Dnevni horoskop

Rak Rak
 21.06-22.07

Dnevni horoskop za Rak - ponedeljak, 6 april 2020

Imate volje da razrešite porodičnu zavrzlamu koja se iskomplikovala. Ako svedete stvari na suštu realnost, bićete zadovoljni postignutim rezultatima, naročito ako izađete iz senke i stvari jasno postavite tamo gde im je mesto.

Nedeljni horoskop

Rak Rak
 21.06-22.07

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

6. do 12. april 2020.

Posao U vreme poslednje mesečeve četvrti, 8. aprila, trebalo bi da povedete više računa o ugovorima koje potpisujete, u stvari, najbolje bi bilo da se posavetujete sa pravnikom ili advokatom. Sredinom nedelje uspostavljate bolju komunikaciju sa saradnicima, a krajem perioda možete da obnovite ili proširite saradnju sa strancima.

Ljubav Period nije povoljan za donošenje važnih odluka u vezi sa emotivnim životom, zato nemojte da žurite ni sa raskidom ni sa razvodom. U prvoj polovini nedelje, na nekom slavlju možete da upoznate zanimljivog Jarca. Krajem perioda partner vam priprema prijatno iznenađenje, naročito ako se radi o nekom zemljanom znaku.

Zdravlje Izbegavajte gazirane napitke.

Mesečni horoskop

Rak Rak
 21.06-22.07

april 2020

Radite posao koji volite i sasvim ste najzad zadovoljni i pozicijom i primanjima, i nemate na šta da se požalite.

Međutim, ono što jeste problem su kolege sa kojima radite i koje žele da vas po svaku cenu i sabotiraju i unazade, jer su na vaše sposobnosti zavidne i ljubomorne.

Vama sve to stvara i stres i nervozu, te se trudite da pokažete ljudima iz svog tima koliko ste pak i dobra i poštena osoba, ali bez potrebe gubite i vreme i energiju, i bolje vam je da gledate svoja posla.

Neko kome se dugo dopadate pokušava da vas osvoji, ali vam šalje neke nejasne signale, i imate utisak da se sa vama samo detinjasto poigrava.

Sa druge strane ste vi sami još uvek neodlučni šta i kako dalje, jer ste nedavno raskinuli dužu vezu, i našli ste se u problemu da sebe opterećujete i preispitujete da li ste vi za sve krivi, i da li je moglo biti drugačije da ste se bolje i prilagodili.

Niste dobro i imate česte tegobe koje uporno ignorišete, i pokušavate da sačekate da sve prođe ili da se lečite na svoju ruku.

Tako ste skloni da zanemarite i uporan kašalj i bolove u grudnom košu, koje prati temperatura i grioznica, i niste svesni da možete dobiti ozbiljnu upalu pluća i završiti i u bolnici.

Godišnji horoskop

Rak Rak
 21.06-22.07

2020

Posao Vi ste znak koji će ove godine najviše da profitira, zbog ulaska Saturna u znak Jarca u koji „pada“ vaša sedma astrološka kuća koja simbolizuje partnerske odnose. Pošto Saturn inače vlada tom kućom, svaki oblik saradnje sa emotivnim, bračnim ili poslovnim partnerom može da vam donese ne samo materijalnu satisfakciju, već i da vam osigura dobru poziciju u društvu. Ukoliko ste oboje rođeni u četvrtom zodijačkom znaku, nema bolje kombinacije za profesionalni uspeh i mogućnosti da zajedno zaradite pravo malo bogatstvo. Uran, jedan od vladalaca sedme kuće, 15. maja, posle 84 godine, ulazi u znak Bika, kada vam se otvaraju mogućnosti za nove vidove saradnje sa strancima i ulaganja u poslove vezane za nekretnine i trgovinu hranom organskog porekla.

Jupiter, planeta prosperiteta, u Škorpiji do 8. novembra, obrazuje trigone sa Neptunom i vašim Suncem, što umetnicima i sportistima rođenim u vašem znaku donosi poslovne ponude iz prekookeanskih zemalja. U vreme pomračenja vašeg vladaoca Meseca, 31. januara, možete da dobijete sjajnu ponudu. Međutim, oko 27. jula nećete moći da izbegnete neplanirane izdatke. Trebalo bi da obratite više pažnje na zdravlje vašeg partnera koji će biti preopterećen poslom i obavezama, zbog čega će mu vaša pažnja biti više nego dobrodošla.

Ljubav U vreme punog Meseca, 2. januara, 26. avgusta i 24. oktobra, vaš ljubavni život biće mnogo uzbudljiviji i raznovrsniji. Ako ste slobodni, u vreme mladog Meseca, 17. marta, 15. maja i 13. jula, možete da upoznate vrlo interesantne osobe. Konjunkcija Marsa i Saturna u vašoj kući ljubavi upozorava da od 18. marta do 18. aprila izbegavate rasprave sa partnerom.

Tranzit Jupitera preko pete kuće, do 8. novembra, povećava šanse za proširenje porodice, naročito ako ste već u braku ili dužoj vezi. Slobodne predstavnike vašeg znaka, posle 18. januara, očekuje strastveni susret sa nekom Škorpijom ili Ribom. Od 13. juna do 10. jula i od 22. jula do 23. avgusta, možete da uđete u vezu sa osobom koju poznajete preko posla. Posle 9. septembra, Jupiteru u polju ljubavi pridružiće se i Venera, koja 5. oktobra kreće retrogradnim hodom, što može nepovoljno da se odrazi na odnos sa partnerom.

Zdravlje Tranzit Jupitera preko astrološke kuće zdravlja, posle 8. novembra, upozorava da bi trebalo da promenite način ishrane. Mogući su problemi sa jetrom i žuči. Proverite krvnu sliku.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe