Dnevni horoskop

Bik Bik
 20.04-20.05

Dnevni horoskop za Bik - sreda, 22 januara 2020

Nedeljni horoskop

Bik Bik
 20.04-20.05

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

20. do 26. januara 2020.

Posao Aspekti Merkura, simbola komunikacija, u prvoj polovini perioda, donose vam kontakte sa strancima i novčane dobitke. 26. januara, Mars, vladalac astrološke kuće prepreka seli se u kuću finansija, zbog čega bi trebalo da izbegavate nepotrebne troškove, podizanje kredita i rizične finansijske transakcije.

Ljubav Pozicija vašeg vladaoca Venere, zajedno sa Suncem u desetoj kući nagoveštava susret sa zauzetom osobom, najverovatnije na nekom službenom putu. U vreme prve Mesečeve četvrti, oko 24. januara, možete da upoznate lekara ili farmaceuta. Klonite se rasprava sa partnerom, naročito ako se radi o nekom Raku.

Zdravlje Promenite način ishrane.

Mesečni horoskop

Bik Bik
 20.04-20.05

januara 2020

Ljubav 

Bilo da ste slobodni ili zauzeti, u ovom mesecu možete tako slatko da brljekate i da se upuštate u neke tajne, zabranjene, zamamne i vrlo sladjane priče i pričice. Vaša vladarka je tokom januara u znaku Strelca, što znači da su vam i srce i duša širokiiiiiii i možete u njima ugostiti i više osoba....Baš kad o toj „širini“ pričamo, hajde da lepo objasnimo onima koji su u vezama – Gledajte ovako, imate pred sobom mesec koji može biti super sa voljenom osobom, kada mnogo toga možete srediti i izgladiti i prosto bi bilo šteta da sami sebi podmećete nogu time što ćete petljati još sa nekim sa strane. Da, biće momenata u kojima vi i partner možete burno reagovati, čak se i posvađati, ali će biti mnogo više onih drugih, finih trenutaka između vas dvoje – povremeno vam se čak može činiti kao da ste na samom početku veze – koliko će vas jako „raditi“ strasti i želja jedno prema drugom. Zato u trenucima kada ste besni, nemojte da krenete u neka muljanja i dopisivanja jer internet udvarači pomno motre na vas...A vi slobodni uživajte – samo nemojte da tripujete neke filmske priče i ljubav do kraja života, bar ne sa zauzetima.... 

Posao 

Ni malo loš period za posao, pogotovo ako ste jedan od onih praktičnih i realnih Bikova. Videćete prave šanse i umećete da ih iskoristite. S druge strane – preskakaćete one u kojima neko pokušava da vam proda maglu ili da vas uvuče u šeme i šemice koje bi trebale da vam donesu novac preko noći. Manjih problema sa saradnicima će svakako biti, ali vi ste stabilna ličnost koja ume da se sa ovim izbori. Imate dobrih šansi za zaradu, pogotovo ako imate bilo kakav vid saradnje sa inostranstvom. 

Zdravlje 

Starijim Bikovima mogući su problemi koji se vezuju za noge, krvne sudove, jetru I žuč. Kod mlađih – potrebno vam je kretanje, bilo kakav vid rekreacije.

Godišnji horoskop

Bik Bik
 20.04-20.05

2020

Posao Saturn, planeta ambicije koja zajedno sa Uranom upravlja vašom devetom i astrološkom kućom karijere, posle 30 godina, prelazi preko znaka Jarca u kome je i moćni Pluton, simbol velikog bogatstva, donoseći vam nove vidove saradnje sa strancima. Takođe, veće su šanse da dobijete stipendiju ili odete na stručno usavršavanje u inostranstvo. Uran, simbol budućnosti i novih tehnologija, 15. maja, posle 84 godine, ulazi u vaš znak u kome ostaje do 6. novembra.

Iako će mnogi želeti da osujete vaše pokušaje da ostvarite neke odavno zacrtane ciljeve, od sredine maja do 7. avgusta moći ćete da se oslonite na uticajne prijatelje koji će vam pružiti podršku u svakom pogledu, što se posebno odnosi na aprilske Bikove. Do početka novembra, bićete uspešni, ako se bavite umetnošću, politikom, advokaturom, bankarskim i berzanskim poslovima. Ulaskom Jupitera u znak Strelca u koji „pada“ vaša osma kuća, 8. novembra, posle 12 godina, počinje jednogodišnji period u kojem možete dosta da zaradite preko saradnje sa strancima. Izbegavajte rizične finansijske transakcije i čuvajte se mlađih saradnika, u vreme retrogradnog hoda Merkura, od 23. marta do 15. aprila, od 26. jula do 19. avgusta i od 17. novembra do 1. decembra.

Ljubav Krajem januara moguć je raskid ili razdvajanje od partnera zbog više sile, što pokazuje i pozicija vašeg vladaoca Venere, u periodu od 16. maja do 26. juna i od 10. septembra do 15. novembra. Slobodni Bikovi, od sredine marta do sredine maja, mogu da upoznaju uglednu osobu koja će im se dopasti na prvi pogled.

Od 31. marta do 24. aprila, bićete rado viđeni u svakom društvu, omiljeni i popularni, naročito kod suprotnog pola. Aspekti planete ljubavi, od 10. februara do 6. marta, donose vam susret sa umetnikom, a od 19. maja do 13. juna poznanstvo sa mlađom osobom. Preko posla, od 6. avgusta do 9. septembra i od 16. novembra do 2. decembra, možete da upoznate nekoga s kim vas očekuje prilično turbulentna veza. U vreme pomračenja Meseca, 31. januara i 27. jula, izbegavajte rasprave sa partnerom, naročito ako se radi o Vodoliji, Jarcu ili Lavu.

Zdravlje Mogući su problemi sa zglobovima i grlom, kao i reumatske tegobe. Trebalo bi da se obratite najpoznatijem stručnjaku iz oblasti alternativne medicine koji primenjuje nove tehnologije u lečenju.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe