Dnevni horoskop

Bliznaci Bliznaci
 21.05-20.06

Dnevni horoskop za Bliznaci - ponedeljak, 6 april 2020

Niste dobili očekivani odgovor u vezi s poslom koji vas je veoma zaintrigirao. Ipak, očekujte novost koja će podgrejati nadu da nije sve gotovo. Pred vama je ozbiljan razgovor i najbolje je da se na vreme temeljno pripremite.

Nedeljni horoskop

Bliznaci Bliznaci
 21.05-20.06

Ljubav Posao Zdravjle
5 4 4

6. do 12. april 2020.

Posao Sunce, vladalac vašeg trećeg astrološkog polja, blizu stepena svoje egzaltacije, čini vas spremnim da se suočite sa novim izazovima, naročito ukoliko vaše zanimanje podrazumeva češća putovanja. Retrogradni hod vašeg vladaoca Merkura, simbola komunikacije, opominje da izbegavate rizične finansijske transakcije. Poslušajte savet jedne Vage.

Ljubav U vreme poslednje mesečeve četvrti, 8. aprila, u nekom klubu ili kafiću očekuje vas strastveni susret s nekim vatrenim znakom. Vaša brzopletost može da vam se obije o glavu, zato pokušajte da još jednom na miru porazgovarate s partnerom o onome što vas muči, naročito ako ste u dužoj vezi.

Zdravlje Čuvajte se sportskih povreda.

Mesečni horoskop

Bliznaci Bliznaci
 21.05-20.06

april 2020

Pokušajte da se bolje i racionalnije organizujete i da shvatite odnos realnih mogućnosti i svojih želja i ambicija, jer ste skloni da preterujete i da stalno tražite ono što niste zapravo zaslužili niti svojim radom, a ni zalaganjem.

Nemate vi tu neku vrstu stava i odlučnosti kada su u pitanju važne odluke, i ne umete da se postavite prema preprekama i problemima onako kako treba, te ste previše osetljivi na svaku kritiku nadređenih i sve shvatate lično.

U drugoj polovini meseca je realno da očekujete neko putovanje u inostranstvo radi neke dodatne edukacije, pa je moguće da ostvarite snove, te i da dobijete posao u stranom predstavništvu svoje firme.

Ljubavni život vam je relativno stabilan i bez trzavica, i počeli ste da živite sa partnerom i da uveliko pravite i planove za venčanje i proširenje porodice.

Ono što vama smeta jeste stalno mešanje okoline u vaš odnos, i potreba ljudi koji nemaju realno svoj život, da vama sufliraju šta i kako treba da radite.

Primetili ste takođe i da se partner previše opustio i da pokazuje neke karakterne osobine koje se vama ne dopadaju, ali koje ranije kod njega niste uopšte primećivali.

Imate probleme sa poremećajem srčanog ritma, i sve češće su i ekstrasistole i neki ozbiljni simptomi poremećaja srčanih zalistaka, pa je veliki rizik da dođe do insuficijencije.

Na sve to imate i povišen krvni pritisak, koji propisana terapija ne reguliše adekvatno, i opet su počeli da se javljaju neki simptomi koje morate da kupirate promenom kombionacije lekova, u dogovoru sa svojim lekarom.

Godišnji horoskop

Bliznaci Bliznaci
 21.05-20.06

2020

Posao Saturn, planeta ograničenja, posle 30 godina prelazi preko vašeg osmog astrološkog polja, a to ne utiče povoljno na vaš nervni sistem. Konjunkcije sa Marsom, od 18. marta do 18. aprila, samo pojačava tu tenziju. Zbog pokušaja da nađete zajednički jezik sa šefovima i osobama na položaju, nervi će vam biti napeti kao strune do 6. septembra, naročito ako ste mladi. Ukoliko ste u zrelim godinama, do sredine maja imate podršku Urana iz Ovna, ako vaše zanimanje ima veze sa medijima, marketingom, turizmom. Period zatišja, od 18. aprila do 6. septembra, kada Saturnov uticaj slabi zbog retrogradnog hoda, iskoristite da osmislite strategiju koja će vam pomoći da se izborite sa konkurencijom. Uran, sredinom maja, posle 84 godine, ulazi u vaše 12. polje što vam do 6. novembra donosi nove poslove u vezi sa trgovinom hranom, nakitom, odećom i nekretninama.

Posle 8. novembra, finansijska situacija se postepeno stabilizuje. U vreme retrogradnog Merkura, vašeg vladaoca, od 23. marta do 15. aprila, od 26. jula do 19. avgusta i od 17. novembra do 1. decembra, čuvajte dokumenta, ugovore, ključeve, telefone, kartice, laptopove, automobile. Zvezde su vam naklonjene za saradnju sa strancima krajem maja, zatim od 10. oktobra do 17. novembra, od 6. do 12. decembra i od 6. do 22. septembra.

Ljubav Već oko 27. februara, može da vas pogodi Amorova strela pa ćete biti na „sedmom nebu“. Venera u vašem znaku, od 24. aprila do 19. maja, čini vas popularnim i omiljenim gde god da se pojavite. Vašu pažnju može da privuče zauzeta osoba koja se bavi nekim kreativnim zanimanjem, pa od 31. marta do 24. aprila možete da uđete u tajnu vezu. Tranzit Venere preko polja ljubavi, od 6. avgusta do 9. septembra i u novembru, donosi vam ulazak u vezu sa nekim ko se bavi muzikom, modom, glumom, slikarstvom.

Retrogradni hod Neptuna, jednog od vladaoca polja ljubavi, od 18. juna do 25. novembra, nagoveštava susret sa osobom sa posla kojoj ćete teško moći da odolite. Od 9. marta do 10. jula, bićete u iskušenju da prekinete vezu zbog partnerovog ponašanja. Ulaskom Jupitera u znak Strelca, posle 12. godina, 8. novembra, mnogi predstavnici vašeg znaka će poželeti da uđu u brak i zasnuju porodicu.

Zdravlje Izbegavajte stresne situacije. Čuvajte se povreda, naročito ekstremiteta, a mogući su i problemi sa zglobovima, ramenim pojasom i plućima.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe