Dnevni horoskop

Bliznaci Bliznaci
 21.05-20.06

Dnevni horoskop za Bliznaci - nedelja, 3 decembar 2023

U ljubavnim odnosima ste previše nonšalantni. Vaša žudnja za slobodom može biti okidač za neprijatne rasprave. Ukoliko se ne uozbiljite i ne prihvatite kritike, obična rasprava može prerasti u ozbiljan sukob posle koga sledi razlaz.

Nedeljni horoskop

Bliznaci Bliznaci
 21.05-20.06

Ljubav Posao Zdravjle
5 4 4

27. novembar do 3. decembar 2023.

Posao - Ovo je izuzetno naporan period jer ćete želeti da uradite nešto više nego što fizički možete da izdržite. Zato budite pažljivi. Pokušavate da pronađete najbolji i najkraći put kako da se sa jednom osobom dogovorite oko uslova rada. Iako ne dozvoljavate da vam drugi nameću svoje stavove, tokom ovog perioda bićete veoma kooperativni i prilagodljivi, jer ćete shvatiti da je to u vašem interesu. Nekome je jako stalo da sa vama ostvari saradnju. Osećate priliv novih ideja i mogućnosti i to nije lažni osećaj nego zaista prava šansa koja će se ukazati kao nešto na šta ste dugo čekali. Možete mnogo i sve ono što ste mislili da se dešava drugima sada će se dešavati vama. Novac, nikada ga nemate dovoljno, jer ga trošite na sitnice koje život znače i na sitna zadovoljstva. Pripazite, ipak, gde vam odlazi novac.

Ljubav - Bliznanci su ove nedelje okrenuti druženju sa prijateljima, što će se još više pojačati od vikenda kada će druženje i izlasci postati njihove glavne preokupacije. Ipak, velika očekivanja mogu vas učiniti previše sigurnim u sebe i ubeđenim da možete da kontrolišete događaje u svom životu i da partneru možete da nemetnete svoju volju. Ukoliko ste dama Blizanac, pokušajte da budete tolerantniji prema osobi koja vam je draga, bez obzira na to da li ste na početku veze, u braku ili u nekim zategnutim odnosima. Slobodni će imati uspeha u novim kontaktima, a moguće su i nove veze. Odgovaraju vam vazdušni znaci. Bika izbegnite kao i Škorpiju, previše će vas opterećivati osećajem griže savesti. Budite u društvu Vodolije, Strelca, Vage ili Lava i biće vam lepo.

Zdravlje - Dobro se osećate, živite punim plućima. Nepotrebne porodične svađe mogu da izazovu stres i utiču na vaše zdravlje. Savetuje se da se držite podalje od nepotrebnih konflikata kako na ličnom, tako i na poslovnom planu. Tranzit Sunca ukazuje da bi trebalo da izbegavate agresivnost, te da težite zdravom okruženju. Radni teret i porodične obaveze mogu da stvore gust raspored, ali probajte da se ne opterećujete destruktivnim i opsesivnim mislima koji mogu da izazovu probleme sa spavanjem.

SAVJET: Idite za svojom intuicijom.

Mesečni horoskop

Bliznaci Bliznaci
 21.05-20.06

decembar 2023

Ljubav: Tema ovog meseca je ponovno povezivanje – postoji kosmički podsticaj da izlečite stare rane, popravite poremećene odnose, zatvorite pojedine emocionalne krugove i otvorite nove. Ovog meseca možete upoznati nekog sa kim ćete u startu imati onaj osećaj da se znate oduvek, kao što se to dešava među srodnim dušama. Lično sazrevanje i rast donose veću spremnost za otvorenu komunikaciju i prihvatanje.

U partnerskim odnosima dajte prednost otvorenoj komunikaciji i odvojte vreme da cenite ljubav i podršku koju imate. Možete osećati više potrebe za samoćom i preisptivanjem – uronite duboko u svoja osećanja, kako biste pronašli uzorke problema i nezadovoljstva, koje zatim možete podeliti sa partnerom i pronaći konstruktivna rešenja. Praktikovanje afirmacija i zahvalnosti može vam pomoći da pronađete lični mir i produbite svoju vezu.

Karijera: Period rasta i ekspanzije u karijeri počinje – novi projekti i zadaci nisu samo prilike za bolju zaradu, već i za lični razvoj. Budite otvoreni za učenje od mentora, saradnika, starijih kolega, a ukoliko se ukaže prilika za dodatnu edukaciju, iskoristite je. Timski rad donosi značajne pomake, a projekat koji nije obećavao, može biti plodonosan. Verujte svojoj intuiciji kad donosite odluke i prihvatite sve izazove kao priliku za učenje. Možete dobiti iznenađujuću ponudu koja najavljuje pozitivne promene u karijeri, ali budite oprezni sa novcem i ulaganjima. Ne delite svoje planove i ideje ni sa kim ko nije direktno uključen, upozoravaju zvezde.

Duh i telo: Pravilna ishrana duha i tela je najvažnija u decembru – tražite ravnotežu u svim dimenzijama zdravlja, od zdrave hrane, preko kretanja i sna, do mentalnih tehnika i sadržaja koji angažuju vaš intelekt. Dočekajte kraj godine sa visokim nivoom energije, uz pomoć održavanja fizičke, mentalne i emocionalne ravnoteže.

Godišnji horoskop

Bliznaci Bliznaci
 21.05-20.06

2023

Prvih nekoliko nedelja nove godine će za mnoge Blizance predstavljati ozbiljan izazov. Do vas će stizati mnogo novih informacija koje će neke ljude ili događaje oslikati u malo drugačijem svetlu. Možete se naći u nekoliko nezgodnih situacija koje će od vas zahtevati oštar um i brze reflekse, ali sva je prilika da će se sve na kraju razrešiti u vašu korist.

Početkom proleća u glavni fokus će vam doći razvoj na polju posla i karijere. Uvek ste imali sposobnost da i u najčudnijim okolnostima sagledate potencijalne prilike i ova osobina će vam i sada biti od velike koristi. Budite oprezni da se ne zaletite previše, jer nije isključena ni mogućnost obmane od strane jedne osobe, bilo to slučajno ili namerno. Izazovi koji slede će na neki način snažno obeležiti razvoj vaše karijere u narednih godinu dana, a možda i duže.

Krajem proleća određeni događaj ili osoba će vam pažnju okrenuti u sasvim novom smeru i staviti fokus na unutrašnji razvoj. Ovo je tema koja će biti aktuelna sve do kraja godine i može vas dovesti u kontakt sa vrlo interesantnim ljudima i grupacijama. Moguće je da ćete u ovom periodu imati želju da provedete sami više vremena nego obično.

Na polju ljubavi i porodice ključni period će biti početkom jeseni. Partner ili voljena osoba mogu biti fizički udaljeni od vas duži vremenski period, ili često biti na kraćim putovanjima. Uprkos tome ovo je dobar momenat za vezu i projekti koje pokrenete mogu imati dugoročni efekat na oboje.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe