Dnevni horoskop

Devica Devica
 23.08-22.09

Dnevni horoskop za Devica - utorak, 31 januara 2023

Konačno vas prati sreća i moguće je da će vam se ponuditi pregršt prilika za napredak. Ipak, ne bi trebalo da odmah "zgrabite" prvu ponuđenu. Odvojite vreme i napravite prave izbore. U vašoj blizini, najverovatnije komšiluku, neko čezne za vama. Učinite prvi korak.

Nedeljni horoskop

Devica Devica
 23.08-22.09

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

30. januara do 5. februar 2023.

Posao - U prvom delu sedmice ste prilično sumnjičavi prema novim ponudama, ali krajem perioda bilo bi dobro da prihvatite ponudu koja vam dolazi. Ako vaš posao ima veze sa javnošću, očekujte unapređenje. Imaćete mnogo više izdataka nego što se ih planirali, što vas može u priličnoj meri deprimirati. Trebalo bi malo da se odmorite. Poslednjih nekoliko dana ste morali da uložite veliki napor, jer je opet sve palo na vaša pleća. Vi uvek prvi prihvatate da rešite problem koji se javi. Drugi to znaju, pa vas koriste i kada nije neophodno. Treba da budete manje naivni.

Ljubav - Device će ove nedelje biti sklone maštanju, idelizaciji i neralnim očekivanjima na emotivnom planu. Ipak biće i onih srećnika koji mogu upoznati veoma privlačnu osobu u koju bi mogli da se zaljube, a neki mogu započeti značajnu emotivnu vezu. Odnos sa partnerom biće romantičniji, mada partner može da vas opterećuje svojom posesivnošću. Želi da sa vama provodi skoro ceo dan. Morate da mu objasnite da to nije put kojim vaša veza treba da ide. Osećate da vam ograničava slobodu i zato je najbolje da o svemu mirno porazgovarate.

    Dobro se slažete sa onima koji vam u svemu popuštaju, a najverovatnije da je vaš parnter takav jer je shvatio da je to jedini način da sa vama uspostavi dobru komunikaciju. Ako ste slobodni, moguća je veza sa umetnikom. Verujete u svoj autoritet, ali ga sprovodite na diskretan način, u protivnom, sledi rasprava.

Zdravlje - Više se šetajte. Dobro se osećate, puni ste energije i spremni za sve izazove koji su pred vama. Rasporedite svoje snage i ne iscrpljujte se.

SAVJET: Postajete aktivniji u sportu.

Mesečni horoskop

Devica Devica
 23.08-22.09

januara 2023

Ljubav

Pouzdanost i posvećenost su vaš fokus u januaru – u vezi možete ostaviti iza sebe stare sukobe i nezadovoljstva i uneti novu energiju u svoj odnos. Jednom kad sebe oslobodite tereta prošlosti (i svoje i partnerove), dozvoljavate partneru da odahne i učini isto. Ako se radi o vezi koju pokušavate da obnovite, posle komplikovane zajedničke istorije, vaša očekivanja mogu biti ispunjena, ukoliko preuzmete inicijativu i dopustite da vas intuicija vodi. Ukoliko pokušavate da osnažite dugu vezu, možete osećati da ste na prekretnici – ovo je period u kome ćete ili postaviti zajedničke ciljeve i posvetiti im se i podići svoj odnos na viši nivo, ili će svako krenuti svojim putem.

Usamljene Device se mogu naći u centru pažnje, koju ne očekuju. Januar je pun romantičnih i erotičnih vibracija – a Venera u vašem znaku budi vašu nežniju i romantičniju stranu, koju će mnogi primetiti. Biće mnogo flerta, zabavnih razgovora i druženja i odjednom će svi postati veoma pažljivi prema vama. Karte su podeljene, a vi ste dobili sve džokere – igrajte one igre koje su vam nazabavnije. Ali budite spremni na to da stvari shvatite samo kao igru – među zainteresovanim „kandidatima“ oni koji imaju konkretne ponude i spremni su na dublji odnos mogu biti u deficitu.

Karijera

Možete se osećati podstaknuto da se raspravljate i zastupate svoje gledište, ali pokušajte da budete taktični, da ne biste izazvali nezadovoljstvo kolega. Prosperitet leži u dobrim međuljudskim odnosima sa svima u profesionalnom okruženju. Neka uticajna osoba može biti na vašoj strani i pomoći vam da postigene promene koje želite. Pitanja novca su visoko na dnevnom redu i potrebno je da se ozbiljno pozabavite njima – tokom ovog ciklusa bićete na dovoljno snažnoj poziciji da možete da upravljate svojim planovima i promenite neke oblasti svog delovanja. Odličan period za Device koje nastavljaju obrazovanje, ili sticanje novih znanja, na bilo koji način – kompetentni izvori i informacije su vam dostupni i lako ćete unaprediti svoja znanja i steći nove veštine, ukoliko ste motivisani za to. Budite osetljivi na vibracije iz okoline, kao biste predupredili negativna dejstva – ne gurajte se u prve redove, već dozvolite drugima da vode, a vi posmatrajte i radite na svojim planovima i ciljevima taktično i istrajno.

Duh i telo

Tokom januara možete osetiti posledice nedostatka kretanja i morate biti pažljiviji prema svom zdravlju. Opuštanje vam je neophodno, a i više od toga – kraći odmor bi vam dobrodošao. Iskoristite slobodno vreme da se bolje brinete o sebi, nadoknadite nedostatak vežbanja zdravim snom i zdravijom ishranom, vežbajte jogu. Potrebna vam je fizička relaksacija, da biste održali emocionalni i psihološki balans koji ste postigli. Održavanje ravnoteže je vaša lekcija za ovaj period.            

Godišnji horoskop

Devica Devica
 23.08-22.09

2023

Jupiter je na početku godine iza nas bio u sazvežđu Devica, dok 2023. Godina počinje ulaskom Jupitera u sazveđe Ovna i daje vam energiju da se izborite za sebe. Prvih nekoliko meseci 2023. Godine idealni su za krucijalne životne promene, za rad na poljima u kojima ste sebe smatrali neuspešnim, životnim problemima koji su vam delovali fatalno i nerešivo. Možda ste hteli da se pomirite sa sudbinom i zavšrili 2022. godinu nesigurno, isfrustrirano ali vam početak naredne godine daje novu energiju i posebno je produktivan za rešavanje problema koji vas muče godinama u nazad!

Kada bi opisivali celokupnu godinu pred Devicama astrolozi moraju da istaknu da je to godina velikih promena, na porodičnom, poslovnom i zdravstvenom planu. Energetski tokovi su povoljni tako da će se pred vama naći životne prilike, možete se osloboditi hroničnih bolesti, pokrenuti telo u fizičkom smislu i ojačati imunitet ali i proširiti porodicu. Prva tri meseca 2023. godine stavljaju fokus na bračni život, mnoge Device će se odlučiti za stvaranje potomstva i ovo je savršen period za trudnoću. U narednim mesecima bićete posvećeni poslovnoj sferi života i mnogim Devicama pružiće se prilika da napreduju i dođu do liderskih pozicija.

Kada kažemo liderskih pozicija većina Devica zamišlja mukotrpan prekovremeni rad i odgovornost, koji iscrpljuju. Naredna godina promeniće mnoga vaša uverenja, a ovo je krucijalno uverenje koje ćete lagano menjati iz meseca u mesec. Jupiter će u vaš život uneti dozu kreativnosti i organizovanosti ali i sreće tako da dođete do poslovnih pozicija koje su finansijski zadovoljavajuće i donose manju količinu posla. Mnoge Device oslobodiće se stresnih poslovnih aspekata, napredovati u kolektivu tako da za sebe stvore prijatnu radnu atmosferu. Moguća su kraća putovanja i usavršavanja, ovo su polja koja se aktiviraju sa novim poslovnim pozicijama i koja maksimalno treba iskoristiti.

Razmišljajte o tome kako zaraditi veće količine novca uz efektivan rad, tako da smanjite radno vreme! Verujemo da će vam povoljni poslovni aspekti doneti inovativne i pozitivne poslovne prilike.
Na ljubavnom planu se slobodnim Devicama pruža prilika da upoznaju osobu po svojim standardima. Morate jasno definisati a dobro je i zapisani na papir šta je ono što želite od partnera, kakve kvalitete treba da poseduje i kakvu su vaši ciljevi za narednih nekoliko godina. Ukoliko definišete svoja očekivanja imate šansu da lakše i brže prepoznate takvu osobu i u prvoj polovini godine stupite u vezu. Pomenuli smo na početku da je pred vama godina u kojoj ćete razmišljati zrelo, koja će vas navesti da uplovite u bračne vode i osnujete porodicu. U skladu sa tim insistirajte uvek na otvorenom razgovoru, budite iskreni i nemojte dozvoliti da vam nesigurne osobe oduzimaju vreme preispitujući vaš odnos.

Device u vezi i braku očekuje dinamičan period, borite se na više frontova ali ne zato što ste prinuđeni već svojom voljom. Jednostavno želite da pokažete porodici svoju vrednost, učinite njihov život kvalitetnijim i podignete standarde kada su finansijski tokovi u pitanju. Ukoliko planirate trudnoću ili kao muškarac planirate da proširite porodicu sa svojom voljenom polovinom, prinova će vam dati još više volje za postizanje poslovnih uspeha. U drugoj polovini godine pruža vam se prilika za putovanja sa partnerom ali i preuređenje doma, akcenat će biti na udobnosti i stvaranju boljih uslova za život. 
Nemojte zaboraviti na odmor, iskoristite jedan dan u nedelji da odmorite i da se naspavate. Stabilnog ste psihičkog i fizičkog zdravlja ali vas svakodnevna fizička aktivnost i činjenica da morate ostati u pokretu mogu izmoriti, tako da vam je potreban kratak predah na kraju nedelju u topline doma.

Ukoliko ste u proteklim godinama imali zdravstveni problem kojeg niste mogli da se rešite, sada je vreme da se posvetite zdravom načinu života. Jupiter u Ovnu staviće akcenat na poroke, oslobodite se poroka u godini tokom koje vas prati produktivna energija.

Možete sve što zamislite!

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe