom možete slobodno da izrazite sebe, napravite konstruktivan plan ali ga sprovedete u telo u toku letnjih meseci. Druga polovina godine je kao stvorena za uživanje, možete da se opustite i prepustite svom ljubavnom odnosu. Maštate o dalekim putovanjima ali ona ostaju rezervisana za sam kraj godine ili za naredne dve do tri godine, kada finanasijska situacija postane stabilna.

Zanimljiva je činjenica da će Saturn boraviti u vašem trećem polju, mnogi će razmišljati o preraspodeli nasledstva, odnosu sa roditeljima, prijateljima. Možda želite da popravite odnos sa dragim ljudima koje dugo niste videli, možda osećate nepravdu kada je preraspodela imovine u pitanju i želite otvoreno da porazgovarate sa roditeljima. Jedno je sigurno 2023. godina pokreće važna pitanja, vi ćete se boriti za sebe!
Slobodni Lavovi 2023. godinu iskoristiće za stvaranje boljih poslovnih pozicija, boriće se za nove poslovne projekte a mnogi će raditi na stvaranju sopstvenog biznisa. Potpuno ćete usmeriti pažnju na poslovne aktivnosti, godina će vam proletiti pred očima i biće zadovoljni poslovnim rezultatima. Jasno vam je da sami birate ovakav put i da na kraju 2023. godine ne možete kriviti život što nije pred vas postavio savršenog partnera. Morate se fokusirati na ljubav kako bi došla do vas, a uz konstatno razmišljanje o poslu vi postajete zatvoreni za upoznavanje novih ljudi i generalno ostvarivanje kontakata van poslovnih aktivnosti. Slobodni Lavovi će narednu godinu posvetiti stvaranju stabilne poslovne i finansijske situacije, tako da nema većih promena na ljubavnom planu.
Finansijsko stanje će biti zadovoljavajuće, kako se budu nizali poslovni uspesti tako će se u vama aktivirati želja za posedovanjem skupocenih stvari u vidu nakita, bundi i drugih prestižnih sitnica. Pokušajte da ostanete racionalni, napravite plan potrošnje i odolite sjajnim i glamuroznim izlozima.

Očekuje vas stabilno zdravstveno stanje, godina pred nama ne donosi vam drastične promene na zdravstvenom planu. Ovo je savršena godina za oslobađanje od bilo kog vida poroka, loša energija i zavisnost odvlačiće vas od poslovnih poduhvata i dekoncetrisati. Pokušajte da ojačate svoj karakter i insistirajte na produktivnm, zdravim navikama!

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe