Dnevni horoskop

Bik Bik
 20.04-20.05

Dnevni horoskop za Bik - nedelja, 24 oktobar 2021

Nedeljni horoskop

Bik Bik
 20.04-20.05

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

18. do 24. oktobar 2021.

Posao - Izuzetno povoljan period za polaganje ispita, kreativne poslove, usavršavanje ili prekvalifikaciju. Puni ste pozitivne energije, ali ne prenagljujte sa donošenjem važnih odluka. Vreme je da prevaziđete stare konflikte i da se okrenete budućnosti i novim projektima. Okolnosti su vam i te kako naklonjene.

Ljubav - Partner smatra da ste suviše zahtevni i ne može da vas prati. Izbegavajte sukobe sa Lavovima i Strelcima. Nije pravi trenutak za emotivna raščišćavanja. Moguć je susret sa nekom zauzetom osobom, najverovatnije na nekom službenom putu.

Zdravlje - Preterano ste razdražljivi bez pravog razloga. Relaksirajte se. Veoma ste aktivni i trošite mnogo energije. Odredite veče kao vreme za opuštanje, odmor, zabavu, na načine koji vam obnavljaju energiju.

SAVJET: Poboljšanje.

Godišnji horoskop

Bik Bik
 20.04-20.05

2021

Bikove u 2021. godine očekuje početak vrlo izazovnog perioda koji će trajati dve i po godine. Planeta karme, veliki (m)učitelj ulazi u za vas kvadratni znak Vodolije i u vaše polje karijere. No, pored posla, napredovanja, izazovne aspekte Saturna ćete osetiti i na drugim poljima, poput odnosa, porodice i slično. Najpametnije je da zastanete, ne protivite se, stoički izdržite sve bitke koje su pred vama. Prva i druga dekada znaka će u 2021. godini osetiti Saturnov upliv u polje karijere, i on će od vas zahtevati da svakom poslu pristupite ozbiljnije nego inače. Autoriteti će prema vama biti kritički nastrojeni i detaljno razmatrati i evaluirati svaki vaš učinak. Srećna okolnost je ta što će uz Saturna tu biti i veliki benefik Jupiter, koji će vas sačuvati kardinalno loših rešenja za vašu poziciju, otkaza i slično. Od vas će se zahtevati da date 110 procenata sebe u svemu što budete otpočeli! Oni koji budu u potpunosti razumeli ovaj Saturnov princip neće imati poteškoća, dok se ostalima baš i ne piše najbolje. Dobijaćete u najboljem slučaju po zasluzi, ili manje. Neki novac vam može biti vraćen u periodima: od 31. januara do 21. februara, od 30. maja do 23. juna, od 27. septembra do 18. oktobra. Takođe, u navedenim periodima povedite računa o novcu i ne ulazite u velika ulaganja, troškove i slično. Ove godine vam posao može biti veliki teret, pa će mnogi od vas poželeti da isti promene. Ova težnja će vam najviše biti izražena tokom januara i februara, ali se od iste uzdržite jer u datom trenutku ne predstavlja najpametniju ideju. Više je to vaš odraz nemoći nego realna i povoljna opcija. Za bilo kakve promene sačekajte period između 14. maja i 30. jula ili, najbolje, početak 2022 godine.

U emotivnim odnosima može zavladati tajac, i neka čudna hladnoća. Partner će biti vrlo zahtevan, što vi u datom trenutku nećete uspeti da ispratite. Ovo može dovesti do sloma odnosa, rastava brakova, a najveći udar u ovoj godini može očekivati prva dekada znaka, naravno, ukoliko aspekti natalnog horoskopa tako našto podržavaju. Ukoliko ste usamljeni, jul i septembar su za vas najbolji da taj status promenite, kao i periodi od 9. januara do 2. februara, od 15. aprila do 10. maja, od 6. novembra do 31. decembra. Sam kraj 2021. godine vam donosi mogućnost vraćanja nekog od partnera iz prošlosti, što vas može prilično obradovati. Početak 2021. godine u vama budi veliku strast ali i ljubomoru, pa će januar mesec biti vrlo dinamičan! Iskoristite to da probudite strasti ako ste u dužem odnosu ili se maksimalno aktivirajte u druženju, kako bi status slobodnih promenili. Pred vama je godina u kojoj može biti problema sa jednim od roditelja. Obratite pažnju na odnose unutar familije, jer će početak godine doneti dosta turbulencija na tom planu. Iako su aspekti vrlo izazovni, imajte na umu da mirna mora nikada nisu iznedrila iskusne mornare! Prozvani ste da izađete iz vlastite zone komfora, što nije lako ali će se pokazati kao zalog za buduće dane!

Osetljiv vam je kardiovaskularni sistem, kičma, krvni pritisak. Povedite računa o navedenim organima. Redovno se kontrolišite i poštujte sve upute lekara.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe