Dnevni horoskop

Rak Rak
 21.06-22.07

Dnevni horoskop za Rak - ponedeljak, 29 maj 2023

Posao

Ako se upustite u saradnju sa osobom iz znaka Lava, Vage ili Raka, oni bi dali veliku šansu za nov posao, ideje, pa čak i veći novac.

Ljubav

Ne sumnjajte u partnera. Vi treba da obratite pažnju na okruženje, oni mogu biti problem.

Zdravlje

Morate da obratite pažnju na donji deo tela. Donji stomak, donje ekstremitete.

Nedeljni horoskop

Rak Rak
 21.06-22.07

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

29. maj do 4. juni 2023.

Posao - Vaša dobra volja više nije dovoljna da realizujete sve onoi što biste sada želeli. Naprotiv, vaš entuzijazam bi vas u ovom periodu doveo do nepromišljenih postupaka i grešaka. Ne verujete mnogo svojoj okoli, ali ne doživljavajte suviše subjektivno ni ovu prolaznu nemogućnost saradnje.

Vreme radi za vas i zato treba da budete strpljivi. Ne bi trebalo da se opterećujete problemima kolega ili da uzimate na svoja pleća tuđ teret. Uz pomoć Škorpije možete naći nov posao. Predstoje dobici preko Lavova, Ovnova ili zajedničkog posla sa kolegama koje su starije od vas. Dobijate lepe vesti u vezi s novcem.

Ljubav - Rakovi će ove nedelje uglavnom biti zadovoljni odnosima u emotivnoj vezi. Vaša veza je veoma stabilna i, što je još značajnije, u osnovi je pozitivna. Stoga vaše povremeno nezadovoljstvo nema opravdanja. Nekad ste skloni da očekujete previše i toga ste svesni. Prema tome, izborite se sa sopstvenim problemom, nemojte da ga projektujete na vašu zajednicu. Nemojte prestati da se trudite oko partnera.

Slobodni mogu biti raspoloženiji za druženje i komunikaciju, ali će nova poznanstva ostati na nivou površnih kontakata. Strepite od razgovora s nekim koga ste nekada poznavali ili ste bili u emotivnoj vezi. Ako vam se udvara bivši partner, nemojte pred njim otkrivati osećanja, bez obzira na to da li se radi o ponovnim emocijama ili o nezainteresovanosti. Budite rezervisani. Moguć je poziv za izlazak od Riba.

Zdravlje - Pripazite sa hladnim i gaziranim pićima. Dobar period za unutrašnju harmonizaciju. Opuštajte se, bavite se umetnošću, stičite nova saznanja. Stanje vašeg uma i duha je ključno za vaše zdravlje.

SAVJET: Neki uživaju s društvom.

Mesečni horoskop

Rak Rak
 21.06-22.07

maj 2023

Ljubav

Emocionalni haos i nedoslednost otežavaju zajednički život i svaki drugi oblik zajedništva. Rakovi u partnerskim odnosima imaju zadatak da, pre svega, sačuvaju odnos. Partner vas može staviti u „ili-ili“ situaciju, terajući vas da se suočite sa izazovom i ovog puta, vaš oklop vam neće pomoći da se sakrijete i vaši manevri izbegavanja će biti raskrinkani. Ako ne želite da izgubite ono što imate, rešavajte nedoslednosti i dileme, najpre sa sobom, a zatim i sa partnerom. Možda najzad morate da prihvatite stvari koje vam stalno izazivaju sumnju i smetaju vam, ili najzad morate postaviti granice u vezi sa tim stvarima.

Ako ste sami, potrebno je da se pokrenete i da izađete iz kuće – bukvalno. Nećete naći nikoga, sedeći sami u svoja četiri zida, a i ako nađete nekoga preko interneta, na kraju ćete morati da izađete, da biste ga susreli. Planetarni uticaj vas tera da izađete iz svoje ljušture, da pogledate oko sebe, da uložite malo napora i pođete sudbini u susret – da biste se našli na pola puta. Samo ako se pokrenete, možete upoznati pravu osobu, potencijalnog životnog partnera, upozoravaju zvezde. 

Karijera

I u poslu preovlađuje haotična atmosfera i tu pomaže jedino da ostanete smireni i steknete bolji pregled događaja i zadataka. Čeka vas mnogo novih izazova, ali ne možete ih prihvatiti i savladati sve odjednom. Ostanite stabilni i procenite prioritete, kako ne biste sebi stvorili pritisak koji će vas destabilizovati. Uopšteni saveti „samo napred“ i „samo hrabro“ nikada nisu bili tačniji za vas, nego sada. Od polovine maja, stvari će se kretati uzlaznom putanjom i biće vam malo lakše. Obratite pažnju na potrošnju i rasporedite budžet pažljivo, finansijski priliv će se popraviti krajem meseca.

Duh i telo

Potrebno je da pronađete unutrašnji mir i ostanete opušteni, da ne biste sagoreli i narušili zdravlje. Opuštajući tretmani, kao što je masaža, ili poseta kozmetičaru, biće efikasniji od pokušaja da meditacijom uspostavite stabilnost. Brinite o sebi i ne zanemarujte lični rast, dok pokušavate da napredujete u drugim oblastima života. Takođe je važno da izađete u susret prijateljima i bliskim osobama i pružite im potrebnu pomoć.

Godišnji horoskop

Rak Rak
 21.06-22.07

2023

Pred Rakovima je godina u kojoj imaju podršku zvezda kada je rad na sebi, svojoj ličnosti i generalno usavršavanje u pitanju. Kada bi od nas tražili da opišemo 2023. Godinu to bi bila godina borbe za sebe, za lični napredak i razvoj i postepeno dostizanje ciljeva kojima težimo nekoliko godina u nazad. Zato je sam kraj 2022. godine savršen za stvaranje planova, krojenje konretnih ciljeva za koje ćete se boriti u narednih dvanaest meseci i koji će vam doneti uspeh na svim životnim poljima.

Tokom 2023. godine Saturn prelazi u znak Riba što na vaš horoskopski znak utiče dobro kada je analiza prošlosti u pitanju. Imate priliku na samom početku godine da sagledate realno svoj život, priroritete koje ste postavili i mnogi od vas će priznati sebi da su se tokom godine iza nas ulenjili. U skladu sa realnom situacijom postavite svoje ciljeve, pokrenite se i naredna godina može doneti promene o kakvima ste sanjali. Saturn u jednom znaku boravi do tri godine, tako da je period do 2026. godine odličan za borbu, za napredak u poslovnim odnosima, unapređenje ljubavne veze i sticanje novih znanja i veština. Pokrenite se- poruka je koju vam zvezde šalju!

Ovo ne znači da će vam 2023. godina doneti probleme i ako vam se tako može činiti na početku godine koja počinje pod dejstvom Retrogradnog Merkura. Savet je da sačekate sa krucajalnim odlukama na polju ljubavi, da ih ne donosite u prvih šest meseci 2023. Godine jer mogu biti fatalne i mogu vas u potpunosti razdvojiti od partnera. U naletu negativne energije možete doneti odluku i okončati vezu ili brak, što je produktivno ako se nalazite u toksičnom odnosu. Ukoliko smatrate da se problemi mogu rešiti pokušajte da umirite strasti i da se dogovorite na koji način je najbolje rešiti nesuglasice, tako da zajedničkim snagama pobedite poteškoće. Vaša emotivnost doćiće do izražaju u toku letnjih meseci, aktiviraće se vaša mašta je moguće stvoriti nerealnu partnera i preuveličavati kako dobre tako i loše strane njegove ličnosti. Jesenji meseci Rakovima u vezi i braku donose olakšanje, učvrstiće odnos u kojem se nalaze ili će ga definitivno završiti ali ovog puta bez samodestruktivnih misli i osećaja krivice.
U prvoj polovini godine najbolje je fokusirati se na promene u sferi posla, Jupiter vam donosi neopohodnu dozu sreće i pozitivne enetrgije. Ljudi oko vas biće strpljivi, dozvoliće vam da se izrazite i neće vam zamerati prošlost tokom koje niste bili naručito produktivni. Uhvatite se u koštac sa novim obavezama, pokažite u prva tri meseca 2023.godine inicijativu i želju za radom, učenjem novih veština i generalno ka usavršavanju.

Jupiter će biti u dobrom odnosu sa Venerom tako da vaš šarm izlazi na površinu, iz osmeh možete postići ciljeve kojima dugo težite. Generalno Rakovi će biti dopadljivi ljudima, u prvom planu će biti vaše pozitivne osobine i vedar duh. Nemojte ulaziti u tajne veze, pogotovo sa poslovnim saradnicima potrudite se da održite poslovne odnose i jasno ih definišete. Udvaranja će biti , slobodni Rakovi uživaće i privlačiti pažnju gde god da se pojave. Budite mudri i dozvolite vremenu da pokaže ko je prava osoba za vas, nemojte olako ulaziti u vezu.

Finansijsko stanje se lagano popravlja kako godina prolazi, na kraju godine zaista možete biti zadovoljni svojim finanijskim stanjem. Poseban osećaj ponosa javlja se kod osoba koje su se tokom cele godine zalagale da dođu do bolje poslovne pozicije. U toku letnjih meseci mnoge Rakove očekuje pomoć iz inostranstva, poslovna ponuda ali i novčani dobitak od bliskih rođaka ili prijatelja.
Akcenat je na vašem psihičkom stanju, naredna godina će vas podstaći da sagledate svoj život i preispitate svoje navike. Koliko ste produktivni? Kakve to emocije držite u sebi? Kako loša ishrana utiče na vašu produktivnost? Ovo su samo neka od pitanja na koja će mnogi pripadnici znaka pronaći odgovor i postati psihički ali i fizički stabilniji i jači.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe