Dnevni horoskop

Rak Rak
 21.06-22.07

Dnevni horoskop za Rak - ponedeljak, 16 septembar 2019

Na pomolu su ljubavni problemi. Trud koji ste uložili u odnos s voljenom osobom kao da nije prepoznat. Očekujete reakciju s druge strane, ali ona izostaje. Dajte sebi rok do kada ćete čekati, a posle toga reagujte. Ovo prividno odlaganje moglo bi da spase vezu.

Nedeljni horoskop

Rak Rak
 21.06-22.07

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

16. do 22. septembar 2019.

Posao - Na početku nedelje, Mesec, vaš vladar u polju finansija, u konjunkciji sa Venerom, nagoveštava izvesne finansijske dobitke, ali i izdatke. Na vama je da napravite ravnotežu. Oni koji se bave privatnim biznisom, u nastupajućem periodu mogli bi da sklope nove unosne poslove i poboljšaju finanasijsku situaciju, ukoliko to nagoveštava natalni horoskop.

Ljubav - Emotivna situacija se komplikuje u toku nedelje. Od srede ne funkcioniše više trigon Venere sa vašim vladarem polja partnerstva, Saturnom, već ulaskom Venere u Devicu počinje kvadratni odnos koji donosi tenzije. Stoga budite oprezni, izbegavajte nagle odluke i nepromšljene izjave.

Zdravlje - Povedite računa o alergijama i bolestima disajnih organa.

Mesečni horoskop

Rak Rak
 21.06-22.07

septembar 2019

Brige i problemi koji se tiču porodice biće glavna okupacija Raka tokom septembra. Nećete moći da kontrolišete situaciju, već će ona kontrolisati vas.

Moraćete da dozvolite da se neke stvari prosto dogode, a sve što možete da uradite jeste da se nadate da će biti bolje. Kompromis i saradnja su dve reči koje treba da imate na umu tokom celog meseca.

Posao: Razvoj i uspeh na poslu zavisi samo od vaše organizacije i poznanstava, a prijatelji će vam dosta pomoći, piše Sunsigns.org. Ako želite da napravite instant uspeh - samo povucite neočekivan i riskantan potez, isplatiće se.

Novac: Bićete veoma oprezni sa ulaganjima, što će na kraju doneti profit. Novac će dolaziti Rakovima koji se bave promocijama, prodajom i masovnim medijima, ali će se finansijska situacija malo pogoršati nakon 22. septembra. Ako imate porodični biznis, ići će vam odlično.

Ljubav: Situacija će biti veoma složena. Profesionalne ambicije biće prepreka harmoničnoj emotivnoj vezi. Morate da nađete više vremena za partnera. Ako ste planirali proširenje porodice, najbolje da sačekate da septembar prođe. Može doći i do sukoba između partnera i vaše porodice, ali ćete se dobro snaći i smiriti situaciju.

Zdravlje: Sve do 22. zdravlje će biti odlično, ali nakon toga ćete morati da usporite. Povedite računa o vežbanju, ali i o psihi.

Godišnji horoskop

Rak Rak
 21.06-22.07

2019

Ako prethodno niste imali sreće u prodaji imovine, u 2019. možete ponovo pokušati jer ćete imati odlične šanse za prodaju, ali i kupovinu novih vrednih stvari.

U toku godine ćete primetiti da gradite odlične odnose sa članovima porodice, a to će kod vas izazvati osećaj zadovoljstva, a atmosfera u vašem domu će biti optimistična i harmonična.

Oni koji su u vezi mogu očekivati brak, a ako ste u braku velike su šanse za povećanje članova porodice, što će u vaš dom doneti dodatnu radost.

U 2019. ćete shvatiti šta znači naporan rad, jer ćete biti fokusirani na iskorišćavanje svih resursa za stalno napredovanje i postizanje odličnih rezultata.

 

Posao i finansije

Ova godina Rakovima obećava rast i širenje profesionalnih mogućnosti, a period od aprila do oktobra pokazaće se kao veoma plodan, uključujući tu i unapređenje i povećanje zarade.

U toku ovih meseci zgrabite sve šanse jer ne znate šta vas posle čeka, pa vreme iskoristite pravilno dok vam karijera cveta.

Ako planirate promenu posla, od septembra do oktobra je idealan period za takav korak, a preduzetnicima se preporučuje da ne donose velike odluke u periodu od maja do avgusta i da prave manje korake.

Što se tiče finansija, možete se suočiti sa nekoliko poraza, ali i padova, pa je zato pametno da štedite za sigurnu budućnost i da budete pažljivi sa finansijskim planovima.

Prva 4 meseca u godini biće pogodna za investicije, ali kasnije izbegavajte bilo kakva ulaganja jer možete biti prevareni.

 

Ljubav

2019. će se pokazati odličnom na ljubavnom polju, a primetićete stalno poboljšanje u odnosima.

Bićete u stalnoj pozitivnoj komunikaciji sa partnerom i moći ćete da više razumete međusobna osećanja jer će emotivna veza između vas ojačati tokom godine.

Zajednički planovi će se lako odvijati, dobijaćete podršku na svakom polju i uspevaćete da prevaziđete sve prethodne probleme i razlike u vezi.

Postoji mogućnost da započnete ljubavnu aferu na radnom mestu ili da obnovite staru ljubav, što je odlična šansa za slobodne, ali zauzeti Rakovi treba da se drže što dalje od ovakvih situacija.

 

Zdravlje

U 2019. maksimalno izbegavajte mentalne napore i više se fokusirajte na zdravlje, jer vaš prekomerni rad i opterećenje mogu negativno uticati na vaše stanje.

Obavezno uzmite odmor posle napornih perioda kako biste se opustili i osvežili, kao i da se oslobodite stresa.

Pazite da u stresnim periodima ne preterate sa hranom, jer to može dovesti do debljanja.

Hranite se dobro, vežbajte i održavajte fizičku aktivnost i izbegavajte brzu i masnu hranu.

loading...
 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe