Dnevni horoskop

Bliznaci Bliznaci
 21.05-20.06

Dnevni horoskop za Bliznaci - petak, 9 decembar 2022

POSAO: Budite oprezni danas, jer su moguće neke neočekivane prepreke i komplikacije kada je u pitanju vaše polje posla.
LJUBAV: Pred vama su nova, uzbudljiva dešavanja sa osobom koju poznajete veoma površno.
ZDRAVLJE: Provjerite krvni pritisak za svaki slučaj.

Nedeljni horoskop

Bliznaci Bliznaci
 21.05-20.06

Ljubav Posao Zdravjle
5 4 4

5. do 11. decembar 2022.

Posao - Očekuje vas veoma mnogo posla, pa na neki odmor u ovom periodu nemojte da računate. Naprotiv, sakupite svu svoju energiju jer ove aktivnosti više ne možete da odlažete. Ukoliko ne date sve od sebe, može da vam se desi da sve ono čime ste do sada bili angažovani padne u vodu, a to svakako sebi ne biste dozvolili da se desi. Ukoliko ste se poigravali nervima poslovnih partnera, pod hitno se izvinite. Vratite dugove, platite račune, kupite poklone. Ko kaže da se ljubav ne može kupiti, u vašem slučaju može.

Ljubav - Blizanci će ove nedelje početi da osećaju pozitivan na svoj emotivni život i mnogi će poželeti da osveže svoje emotivne odnose. U vezama će biti više romantike i lepih emocija. Što se kaže, cvetaće vam ruže, jer svoju situaciju menjate na bolje i veoma brzo možete da očekujte dobitak, ali pod jednim uslovom, a to je da, morate sami da se potrudite, a ne da čekate druge.

    Slobodni će imati više šansi da se zaljube ili započnu ljubanu vezu. Mnogima ste zavrteli mozak, a vi ste mrtvi hladni. Vrlo ste dominantni, osim kada su u pitanju Ovan, Strelac i Vodolija - pošto su nestalniji od vas, sa njima ne možete tako lako. Vodoliju ne podsećajte na obaveze, jer to nikako ne voli, naročito ako ste joj ih vi vešto nametnuli.

Zdravlje - Za promenu, prijao bi vam uredan život, po nekom ustaljenom ritmu. Prijalo bi vam da se nakratko izmestite iz svakodnevice – priuštite sebi produženi vikend, idite negde gde do sada niste bili ili gde uvek volite da odete, da se umirite i izbalansirate. Mogući prolazni stomačni problemi.

SAVJET: Vjerujte u ljepše sutra bez obzira na sve.

Mesečni horoskop

Bliznaci Bliznaci
 21.05-20.06

decembar 2022

Retrogradni hod Marsa podstaknuće vas da mislite o bivšem partneru, maštate o ponovnom susretu koji vam u realnosti ne može doneti ništa dobro. Radije se fokusirajte na svakodnevicu i potrudite se da održite produktivne navike, koje ste usvojili tokom 2022. godine. Slobodne Blizance će Sunce u Strelcu probuditi, uživajtee u izlascima i osetite pravi praznični duh. Možete ući u neobaveznu vezu koja će vam ulepšati ceo decembar, ali i početak 2023. godine. Jupiter će 20. decembra ući u znak Ovna što će vas činiti punim inicijative i spremnim da voljenu osobu uključite u društvene aktivnosti. Vaš odnos će tako dobiti na kvalitetu i uspećete da prevaziđete nesuglasice od prve polovine meseca. Očekuje vas sjajan provod uz zajedničke prijatelje, kao i mnogo izlazaka i putovanja tokom novogodišnjih praznika.

Blizanci su u potrazi za novim poslom, ne dopadaju vam se trenutni aspekti u firmi u kojoj radite. Pravo je vreme za razmišljanje o privatnom biznisu, rad sa ljudima doneće vam finansijske dobitke. Nemojte praviti nagle odluke, sačekajte naredne mesece za promenu posla! Finansijska situacija je dobra, pokušajte da odolite impulsivnim novogodišnjim kupovinama. Nezaposleni Blizanci će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima ekonomije, prava, javnosti, marketinga i finansija. Možete imati uspeha i u honorarnim poslovima.

Vašem telu prija fizička aktivnost, nemojte se odreći treninga u toku hladnih dana. Prva dekada decembra vam donosi pad imuniteta i sklonost prehladi, upalama i povredama. Budite pažljivi ako se nađete na klizavom terenu jer možete uganuti zglob ili istegnuti tetivu. Moguće su urološke smetnje kao i glavobolja, posebno kada su nagle promene vremenskih prilika. U drugoj polovini decembra vas očekuju stabilno zdravlje i bolja kondicija.

Godišnji horoskop

Bliznaci Bliznaci
 21.05-20.06

2022

Ljubav

Do proleća 2022-e voljena osoba i vi češće imati razmirice koje mogu biti potaknute i nekim situacijama iz prošlosti koje se ponavljaju, i povremenom sumnjom i ljubomorom (i partnerovom, ali posebno vašom), ali i sitnicama koje se dešavaju na dnevnoj bazi. No, malo je verovatno da bi ovaj period doveo do trajnih prekida u vezama ili brakovima.  Još jedan napet period je tokom jula i avgusta – kada vaše rasprave mogu biti ozbiljnije i obojene težom energijom. I poslednji kvartal ove godine – još jedan talas lošije komunikacije. Ono što je najbitnije tokom cele 2022-e jeste da svoju impulsivnost i sklonost ka ishitrenim odlukama kada su partnerstva u pitanju – obuzdate. Slobodni Blizanci – za vas je 2022-a vrlo ljubavno aktivna. Februar, mart i deo aprila su posebno inspirativni za vas a osobe koje se pojavljuju su baš po vašoj meri. Takođe, jun i jul su vrlo interesantni a moguće je da u tom periodu osvojite i više osoba. Od oktobra uplovljavate u fazu prošlosti i sve do kraja godine bivši partneri će češće pokušavati da ponovo postanu aktuelni u vašem životu.

Posao

upiter aktivira vaše polje karijere i pošto je to planeta u svom sedištu, jaka – sigurno je da je pred vama godina velikih poslovnih preokreta i promena. Januar i februar će vam oduzeti mnogo snage a neće vam baš pružiti zadovoljavajuće rezultate. No, zato je mart više nego dobar i za promene ali i za nove ideje i rešenja koja dolaze sa vaše strane. Tokom aprila vodite računa da ne poletite previše, da ne napravite neku veću brljotinu na poslu a takođe bi bilo dobro da ne verujete baš stopostotno tuđim obećanjima. Od ulaska u maj i tokom juna – imate odlične predispozicije za nove saradnje. Finansije – vrlo šareno.

Zdravlje

Proleće i jesen su godišnja doba u kojima ćete biti izraženo osetljivi. Mogući su pojačani problemi sa respiratornim sistemom, alergije i pad imuniteta. Tokom cele godine – osetljivost na stres.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe