Dnevni horoskop

Bliznaci Bliznaci
 21.05-20.06

Dnevni horoskop za Bliznaci - utorak, 5 juli 2022

POSAO
Neko vas indirektno navodi na pogrešan izbor ili na prikrivanje istine. Postoje stvari koje činite u tajnosti ili mimo nečijeg znanja i to loše utiče na vašu koncentraciju. Na kraju, potrebno je da preuzmete odgovornost za svoje postupke.
LJUBAV
U odnosu sa bliskom osobom izbegavajte novu raspravu i rivalstvo. Uvek postoji mogućnost da uskladite svoja interesovanja i želje koliko god da se u njima razlikujete.
ZDRAVLJE
Nađite način da se opustite.

Nedeljni horoskop

Bliznaci Bliznaci
 21.05-20.06

Ljubav Posao Zdravjle
5 4 4

4. do 10. juli 2022.

Posao: Istrajni ste i izdržljivi, ali vam okolnosti dosta ne idu na ruku da biste bilo šta mogli sada da učinite. S obzirom da vam je okolina u kojoj radite maksimalno nefleksibilna, pokušajte da vi to ne budete, jer vam u suprotnom može biti samo još teže. Ukoliko niste dorasli situaciji, pokušajte da je izbegnete i ne prenagljujte u poslovima vezanim za komunikaciju.

Ljubav: Toliko ste konfuzni da više niste sigurni ni u sopstvena osećanja. Pri tome, imate i sasvim realne razloge da se tako osećate. Pokušajte da se distancirate i da budete iskreni, prvenstveno u odnosu na samog sebe. Zapitajte se šta stvarno želite. Zauzeti Blizanci će ove nedelje biti okupirani porodičnim dešavanjima, ili će preispitivati svoje emocije. Stalno vam se po glavi mota konflikt sa voljenom osobom koji ste nedavno imali. Najviše strahujete da bi nešto slično moglo da se ponovi. Zbog ovakve situacije veoma ste napeti i ne uspevate da se opustite, a najviše bi vam prijalo da sa partnerom negde otputujete. Slobodni pripadnici znaka mogu imati teškoće da uspostave nove kontakte, a oni u svežim vezama mogu osetiti nervozu.

Zdravlje: Neka vam ishrana bude što bogatije vitaminima. Pronađite vreme za sebe i provedite ga kvalitetno – sami sa sobom. Samoanaliza će vam pomoći da uspostavite ravnotežu i izbegnete zdravstvene smetnje.

Mesečni horoskop

Bliznaci Bliznaci
 21.05-20.06

juli 2022

Letnje mesece slobodni Blizanci obožavaju, pred vama su neobavezne veze i ispunićete svoju potrebu da neoobavezno koketirate. Nećete skidati osmeh sa lica! Jul zauzetim Bikovima na ljubavnom planu donosi prijatne trenutke, provodićete dosta vremena sa porodicom i trudićete se da pomognete partneru i budete uz njega pred životnim izazovima sa kojim se susreće. Jul će vas zbližiti i stvoriti divnu atmosferu unutar doma.

Poslovna situacija je stabilna, vi nemate prevelika očekivanja a neki od vas bi najviše voleli da odu na odmor i odmore od posla. Možete iskoristiti prvu polovinu meseca za odmaranje, u drugoj polovini jula imaćete priliku da promenite posao ili napredujete i pređete na višu poziciju u firmi- što znači dodatno zalaganje! Zato napunite baterije u prvoj polovini meseca i dajte svoj maksimum na samom kraju jula.

Ne prija vam jako začinjena hrana, izbegavajte slatkiše- želudac vam je osetljiv!

Godišnji horoskop

Bliznaci Bliznaci
 21.05-20.06

2022

Ljubav

Do proleća 2022-e voljena osoba i vi češće imati razmirice koje mogu biti potaknute i nekim situacijama iz prošlosti koje se ponavljaju, i povremenom sumnjom i ljubomorom (i partnerovom, ali posebno vašom), ali i sitnicama koje se dešavaju na dnevnoj bazi. No, malo je verovatno da bi ovaj period doveo do trajnih prekida u vezama ili brakovima.  Još jedan napet period je tokom jula i avgusta – kada vaše rasprave mogu biti ozbiljnije i obojene težom energijom. I poslednji kvartal ove godine – još jedan talas lošije komunikacije. Ono što je najbitnije tokom cele 2022-e jeste da svoju impulsivnost i sklonost ka ishitrenim odlukama kada su partnerstva u pitanju – obuzdate. Slobodni Blizanci – za vas je 2022-a vrlo ljubavno aktivna. Februar, mart i deo aprila su posebno inspirativni za vas a osobe koje se pojavljuju su baš po vašoj meri. Takođe, jun i jul su vrlo interesantni a moguće je da u tom periodu osvojite i više osoba. Od oktobra uplovljavate u fazu prošlosti i sve do kraja godine bivši partneri će češće pokušavati da ponovo postanu aktuelni u vašem životu.

Posao

upiter aktivira vaše polje karijere i pošto je to planeta u svom sedištu, jaka – sigurno je da je pred vama godina velikih poslovnih preokreta i promena. Januar i februar će vam oduzeti mnogo snage a neće vam baš pružiti zadovoljavajuće rezultate. No, zato je mart više nego dobar i za promene ali i za nove ideje i rešenja koja dolaze sa vaše strane. Tokom aprila vodite računa da ne poletite previše, da ne napravite neku veću brljotinu na poslu a takođe bi bilo dobro da ne verujete baš stopostotno tuđim obećanjima. Od ulaska u maj i tokom juna – imate odlične predispozicije za nove saradnje. Finansije – vrlo šareno.

Zdravlje

Proleće i jesen su godišnja doba u kojima ćete biti izraženo osetljivi. Mogući su pojačani problemi sa respiratornim sistemom, alergije i pad imuniteta. Tokom cele godine – osetljivost na stres.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe