Dnevni horoskop

Rak Rak
 21.06-22.07

Dnevni horoskop za Rak - sreda, 22 januara 2020

Nedeljni horoskop

Rak Rak
 21.06-22.07

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

20. do 26. januara 2020.

Posao Pozicija Sunca, vladaoca vaše astrološke kuće posla, i Venere, planete novca, u prvoj polovini nedelje, najavljuje mogućnost iznenadnih finansijskih dobitaka preko nekih paralelnih ili honorarnih poslova. U drugoj polovini perioda, trebalo bi da povedete više računa o tome šta izjavljujete, naročito ako se zbog posla pojavljujete u javnosti.

Ljubav U vreme prve Mesečeve četvrti, oko 24. januara, veće su šanse da upoznate nekog šarmantnog Bika ili Vagu, naročito ako ste muškarac. Predstavnice lepšeg pola, krajem perioda, mogu da očekuju strastveni susret sa osobom koja se bavi zanimanjem koje podrazumeva uniformu na radu ili rukovanje novcem.

Zdravlje Unosite više vitamina.

Mesečni horoskop

Rak Rak
 21.06-22.07

januara 2020

Ljubav 

Vi ulazite u godinu u kojoj će na prvom mestu morati da budu partnerski odnosi. To će vam biti vrlo jasno već tokom januara, praktično od 6-og i od mladog Meseca u polju partnerstava. Pošto tada imamo i delimično pomračenje Sunca, simbolika bi bila sledeća – u vašoj emotivnoj priči ili braku ne sme da postoji „ja“, već „mi“ – mora se funkcionisati po principima zajedništva, odgovornosti prema odnosu, naravno sa uključivanjem emocija, ali onih koje govore o podršci, bliskosti, trajnosti. Oni zauzeti koji ovo ispoštuju uživaće sa partnerom jer ćete vas dvoje biti ogromna podrška jedno drugom u svemu, a u drugom delu meseca mogu vas sačekati samo benefiti ovakvog funkcionisanja – lepi događaji u domu, radosna dešavanja, planovi za budućnost, ljubav, zajedništvo. Oni drugi će se, na žalost u drugom delu meseca suočiti sa prvim ozbiljnijim problemima – sa svađama, neslaganjima, a u danima oko pomračenja Meseca krajem prve i početkom druge dekade – čak i sa ponekim prekidom. Za slobodne – sve što ide kroz posao i preko poslovnog segmenta donosi nove ljubavi u vaš život. Pa čak i ako su samo avantura... 

Posao 

Mars je u vašem polju karijere, Venera I Jupiter u polju poslovne svakodnevice. U ovom mesecu može biti zaista dobrih prilika I za napredovanje I za neke velike promene koje će vam otvoriti vrata ka vašim ciljevima. No, kao I kada su emocije u pitanju – potrebna je vaša velika odgovornost, usmerenost na veće ciljeve, ne one trenutne, na poštovanje principa dobrog poslovanja I odnosa sa saradnicima. U odnosima sa nadređenima budite korektni, a u finansijskom delu – čuvajte novac koji zaradite I bez velikih ulaganja 

Zdravlje 

Dva benefika su u vašem polju zdravlja, što bi trebalo da označi da će u ovom segmentu sve funkcionisati kako treba. No, moraćete da striktno obratite pažnju na ishranu, I da pokušate da se krećete više.

Godišnji horoskop

Rak Rak
 21.06-22.07

2020

Posao Vi ste znak koji će ove godine najviše da profitira, zbog ulaska Saturna u znak Jarca u koji „pada“ vaša sedma astrološka kuća koja simbolizuje partnerske odnose. Pošto Saturn inače vlada tom kućom, svaki oblik saradnje sa emotivnim, bračnim ili poslovnim partnerom može da vam donese ne samo materijalnu satisfakciju, već i da vam osigura dobru poziciju u društvu. Ukoliko ste oboje rođeni u četvrtom zodijačkom znaku, nema bolje kombinacije za profesionalni uspeh i mogućnosti da zajedno zaradite pravo malo bogatstvo. Uran, jedan od vladalaca sedme kuće, 15. maja, posle 84 godine, ulazi u znak Bika, kada vam se otvaraju mogućnosti za nove vidove saradnje sa strancima i ulaganja u poslove vezane za nekretnine i trgovinu hranom organskog porekla.

Jupiter, planeta prosperiteta, u Škorpiji do 8. novembra, obrazuje trigone sa Neptunom i vašim Suncem, što umetnicima i sportistima rođenim u vašem znaku donosi poslovne ponude iz prekookeanskih zemalja. U vreme pomračenja vašeg vladaoca Meseca, 31. januara, možete da dobijete sjajnu ponudu. Međutim, oko 27. jula nećete moći da izbegnete neplanirane izdatke. Trebalo bi da obratite više pažnje na zdravlje vašeg partnera koji će biti preopterećen poslom i obavezama, zbog čega će mu vaša pažnja biti više nego dobrodošla.

Ljubav U vreme punog Meseca, 2. januara, 26. avgusta i 24. oktobra, vaš ljubavni život biće mnogo uzbudljiviji i raznovrsniji. Ako ste slobodni, u vreme mladog Meseca, 17. marta, 15. maja i 13. jula, možete da upoznate vrlo interesantne osobe. Konjunkcija Marsa i Saturna u vašoj kući ljubavi upozorava da od 18. marta do 18. aprila izbegavate rasprave sa partnerom.

Tranzit Jupitera preko pete kuće, do 8. novembra, povećava šanse za proširenje porodice, naročito ako ste već u braku ili dužoj vezi. Slobodne predstavnike vašeg znaka, posle 18. januara, očekuje strastveni susret sa nekom Škorpijom ili Ribom. Od 13. juna do 10. jula i od 22. jula do 23. avgusta, možete da uđete u vezu sa osobom koju poznajete preko posla. Posle 9. septembra, Jupiteru u polju ljubavi pridružiće se i Venera, koja 5. oktobra kreće retrogradnim hodom, što može nepovoljno da se odrazi na odnos sa partnerom.

Zdravlje Tranzit Jupitera preko astrološke kuće zdravlja, posle 8. novembra, upozorava da bi trebalo da promenite način ishrane. Mogući su problemi sa jetrom i žuči. Proverite krvnu sliku.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe