Dnevni horoskop

Bik Bik
 20.04-20.05

Dnevni horoskop za Bik - subota, 20 april 2024

Nedeljni horoskop

Bik Bik
 20.04-20.05

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

15. do 21. april 2024.

Posao - Za mnoge predstavnike vašeg znaka ovo je izazovan period. Bićete skloni da često menjate mišljenje i da pravite planove u vezi sa novim poslom sa strancima. Emocije i logika, motivacija i energičnost, inspiracija i praktičnost - sve ovo morate kombinovati i nikako ne podležite samo svojim impulsima. Ima vremena da saznate ono što vas interesuje. Ako budete u prilici da se dogovarate sa Ribama, Vodolijom ili Ovnom, pokušajte da na delikatan način nametnete svoj stav, jer, u protivnom, od posla nema ništa. Dobici preko nasledstva. Mogući su dobici, od poklona poslovnih partnera, rođaka, osoba koje su vam drage, do nasledstva. Nemojte ulagati novac u nove poslove jer se neće brzo isplatiti.

Ljubav - Ne možete mnogo da postignete osim da dobro verbalno komunicirate sa partnerom. Ne poigrava se on sa vama, niti testira vašu lojalnost, samo je okupiran sobom. Neko drugi je još u igri, mlađi ili mnogo dinamičniji. Trebalo bi da gradite veću stabilnost u svojoj vezi, pa će se eventualna emotivna napetost smanjiti, a pozitvnija komunikacija će uneti više optimizma u emotivnu vezu. Slobodni pripadnici znaka imaće više prilika da uspostave nove i zanimljive ljude, a neka osoba može ih posebno zainteresovati. Ovaj period može doneti strastvenu vezu u koju se ne možete slobodno upustiti, jer jedno od vas dvoje nije slobodno ili još nije raščistilo sa prošlošću. Početak strastvene veze sa osobom koja nosi uniformu.

Zdravlje - Pazite na imunitet. Razgovarajte samo sa onima sa kojima ste na istoj talasnoj dužini. Više brinete o drugima, nego o sebi, ali to sada morate hitno da promenite – da biste brinuli o drugima, morate ostati zdravi i snažni.

SAVJET: Male peripetije s dokumentima.

Mesečni horoskop

Bik Bik
 20.04-20.05

april 2024

Poslovna strategija koju sprovodite donosi samo delimične rezultate, što Vam ne uliva naročito samopouzdanje pred saradnicima. Budite dovoljno promišljeni pred osobom koja može da Vas okarakteriše na pogrešan način ili da upotrebi Vaše izjave u svoju korist. Ponekad je teško zaključiti ko i koliko dobija u poslovnoj saradnji. Ne dopada Vam se emotivno osporavanje, jer mnoge stvari koje činite nisu po merilima ili ukusu voljene osobe. U neformalnim susretima ne uspevate da privučete nečiju pažnju, čak ni uz pomoć zavodničkog šarma i poznatih »ljubavnih trikova«. Imate potrebu da promenite neki ustaljeni ritual u partnerskom odnosu ili da utičete na tok događaja, želite da ulepšate svoj intimni i ljubavni život.

Godišnji horoskop

Bik Bik
 20.04-20.05

2024

Godišnji horoskop za Bika za 2024 najavljuje rast, stabilnost i prihvatanje promjena. Vaše strpljenje će se višestruko isplatiti! Na polju karijere, pripremite se za stalan uspon. Praktičan pristup i jaka radna etika doneće vam priznanje. Nove prilike se javljaju, zato budite spremni. Za slobodne, slučajni susret bi mogao da dovede do nečeg magičnog. Zauzeti da neguju vezu, čeka ih svetla budućnost.  Ove godine recite “da” putovanjima, vreme je da proširite vidike! 

 

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe