Dnevni horoskop

Devica Devica
 23.08-22.09

Dnevni horoskop za Devica - utorak, 28 januara 2020

Ne odlažite viđanje sa dragim ljudima zbog posla. Morate imati vreme za sebe i za prijatelje, tako ćete se lakše izboriti sa stresom. Preosetljivi ste danas.

Nedeljni horoskop

Devica Devica
 23.08-22.09

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

27. januara do 2. februar 2020.

Posao Merkur, vladalac vašeg znaka i astrološkog polja karijere, zajedno sa Suncem i Venerom (simbolima ugleda i novca) u astrološkoj kući posla i finansija, upozorava da sredinom nedelje pazite šta potpisujete i izjavljujete. U drugoj polovini perioda, trebalo bi da izbegavate podizanje kredita i rizične finansijske transakcije.

Ljubav Oko 31. januara, postoji mogućnost da obnovite vezu s nekim Bikom ili Jarcem, i to najverovatnije preko poslovnih kontakata sa strancima. Rasprava sa članom porodice, u drugoj polovini perioda, može nepovoljno da utiče na vaš odnos prema partneru, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi. Škorpija vam šalje SMS.

Zdravlje Izbegavajte stresne situacije.

Mesečni horoskop

Devica Devica
 23.08-22.09

januara 2020

Ljubav 

Prva polovina januara biće dosta stabilna Devicama koje su u emotivnim vezama I brakovima. Uglanom neko mirno, opušteno funkcionisanje, razumevanje sa partnerom I više bliskosti nego inače. Venera I Jupiter u vašem polju doma doneće I neka lepa dešavanja, radost, fine I pozitivne događaje koji će učiniti da se osećate zadovoljno I spokojno. No, već od polovine meseca počinje da se lagano budi kvadrat Jupitera iz polja doma I stabilnosti (istovremeno I planeta koja predstavlja vašeg partnera) sa Neptunom koji se nalazi u polju veza I braka. Pratiće ga I neki drugi aspekti koji će svi zajedno učiniti da u vaš odnos počinje da se uvlači prvo nepoverenje I sumnja, a onda I mogućnosti za otvorene rasprave I sukobe povodom toga. Informacije koje budu dolazile do vas I voljene osobe ne znači automatski da su tačne, pa bi bilo dobro da, pre nego što ih proverite, ne ulazite u svađe. Što se slobodnih tiče, dosta je planeta u vašem polju ljubavi, a obzirom da ćete tu imati I mlad Mesec, mogućnosti za nove emotivne priče su svakako otvorene. Nove osobe u vašem životu mogu vas jako zaintrigirati I privući. 

Posao 

Prvih nedelju dana Januara proći će u svečarskom raspoloženju, ali nakon praznika – Device su više nego spremne da prionu na posao! I pored gomile obaveza, kojima će ovaj mesec obilovati – vi ćete uspevati da napravite pravu organizaciju, da se fokusirate na prioritete, I da ono što vam je bitno uspešno privedete kraju. U drugom delu meseca, naročito tokom treće dekade – više obratite pažnju na odnos sa saradnicima, ali I na sva finansijska pitanja. Dobre mogućnosti za zaradu, ali nemojte da se zalećete! 

Zdravlje 

Ukoliko imate reumatskih ili problema sa kičmom – nešto više pažnje tokom ovog meseca! Mlađima se savetuje umerenost.

Godišnji horoskop

Devica Devica
 23.08-22.09

2020

Posao Tranzit Jupitera, planete prosperiteta i kontakata sa strancima koja upravlja vašim sedmim astrološkim poljem, do 8. novembra donosi vam mogućnosti za zaradu preko advokature, PR i berzanskih poslova, trgovine nekretninama i hartijama od vrednosti. U vreme retrogradnog hoda vašeg vladaoca Merkura, simbola posla, od 23. marta do 15. aprila, od 26. jula do 19. avgusta i od 17. novembra do 1. decembra, trebalo bi da izbegavate rizične finansijske transakcije.

Takođe, obratite više pažnje na ključeve, kartice, telefone, laptopove i važna dokumenta. Sredinom maja, ulaskom Urana u vaše deveto polje, otvaraju vam se mogućnosti za nove vidove saradnje sa strancima koje ćete najverovatnije uspostaviti do 6. septembra (trgovina nekretninama, hranom orgnaskog porekla i slično). Konjunkcija Marsa i Saturna u polju kreativnosti od 18. marta do 18. aprila umetnicima i sportistima rođenim u drugoj dekadi donosi šansu koja se ne propušta. Oko 11. i 12. maja, možete da dobijete ponudu za učešće u nekom naučnom projektu, ukoliko se bavite naučno-istraživačkim radom, građevinarstvom ili arhitekturom.

Ljubav Tranzit Saturna preko pete astrološke kuće, posle 30 godina, do 18. aprila i posle 6. septembra, usmerava vašu pažnju na ljubavni život, proširenje porodice ili vaspitanje dece, u zavisnosti od toga u kome se životnom dobu nalazite. Mladi predstavnici vašeg znaka mogu da se zaljube u osobu od koje ih deli veća razlika u godinama ili nekoga ko je prilično ambiciozan i pomalo naporan i kome će njegov posao biti na prvom mestu. Ukoliko to budete mogli da podnesete, veza će opstati, a ako ne, onda je bolje da je što pre okončate. Posle 13. avgusta, povratkom Marsa u znak Jarca, u vašem životu može da se pojavi neko ko će ostaviti snažan utisak na vas. Tranzit Venere, vladaoca vašeg polja ljubavi preko Vage i Škorpije, u periodu od 6. avgusta do 2. decembra, donosi vam turbulencije na emotivnom planu, jer partner neće želeti da vam čini ustupke koje ćete vi od njega očekivati.

Zdravlje Podložnost depresivnim raspoloženjima. Trebalo bi da obratite više pažnje na srvce i krvni pritisak. Stariji predstavnici znaka mogu imati reumatske tegobe.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe