Dnevni horoskop

Rak Rak
 21.06-22.07

Dnevni horoskop za Rak - nedelja, 2 oktobar 2022

POSAO
Pokušavate da racionalizujete svoje obaveze i da ispoštujete nečije zahteve. Važno je da pravilno definišete zajedničke interese kako biste izbegli moguće kjomplikacije.
LJUBAV
Stalo vam je da obradujete svog partnera, ali za uzvrat očekujete mnogo više nego što se to naslućuje kroz vaše ponašanje. Ne preterujte u zahtevima.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

Nedeljni horoskop

Rak Rak
 21.06-22.07

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

26. septembar do 2. oktobar 2022.

Posao - Veoma ste ambiciozni i spremni da se uključite u veliki posao sa Ovnom, Jarcem ili Škorpijom. Ne budite previše uporni i agresivni u svojim zahtevima jer možete imati problema u radu sa saradnicima, posebno sa muškarcima. Uglavnom nemate mnogo kontrole nad troškovima, a ukoliko ste u braku, partner troši više od vas ili zajednički planirate neku veću kupovinu. Slede dobici preko sporta ili u radu sa konkurencijom. Ipak, nemojte da očekujete nikakva dešavanja i što se tiče posla, ovo je relatvno miran period, pa će vam ove nedelje možda biti i malo dosadno. Najvažnije je da nećete imati nikakvih problema.
Ljubav - Rakovi u prvoj polovini nedelje mogu biti zadovoljni odnosima u ljubavnoj vezi, ali je u drugoj polovini nedelje moguć porast emotivne napetosti. Ipak, trzavice u vezi mogle bi uneti i više strasti u ljubavne odnose. Sve u svemu, odlično se osećate i dobre situacije podstiču dobra ljubavna dešavanja. Iskoristite ovo vreme, jer imate mogućnost nove veze, braka i prinove u porodici i nemojte da vas nešto od ovoga iznenadi.
Slobodni pripadnici znaka mogu biti raspoloženiji za druženje i komunikaciju. Očekujete mnogo od svog ljubavnog života. Dopada vam se osoba koja nosi neku vrstu uniforme ili radi u nekoj državnoj ustanovi.
Zdravlje - Skloni ste povredama, posebno u sportu. Dobro se osećate i puni ste energije, mada ona može prerasti u nervozu. Bavite se rekreacijom u prirodi, da biste taj višak istrošili na zdrav način.  

SAVJET: Ne pretjerujte s hranom i pićem.

Mesečni horoskop

Rak Rak
 21.06-22.07

oktobar 2022

Pred mnogim Rakovima su velike odluke, partner insistira na ozvaničenju veze, preseljenju ili drugim krucijalnim odlukama. Uzmite vremena koliko vam je potrebno za razmišljanje, prijaće vam odmor. Potrebno vam je da razbistrite misli i razmislite koju količinu odgovornosti možete da preuzmete na sebe. Prijaće vam razgovor sa prijateljima i rođacima, ali nemojte deliti suviše intimnih detalja sa njima. Slobodne očekuje miran mesec, trenutno ste fokusirani na svoje potrebe i većina vas ne želi da uđe u vezu. Jedna osoba vam duže vreme privlači pažnju i već ste jednom pokušali da joj priđete ali ste se povukli jer ste se osećali nesigurno. Ovog puta ćete biti odlučniji i ponovo ćete pokušati da se povežete, što će vam uspeti.

Osetiće se manja finansijska kriza na samom početku oktobra, ostanite racionalni i pratite potrošnju. U drugoj polovini meseca finansijska situacija se popravlja i pruža vam sigurnost. Pred vama su novi poslovni projekti za koje morate preuzeti inicijativu, ostanite fokusirani i odvojte privatan i poslovan život. Morate da istrajete i preuzmete odgovornost za nove poslovne poduhvate ako želite da napredujete u narednim mesecima. Nezaposleni Rakovi će biti u mogućnosti da dobiju zaposlenje u oblastima zdravstva, turizma, transporta, zabave, prosvete i u računovodstvu.

Ojačajte imunitet. Opozicija Venere sa Jupiterom na početku oktobra izazvaće tegobe povezane sa probavom. Izbegavajte da se previše fizički opterećujete i više se odmarajte. U drugoj polovini oktobra ćete imati stabilno i dobro zdravlje. Poželjno je da se više krećete i da praktikujete svakodnevne fizičke vežbe. Izbegavajte situacije i ljude koji u vama izazivaju stres.

Godišnji horoskop

Rak Rak
 21.06-22.07

2022

Ljubav

Slika ulaska u 2022-u godinu govori da je pred Rakovima period u kojem je potrebno napraviti velike promene u emotivnim odnosima. Ovo je na neki način sudbinska godina za vas ukoliko ste u paru i u njoj će se „odlučiti“ na koju stranu idete – da li podižete odnos na viši nivo, da li partner i vi zaista delite bliskost i intimu ili ste jedno sa drugim zbog navika i nekog tipa sigurnosti, možda i finansijske. Ovo je i godina dubljeg vezivanja i spajanja, pa će period od proleća do jeseni pokrenuti mnoge parove na zajednički život, ulazak u brak i planiranje porodice. Preporuka za Rakove jeste da ne ostavljaju nerešena pitanja i ne guraju stvari „pod tepih“ kada su njihova partnerstva u pitanju. Slobodni Rakovi – period do marta potencira na prošlosti – mogući su „povratnici“ ali i počeci odnosa u kojima postoji razlika u godinama, statusu, udaljenost, zauzetost. April može doneti novu, veliku ljubav u vaš život, možda i nekog ko ne živi blizu vas, možda i tajnu priču. Jul i avgust su takođe vrlo intenzivni, ovo je period kada blistate i privlačite udvarače. Poslednja tri meseca 2022-e aktiviraju ponovo prošlost i ljubavnu karmu.

Posao

U godini ste u kojoj trebate da pustite ustaljena razmišljanja, možda i ustaljene poslove i date sebi priliku za nešto novo, usudite se da napravite iskorak. Tokom cele prve polovine godine rešavaćete sva pitanja vezana za poslovni segment i napraviti solidnu osnovu da možete da se opustite i odmorite tokom leta. Jesen 2022-e, tačnije period od septembra znatno popravlja vašu materijalnu situaciju i donosi vam prave rezultate svega što ste uložili u posao. Decembar može biti nešto komplikovaniji, najpre zbog velikog broja obaveza, ali i zbog loših odnosa u poslovnom okruženju. Tokom cele 2022-e očekujte veliku pomoć od strane prijatelja.

Zdravlje

Promenljivo zdravlje tokom ove godine. Stres i promene kojima ste izloženi mogu se odraziti i na mentalno i na fizičko zdravlje. Osetljiv je stomak, mogući su problemi sa žlezdama i hormonima.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe