Dnevni horoskop

Lav Lav
 23.07-22.08

Dnevni horoskop za Lav - sreda, 27 oktobar 2021

Godišnji horoskop

Lav Lav
 23.07-22.08

2021

Lavovi, od 2021. do 2023. godine ste na ispitu života, vremena, izdržljivosti, budući da je Saturn ušao u za vas opozitni znak Vodolije. Ovo će se reflektovati na smanjenje životne energije, velike borbe i stalne protivnike koji će vam doslovce disati za vratom. Ukoliko ne budete brzopleti i lekcije Saturna prihvatite kao dobar školarac, bez uključivanja sujete u ceo proces, imaćete koristi od promena koje slede, u suprotnom ćete se na dnevnom nivou suočavati sa izuzetno jakima i opasnim protivnicima, sa kojima će biti vrlo teško postići dogovor. Novčana situacija se popravlja tokom januara i februara, ali bi u navedenom periodu mogli imati sukob sa nadređenim, probleme oko pravnih pitanja, ugovora, dogovora. Ukoliko bi te da se bavite nekom starom nerešenom papirologijom, period od 5. marta do 24. aprila vam je za to najpodesniji. Čuvajte novac i smanjite trošenje u periodima: 31. januara do 21. februara, od 30. maja do 23. juna i od 27. septembra do 19. oktobra. Saradnici će vam ove godine biti nešto opuštenija i lakša priča nego prethode dve godine. Mnogi od njih će se promeniti, a januar i novembar su vam najplodonosniji periodi za to. Mnogi ugovori o saradnji će ove godine biti preispitani dok se za nove otvara šansa od septembra. Godina pred nama će vas naučiti strpljenju, vi birate način!

Na partnerskom planu, zauzeti Lavovi će u 2021. godini morati da ulože ogroman trud kako bi opstao partnerski odnos u kom su. Prepreka, blokada, sukoba, teškoća će biti, ali vi birate hoćete li se prepustiti “sudbini zloj”, ili ćete pokušati da sa partnerom porazgovarate o problemima odnosa u kom ste. Predlažem drugu opciju jer može dati rezultat. Lavovi koji su u dužim vezama, mogu svoj odnos podići stepenik više i razmišljati o zajedničkom životu, braku, potomstvu. Najpovoljniji periodi za to su periodi od 5. marta do 24. aprila, od 28. juna do 23. jula, od 15. septembra do 30. oktobra i od 8. oktobra do 6. decembra. Tokom jula ćete imati veoma dobre prilike za strastvene avanture, sa partnerima sa kojima postoji razlika u godinama, iskoristite ovaj plodonosan period! U 2021. godini ćete imati veliki broj udvarača, bukvalno će se svašta kačiti za vas, vodite računa da u svemu ne preterate, posebno tokom jula meseca. Iskušenja će biti na sve strane! Lavovi koji su u brakovima se mogu susresti sa nerazumevanjem partnera, kao i pokušajem partnera da im uruši autoritet. Odnosi do kojih vam je zaista stalo će preživeti ovaj period, dok će mnogo maski pasti i označiti kraj silnih predstava i obmana.

Ove godine posebno povedite računa o kičmi, srcu, krvnim sudovima, štitnoj žlezdi. Jul i avgust mogu doneti variranja krvnog pritiska.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe