Dnevni horoskop

Rak Rak
 21.06-22.07

Dnevni horoskop za Rak - utorak, 31 januara 2023

Danas se suočavate sa direktnim kritikama ali koje nisu zlonamerne, već konstruktivne. Razmislite gde grešite, zaista bi tebalo da poboljšate učinak na poslu. Neki član porodice će vam okupirati pažnju svojim problemima. Unosite više vode.

Nedeljni horoskop

Rak Rak
 21.06-22.07

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

30. januara do 5. februar 2023.

Posao - Napokon se situacija popravlja, ali ne zahvaljujući vama, već onima sa kojima sarađujete. Znate i sami da ne radite onoliko koliko vas plaćaju. Iako su neke nesuglasice sa pretpostavljenim postojale, sada je situacija mnogo bolja. Ipak, nemojte da radite uvek suprotno od onoga šta on traži od vas. To je bolje, prvenstveno za vas.Dobijate predlog za saradnju od nekoga, ali koji vam neće ulivati poverenje, jer dolazi na preporuku osobe u koju nemate mnogo poverenja. Nikome ne dajete na znanje kakve pravite planove i pokušavate da sve svoje poslove držite u tajnosti. Moguće je da nećete moći da odbijte rođaka koji će želeti da od vas pozajmi novac. Vi sumnjate da li će vam ga ikada vratiti.

Ljubav - Rakovi ove nedelje mogu računati na to da će im se emotivni planovi odvijati po želji, a odnos sa partnerom može biti emotivnijii. U vezi je prisutno više razumevanja i želja da se postigne neki dogovor, na obostrano zadovoljstvo.

    Slobodni pripadnici znaka imaju velike šanse da ostvare svoje ljubavne želje, mada niste spremni da ulazite u avanture, utoliko pre što vam nije baš najjasnije kakve namere ima prema vama Strelac, Jarac ili osoba koja je pretežno orijentisana na svoju karijeru. Budite taktičniji u svojim odnosima sa njom.

Zdravlje - Opustite se, psihička stabilnost vam je veoma bitna. Možete ugroziti svoje zdravlje ukoliko ne uspostavite red i uvedete zdravije navike. Obezbedite sebi dovoljno odmora i opuštanja, da se ne biste iscrpli.

SAVJET: Svaki dan nađite nešto što vas veseli.

Mesečni horoskop

Rak Rak
 21.06-22.07

januara 2023

Ljubav

Morate naučiti da budete otvoreniji i spremniji da budete ranjivi pred partnerom, što je veliki izazov za vas. Možete se emocionalno zapetljati i biti skloni da prenaglite sa odlukama i postupcima, pokušavajući da se zaštitite. Zato vam zvezde savetuju da uradite suprotno – ostanite otvoreni, koliko god vam to bilo neprijatno, koristite taj položaj kao katalizator koji će izvući najbolje iz vas. Januar vam donosi pozitivne promene, ukoliko ste voljni da se predate – a biće puno situacija koje će vas na to usmeriti.

Ukoliko ste sami, možete ući u novu romansu. Pokušajte da smanjite očekivanja i ne gledate mnogo unapred – senzualnost može biti pokretač ove priče, a vi ste pozvani da se prepustite instinktima, ovaj put bez zasenjivanja romantikom onoga što se događa. Svoju potragu za kompatibilnim partnerom možete „staviti na pauzu“, bar na neko vreme i prepustiti se običnoj požudi – da, podložni ste tome i vreme je da to priznate i prihvatite. Ne mora svaka emocionalna interakcija biti ljubav i svaka privlačna osoba srodna duša.

Karijera

Oseka na profesionalnom planu – stvari se kreću prilično sporo, pa čak i nazaduju. Kao da niko ne ceni vaše napore, kolegijalna podrška izostaje, a ukoliko ste samostalni u poslu, vaši dugo planirani projekti su naklimavim nogama i kao da se svakim naporom uplićete u nove probleme. Ostanite distancirani i upotrebite svoj oklop koji je tipičan za Raka da izbegnete sukobe, jer ništa produktivno i konstruktivno ne može proizaći iz bilo kakvih neposrednih suočavanja. Sačekajte da ovaj period prođe, krećući se ka svojim ciljevima taktično – planetarna energija je takva da ne podržava direktan prodor, morate ići zaobilaznim putevima. Sačekajte sa novim poduhvatima i rizicima sledeći talas profesionalne plime, koji će vas ponovo podići na vrh i zadržite optimizam i istrajnost.

Duh i telo

Vaše zdravlje može biti ugroženo u zimskim danima, a vaše raspoloženje ispod nule. Hronični problemi se mogu pojačati, a emocionalna napetost može dovesti do udaljavanja od mreže podrške prijatelja i porodice. Niko nema vremena za vas i zato se morate okrenuti sebi i negovati, hraniti i tešiti sebe, najbolje što znate. Ukoliko možete da uzmete odmor, bilo bi dobro da negde otputujete, makar na nekoliko dana i da priuštite sebi malo luksuznog uživanja – masaža, tretmani lepote, opuštajuće kupke, pomoći će vam da se opustite i doprineće vašem samopouzdanju. Oslanjanje na sebe i osnaživanje je vaša lekcija u ovom periodu.

Godišnji horoskop

Rak Rak
 21.06-22.07

2023

Pred Rakovima je godina u kojoj imaju podršku zvezda kada je rad na sebi, svojoj ličnosti i generalno usavršavanje u pitanju. Kada bi od nas tražili da opišemo 2023. Godinu to bi bila godina borbe za sebe, za lični napredak i razvoj i postepeno dostizanje ciljeva kojima težimo nekoliko godina u nazad. Zato je sam kraj 2022. godine savršen za stvaranje planova, krojenje konretnih ciljeva za koje ćete se boriti u narednih dvanaest meseci i koji će vam doneti uspeh na svim životnim poljima.

Tokom 2023. godine Saturn prelazi u znak Riba što na vaš horoskopski znak utiče dobro kada je analiza prošlosti u pitanju. Imate priliku na samom početku godine da sagledate realno svoj život, priroritete koje ste postavili i mnogi od vas će priznati sebi da su se tokom godine iza nas ulenjili. U skladu sa realnom situacijom postavite svoje ciljeve, pokrenite se i naredna godina može doneti promene o kakvima ste sanjali. Saturn u jednom znaku boravi do tri godine, tako da je period do 2026. godine odličan za borbu, za napredak u poslovnim odnosima, unapređenje ljubavne veze i sticanje novih znanja i veština. Pokrenite se- poruka je koju vam zvezde šalju!

Ovo ne znači da će vam 2023. godina doneti probleme i ako vam se tako može činiti na početku godine koja počinje pod dejstvom Retrogradnog Merkura. Savet je da sačekate sa krucajalnim odlukama na polju ljubavi, da ih ne donosite u prvih šest meseci 2023. Godine jer mogu biti fatalne i mogu vas u potpunosti razdvojiti od partnera. U naletu negativne energije možete doneti odluku i okončati vezu ili brak, što je produktivno ako se nalazite u toksičnom odnosu. Ukoliko smatrate da se problemi mogu rešiti pokušajte da umirite strasti i da se dogovorite na koji način je najbolje rešiti nesuglasice, tako da zajedničkim snagama pobedite poteškoće. Vaša emotivnost doćiće do izražaju u toku letnjih meseci, aktiviraće se vaša mašta je moguće stvoriti nerealnu partnera i preuveličavati kako dobre tako i loše strane njegove ličnosti. Jesenji meseci Rakovima u vezi i braku donose olakšanje, učvrstiće odnos u kojem se nalaze ili će ga definitivno završiti ali ovog puta bez samodestruktivnih misli i osećaja krivice.
U prvoj polovini godine najbolje je fokusirati se na promene u sferi posla, Jupiter vam donosi neopohodnu dozu sreće i pozitivne enetrgije. Ljudi oko vas biće strpljivi, dozvoliće vam da se izrazite i neće vam zamerati prošlost tokom koje niste bili naručito produktivni. Uhvatite se u koštac sa novim obavezama, pokažite u prva tri meseca 2023.godine inicijativu i želju za radom, učenjem novih veština i generalno ka usavršavanju.

Jupiter će biti u dobrom odnosu sa Venerom tako da vaš šarm izlazi na površinu, iz osmeh možete postići ciljeve kojima dugo težite. Generalno Rakovi će biti dopadljivi ljudima, u prvom planu će biti vaše pozitivne osobine i vedar duh. Nemojte ulaziti u tajne veze, pogotovo sa poslovnim saradnicima potrudite se da održite poslovne odnose i jasno ih definišete. Udvaranja će biti , slobodni Rakovi uživaće i privlačiti pažnju gde god da se pojave. Budite mudri i dozvolite vremenu da pokaže ko je prava osoba za vas, nemojte olako ulaziti u vezu.

Finansijsko stanje se lagano popravlja kako godina prolazi, na kraju godine zaista možete biti zadovoljni svojim finanijskim stanjem. Poseban osećaj ponosa javlja se kod osoba koje su se tokom cele godine zalagale da dođu do bolje poslovne pozicije. U toku letnjih meseci mnoge Rakove očekuje pomoć iz inostranstva, poslovna ponuda ali i novčani dobitak od bliskih rođaka ili prijatelja.
Akcenat je na vašem psihičkom stanju, naredna godina će vas podstaći da sagledate svoj život i preispitate svoje navike. Koliko ste produktivni? Kakve to emocije držite u sebi? Kako loša ishrana utiče na vašu produktivnost? Ovo su samo neka od pitanja na koja će mnogi pripadnici znaka pronaći odgovor i postati psihički ali i fizički stabilniji i jači.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe