Dnevni horoskop

Devica Devica
 23.08-22.09

Dnevni horoskop za Devica - sreda, 13 novembar 2019

Ukoliko svoju nervozu i napetost budete emitovali na partnera postoji velika šansa da krizu prenesete i na svoje okruženje. Uz pomoć jednog člana porodice povratićete optimizam iako realna situacija, i dalje, nalaže veliki oprez.

Nedeljni horoskop

Devica Devica
 23.08-22.09

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

11. do 17. novembar 2019.

Posao: Sve je u Merkuru kao vladaru Vašeg prvog i Vašeg desetog polja, a Merkur je debilitiran po izgonu, što znači da je situacija takva da nad njom nemate potpunu kontrolu. Ne ističite se niti preuzimajte odgovornost jer nije vreme za tako nešto.

Ljubav: Jupiter vladar polja partnerstva sa Venerom u škorpiji znak je da ste na korak od onoga što želite ali da niste dobro sagledali sve faktore i na kraju lako može da sledi razočarenje. Jupiter nije jak u znaku škorrpije, a Venera je tu debilitirana po izgonu, što je opšti pokazatelj slabe ili nedovoljno dobre situačije. Pazite da ne zamenite gotovinu za veresiju.

Zdravlje: Pproblmi sa disajnim putevima, te možete imati temperaturu i virusne infekcije prolaznog tipa.

Mesečni horoskop

Devica Devica
 23.08-22.09

novembar 2019

Ljubav

Device će se truditi da svaki deo svog slobodnog vremena posvete voljenoj osobi ili bračnom partneru.

Neke stvari koje dugo odlažete I koje ste možda obećali dragom vam biću mesecima unazad, sada možete konačno I ostvariti. Možda “padne” I neko kratko putovanjce. Biće vam teško da nađete prave reči, pa ćete svoju ljubav I naklonost više pokazivati delima, što će partner itekako umeti da ceni I uzvraćati vam na isti način. Ne sporim, povremeno će vam biti teško da uskladite svoje obaveze I da imate dovoljno vremena za voljenu osobu, ali I sami ste svesni “ sve se može što se hoće”. Ceo mesec je više nego pogodan za vaše veze I brakove I potrudite se da date svoj maksimum, da učvrstite odnos sa voljenom osobom I da se povežete neuporedivo jače nego do sada. Slobodne Device tokom ovog meseca imaju savršenu priliku za zaljubljivanje I ulazak u emotivni odnos sa osobom kakvu do sada niste upoznali. Ovo može biti jedna velika I jaka ljubavna priča, a najjači momenti za početak su tokom druge dekade novembra. Jedini savet koji imam za vas po ovom pitanju jeste – morate se pokrenuti, da sve ovo ne bi ostalo samo na maštanju, zanosu ili platonskom odnosu. Uključite se I u napad!

Posao

Sve vezano za poslovni segment I karijeru kao da će se usporiti tokom novembra meseca. Ovo ne znači da ćete imati manje posla nego inače, već da će sve ono što ste pokrenuli laganim hodom napredovati, bez nekih velikih problema, ali I bez velikih pozitivnih preokreta. Jedini momenat kada možete ostvariti nešto konkretnije, povoljnije, jeste druga dekada ovog meseca kada će neke od vas “potrefiti” izuzetno profitabilna saradnja ili dogovor, moguće čak I sa strancima. Ovaj period je najisplativiji I po pitanju finansija jer će vam novac dolaziti lako, čak I u većim količinama. U ostatku meseca ćete morati vrlo da vodite računa o svojim troškovima, jer će oni biti povećani I neusklađeni sa prilivima.

Zdravlje

Nepovoljna pozicija vašeg vladara Merkura govori da će se Device energetski trošiti više nego inače I da je potrebno da dosta obrate pažnju na svoj imunitet. Posebno je poslednja dekada ovog meseca naporna I aktivira hronične tegobe kod starijih pripadnika znaka.

Godišnji horoskop

Devica Devica
 23.08-22.09

2019

U 2019. godini Device treba da izbegavaju žestoke diskusije i svađe što je više moguće.

Postepeno ćete napredovati na profesionalnom i privatnom planu, ali su mogući i neki problemi u razvoju događaja.

Rezultati će biti malo odloženi, zbog čega ćete postati nestrpljivi, ali i još više motivisani.

Na prvo mesto ćete staviti svoj odnos sa ljudima iz okoline, a preko kontakata sa drugima radićete i na sebi i na ostvarivanju svojih snova.

 

Posao i finansije

Imate inteligenciju, samouveren nastup i odličnu memoriju, pa vas u 2019. očekuju veliki profesionalni uspesi. Verujete u svoju mentalnu moć i svesni ste kako stoje stvari.

Posebno produktivan period za posao biće prvi meseci godine. Biće tu izazova i na trenutke će nivo stresa biti veoma visok, ali ćete znati da se nosite sa tim.

Okolina vam izgleda dosadno i nemotivisano, i u nekim jutrima sama pomisao da treba da provedete vreme sa takvim ljudima činiće da se osećate letargično i da vam se ne ustaje iz kreveta.

Ako ste umereni u komunikaciji sa pretpostavljenima, uspećete da izdejstvujete povećanje plate. Zato je važno da izdržite u onim periodima u kojima ćete imati želju da napustite posao.

Sledi finansijska stabilnost i oslobađanje od velikog pritiska. Samo zapamtite da ne treba da budete impulsivni prilikom investicija za dom.

Budite po strani kada su u pitanju drame i budite u grupi onih koji šire pozitivnu energiju.

 

Ljubav

Poznato je da u ljubavi više dajete nego što uzimate. I u 2019. ćete biti zaljubljeni, pažljivi i posvećeni vezi.

Zanimljivo je da neko prijateljstvo može prerasti u ljubav. Sa jednom osobom ćete ostvariti neverovatno intimnu vezu. Prihvatite ovu predivnu fazu i uživajte u njoj.

Iako će na površinu isplivati neke razlike između vas i voljene osobe, nemojte im pridavati značaja kako ne biste uništili svu lepotu koja će vam biti servirana.

Konstantno radite na jačanju veze da biste uspeli da se izborite kada neka treća osoba bude na njoj želela da ostavi crnu mrlju.

Najdublje tajne čuvajte samo za ljude kojima zaista verujete. Ako želite da stvari idu dobro, pristupite im optimistično.

 

Zdravlje

U 2019. zdravlje će vas odlično služiti, samo pazite na bol u leđima. Veća fizička aktivnost će vam biti posebno neophodna u drugoj polovini godine.

Sprečavanje nekih stanja je mnogo bolje nego lečenje, i na taj način ćete sačuvati mentalnu energiju za produktivne stvari na drugim poljima.

Smanjite unos šećera i mesa i spremajte zdrave obroke za posao.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe