Dnevni horoskop

Bliznaci Bliznaci
 21.05-20.06

Dnevni horoskop za Bliznaci - nedelja, 26 mart 2023

Vama je ovo dan za flertovanje, pa se nećete truditi oko obaveza koje morate da završite. U posebnom ste raspoloženju, spremni za malo ludovanja i mnogo šarmiranja. Ukoliko imate partnera - opustite se i izađite zajedno sa društvom.

 

Nedeljni horoskop

Bliznaci Bliznaci
 21.05-20.06

Ljubav Posao Zdravjle
5 4 4

20. do 26. mart 2023.

Posao - Ni materijalna situacija neće biti dovoljan motiv da se pokrenete na profesionalnom planu. Nude vam se zanimljivi poslovi, ali vi niste tim zadovoljni. Potreban vam je odmor od svega. U međuvremenu nemojte da previdite neku transakciju koja bi mogla da vam bude isplativa.

Nekome ćete biti potrebni zbog znanja stranih jezika ili zbog svoje pristupačnosti. Živite za sadašnji momenat i ne interesuje vas mnogo da li ćete sutra imati dovoljno. Imaćete, jer se uvek neko nađe da vam finansijski pomogne.

Ljubav - Blizanci ove nedelje mogu da osete napetost u privatnim odnosima, moguće je da dođe i do neke rasprave sa partnerom, tako da će mnogima biti potrebno više strpljenja. Ako ste u vezi sa ljubomornim partnerom, davaćete mu dovoljno razloga da to bude, ali ne morate da dolivate ulje na vatru, naročito ako ste u vezi sa Strelcem, Škorpijom ili Jarcem. Uspevate da odolite napadima vaših bližnjih na vašu ličnost koja se oseti ugroženom kad god joj neko iz najboljih namera kaže ono što misli.

Slobodni mogu imati veći broj novih poznanstava, pa im se možda neko i dopadne. Odaberite pogodan trenutak da priđete osobi koja vam se dopada. Odbacite sumnje u sebe i bez straha napravite prvi korak. Tada su mogući lepi trenuci.

Zdravlje - Povećan umor i oslabljen imunitet koji trebate da pojačate prirodnim sredstvima, čajevima, na primer. Dobro se osećate i zdravi ste, a u ovom trenutku je preterana briga ono što može da vam poremeti stabilnost. Meditirajte kako biste umirili strahove uma.

SAVJET: Opuštat će vas kupanje u kadi.

Mesečni horoskop

Bliznaci Bliznaci
 21.05-20.06

mart 2023

Blizanci su se u toku februara susretali sa problemima u komunikaciji, izazovi se nastavljaju na privatnom planu. Pokušajte da objasnite svoju nameru partneru, kako ne bi bili pogrešno shvaćeni u prvoj polovini meseca. Ovo je period tokom kojeg učite važne lekcije kada je produktivna komunikacija u pitanju. Pred slobodnim Blizancima je miran mesec, imate utisak da je svet uspavan i priželjkujete letnje mesece.

Ukoliko priželjkujete promenu posla savršen je trenutak za pripremu CV-ja i sticanje novih znanja i veština, pogotovo ako planirate rad u inostranstvu. Mart je kao stvoren za usavršavanje i formiranje novih poslovnih planova. Fokusirajte se na sebe, nemojte dozvoliti da vam ljudi iz okruženja odvuku pažnju uz EPP teme koje vam ne služe. Boravak u prirodi može pospešiti koncetraciju.

Nema većih promena na zdravstvenom planu.

Godišnji horoskop

Bliznaci Bliznaci
 21.05-20.06

2023

Prvih nekoliko nedelja nove godine će za mnoge Blizance predstavljati ozbiljan izazov. Do vas će stizati mnogo novih informacija koje će neke ljude ili događaje oslikati u malo drugačijem svetlu. Možete se naći u nekoliko nezgodnih situacija koje će od vas zahtevati oštar um i brze reflekse, ali sva je prilika da će se sve na kraju razrešiti u vašu korist.

Početkom proleća u glavni fokus će vam doći razvoj na polju posla i karijere. Uvek ste imali sposobnost da i u najčudnijim okolnostima sagledate potencijalne prilike i ova osobina će vam i sada biti od velike koristi. Budite oprezni da se ne zaletite previše, jer nije isključena ni mogućnost obmane od strane jedne osobe, bilo to slučajno ili namerno. Izazovi koji slede će na neki način snažno obeležiti razvoj vaše karijere u narednih godinu dana, a možda i duže.

Krajem proleća određeni događaj ili osoba će vam pažnju okrenuti u sasvim novom smeru i staviti fokus na unutrašnji razvoj. Ovo je tema koja će biti aktuelna sve do kraja godine i može vas dovesti u kontakt sa vrlo interesantnim ljudima i grupacijama. Moguće je da ćete u ovom periodu imati želju da provedete sami više vremena nego obično.

Na polju ljubavi i porodice ključni period će biti početkom jeseni. Partner ili voljena osoba mogu biti fizički udaljeni od vas duži vremenski period, ili često biti na kraćim putovanjima. Uprkos tome ovo je dobar momenat za vezu i projekti koje pokrenete mogu imati dugoročni efekat na oboje.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe