Dnevni horoskop

Devica Devica
 23.08-22.09

Dnevni horoskop za Devica - ponedeljak, 11 decembar 2023

Najprostije aktivnosti, za koje vam je, inače, potreban mali trud, danas obavljate s velikom teškoćom. Nije loše da razmislite o tome da sve odložite za neki drugi dan, jer, grč koji ne uspevate da savladate proizvešće greške koje su nedopustive.
 

Nedeljni horoskop

Devica Devica
 23.08-22.09

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

11. do 17. decembar 2023.

Posao - Za vas kreće naporan i prilično konfuzan period, jer se na vašem radnom mestu dešavaju razne promene na koje niste bili spremni, čak iako ste ih očekivali. Ukoliko se bavite privatnim biznisom, mnog t oga se neće odvijati onako kako biste vi to želeli. Ali, poslovi sa inostranstvom odvijaće se povoljno, posebno ako ste rođeni početkom znaka i ukoliko želite da promenite firmu. Kontakti sa strancima iz dalekih zemalja u ovom periodu doneće vam poveće prihode, ali možete imati i neočekivano velike izdatke na koje niste računali. Moguća je neka vrsta unapređenja, ali ipak nešto neočekivano moglo bi vas neprijatno iznenaditi. Bez obzira na to u kakvoj se finansijskoj situaciji nalazite, ponašate se filozofski kada je novac u pitanju. Neočekivani dobici mogući su preko osoba rođenih u vodenim znacima.

Ljubav - Device će ove nedelje postati posvećenije ljubavnom životu, tako da treba ovu nedelju da iskoriste i provedu ju što više sa partnerom. Nemojte da se pravdate da zbog posla nemate dovoljno vremena za stalnog partnera, jer će vam zameriti da ga zanemarujete, naročito ukoliko budete ostajali dugo na poslovnim večerama.

Slobodni pripadnici znaka mogli bi imati lepa poznastva, ali je moguće i da osoba koja im se dopadne ne bude potpuno iskrena. Ne budite malodušni ako osoba koja vam se dopada ne bude imala dovoljno vremena za vas. Bilo bi dobro da joj se nađete pri ruci u vezi se nekim njenim poslovnim odlukama, posebno ako radi u privatnoj firmi ili je na odgovornom mestu. Negde na putovanju možete upoznati zanimljivog Jarca, škorpiju ili Ribe.

Zdravlje - Smanjite obroke. Čini se da bi preopterećnost finansijama mogla da vas dovede do stanja anksioznosti i opsesivnosti povodom budućnosti. Kako biste smanjili stres i bol u mišićima, pokušajte da uključite vođenu meditaciju i osnovno istezanje u svoju rutinu. Možeš da budete skloni bolu u leđima i mišićnim grčevima, stoga je važno da brinete o svom zdravlju. Izbegavajte preskakanje obroka kako biste sprečili kiselinu u želucu i održavali balansiranu ishranu. Ne zaboravite da se posvetite nezi sebe i potražite podršku ako je to potrebno.

SAVJET: Moguća je nesanica ili tjeskoba. Zanemarite to.

Mesečni horoskop

Devica Devica
 23.08-22.09

decembar 2023

Ljubav: Ako ste sami, mogli biste se naći pred izazovom da obnovite vezu iz prošlosti – neophodno je da budete pošteni prema sebi i da jasno sagledate svoje motive. Da li je to nostalgija, ili način da ne budete sami, ili se zaista radi o vrednom odnosu, za koji sada oboje imate više pameti i snage? Razmišljaćete o sebi i preispitivaćete se više nego inače, ali ovaj period samorefleksije će vam biti koristan na duge staze, omogućavajući vam da se dublje povežete sa svojim bićem.

U partnerskim odnosima možete dospeti do dubljeg nivoa razumevanja i međusobnog poštovanja, što će produbiti i obogatiti vaš odnos. Setite se tog novog kvaliteta u svojoj vezi kada dođe do nesuglasica i sukoba – uglavnom zato što vi gubite strpljenje. Sagledajte položaj partnera i njegove potrebe sa više empatije i velikodušnosti – izbegnite svako „kačenje“ oko sitnica i „hvatanje“ za svaku reč. Sukobi verovatno nisu slika problema u vezi, već prelivanje nervoze, stresa i straha, zbog okolnosti kojima ste pritisnuti.

Karijera: Decembar je mesec rasta i napredovanja. Imate mogućnost da proširite svoje horizonte, kako u pogledu veština i znanja, tako i u pogledu odgovornosti. Umrežavanje može igrati ključnu ulogu, tako da vam zvezde savetuju da ne izbegavate društvene interakcije, uživo, kao i na mreži. Razmišljajte o planovima za blisku budućnost – može vam se ukazati prilika da pokrenete ideju koja može biti dugoročno uspešna i profitabilna. Kada su finansije u pitanju, bilo bi dobro da razmotrite svoj budžet i ažurirate strategije štednje.

Duh i telo: Budnost je ključna za vas ovog meseca, a to znači prisutnost i uzemljenje u sadašnjosti. Da biste ostali uključeni i pažljivi, praktikujte majndfulnes tehnike i održavajte svoje navike redovnog života – zdrav san, uravnotežena ishrana, umereno kretanje. Uvedite temeljno istezanje i zagrevanje u rutinu vežbanja, kako biste izbegli probleme sa zglobovima.

Godišnji horoskop

Devica Devica
 23.08-22.09

2023

Jupiter je na početku godine iza nas bio u sazvežđu Devica, dok 2023. Godina počinje ulaskom Jupitera u sazveđe Ovna i daje vam energiju da se izborite za sebe. Prvih nekoliko meseci 2023. Godine idealni su za krucijalne životne promene, za rad na poljima u kojima ste sebe smatrali neuspešnim, životnim problemima koji su vam delovali fatalno i nerešivo. Možda ste hteli da se pomirite sa sudbinom i zavšrili 2022. godinu nesigurno, isfrustrirano ali vam početak naredne godine daje novu energiju i posebno je produktivan za rešavanje problema koji vas muče godinama u nazad!

Kada bi opisivali celokupnu godinu pred Devicama astrolozi moraju da istaknu da je to godina velikih promena, na porodičnom, poslovnom i zdravstvenom planu. Energetski tokovi su povoljni tako da će se pred vama naći životne prilike, možete se osloboditi hroničnih bolesti, pokrenuti telo u fizičkom smislu i ojačati imunitet ali i proširiti porodicu. Prva tri meseca 2023. godine stavljaju fokus na bračni život, mnoge Device će se odlučiti za stvaranje potomstva i ovo je savršen period za trudnoću. U narednim mesecima bićete posvećeni poslovnoj sferi života i mnogim Devicama pružiće se prilika da napreduju i dođu do liderskih pozicija.

Kada kažemo liderskih pozicija većina Devica zamišlja mukotrpan prekovremeni rad i odgovornost, koji iscrpljuju. Naredna godina promeniće mnoga vaša uverenja, a ovo je krucijalno uverenje koje ćete lagano menjati iz meseca u mesec. Jupiter će u vaš život uneti dozu kreativnosti i organizovanosti ali i sreće tako da dođete do poslovnih pozicija koje su finansijski zadovoljavajuće i donose manju količinu posla. Mnoge Device oslobodiće se stresnih poslovnih aspekata, napredovati u kolektivu tako da za sebe stvore prijatnu radnu atmosferu. Moguća su kraća putovanja i usavršavanja, ovo su polja koja se aktiviraju sa novim poslovnim pozicijama i koja maksimalno treba iskoristiti.

Razmišljajte o tome kako zaraditi veće količine novca uz efektivan rad, tako da smanjite radno vreme! Verujemo da će vam povoljni poslovni aspekti doneti inovativne i pozitivne poslovne prilike.
Na ljubavnom planu se slobodnim Devicama pruža prilika da upoznaju osobu po svojim standardima. Morate jasno definisati a dobro je i zapisani na papir šta je ono što želite od partnera, kakve kvalitete treba da poseduje i kakvu su vaši ciljevi za narednih nekoliko godina. Ukoliko definišete svoja očekivanja imate šansu da lakše i brže prepoznate takvu osobu i u prvoj polovini godine stupite u vezu. Pomenuli smo na početku da je pred vama godina u kojoj ćete razmišljati zrelo, koja će vas navesti da uplovite u bračne vode i osnujete porodicu. U skladu sa tim insistirajte uvek na otvorenom razgovoru, budite iskreni i nemojte dozvoliti da vam nesigurne osobe oduzimaju vreme preispitujući vaš odnos.

Device u vezi i braku očekuje dinamičan period, borite se na više frontova ali ne zato što ste prinuđeni već svojom voljom. Jednostavno želite da pokažete porodici svoju vrednost, učinite njihov život kvalitetnijim i podignete standarde kada su finansijski tokovi u pitanju. Ukoliko planirate trudnoću ili kao muškarac planirate da proširite porodicu sa svojom voljenom polovinom, prinova će vam dati još više volje za postizanje poslovnih uspeha. U drugoj polovini godine pruža vam se prilika za putovanja sa partnerom ali i preuređenje doma, akcenat će biti na udobnosti i stvaranju boljih uslova za život. 
Nemojte zaboraviti na odmor, iskoristite jedan dan u nedelji da odmorite i da se naspavate. Stabilnog ste psihičkog i fizičkog zdravlja ali vas svakodnevna fizička aktivnost i činjenica da morate ostati u pokretu mogu izmoriti, tako da vam je potreban kratak predah na kraju nedelju u topline doma.

Ukoliko ste u proteklim godinama imali zdravstveni problem kojeg niste mogli da se rešite, sada je vreme da se posvetite zdravom načinu života. Jupiter u Ovnu staviće akcenat na poroke, oslobodite se poroka u godini tokom koje vas prati produktivna energija.

Možete sve što zamislite!

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe