Dnevni horoskop

Lav Lav
 23.07-22.08

Dnevni horoskop za Lav - utorak, 18 juni 2024

Nedeljni horoskop

Lav Lav
 23.07-22.08

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

17. do 23. juni 2024.

LJUBAV: Rado biste zaveli osobu do koje vam je stalo, ali okolnosti nikako da se slože u tom pravcu. Ovih dana nisu isključene situacije kad se vi pod svaku cenu nabacujete osobama suprotnog pola, a one ne reaguju prema vašim očekivanjima. Pazite.

KARIJERA: Ljudi s kojim poslovno sarađujete i koji su vam nadređeni, mogli bi da vas iznenade nekim sasvim novim i neočekivanim predlogom. U prvi trenutak nećete znati kako da se postavite, ali brzo ćete uvideti da se radi o dobroj prilici. Sarađujte.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne ulazite u diskusije.

Mesečni horoskop

Lav Lav
 23.07-22.08

juni 2024

Ovog mjeseca izgledi za dobrobit vaše obitelji prilično su sjajni, budući da su vam zvijezde naklonjene. Vaši odnosi s članovima obitelji ostat će izvrsni. Također, možete očekivati prilično izvjestan znatan porast ukupnog obiteljskog prihoda.

Za one koji nisu u braku, ovaj mjesec nosi potencijal za pozitivan razvoj događaja. Ako prema nekome gajite romantične osjećaje, pravo je vrijeme da otvoreno izrazite svoje osjećaje. Možete čak isplanirati ugodno iznenađenje u šarmantnom okruženju kako biste brzo prenijeli svoje osjećaje, budući da su trenutni uvjeti povoljni.

Za one koji su već u vezi, ovo razdoblje može donijeti neke manje izazove. Vaša uključenost u aktivnosti koje oboje cijenite može dovesti do kratkih razdvojenosti ili trenutaka emocionalne udaljenosti. Sredinom mjeseca intenziviraju se romantični aspekti vaše veze i nakon toga bit će vam lakše komunicirati s partnerom, jačajući tako svoju vezu. Povremeno se mogu pojaviti sukobi ega.

Zvijezde su zapravo prilično povoljne što se tiče vaših financijskih izgleda. Postoji jasna mogućnost da bi neki od vas uvelike profitirali uslugom koju bi vam učinila neka starija osoba. Ovo bi se moglo pokazati kao velika blagodat. Klima je također pogodna za ulaganja i pokretanje novih projekata. Sve takve planove treba hrabro pokrenuti.

Bit će i dovoljno prilika za napredak u karijeri, budući da su zvijezde u susretljivom raspoloženju. Trud se ne bi činio teretom jer bi nagrade bile više nego primjerene. Možete očekivati i dosta korisnih putovanja.

Ovaj mjesec ima mnogo toga ohrabrujućeg za vaše zdravlje u kombinaciji zvijezda koja vam je okrenuta. Predispozicija za kronične poremećaje bit će uvelike ublažene. Doći će do značajnog predaha od takvih nevolja. Prilično dobro razdoblje, tijekom kojeg nema ozbiljnih zdravstvenih problema.

Godišnji horoskop

Lav Lav
 23.07-22.08

2024

Lavu predviđa godinu ispunjenu izazovima i prilikama. Ovo je odlično vreme za Lavove da se fokusiraju na svoje finansije, karijeru, ljubavni život i zdravlje kako bi postigli uspeh i ispunjenje koje žele.

Horoskop za Lava 2024. godine predviđa finansijsku stabilnost, sve dok ostanu vredni i fokusirani na svoje ciljeve. Za horoskopski znak Lav 2024. godina je idealno vreme da se umreže, sarađuju i formiraju partnerstva koja im mogu pomoći da unaprede svoje karijere. 

Lavovi su prirodni lideri, a njihova harizma i komunikacijske veštine mogu ih učiniti uspešnim u gotovo svim oblastima. U svom ličnom životu, Lavovi mogu očekivati napredak u ljubavnom životu, jer njihove veze sa partnerima postaju sve jače, a nove veze mogu procvetati. Lavovi bi trebalo da daju prioritet svom zdravlju i blagostanju tako što će odvojiti vreme za brigu o sebi i uključiti se u aktivnosti koje smanjuju stres kao što su meditacija i joga.

U ovom članku ćemo detaljnije istražiti godišnji horoskop za Lava. Istražićemo finansijske i poslovne aspekte njihovih života, kao i ljubavnog života i zdravlja. Fokusirajući se na ove kritične oblasti, Lavovi mogu maksimalno iskoristiti 2024. i ostvariti svoje ciljeve.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe