Dnevni horoskop

Devica Devica
 23.08-22.09

Dnevni horoskop za Devica - utorak, 17 maj 2022

Posao: U susretu sa saradnicima delujete promišljeno i tražite praktična rešenja za obostrene dileme.

Ljubav: Pokažite velikodušnost pred voljenom osobom. Izbegavajte rivalski odnos ili »ljubavne žaoke« koje Vas nepotrebno razdvajaju.

Zdravlje: Važno je da osećate pozitivnu inspiraciju i kreativnu energiju.

Nedeljni horoskop

Devica Devica
 23.08-22.09

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

16. do 22. maj 2022.

Posao: Sudbina vam je naklonjena, sve se odvija više nego povoljno. Nešto će vam se posrećiti i to zahvaljujući dugogodišnjim kolegama. Postižete neočekivani uspeh, što godi svakoj, pa i vašoj sujeti. Zadovoljni ste postignutim. Konkretan dokaz za to je novac koji pristiže sa više strana. Izbegavajte nesigurna ulaganja i preteranpo trošenje. Nemate razloga da budete arogantni, ali ni nesigurni. Poslovnu situaciju držite pod kontrolom. Pokušajte da se aktivnije uključite u poslove koje će vam preložiti prijatelji.

Ljubav: Device će ove nedelje biti raspoložene za nova poznanstva i neće imati većih problema da uspostave ozbiljniji odnos sa nekom osobom koja im se dopada. Biće više šansi za nove emtoivne veze, dok će zauzeti sa partnerom imati odnos sa više razumevanja i nežnosti. Partner je neka vrsta maskote koja vam donosi sreću.

Ako ste slobodni, možete sresti osobu, moguće javna ličnost,  sa kojom ćete odmah poželeti da stupite u brak. Očekuje vas mnogo lepih i nezaboravnih trenutaka sa osobom u znaku Jarca. Susret je karmički, a vi u stanju prave euforije. Prosto da ne poverujete.

Zdravlje: Moguće manji problemi sa grlom. Izbegavajte hladno i gazirano. Dobro se osećate i zdravi ste. Održavajte kondiciju i vodite računa o ishrani.

Mesečni horoskop

Devica Devica
 23.08-22.09

maj 2022

Device će u prvoj polovini meseca želeti da provode dosta vremena same, kako bi se opustile i odmorile. Ovakvo ponašanje nije karakteristično za vas, partner vam može zameriti i situacija se može oteti kontroli sredinom meseca. Veza podrazumeva otvorenost, podelite sa partnerom misli i osećanja koja držite u sebi, osećaćete se bolje. Slobodni imaju priliku da upoznaju zanimljivu osobu koja puno putuje. Iznenadiće vas opuštenost i duhovitost kojom privlači ljude oko sebe. Sredinom maja ćete upoznati nekog ko će za vas biti pravo osveženje i ko će vas neodoljivo privući svojim šarmom, optimizmom, životnom energijom, načinom komunikacije i ko će umeti da vam priđe na pravi način. Otkrićete mnoga zajednička interesovanja i ubrzo započeti vezu .

Nemojte dangubiti, možete se ulenjiti tokom prolećnih dana i misliti isključivo o odmoru. Možete na samom početku meseca napraviti greške koje vam nadređeni neće oprostiti. Ova kriza će se odraziti na vašu materijalnu stabilnost, zato ostanite fokusirani na posao i dobro isplanirajte svoje aktivnosti. Želite da usporite, ali trenutno nije moguće jer se pred vas tokom maja postavljaju novi poslovni prioriteti. Nezaposlene Device će biti u mogućnosti da se zaposle u oblastima trgovine, komunikacija, dizajna, usluga i menadžmenta. Vaša efikasnost i snalažljivost će biti traženi u poslu.

Fizička aktivnosti i vreme provedeno u prirodi pomoćiće vam da se opustite i lakše podnesete stres. Prva polovina maja vam donosi pad imuniteta i sklonost disajnim smetnjama, posebno ako ste alergični na polen i cvetanje. U tom slučaju je najbolje da uzmete nešto za ublažavanje alergija. Izbegavajte preterane fizičke napore jer će vam biti osetljiva leđa, posebno vratni deo, kao i zglobovi. U drugoj polovini maja ćete se bolje osećati i više kretati.

Godišnji horoskop

Devica Devica
 23.08-22.09

2022

Ljubav

Ulazak Jupitera u polje partnerskih odnosa neće se na sve emotivne ili bračne priče odraziti na isti način. Oni odnosi u kojima razumevanje, stabilnost, bliskost i međusobno poštovanje imaju primat nad svim ostalim – mogu samo doživeti procvat i dublju povezanost. Šta više, mnoge Device koje su u vezama mogu se odlučiti za vrlo ozbiljne korake – za ozvaničavanje odnosa, veridbu, ulazak u zajednicu, brak, pa čak i planove o formiranju porodice. Za tako nešto najlepši je prolećni period, posebno april 2022- e godine, kao i septembar – koji je tradicionalno vaš mesec. Za Device je ovo godina važnih odluka po pitanju partnerstava – onih koje menjaju život. Slobodne Device – prilično dugo planete nisu na vašoj strani i u prethodnim godinama donosile su vam ili vrlo zahtevne emotivne priče ili su vas usmeravale na poslovni segment, dajući vam malo prostora za ljubavna dešavanja i opuštenost. U ovoj godini će se ovakav trend definitivno promeniti. Sam početak godine vezuje se ili za ljubavnu prošlost ili za početke sudbinsko – karmičkih veza.Odličan meseci za nove ljubavi su mart, april, jul, kao i septembar 2022-e godine.

Posao

Saturn u polju poslovne svakodnevice i odnosa sa kolegama i u prošloj godini vam je doneo povećanje zahteva, veliko ulaganje energije kroz poslovni segment i nestabilne odnose sa onima sa kojima sarađujete. Ovaj trend se neće nešto naročito promeniti ni u 2022-oj godini koja je za vas vreme konstantnog dokazivanja, vreme kada morate da budete posebno organizovani, fokusirani i stabilni u poslu. Device će tokom ove godine prekinuti radni odnos jer više ne mogu da se pronađu u postojećem poslu i okrenuće se planovima koji se možda vezuju za privatni biznis. Najbolji periodi za promene su tokom aprila i leta 2022-e godine. Novembar i decembar mogu doneti ozbiljnije komplikacije u vašoj poslovnoj sferi i manjak finansija.

Zdravlje

Češće alergije i respiratorne infekcije, što posebno može biti pojačano tokom jesenjih meseci. Potreba za češćom kontrolom kod hroničnih bolesnika. Stariji – problemi sa cirkulacijom i venama.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe