Dnevni horoskop

Bik Bik
 20.04-20.05

Dnevni horoskop za Bik - subota, 10 juni 2023

Jako je vazno da kazemo da nema nimalo sumnje da ce ovo biti dan za ljubav. Dan za srecu i za emocije. Imajte na umu da je sve ostalo sada samo na vama. Imacete srece koliko budete imali hrabrosti.

 

Nedeljni horoskop

Bik Bik
 20.04-20.05

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

5. do 11. juni 2023.

Posao - Neće vam biti dosadno i nećete imati na šta da se žalite. Malo više posla i obaveza, ali i mogućnosti da se istaknete. Optimističko raspoloženje prouzrokovano poslovnim promenama omogućiće dobru saradnju i sklapanje novih poslova.

Aktiviraćete se u interesantnim oblastima koje će vam osim lične satisfakcije doneti i dobre prihode i poboljšanje vašeg društvenog statusa. Šef vas samo prividno kinji, računa na vas i vi ste mu u stvari desna ruka u poslu. Moguć je nov, dobro plaćen posao.

Ljubav -  Bikovima ove nedelje ljubav neće biti u prvom planu, osim ako im se ne dopada osoba koju mogu upoznati na nekom putovanju ili može imati veze sa inostranstvom. U tom slučaju moguća je neka uzbudljiva emotivna veza. Zauzeti Bikovi sa partnerom prolaze kroz mirniji period sa više uvažavanja. Ipak, budite spremni na neko iznenađenje od voljene osobe. Nemojte sumnjati u iskrenost iskazane ljubavi, već se potrudite da učestvujete u stvaranju zajedničke sreće. Odbacite nerealne stavove o jednom Lavu.

Ako ste slobodni, sledi vam mnogo romantičnih susreta, posebno u prirodi ili u druženju s prijateljima, bez obzira na to da li idete u goste ili ih pozivate kod sebe. Trebalo bi da se maksimalno posvetite ljubavnom životu, predstoje lepi dani u društvu tamnokose, vrlo dominantne osobe.

Zdravlje - Smanjite obroke i izbegavajte hladne napitke. Moguće glavobolje. Ne ostajte na poslu duže od onog što je potrebno, već se odmarajte sami sa sobom ili u društvu dragih ljudi.

SAVJET: Budite svjesni svojih kvaliteta.

Mesečni horoskop

Bik Bik
 20.04-20.05

juni 2023

Ljubav

Vreme je da začinite dugu vezu i probudite strast i smisao za avanturu – isprobajte položaje iz Kamasutre i to negde na otvorenom, pod zvezdanim nebom. Neobične i romantične akcije vratiće vam iskru i produbiti odnos, zato budite smeli i razigrani, zavedite i oduševite partnera i podsetite se kako umete dobro da se provodite i uživate zajedno.

Ako ste sami, imaćete puno prilika za flert, druženja i proživljavanje simpatija, ali svi odnosi i interakcije ostaju na površnom nivou. Nemojte shvatati ozbiljno prolaznu zaljubljenost, da se ne biste razočarali i povredili. Vi znate šta želite i slušajte svoj osećaj – trenutne senzacije su prijatne i uzbudljive, ali to nije prava ljubav. Ne pokušavajte da date veći značaj odnosima koji već imaju svoje mesto i svoj nivo važnosti u vašem iskustvu.

Karijera

Veliki nalet dobre energije daje vam krila – konačno možete da realizujete svoje ideje i projekte, a ako ste na rukovodećoj poziciji ili imate sopstveni posao, zvezde su na vašoj strani. Otvaraju vam se vrata koja su dugo bila zatvorena, imate jasne uvide u svoje postupke i visoko samopouzdanje, pa ste u stanju da se korigujete i upravljate svojim akcijama promišljeno i smireno. Takođe, možete se osloniti na pomoć prijatelja i saradnika – poverenje je ključ uspeha u ovom periodu. Humanost, razumevanje i asertivnost u komunikaciji, doneće vam divljenje i poverenje klijenata i saradnika i odskočnu dasku za proširenje biznisa i napredak u karijeri.

Duh i telo

Puni ste energije, što može doneti trenutke preplavljenosti osećanjima, naročito ako ste suočeni sa nepravdom ili frustracijom. Vodite računa da svojim rečima i postupcima ne povredite druge u besu i oslonite se na prijatelje, koji su vaše sidro i uzemljenje u trenucima kada burno reagujete. Pronađite konstruktivan način da se oslobodite viška nervozne energije i održite balans koji vam je potreban da biste ostali zdravi, realni i objektivni. Ne bežite od tuge, već je prihvatite i prođite kroz nju, ona vam je potrebna za lični rast.

Godišnji horoskop

Bik Bik
 20.04-20.05

2023

Nova godina će većini Bikova započeti uz pozitivno raspoloženje. Poslednjih meseci protekle godine glavni fokus vam je bio na uspostavljanju i održavanju poslovnih veza i kontakata, što će se i nastaviti. Prva tri meseca u 2023. mogu predstavljati izazov na polju finansija, na prvom mestu zbog toga što ljudi sa kojima blisko sarađujete lako mogu napraviti grešku koja će se odraziti i na vas. Početkom proleća situacija će se stabilizovati i bićete u neuporedivo boljem položaju.

Veći deo proleća i leta će biti izuzetno dinamičan, zanimljiv i prepun izazova, što nekim pripadnicima znaka može biti i stresno. Ukazaće vam se mnoštvo novih prilika da poboljšate svoju materijalnu situaciju, naučite nešto novo i popravite neke odnose koji su vam do skoro delovali beznadežno. Ovo je period velike ekspanzije i temelji koje budete postavili biće osnov za rast u 2024. godini.

Na polju ljubavi i porodice ovo je godina kada ćete imati odličnu priliku da postignete sve ono što ste godinama priželjkivali i započnete jedno novo poglavlje u svom životu. Vreme je da malo umirite svoj duh putnika i sa partnerom započnete stvaranje doma, u pravom smislu te reči. Očekujte da ćete mnogo uložiti u ovaj poduhvat, i materijalno i emotivno, ali sve što budete radili biće više nego vredno vašeg truda. Moguće je da ćete prilikom uređenja životnog prostora želeti da unesete i dah nečeg egzotičnog.

U slučaju da ste se i partner i vi do sada grčevito držali sopstvenih principa, očekujte više fleksibilnosti u septembru. Do kraja godine ćete pronaći zajednički jezik i nastaviti da pomažete jedno drugom na svim poljima.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe