Dnevni horoskop

Rak Rak
 21.06-22.07

Dnevni horoskop za Rak - ponedeljak, 11 decembar 2023

Okruženi ste ljudima koje privlači vaša pozitivna energija. Zbog pristojne finansijske situacije u mogućnosti ste da za njih organizujete zabavu. U zanosu dobrog raspoloženja može vam se dogoditi da zaboravite ko su vam stvarno pravi prijatelji. 

 

Nedeljni horoskop

Rak Rak
 21.06-22.07

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

11. do 17. decembar 2023.

Posao - U ovom periodu poslovi bi mogli krenuti na bolje, pogotovo ukoliko vaš posao ima veze sa medijima, putovanjima ili nekretninama. Pokušajte da se priviknete na kolegu koji vam nameće svoj stav i pomalo vas maltretira. Neko će želeti da vas po svaku cenu pridobije za svoju ekipu. Verovatno je u pitanju osoba koja je veoma zahtevan i od vas očekuje da preuzmete deo njegovog posla. Veoma ste ambiciozni i spremni da se uključite u veliki posao sa Ovnom, Jarcem ili Škorpijom. Ne budite previše uporni i agresivni u svojim zahtevima jer možete imati problema u radu sa saradnicima, posebno sa muškarcima. Uglavnom nemate mnogo kontrole nad troškovima, a ukoliko ste u braku, partner troši više od vas ili zajednički planirate neku veću kupovinu. Slede dobici preko sporta ili u radu sa konkurencijom.

Ljubav - Rakovi ove nedelje u partnerskim i porodičnim odnosima imjau vrlo napetu situaciju, a burne reakcije mogle bi da zakomplikuju odnos sa partnerom. Krajem nedelje taj će se uticaj ublažiti. Potrebno je da sredite svoj život tako da vam ostane dovoljno vremena za sve što vas interesuje, a to je prvenstveno vaš lični život koji bi trebalo da bude u prvom planu, pogotovo ukolik oste već duže vreme u vezi sa Ribama, Škorpijom ili Jarcem. Očekujete mnogo od partnera i od od svog ljubavnog života. Nemojte da budete nestrpljivi ukoliko se bude radilo o nekome ko je često na putu. Slobodni su u mnogo boljoj poziciji, moguće je novo poznanstvo i zaljubljivanje. Dopada vam se osoba koja nosi neku vrstu uniforme ili radi u nekoj državnoj ustanovi.

Zdravlje - Skloni ste povredama, posebno u sportu. Pripremite se za izazovnu nedelju što se tiče zdravlja. Astrološki aspekti pokazuju da možete doživeti manju bolest ili povredu, stoga je važno da budete posebno oprezni pri aktivnostima poput vožnje, vežbanja ili igranja na otvorenom. Sunce će aktivirati vašu šestu kuću, koja je povezana s donjim abdomenom. To znači da ishrana može značajno da utiče na vaše fizičko blagostanje. Odaberite uravnoteženu i umerenu dijetu koja neće opteretiti vaša creva. Post takođe može biti koristan.

SAVJET: Budite otvoreniji, pa će vas drugi podržati.

Mesečni horoskop

Rak Rak
 21.06-22.07

decembar 2023

Ljubav: Ovaj mesec donosi različita i uzburkana osećanja – možete se sresti sa nekim iz prošlosti, što može pokrenuti razmišljanje o nezavršenim odnosima i nerešenim emocionalnim problemima. Pažnja i preispitivanje doprineće zatvaranju – prihvatite ovaj emocionalno naporan „posao“ kao priliku za rast i dublje razumevanje sebe i svojih potreba u vezi. Druga polovina meseca je povoljna za obnavljanje starih prijateljstava i stvaranje novih poznanstava i veza. Otvorite svoje srce mogućnostima i dopustite da vas sinhronicitet vodi ka smislenim vezama.

U partnerskim odnosima dolazi vreme za zaranjanje ispod površine i istraživanje podnožja ledenih bregova, čiji vrhovi već neko vreme prave prepreke i probleme u vezi. Nemojte se plašiti iskrenosti i otvorene razmene, jer jedino tako možete postići dogovore o međusobnom prilagođavanju i kompromise koji će omogućiti da se ponovo povežete i popravite odnos. Takođe, možete ustanoviti da je veza potrošena i da više ne želite da ulažete u nju – emocionalno raščišćavanje do kraja godine, omogućiće vam da u sledećoj nastavite dalje čistog srca.

Karijera: Profesionalni front može biti naporan u decembru. Neočekivane prepreke, zastoji i kašnjenja, testiraće vaše strpljenje i taktičnost. Ključno je da ostanete smireni i uporni, jer vas rešavanje problema vodi ka većem uspehu. Krajem meseca se može ukazati značajna prilika za novu saradnju i napredovanje u karijeri, koju ne treba da propustite. Dozvolite svojoj kreativnosti i stručnosti da se razmahnu. Kada su u pitanju finansije, razmislite o traženju saveta iz pouzdanjih izvora, pre nego što donesete važne odluke.

Duh i telo: Imate dovoljno energije i jasnoće, da se nosite sa svime što vam je na putu. Održavajte svoje mentalno, emocionalno i fizičko blagostanje – razmislite o alternativnim holističkim praksama kao što su akupunktura ili aromaterapija. Možete se pridružiti grupi za meditaciju i osetiti dobrobiti kolektivne energije u nalaženju i održavanju ličnog mira i stabilnosti.

Godišnji horoskop

Rak Rak
 21.06-22.07

2023

Pred Rakovima je godina u kojoj imaju podršku zvezda kada je rad na sebi, svojoj ličnosti i generalno usavršavanje u pitanju. Kada bi od nas tražili da opišemo 2023. Godinu to bi bila godina borbe za sebe, za lični napredak i razvoj i postepeno dostizanje ciljeva kojima težimo nekoliko godina u nazad. Zato je sam kraj 2022. godine savršen za stvaranje planova, krojenje konretnih ciljeva za koje ćete se boriti u narednih dvanaest meseci i koji će vam doneti uspeh na svim životnim poljima.

Tokom 2023. godine Saturn prelazi u znak Riba što na vaš horoskopski znak utiče dobro kada je analiza prošlosti u pitanju. Imate priliku na samom početku godine da sagledate realno svoj život, priroritete koje ste postavili i mnogi od vas će priznati sebi da su se tokom godine iza nas ulenjili. U skladu sa realnom situacijom postavite svoje ciljeve, pokrenite se i naredna godina može doneti promene o kakvima ste sanjali. Saturn u jednom znaku boravi do tri godine, tako da je period do 2026. godine odličan za borbu, za napredak u poslovnim odnosima, unapređenje ljubavne veze i sticanje novih znanja i veština. Pokrenite se- poruka je koju vam zvezde šalju!

Ovo ne znači da će vam 2023. godina doneti probleme i ako vam se tako može činiti na početku godine koja počinje pod dejstvom Retrogradnog Merkura. Savet je da sačekate sa krucajalnim odlukama na polju ljubavi, da ih ne donosite u prvih šest meseci 2023. Godine jer mogu biti fatalne i mogu vas u potpunosti razdvojiti od partnera. U naletu negativne energije možete doneti odluku i okončati vezu ili brak, što je produktivno ako se nalazite u toksičnom odnosu. Ukoliko smatrate da se problemi mogu rešiti pokušajte da umirite strasti i da se dogovorite na koji način je najbolje rešiti nesuglasice, tako da zajedničkim snagama pobedite poteškoće. Vaša emotivnost doćiće do izražaju u toku letnjih meseci, aktiviraće se vaša mašta je moguće stvoriti nerealnu partnera i preuveličavati kako dobre tako i loše strane njegove ličnosti. Jesenji meseci Rakovima u vezi i braku donose olakšanje, učvrstiće odnos u kojem se nalaze ili će ga definitivno završiti ali ovog puta bez samodestruktivnih misli i osećaja krivice.
U prvoj polovini godine najbolje je fokusirati se na promene u sferi posla, Jupiter vam donosi neopohodnu dozu sreće i pozitivne enetrgije. Ljudi oko vas biće strpljivi, dozvoliće vam da se izrazite i neće vam zamerati prošlost tokom koje niste bili naručito produktivni. Uhvatite se u koštac sa novim obavezama, pokažite u prva tri meseca 2023.godine inicijativu i želju za radom, učenjem novih veština i generalno ka usavršavanju.

Jupiter će biti u dobrom odnosu sa Venerom tako da vaš šarm izlazi na površinu, iz osmeh možete postići ciljeve kojima dugo težite. Generalno Rakovi će biti dopadljivi ljudima, u prvom planu će biti vaše pozitivne osobine i vedar duh. Nemojte ulaziti u tajne veze, pogotovo sa poslovnim saradnicima potrudite se da održite poslovne odnose i jasno ih definišete. Udvaranja će biti , slobodni Rakovi uživaće i privlačiti pažnju gde god da se pojave. Budite mudri i dozvolite vremenu da pokaže ko je prava osoba za vas, nemojte olako ulaziti u vezu.

Finansijsko stanje se lagano popravlja kako godina prolazi, na kraju godine zaista možete biti zadovoljni svojim finanijskim stanjem. Poseban osećaj ponosa javlja se kod osoba koje su se tokom cele godine zalagale da dođu do bolje poslovne pozicije. U toku letnjih meseci mnoge Rakove očekuje pomoć iz inostranstva, poslovna ponuda ali i novčani dobitak od bliskih rođaka ili prijatelja.
Akcenat je na vašem psihičkom stanju, naredna godina će vas podstaći da sagledate svoj život i preispitate svoje navike. Koliko ste produktivni? Kakve to emocije držite u sebi? Kako loša ishrana utiče na vašu produktivnost? Ovo su samo neka od pitanja na koja će mnogi pripadnici znaka pronaći odgovor i postati psihički ali i fizički stabilniji i jači.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe