Dnevni horoskop

Rak Rak
 21.06-22.07

Dnevni horoskop za Rak - nedelja, 17 novembar 2019

Sa svih strana vam isporučuju račune, pa čak traže i novac na zajam, koji vi nemate. Nemate strpljenja za tuđe probleme jer niste sigurni ni kako da rešite svoje. Ne budite prestrogi prema ljudima, doći će dan kada će i vama nešto zatrebati.

Nedeljni horoskop

Rak Rak
 21.06-22.07

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

11. do 17. novembar 2019.

Posao: Mars, vladar desetog polja nalazi se u Vašem četvrtom, što je njegova slaba pozičija i ukazuje da ste duboko nezadovoljni statusom te da smatrate da je vreme za promene. Za sada izgeda dobro te zahvaljujući sekstilu Marsa i Merkura moguće je da dođete do nekih dobrih ideja i mogućnosti. No, za ozbiljnu promenu posla potrebni su kapaciteti natalnog horoskopa te će lični faktori biti kao i uvek presudni nad opštim.

Ljubav: Mesec, Vaš vladar u poslednjoj četvrti daje malo snage za bavljenje pitanjima partnerstva. Uz to je i Venera, opšti signifikator emocija i veza debilitirana po izgonu, te je najbolje ne eksperimentisati sa stabilnošću odnosa.

Zdravlje: Pojačana nervoza, iscrpljenost i manji probemi sa nesanicom.

Mesečni horoskop

Rak Rak
 21.06-22.07

novembar 2019

Ljubav

U vašem polju ljubavi tokom novembra je planetarna žurka, a obzirom da nas tu čeka I mlad Mesec - sve se otvara Rakovima da konačno uđu u jednu pažnje, truda I ljubavi vrednu priču. Slobodni Rakovi će od samog početka novembra biti “probuđeni” – osećaćete se kao da treperite iznutra, kao da intuitivno osećate da se nešto veliko I lepo približava I dolazi put vas. Najjači momenti za ljubav, za nova poznanstva, za uplovljavanja u jake emotivno – erotske priče biće tokom druge dekade novembra. Veze započete u ovom periodu karakterisaće snažna ljubavna povezanost, osećaj “prepoznavanja”, ali I velika količina strasti, ljubomore I posesivnosti. Što se tiče Rakova u emotivnim I bračnim vezama, vi ćete sa partnerom funkcionisati “na preskok”. U jednom trenutku više nego dobro, u drugom već – nikako. No, bitno je da ništa od ovih lošijih situacija neće zaista uticati na kvalitet vašeg odnosa, jednostavno – reći ćete jedno drugom šta imate I nastaviti dalje. Pošto se u drugom delu novembra dešava mlad Mesec u vašem polju koje vlada potomstvom, ako ste planirali – sada ovo imate I priliku da ostvarite. Ukoliko niste – možda je došao trenutak da ozbiljno razmislite o tome…sada lako dolazi do začeća….

Posao

Pred vama je mesec u kojem će vas svakodnevica vrlo iscrpljivati I donositi vam na dnevni red gomilu obaveza, papirologije, ali I kontakata sa osobama sa kojima ćete imati problem da se usaglasite I dogovorite. Poslovna partnerstva I saradnje će uglavnom funkcionisati stabilno, mada vam je što se toga tiče bolja druga polovina meseca. Naglašeno polje hobija, kreativnosti I talenata izbaciće u prvi plan one Rakove koji se bave idejnim radom, zabavom, decom, I doneti nekima od vas poboljšanje finansijskih uslova. Neke od vas čeka više kratkih poslovnih putovanja, a ukoliko se ona vezuju za inostranstvo, budite sigurni da možete napraviti dobar poslovni dogovor. Finansijski – prilično ćete solidno proći.

Zdravlje

I za Rakove je ovo pomalo komplikovan mesec po pitanju zdravlja. Nećete imati dovoljno energije, virusi

I prehlade će se lako “kačiti” za vas, a često ćete osećati I povećan umor I iscrpljenost. Lek za sve ovo je odmor, više boravka na svežem vazduhu I kvalitetna ishrana.

Godišnji horoskop

Rak Rak
 21.06-22.07

2019

Ako prethodno niste imali sreće u prodaji imovine, u 2019. možete ponovo pokušati jer ćete imati odlične šanse za prodaju, ali i kupovinu novih vrednih stvari.

U toku godine ćete primetiti da gradite odlične odnose sa članovima porodice, a to će kod vas izazvati osećaj zadovoljstva, a atmosfera u vašem domu će biti optimistična i harmonična.

Oni koji su u vezi mogu očekivati brak, a ako ste u braku velike su šanse za povećanje članova porodice, što će u vaš dom doneti dodatnu radost.

U 2019. ćete shvatiti šta znači naporan rad, jer ćete biti fokusirani na iskorišćavanje svih resursa za stalno napredovanje i postizanje odličnih rezultata.

 

Posao i finansije

Ova godina Rakovima obećava rast i širenje profesionalnih mogućnosti, a period od aprila do oktobra pokazaće se kao veoma plodan, uključujući tu i unapređenje i povećanje zarade.

U toku ovih meseci zgrabite sve šanse jer ne znate šta vas posle čeka, pa vreme iskoristite pravilno dok vam karijera cveta.

Ako planirate promenu posla, od septembra do oktobra je idealan period za takav korak, a preduzetnicima se preporučuje da ne donose velike odluke u periodu od maja do avgusta i da prave manje korake.

Što se tiče finansija, možete se suočiti sa nekoliko poraza, ali i padova, pa je zato pametno da štedite za sigurnu budućnost i da budete pažljivi sa finansijskim planovima.

Prva 4 meseca u godini biće pogodna za investicije, ali kasnije izbegavajte bilo kakva ulaganja jer možete biti prevareni.

 

Ljubav

2019. će se pokazati odličnom na ljubavnom polju, a primetićete stalno poboljšanje u odnosima.

Bićete u stalnoj pozitivnoj komunikaciji sa partnerom i moći ćete da više razumete međusobna osećanja jer će emotivna veza između vas ojačati tokom godine.

Zajednički planovi će se lako odvijati, dobijaćete podršku na svakom polju i uspevaćete da prevaziđete sve prethodne probleme i razlike u vezi.

Postoji mogućnost da započnete ljubavnu aferu na radnom mestu ili da obnovite staru ljubav, što je odlična šansa za slobodne, ali zauzeti Rakovi treba da se drže što dalje od ovakvih situacija.

 

Zdravlje

U 2019. maksimalno izbegavajte mentalne napore i više se fokusirajte na zdravlje, jer vaš prekomerni rad i opterećenje mogu negativno uticati na vaše stanje.

Obavezno uzmite odmor posle napornih perioda kako biste se opustili i osvežili, kao i da se oslobodite stresa.

Pazite da u stresnim periodima ne preterate sa hranom, jer to može dovesti do debljanja.

Hranite se dobro, vežbajte i održavajte fizičku aktivnost i izbegavajte brzu i masnu hranu.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe