Dnevni horoskop

Devica Devica
 23.08-22.09

Dnevni horoskop za Devica - subota, 10 juni 2023

Moramo da kazemo da je doslo vreme da i vama krene na bolje. Posvetite se sebi i nemojte ni u kom slucaju mariti za tudja misljenja. Vi ste neko ko moze da dovede svoj zivot u red vrlo brzo. 

Nedeljni horoskop

Devica Devica
 23.08-22.09

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

5. do 11. juni 2023.

Posao - Imate utisak da vas život stavlja na iskušenja i da morate da se prilagodite situaciji koja vam ne prija. U mnogo čemu kasnite, ali sami ste za to krivi. Pokušajte da se manje nervirate zbog posla, neko će vam pomoći da dobijete ono što priželjkujete. Ambicijom i diplomatičnošću uspećete da postignete uspeh.

Najviše ćete biti zainteresovni za sticanje novca, što će vam u narednom periodu ići od ruke. Ukoliko se bavite špekulativnim poslom ili saradnjom sa inostranstvom, ostvarićete dobre kontakte i uspešđno završiti započete projekte. Moguća je povoljna vest u vezi s novcem što će vas značajno oraspoložiti. Smanjite troškove, posebno na izlaske s društvom.

Ljubav - Devicama će ova nedelja biti mirnija i neće doneti neke promene u njihov emotivni život. Zauzeti pripadnici znaka su okupirani privatnom situacijom, a odnos sa partnerom je stabilan. Želećete da učvrstite vašu vezu i ozbiljno započnete novi period u emotivnom životu. Ako je u pitanju neki vodeni znak, uspećete da ostvarite ono što ste želeli.

Slobodne Device neće imati previše šansi da ostvare ljubavne planove, ali su preko posla moguća nova poznanstva. Udvaraće vam se osoba koja nije vaš tip, ali vremenom će biti do te mere uporna i šarmantna da će imati sve šanse da vas osvoji. Moguće je da vas privuku Ovan ili Jarac, ali razmislite da li vi imate snage za njih.

Zdravlje - Napravite potpunu promenu u načinu života, prijaće vam ili bar idite na odmor. Porodični odnosi bi mogli biti malo zategnuti, što će uticati na to da budete pod stresom. Ne zaboravite da je iskrena komunikacija rešenje svakog problema. Ležite pre ponoći.

SAVJET: Uživajte u životu.

Mesečni horoskop

Devica Devica
 23.08-22.09

juni 2023

Ljubav

Nastavite da gradite svoju vezu i da ulažete u ljubav i partnerstvo – smatrajte da ste srećni što imate prilike za to, ali budite oprezni, jer ljubav se mora održavati. Najbolje će vam ići kroz zajedničke aktivnosti i poduhvate – idite u šetnju, na izlete i romantične sastanke i pokažite drugoj osobi da je volite na njenom jeziku ljubavi. Uključite svoj šarm i harizmu i iskombinujte ih sa istinskim interesovanjem za najviše dobro svog partnera i vaše veze – i stvari će se brzo podići na viši nivo.

Ako ste sami, možete se naći u situaciji da morate da preduzmete inicijativu – ili se ništa neće desiti. Vama nije teško da osvajate, šarmirate i ostavljate utisak, ali može vam biti nezgodno da napravite prvi korak i potebno je da prevaziđete određena ograničenja koja ste sebi postavili. Ovog meseca tako stoje stvari – ljubav neće pronaći vas, ali vi imate dobre šanse da pronađete ljubav, ako izađete i krenete joj u susret (i mahnete joj, da joj skrenete pažnju).

Karijera

Na poslu ste ambiciozni i vredni i krajem juna ćete se naći u situaciji da pojedine važne odluke – učinite to oslanjajući se na intuiciju, radije nego na analizu i logične pretpostavke. Sledeći svoj osećaj, savladaćete prepreke i dobićete zaslužene nagrade i pohvale. Takođe, možete se naći u situaciji da svoj šarm koristite da biste postigli poslovne ciljeve i jednim delom sebe nećete biti zadovoljni zbog toga, dok ćete drugim delom razumeti da je sasvim u redu ostvariti određene prednosti, samo zato što ste simpatičniji od drugih. Nije sve u napornom radu, na koji ste uvek spremni – neke zasluge su i u samoj strukturi vaše ličnosti. Sasvim je u redu da ponekad bude lako!

Duh i telo

Ovo je kreativan period za vas, koji ćete radije provoditi u samoći, na oblacima inspiracije koju vam donosi dobra knjiga, razmišljanje i sanjarenje. I to je sve što vam treba da vas povuče sa ruba sagorevanja, obnovi vam energiju, smirenost i stabilnost. Uključite i malo vežbanja (joga, disanje, meditacija), upalite sveće i mirišljave štapiće i posvetite se regeneraciji i rastu.

Godišnji horoskop

Devica Devica
 23.08-22.09

2023

Jupiter je na početku godine iza nas bio u sazvežđu Devica, dok 2023. Godina počinje ulaskom Jupitera u sazveđe Ovna i daje vam energiju da se izborite za sebe. Prvih nekoliko meseci 2023. Godine idealni su za krucijalne životne promene, za rad na poljima u kojima ste sebe smatrali neuspešnim, životnim problemima koji su vam delovali fatalno i nerešivo. Možda ste hteli da se pomirite sa sudbinom i zavšrili 2022. godinu nesigurno, isfrustrirano ali vam početak naredne godine daje novu energiju i posebno je produktivan za rešavanje problema koji vas muče godinama u nazad!

Kada bi opisivali celokupnu godinu pred Devicama astrolozi moraju da istaknu da je to godina velikih promena, na porodičnom, poslovnom i zdravstvenom planu. Energetski tokovi su povoljni tako da će se pred vama naći životne prilike, možete se osloboditi hroničnih bolesti, pokrenuti telo u fizičkom smislu i ojačati imunitet ali i proširiti porodicu. Prva tri meseca 2023. godine stavljaju fokus na bračni život, mnoge Device će se odlučiti za stvaranje potomstva i ovo je savršen period za trudnoću. U narednim mesecima bićete posvećeni poslovnoj sferi života i mnogim Devicama pružiće se prilika da napreduju i dođu do liderskih pozicija.

Kada kažemo liderskih pozicija većina Devica zamišlja mukotrpan prekovremeni rad i odgovornost, koji iscrpljuju. Naredna godina promeniće mnoga vaša uverenja, a ovo je krucijalno uverenje koje ćete lagano menjati iz meseca u mesec. Jupiter će u vaš život uneti dozu kreativnosti i organizovanosti ali i sreće tako da dođete do poslovnih pozicija koje su finansijski zadovoljavajuće i donose manju količinu posla. Mnoge Device oslobodiće se stresnih poslovnih aspekata, napredovati u kolektivu tako da za sebe stvore prijatnu radnu atmosferu. Moguća su kraća putovanja i usavršavanja, ovo su polja koja se aktiviraju sa novim poslovnim pozicijama i koja maksimalno treba iskoristiti.

Razmišljajte o tome kako zaraditi veće količine novca uz efektivan rad, tako da smanjite radno vreme! Verujemo da će vam povoljni poslovni aspekti doneti inovativne i pozitivne poslovne prilike.
Na ljubavnom planu se slobodnim Devicama pruža prilika da upoznaju osobu po svojim standardima. Morate jasno definisati a dobro je i zapisani na papir šta je ono što želite od partnera, kakve kvalitete treba da poseduje i kakvu su vaši ciljevi za narednih nekoliko godina. Ukoliko definišete svoja očekivanja imate šansu da lakše i brže prepoznate takvu osobu i u prvoj polovini godine stupite u vezu. Pomenuli smo na početku da je pred vama godina u kojoj ćete razmišljati zrelo, koja će vas navesti da uplovite u bračne vode i osnujete porodicu. U skladu sa tim insistirajte uvek na otvorenom razgovoru, budite iskreni i nemojte dozvoliti da vam nesigurne osobe oduzimaju vreme preispitujući vaš odnos.

Device u vezi i braku očekuje dinamičan period, borite se na više frontova ali ne zato što ste prinuđeni već svojom voljom. Jednostavno želite da pokažete porodici svoju vrednost, učinite njihov život kvalitetnijim i podignete standarde kada su finansijski tokovi u pitanju. Ukoliko planirate trudnoću ili kao muškarac planirate da proširite porodicu sa svojom voljenom polovinom, prinova će vam dati još više volje za postizanje poslovnih uspeha. U drugoj polovini godine pruža vam se prilika za putovanja sa partnerom ali i preuređenje doma, akcenat će biti na udobnosti i stvaranju boljih uslova za život. 
Nemojte zaboraviti na odmor, iskoristite jedan dan u nedelji da odmorite i da se naspavate. Stabilnog ste psihičkog i fizičkog zdravlja ali vas svakodnevna fizička aktivnost i činjenica da morate ostati u pokretu mogu izmoriti, tako da vam je potreban kratak predah na kraju nedelju u topline doma.

Ukoliko ste u proteklim godinama imali zdravstveni problem kojeg niste mogli da se rešite, sada je vreme da se posvetite zdravom načinu života. Jupiter u Ovnu staviće akcenat na poroke, oslobodite se poroka u godini tokom koje vas prati produktivna energija.

Možete sve što zamislite!

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe