Dnevni horoskop

Rak Rak
 21.06-22.07

Dnevni horoskop za Rak - utorak, 17 maj 2022

Posao: Nema potrebe da se izdvajate iz grupe saradnika. Kvalitetniji uslovi pružaju mogućnost za bolje poslovno izražavanje.

Ljubav: Partner ima zamerku na Vaše ponašanje. Obratite pažnju na izgovorene reči, posebno na »poruku« koja se krije između redova.

Zdravlje: Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.

Nedeljni horoskop

Rak Rak
 21.06-22.07

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

16. do 22. maj 2022.

Posao: Zadovoljno trljate ruke i brojite pare. Isplatilo se ono u šta ste ulagali. Ukoliko radite u velikoj kompaniji, mogući su finansijski problemi. To, međutim, ne bi trebalo mnogo da vas brine jer ćete uz podršku saradnika uspeti da ih rešite na najbolji način. Period ubiranja lovorika za vas tek počinje. Odnose sa ljudima gradite na poverenju. Pošto ste dodatno oprezni, nema razloga za bilo kakvu sumnju. Pretpostavljeni će vas uzeti u zaštitu kada to vama bude iuzuzetno važno

Ljubav: U prethodnom periodu vaš partner je možda bio previše naporan i vam nije baš nešto posebno bilo zanimljivo sa njim. Vama je teško udovoljiti jer ste preopterećeni svojom ličnošću. Mnogo vam je važnije da vam se ljudi dive nego da vas vole. Kod nekih od vas ljubomorne scene predstavljaju sastavni deo ljubavne igre. Partner je opet nešto zabrljao. Možda to čini namerno, kako bi vašu vezu učinio uzbudljivijom?

Sada će Rakovima ovo biti povoljniji emotivni peirod kada će osetiti smirivanje napetosti na privatnom planu, a odnos sa partnerom će početi da se poboljšava. Slobodni Rakovi mogu se opustiti u prijateljskom u društvu gde su moguća  neka nova i zanimljiva poznanstva.

Zdravlje: Ukoliko preterate sa zadovoljstvima, zdravlje je na udaru. Pojedine hronične smetnje se mogu pojačati, vodite uredan život i budite umereni u svemu.

Mesečni horoskop

Rak Rak
 21.06-22.07

maj 2022

Rakovi se osećaju zapostavljeno vi želite da se partner usmeri ka vašim željama. Budite strpljivi, ostanite podrška svom partneru i nemojte potencirati na rasprava u prvoj nedelji maja. Stresni dani će brzo proći i vi ćete uživati u ljubavi. Slobodni Rakovi rado koktetiraju sa svojom okolinom, što im može doneti novo zanimljivo poznanastvo. Pratite svoju intuiciju, ona vas nikada neće prevariti. Bez obzira na to što ćete upoznati nekolicinu osoba koje će vas zainteresovati, zaključićete da se ni sa kim ne razumete dovoljno dobro i da su svi oni površni. Avanture vas neće privlačiti, pa vam ostaju samo povremena druženja.

Ukoliko ste tokom aprila želeli novi posao i predali CV do petog maja vas mogu pozvati na razgovor. Predstavite se u najboljem svetlu pred novim poslodavcem. Potrudite se da pokažete svoj pun potencijal. Maj mesec vam donosi lepe poslovne okolnosti i mogućnost za napredak, učenje novih veština ali i nove poslovne pozicije. Pokažite svetu koliko vredite! postaćete svesni propusta i greškama u vašim tajnim planovima koji će zahtevati da se posvetite njihovom ispravljanju. Bićete u zastoju.
Nezaposleni Rakovi će biti u mogućnosti da pronađu posao u oblastima prosvete, transporta, finansija, zdravstva i menadžmenta. Biće tražene vaše stručne veštine i iskustvo.

Na zdravstvenom polju nema većih promena. Zdravlje će vam biti promenljivo i osećaćete pad imuniteta u prvoj polovini maja. Ako ste osetljivi na cvetanje i polen, može da se javi alergijska reakcija i teškoće sa disanjem. Jupiter koji vlada vašim poljem zdravlja će 14. maja ući u znak Riba gde je snažan i to će dovesti do jačanja vašeg imuniteta. Prijaće vam svakodnevna šetnja i psihofizička relaksacija.

Godišnji horoskop

Rak Rak
 21.06-22.07

2022

Ljubav

Slika ulaska u 2022-u godinu govori da je pred Rakovima period u kojem je potrebno napraviti velike promene u emotivnim odnosima. Ovo je na neki način sudbinska godina za vas ukoliko ste u paru i u njoj će se „odlučiti“ na koju stranu idete – da li podižete odnos na viši nivo, da li partner i vi zaista delite bliskost i intimu ili ste jedno sa drugim zbog navika i nekog tipa sigurnosti, možda i finansijske. Ovo je i godina dubljeg vezivanja i spajanja, pa će period od proleća do jeseni pokrenuti mnoge parove na zajednički život, ulazak u brak i planiranje porodice. Preporuka za Rakove jeste da ne ostavljaju nerešena pitanja i ne guraju stvari „pod tepih“ kada su njihova partnerstva u pitanju. Slobodni Rakovi – period do marta potencira na prošlosti – mogući su „povratnici“ ali i počeci odnosa u kojima postoji razlika u godinama, statusu, udaljenost, zauzetost. April može doneti novu, veliku ljubav u vaš život, možda i nekog ko ne živi blizu vas, možda i tajnu priču. Jul i avgust su takođe vrlo intenzivni, ovo je period kada blistate i privlačite udvarače. Poslednja tri meseca 2022-e aktiviraju ponovo prošlost i ljubavnu karmu.

Posao

U godini ste u kojoj trebate da pustite ustaljena razmišljanja, možda i ustaljene poslove i date sebi priliku za nešto novo, usudite se da napravite iskorak. Tokom cele prve polovine godine rešavaćete sva pitanja vezana za poslovni segment i napraviti solidnu osnovu da možete da se opustite i odmorite tokom leta. Jesen 2022-e, tačnije period od septembra znatno popravlja vašu materijalnu situaciju i donosi vam prave rezultate svega što ste uložili u posao. Decembar može biti nešto komplikovaniji, najpre zbog velikog broja obaveza, ali i zbog loših odnosa u poslovnom okruženju. Tokom cele 2022-e očekujte veliku pomoć od strane prijatelja.

Zdravlje

Promenljivo zdravlje tokom ove godine. Stres i promene kojima ste izloženi mogu se odraziti i na mentalno i na fizičko zdravlje. Osetljiv je stomak, mogući su problemi sa žlezdama i hormonima.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe