Dnevni horoskop

Devica Devica
 23.08-22.09

Dnevni horoskop za Devica - nedelja, 2 oktobar 2022

POSAO
Iskustvo vam pomaže da pravilno sagledate različite poslovne mogućnosti i da se opredelite za najbolje rešenje. Ono što deluje lako ponekad u sebi krije probleme.
LJUBAV
Imate potrebu da ubedite svog partnera u drugačije mišljenje, ali ne treba da se oslanjate samo na snagu razuma. Upotrebite snagu svojih osećanja.
ZDRAVLJE
Odlično se osećate.

Nedeljni horoskop

Devica Devica
 23.08-22.09

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

26. septembar do 2. oktobar 2022.

Posao - Za vas kreće naporan i prilično konfuzan period, jer se na vašem radnom mestu dešavaju razne promene na koje niste bili spremni, čak iako ste ih očekivali. Moguća je neka vrsta unapređenja, ali ipak nešto neočekivano moglo bi vas neprijatno iznenaditi. Bez obzira na to u kakvoj se finansijskoj situaciji nalazite, ponašate se filozofski kada je novac u pitanju. Neočekivani dobici mogući su preko osoba rođenih u vodenim znacima, preko Škorpije ili Bika. Krajem nedelje, situacija na poslovnom planu se polako popravlja, a vama se to vidi po osmehu na licu. Možda vam je ova stagnacija donela neku zabrinutost, ali tokom ovog perioda stvari će se polako ali sigurno menjati na bolje.
Ljubav -  Device bi se ove nedelje mogle više truditi da uspostave pozitivnije odnose u svojoj emotivnoj vezi, a mogu biti otvorenije i za dogovor sa partnerom. Neki će biti puni novih ideja i optimizma. Neki pripadnici znaka mogli bi da se upuste u tajnu ljubavnu vezu sa osobom koj može bit zauzeta. Ako ste slobodni, očekuje vas lepo poznanstvo preko posla koji radite. Izgleda da ćete suprotnom polu biti veoma interesantni u ovom periodu. Ni sami nećete verovati u ono što vas je snašlo.
    Ne budite malodušni ako osoba koja vam se dopada ne bude imala dovoljno vremena za vas. Bilo bi dobro da joj se nađete pri ruci u vezi se nekim njenim poslovnim odlukama, posebno ako radi u privatnoj firmi ili je na odgovornom mestu.
Zdravlje - Pazite da ne pokvarite stomak. Odvojite vreme za odmor uveče kako se ne biste srušili od iscrpljenosti i naprezanja. Dobro se osećate i zdravi ste, mada se uveče posle radnog dana možete osećati iscrpljeno. Obezbedite sebi dovoljno samoće i opuštanja.

SAVJET: Baterije ćete napuniti sportom.

Mesečni horoskop

Devica Devica
 23.08-22.09

oktobar 2022

Prethodni meseci doneli su vam različite razmirice sa partnerom i generalno sa ljudima koji su vam dragi, a sve kako bi naučili važnu životnu lekciju i stavili sebe na prvom mesto. U oktobru će Device pratiti prvenstveno svoje potrebe, bićete pozitivniji i uživati u svakom trenutku. Partner će poželeti da vam se prilagodi kao i druge osobe kojima je stalo do vas, kao što su prijatelji i rodbina. Imate priliku da sagledate drage ljude iz sasvim drugog ugla, pokazaće vam se ko je stvarno tu za vas i ko vas razume. Početak oktobra на слободните Девици ќе им doneće vam novu snagu da prikupite hrabrost i priđete osobi koja vas privlači duže vreme. Vaša simpatija će biti prijemčiva za razgovor i otkrićete da imate zajedničke teme, kao i da se oko mnogo toga dobro razumete. 

Oktobar je mesec koji će svu vašu pažnju skrenuti na privatan život, tako da poželite da uživate što je više moguće. Nemojte zaboraviti na važne obaveze, određene rokove zaista morate da ispoštujete kako ne bi došlo do problema. Ukoliko niste iskoristili odmor sada je pravo vreme! Finansijska situacija je dobra, tokom oktobra neće biti drastičnih promena na ovom polju. Budite pažljivi u pogledu rešavanja pravnih i administrativnih obaveza. Nezaposlene Device će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima građevinarstva, usluga, zanatskih delatnosti, trgovine i javnosti.

Posvetite se sebi, nezi svog tela i odmorite što više. Opuštajući trenuci će regerisati telo i um! Prva polovina oktobra može vam doneti prolazne zdravstvene smetnje u vidu lakše upale grla ili bronhitisa. Smetnje su moguće i u vidu upale mokraćnih kanala. Izbegavajte izlazak po lošim vremenskim prilikama, kada je vetar i kiša jer ste podložni prehladi. Druga polovina oktobra vam donosi stabilno zdravlje i bolji imunitet. Više se krećite i vežbajte.

Godišnji horoskop

Devica Devica
 23.08-22.09

2022

Ljubav

Ulazak Jupitera u polje partnerskih odnosa neće se na sve emotivne ili bračne priče odraziti na isti način. Oni odnosi u kojima razumevanje, stabilnost, bliskost i međusobno poštovanje imaju primat nad svim ostalim – mogu samo doživeti procvat i dublju povezanost. Šta više, mnoge Device koje su u vezama mogu se odlučiti za vrlo ozbiljne korake – za ozvaničavanje odnosa, veridbu, ulazak u zajednicu, brak, pa čak i planove o formiranju porodice. Za tako nešto najlepši je prolećni period, posebno april 2022- e godine, kao i septembar – koji je tradicionalno vaš mesec. Za Device je ovo godina važnih odluka po pitanju partnerstava – onih koje menjaju život. Slobodne Device – prilično dugo planete nisu na vašoj strani i u prethodnim godinama donosile su vam ili vrlo zahtevne emotivne priče ili su vas usmeravale na poslovni segment, dajući vam malo prostora za ljubavna dešavanja i opuštenost. U ovoj godini će se ovakav trend definitivno promeniti. Sam početak godine vezuje se ili za ljubavnu prošlost ili za početke sudbinsko – karmičkih veza.Odličan meseci za nove ljubavi su mart, april, jul, kao i septembar 2022-e godine.

Posao

Saturn u polju poslovne svakodnevice i odnosa sa kolegama i u prošloj godini vam je doneo povećanje zahteva, veliko ulaganje energije kroz poslovni segment i nestabilne odnose sa onima sa kojima sarađujete. Ovaj trend se neće nešto naročito promeniti ni u 2022-oj godini koja je za vas vreme konstantnog dokazivanja, vreme kada morate da budete posebno organizovani, fokusirani i stabilni u poslu. Device će tokom ove godine prekinuti radni odnos jer više ne mogu da se pronađu u postojećem poslu i okrenuće se planovima koji se možda vezuju za privatni biznis. Najbolji periodi za promene su tokom aprila i leta 2022-e godine. Novembar i decembar mogu doneti ozbiljnije komplikacije u vašoj poslovnoj sferi i manjak finansija.

Zdravlje

Češće alergije i respiratorne infekcije, što posebno može biti pojačano tokom jesenjih meseci. Potreba za češćom kontrolom kod hroničnih bolesnika. Stariji – problemi sa cirkulacijom i venama.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe