Dnevni horoskop

Bliznaci Bliznaci
 21.05-20.06

Dnevni horoskop za Bliznaci - subota, 23 septembar 2023

POSAO
Vaša inteligencija dolazi do izražaja. Na vreme ćete izbeći eventualne probleme ili teškoće.
LJUBAV
Uspećete da se izborite za dominantniju poziciju u emotivnoj vezi i bićete zadovoljni daljim tokom odnosa. Samci mogu da očekuju interesantno poznanstvo u toku dana…
ZDRAVLJE
Osećate se odlično.

Nedeljni horoskop

Bliznaci Bliznaci
 21.05-20.06

Ljubav Posao Zdravjle
5 4 4

18. do 24. septembar 2023.

Posao - Naredni dani mogu da donesu nove probleme na poslu. Negativna energija koja se dugo akumulirala može da prelije čašu i vašem strpljenju se bliži kraj. Mali povod krajem nedelje može biti povod da nastalu zbrku raščistite nekim nepopularnim potezom, zbog čega kasnije možete da se kajete. Odlažete trenutak da se izjasnite pred svojim poslovnim saradnicima u vezi planova. Ipak, očekivana pomoć stiže, a moguće i neka nova poslovna ponuda o kojoj ste maštali. Vaši snovi mogu se ostvariti uz podršku dinamične, aktivne i veoma uticajne osobe koja zna šta je dobro i za nju i za vas. Imate na koga da se oslonite. Vaš znak ili ima mnogo više nego što mu je potrebno pa ulaže u nekretnine i poslove ili je u minusu. Ne brine vas finansijska situacija jer ne dozvoljavate da vas novac opterećuje ni u kom slučaju.

Ljubav - Blizanci će ove nedelje biti u svom svetu i teže izlaziti na kraj sa emocijama, a odnos sa partnerom biće sve napetiji. Neki mogu imati i manjih rasprava u vezi. Previše ste opterećeni poslom, a to mali broj ljudi oko vas može da razume. Pripazite na voljenu osobui, jer neće dugo da toleriše vaše nervozno ponašanje.

Slobodni pripadnici znaka biće u povoljnijoj situaciji, jer će imati više šansi da upoznaju neku novu osobu koja im se može prilično dopasti. Postoji velika šansa da se dogodi tajna ljubav sa osobom koja nije slobodna, a koja duže vreme koketuje s vama. Pokušaćete da se postavite kao da ste ravnodušni i kao da vas sve to ne dotiče, ali ne vredi, odaćete se u njenom društvu.  Možda upoznate šarmantnu Vagu i trebalo bi da prihvatite njen poziv za izlazak.

Zdravlje - Izbegavajte hladna pića. Zdravi ste i puni energije i potrebno vam je da se opustite na aktivan način. Kao što smo pomenuli, organizujte izlet ili zabavu sa bliskim osobama i porodicom.

SAVJET: Bolje je vjerovati nego sumnjati.

Mesečni horoskop

Bliznaci Bliznaci
 21.05-20.06

septembar 2023

Ljubav

Ako ste sami i razočarani zbog prevelikih očekivanja, nemojte se obeshrabriti – prava ljubav je pred vama. Vi znate šta želite i zvezde vam savetuju da ne odustajete od toga i ne spuštate svoje standarde samo zato što strahujete da ćete ostati sami i da vas niko neće voleti. Ovo je period samootkrivanja za vas – istražite svoje težnje i dajte prioritet ličnom razvoju, kako biste bili spremni za ispunjenu i smislenu vezu kada se pojavi prava osoba.

I za Blizance je komunikacija u partnerskim odnosima u fokusu u ovom periodu – pokrenite otvorene i iskrene razgovore sa partnerom, jer to će značajno osnažiti vašu vezu i dovesti do dubljeg razumevanja. Imate prilike da rešite pojedine nesporazume iz prethodnog perioda i uspostavite harmonične odnose kojima težite.

Karijera

Preuzimanje novih odgovornosti može biti primamljivo, ali nastojte da održite ravnotežu između posla i privatnog života. Upravljajući radnim opterećenjem, osiguraćete postizanje svojih ciljeva. Ovo je dobar period za sve akademske i obrazovne aktivnosti, kroz koje možete povećati svoje komeptencije i steći nova znanja i veštine, koje će vam otvoriti nove mogućnosti – što je jednako važno za Blizance koji tek biraju svoj karijerni put, kao i za one koji teže ostvarivanju viših ambicija u profesionalnom domenu ili promeni posla.

Duh i telo

Lični rast je u fokusu i tiče se brige o sebi na svim nivoima – povećajte opseg mentalnih, intelektualnih, duhovnih i fizičkih aktivnosti i praktikujte upravljanje emocijama, kako biste ostali stabilni i stekli dublje lične uvide. Postupajte sa entuzijazmom i iskrenošću prema drugima, kao i prema sebi, i utvrdite zdravu dnevnu rutinu i ravnotežu između aktivnosti i odmora i opuštanja.

Godišnji horoskop

Bliznaci Bliznaci
 21.05-20.06

2023

Prvih nekoliko nedelja nove godine će za mnoge Blizance predstavljati ozbiljan izazov. Do vas će stizati mnogo novih informacija koje će neke ljude ili događaje oslikati u malo drugačijem svetlu. Možete se naći u nekoliko nezgodnih situacija koje će od vas zahtevati oštar um i brze reflekse, ali sva je prilika da će se sve na kraju razrešiti u vašu korist.

Početkom proleća u glavni fokus će vam doći razvoj na polju posla i karijere. Uvek ste imali sposobnost da i u najčudnijim okolnostima sagledate potencijalne prilike i ova osobina će vam i sada biti od velike koristi. Budite oprezni da se ne zaletite previše, jer nije isključena ni mogućnost obmane od strane jedne osobe, bilo to slučajno ili namerno. Izazovi koji slede će na neki način snažno obeležiti razvoj vaše karijere u narednih godinu dana, a možda i duže.

Krajem proleća određeni događaj ili osoba će vam pažnju okrenuti u sasvim novom smeru i staviti fokus na unutrašnji razvoj. Ovo je tema koja će biti aktuelna sve do kraja godine i može vas dovesti u kontakt sa vrlo interesantnim ljudima i grupacijama. Moguće je da ćete u ovom periodu imati želju da provedete sami više vremena nego obično.

Na polju ljubavi i porodice ključni period će biti početkom jeseni. Partner ili voljena osoba mogu biti fizički udaljeni od vas duži vremenski period, ili često biti na kraćim putovanjima. Uprkos tome ovo je dobar momenat za vezu i projekti koje pokrenete mogu imati dugoročni efekat na oboje.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe