{2jtab Dnevni horoskop|alias:dnevni-horoskop-16-01.2022}

Bliznaci Bliznaci
 21.05-20.06

Dnevni horoskop za Bliznaci - nedelja, 16 januara 2022

{2jtab Nedeljni horoskop}

Bliznaci Bliznaci
 21.05-20.06

Ljubav Posao Zdravjle
5 4 4

10. do 16. januara 2022.

Posao: Imate mnogo posla i mnogo obaveza a najradije biste započeli neki nov posao. Ovaj period je povoljan što se tiče vaših planova u vezi sa inostranstvom ali verovatno ćete biti nespremni da se prilagodite tempu koji nameće šef ili će vam iskrsnuti posao na koji niste računali. Smanjena vam je sposobnost za dobru koncentraciju. Spremni ste da sebi smanjite troškove ili da ih mudro raspoređujete.

Ljubav: Avantura na poslu sa jednom osobom je ono što vas u velikoj meri privlači čak i ako jedno od vas dvoje nije slobodno. Vaša društvenost je vaše glavno oružje i verovatno ćete biti u prilici da shvatite do koje mere ste popularni. Neki drugi Blizanac ili Ovan mogu vas smatrati neodoljivim. Planirajte sa partnerom zajednički put.

Zdravlje: Smanjite nervozu. Dobro se osećate, puni ste energije i spremni na sve izazove koji su pred vama. 

{2jtab Mesečni horoskop}

Bliznaci Bliznaci
 21.05-20.06

januara 2022

Planete u prvoj polovini januara nastavljaju sa pasivnom energijom za Blizance, tako da slobodnima izmicati različite prilike za upoznavanje ljudi. Zauzetim se usled ozbiljne energije koju donosi Jarac imati priliku da prodube odnos sa partnerom i razmotre ozbiljna životna pitanja, kao što je kupovina nekretnina i stvaranje porodice. Tokom januara Blizanci će poželeti da odmore od turbulentnog perioda i vreme ćete provoditi ušuškani unutar kuće. Poslednja nedelja januara iznova će vas aktivirati, delovaće pozitivno na vaše polje druženja i kontakta sa ljudima- očekujte porodična okupljanja, izlaske i zabave!

Blizancima bi prijao odmor, nakon ubrzanog tempa koji su imali u toku decembra i novembra. Ukoliko možete da se angažujete za sebe i uzmete nekoliko dana odmora, osećaćete se psihički stabilno i moći ćete da skupite snagu za obaveze koje vas očekuju tokom 2022. godine. Januar je napet mesec za vas, moguće su rasprave sa kolegama oko sitnih poslova- izbegnite ih po svaku cenu. Budite mudri i sačekate svojih pet minuta, do tada vredno radite i pokažite koliko ste dobro organizovani. Nezaposleni Blizanci će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima javnosti, marketinga, ekonomije, građevinarstva i energetike.

Unosite više tečnosti, mogući problemi sa bubrezima. Kvadrat između Marsa koji vlada vašim poljem zdravlja i Neptuna u prvoj polovini januara donosi vam osetljivo i promenljivo zdravlje, kao i sklonost infekcijama i upalama koje mogu biti praćene visokom temperaturom. Bićete skloni disbalansu hormona. Zdravlje će vam se poboljšati od 24. januara kada Mars pređe u znak Jarca. Imaćete jači imunitet.

Možda vas zanima:

Jedan horoskopski znak koji na vas utiče toksično — koga treba da izbegavate? Svi imamo mane — velike ili male. Ljudi smo, pravimo greške i moramo prihvatiti ...
 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe