Dnevni horoskop

Bliznaci Bliznaci
 21.05-20.06

Dnevni horoskop za Bliznaci - sreda, 22 januara 2020

Nedeljni horoskop

Bliznaci Bliznaci
 21.05-20.06

Ljubav Posao Zdravjle
5 4 4

20. do 26. januara 2020.

Posao Planeta ljubavi i novca, Venera, u vašem astrološkom polju inostranstva, donosi vam novac preko poslova sa strancima i osoba koje često putuju zbog posla. Krajem perioda, neplanirani izdaci, pa bi trebalo da izbegavate nepotrebne troškove, podizanje kredita i rizične finansijske transakcije.

Ljubav U vreme prve Mesečeve četvrti, 24. januara, može da vam se dopadne neko ko neće biti u potpunosti iskren prema vama. Na kraćem putu ili preko društvene mreže možete da upoznate interesantnu osobu, a krajem meseca nekoga ko se bavi turizmom, marketingom, transportom ili trgovinom. Izbegavajte rasprave sa partnerom.

Zdravlje Pazite se povreda u kući.

Mesečni horoskop

Bliznaci Bliznaci
 21.05-20.06

januara 2020

Ljubav 

Divna konjukcija Venere i Jupitera dešava se baš u vašem polju partnerstava, što će svakako doprineti da vaš ljubavni život bude začinjen lepim dešavanjima, srećom i zadovoljstvom. Od momenta kada Venera uđe u ovo polje, što se dešava krajem prve nedelje januara, pa sve do kraja meseca – slobodnima će biti lako da privuku nove osobe u svoj život, a zauzetima odnos može zaista procvetati. I da, sve bi bilo divno i krasno da na nebu u januaru postoji samo ovo dešavanje, ali to nije tako. Pošto će se ovaj aspekt Venere i Jupitera preplitati i sa drugima, slobodne Blizance upozoravamo na vreme – da, zaista imate mogućnosti da otpočnete novu ljubavnu priču, ali ukoliko imate nameru da ona traje, morate ispoštovati par stvari. Prvo – ni na koji način ne treba ulaziti u nešto sa osobama koje su zauzete,jer ćete pre ili kasnije zažaliti zbog toga. Drugo – ne smete staviti ružičaste naočare i svesno odbijati da vidite da osoba koja vam se dopada neke stvari krije ili da nije potpuno iskrena prema vama. Birajte srcem, da – ali uključite i mozak! Kod zauzetih će biti povremenih sumnji i nedoumica, ali se one mogu lako rešiti. 

Posao 

U većem delu meseca od vas će se zahtevati mnogo odgovornosti, tako da slobodno računajte da ćete prve dve dekade januara morati da ozbiljno zapnete kada je posao u pitanju. Potrebno je mnogo vaše mudrosti I obazrivog nastupa sa saradnicima da bi neka osetljiva pitanja bila rešena. Poslednja dekada meseca skida teret sa vaših pleća I donosi vam lakše funkcionisanje, bolje kontakte sa saradnicima I mnoštvo novih ideja I ponuda. Finansijski bi ovo mogao biti dosta isplativ mesec. 

Zdravlje 

Dosta dobro, ali ćete morati da budete odgovorni prema sebi. Pogotovo stariji pripadnici znaka koji će se tokom celog januara povremeno mučiti sa hroničnim boljkama.

Godišnji horoskop

Bliznaci Bliznaci
 21.05-20.06

2020

Posao Saturn, planeta ograničenja, posle 30 godina prelazi preko vašeg osmog astrološkog polja, a to ne utiče povoljno na vaš nervni sistem. Konjunkcije sa Marsom, od 18. marta do 18. aprila, samo pojačava tu tenziju. Zbog pokušaja da nađete zajednički jezik sa šefovima i osobama na položaju, nervi će vam biti napeti kao strune do 6. septembra, naročito ako ste mladi. Ukoliko ste u zrelim godinama, do sredine maja imate podršku Urana iz Ovna, ako vaše zanimanje ima veze sa medijima, marketingom, turizmom. Period zatišja, od 18. aprila do 6. septembra, kada Saturnov uticaj slabi zbog retrogradnog hoda, iskoristite da osmislite strategiju koja će vam pomoći da se izborite sa konkurencijom. Uran, sredinom maja, posle 84 godine, ulazi u vaše 12. polje što vam do 6. novembra donosi nove poslove u vezi sa trgovinom hranom, nakitom, odećom i nekretninama.

Posle 8. novembra, finansijska situacija se postepeno stabilizuje. U vreme retrogradnog Merkura, vašeg vladaoca, od 23. marta do 15. aprila, od 26. jula do 19. avgusta i od 17. novembra do 1. decembra, čuvajte dokumenta, ugovore, ključeve, telefone, kartice, laptopove, automobile. Zvezde su vam naklonjene za saradnju sa strancima krajem maja, zatim od 10. oktobra do 17. novembra, od 6. do 12. decembra i od 6. do 22. septembra.

Ljubav Već oko 27. februara, može da vas pogodi Amorova strela pa ćete biti na „sedmom nebu“. Venera u vašem znaku, od 24. aprila do 19. maja, čini vas popularnim i omiljenim gde god da se pojavite. Vašu pažnju može da privuče zauzeta osoba koja se bavi nekim kreativnim zanimanjem, pa od 31. marta do 24. aprila možete da uđete u tajnu vezu. Tranzit Venere preko polja ljubavi, od 6. avgusta do 9. septembra i u novembru, donosi vam ulazak u vezu sa nekim ko se bavi muzikom, modom, glumom, slikarstvom.

Retrogradni hod Neptuna, jednog od vladaoca polja ljubavi, od 18. juna do 25. novembra, nagoveštava susret sa osobom sa posla kojoj ćete teško moći da odolite. Od 9. marta do 10. jula, bićete u iskušenju da prekinete vezu zbog partnerovog ponašanja. Ulaskom Jupitera u znak Strelca, posle 12. godina, 8. novembra, mnogi predstavnici vašeg znaka će poželeti da uđu u brak i zasnuju porodicu.

Zdravlje Izbegavajte stresne situacije. Čuvajte se povreda, naročito ekstremiteta, a mogući su i problemi sa zglobovima, ramenim pojasom i plućima.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe