Dnevni horoskop

Devica Devica
 23.08-22.09

Dnevni horoskop za Devica - utorak, 17 septembar 2019

Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi i imate istančan sluh za procenu dobrih poslovnih ideja ili mogućnosti. Bez lažne skromnosti, postoji provereni način da obradujete i usrećite voljenu osobu. Uzimajte više tečnosti.

Nedeljni horoskop

Devica Devica
 23.08-22.09

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

16. do 22. septembar 2019.

Posao - Konjunkcija Merkura i Marsa u vašem znaku ne pogoduje trajnim promenama, već isključivo balansiranju postojećeg posla, i to sa neizvesnim uspehom. A kad se ovim planetama priključi i Venera, situacija se dodatno komplikuje, pa gotovo da nećete ni osetiti njenu dobroćudnu prirodu. Jupiter u polju novca je dobro postavljen, što znači da nema razloga za strah od velikih gubitaka.

Ljubav - Jupiter, vladar vašeg polja emocija, još koji dan uživa podršku Venere, a onda ostaje sam. Zato, od sredine nedelje smanjite očekivanja na ljubavnom planu. Šta god da se desi reagujte smireno jer će se točak sreće u bližoj budućnosti ponovo okrenuti u vašu korist, zato ne očajavajte.

Zdravlje - Stres će se izkazati kroz ubrzan rad srca.

Mesečni horoskop

Devica Devica
 23.08-22.09

septembar 2019

Devicama svu pažnju preusmerava na porodični život i emocionalnu stabilnost. Posao vam neće biti prioritet, ali ga nikako ne treba zanemariti.

Ne zavisite od drugih, tako da ćete ovog meseca imati odvezane ruke da ispunite sebi odavno planirane želje. Vaša nezavisnost će ovog meseca naročito doći do izražaja.

Posao: Ne očekujte promene na poslovnom planu, situacija je mirna. Zato, iskoristite priliku da proanalizirate prethodnih godinu dana i pronađete šta je to što biste mogli da korigujete kako biste bili uspešniji i plaćeniji.

Novac: Kada su pare u pitanju, jedan neočekivani priliv novca vam stiže u septembru, piše sunsigns.org. Lepa vest je da ćete konačno moći da malo uložite u sebe, svoje usavršavanje i odavno planirane želje. Budite pametni!

Ljubav: Lepe mogućnosti za vezu čekaju vas u prvoj nedelji septembra. Međutim, nećete biti u potpunosti zadovoljni razvojem događaja, faliće vam kompatibilnosti sa potencijalnim partnerom. Vrlo verovatno ćete i planove za trudnoću odložiti za jesen. Vaš društveni život će biti izuzetno aktivan ovog meseca.

Zdravlje: Rešili ste da se u septembru posvetite svom telu i izgledu! Moguće je da ćete početi ozbiljnije da trenirate i redovno odlazite u teretanu. Ceo mesec je u znaku vaših samostalnih odluka, pa tako i ova da se zdravstveno i fizički preporodite.

Godišnji horoskop

Devica Devica
 23.08-22.09

2019

U 2019. godini Device treba da izbegavaju žestoke diskusije i svađe što je više moguće.

Postepeno ćete napredovati na profesionalnom i privatnom planu, ali su mogući i neki problemi u razvoju događaja.

Rezultati će biti malo odloženi, zbog čega ćete postati nestrpljivi, ali i još više motivisani.

Na prvo mesto ćete staviti svoj odnos sa ljudima iz okoline, a preko kontakata sa drugima radićete i na sebi i na ostvarivanju svojih snova.

 

Posao i finansije

Imate inteligenciju, samouveren nastup i odličnu memoriju, pa vas u 2019. očekuju veliki profesionalni uspesi. Verujete u svoju mentalnu moć i svesni ste kako stoje stvari.

Posebno produktivan period za posao biće prvi meseci godine. Biće tu izazova i na trenutke će nivo stresa biti veoma visok, ali ćete znati da se nosite sa tim.

Okolina vam izgleda dosadno i nemotivisano, i u nekim jutrima sama pomisao da treba da provedete vreme sa takvim ljudima činiće da se osećate letargično i da vam se ne ustaje iz kreveta.

Ako ste umereni u komunikaciji sa pretpostavljenima, uspećete da izdejstvujete povećanje plate. Zato je važno da izdržite u onim periodima u kojima ćete imati želju da napustite posao.

Sledi finansijska stabilnost i oslobađanje od velikog pritiska. Samo zapamtite da ne treba da budete impulsivni prilikom investicija za dom.

Budite po strani kada su u pitanju drame i budite u grupi onih koji šire pozitivnu energiju.

 

Ljubav

Poznato je da u ljubavi više dajete nego što uzimate. I u 2019. ćete biti zaljubljeni, pažljivi i posvećeni vezi.

Zanimljivo je da neko prijateljstvo može prerasti u ljubav. Sa jednom osobom ćete ostvariti neverovatno intimnu vezu. Prihvatite ovu predivnu fazu i uživajte u njoj.

Iako će na površinu isplivati neke razlike između vas i voljene osobe, nemojte im pridavati značaja kako ne biste uništili svu lepotu koja će vam biti servirana.

Konstantno radite na jačanju veze da biste uspeli da se izborite kada neka treća osoba bude na njoj želela da ostavi crnu mrlju.

Najdublje tajne čuvajte samo za ljude kojima zaista verujete. Ako želite da stvari idu dobro, pristupite im optimistično.

 

Zdravlje

U 2019. zdravlje će vas odlično služiti, samo pazite na bol u leđima. Veća fizička aktivnost će vam biti posebno neophodna u drugoj polovini godine.

Sprečavanje nekih stanja je mnogo bolje nego lečenje, i na taj način ćete sačuvati mentalnu energiju za produktivne stvari na drugim poljima.

Smanjite unos šećera i mesa i spremajte zdrave obroke za posao.

loading...
 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe