Dnevni horoskop

Bik Bik
 20.04-20.05

Dnevni horoskop za Bik - utorak, 17 maj 2022

Posao: Privlače Vas veliki izazovi, u Vama se pokrenuo takmičarski impuls i ne možete da se zadovoljite sa prosečnim rezultatima.

Ljubav: Partner ponekad ne razume sve Vaše ideje, potrebno je da se razjasnite oko zajedničkih nesporazuma.

Zdravlje: Poboljšajte svoju psiho-fizičku kondiciju.

Nedeljni horoskop

Bik Bik
 20.04-20.05

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

16. do 22. maj 2022.

Posao: Ušli ste u povoljniji period, pa nemojte da se iznenadite ako vam se ukaže šansa za bolju zaradu. Uz podršku sa strane i malo truda, učinićete čudo. Planirate nove unosne poslove. Intuicija vam govori da ćete imati uspeha, a vi u nju verujete. Sve što ima veze sa inostranstvom donosi vam dobit. Strana firma, za vas je to sada poseban izazov. Dobićete dobro plaćeno radno mesto i mogućnost brzog napredovanja. Ipak, neće sve ići glatko, pa očekujte manje probleme na putu do cilja. Smanjite poslovne obaveze.

Ljubav: Bikovi ove nedelje uspešno prevazilaze probleme i prepreke koje se mogu pojaviti na emotivnom planu, zauzeti lakše komuniciraju sa partnerom, a razumevanje u vezi je bolje.

Slobodni mogu imati više novih susreta, a neka osoba mogla bi posebno da ih zainteresira. Nova veza je na pomolu. Reč je o osobi kao stvorenoj za vas. To uvek mislite na početku. Nadate se više nego što treba. Osoba u znaku Jarca vas osvaja polako, ali sigurno.

Možete se osloniti na prijatelje ili familiju koja će želeti da posreduje u upoznavanju sa nekim. Ispostaviće se da vas dobro poznaju i bićete zadovoljni njihovim izborom.

Zdravlje: Osećate se iscrpljeno, jer ste se preforsirali. Više se odmarajte, ojačajte imunitet. Uprkos izazovima, stabilni ste i dobro se osećate, imate energije i rešenosti za sve izazove koji su pred vama.

Mesečni horoskop

Bik Bik
 20.04-20.05

maj 2022

Prva polovina meseca je napeta za Bikove koji su u vezi ili braku. Imate nesuglasice sa partnerom koje niste rešili u proteklim nedeljama i koje su vas udaljile. Skupite hrabrost i izdvojte vreme za otvoren razgovor na samoj sredini maja. Druga polovina maja vam donosi česta druženja sa zajedničkim prijateljima, mnogo zajedničkih aktivnosti koje će biti zabavne i kreativne i koje će doprineti jačanju bliskosti sa voljenom osobom. Slobodne očekuje udvaranje u društvu, može vam priznati naklonost odoba za koju ste dugo verovali da vam je prijatelj. Ukoliko želite ovo može biti obećavajući ulazak u ozbiljnu vezu.

Poslovna situacija je stabilna, tokom maja vas ne očekuju veliki poslovni izazovi. Na neki način ovaj mesec će za većinu Bikova biti rasterećujući. Potrebno vam je više slobodnog vremena i želite da se posvetite domu, porodici i dragim ljudima. Nemojte olako trošiti novac u prvoj polovini meseca, kako ne bi zapali u finansijsku krizu. Takođe, ako je to moguće izbegavajte pozajmice tokom maja. Izbegavajte da se zadužujete i budite pažljivi u saradničkim odnosima jer su mogući nesporazumi.
Nezaposleni Bikovi će biti u mogućnosti da dobiju zaposlenje u oblastima komunikacija, trgovine, saobraćaja i usluga. Biće tražene vaše prodajne veštine.

Dobro se osećate. Uglavnom ćete biti dobrog zdravlja tokom maja. Sredinom meseca je potrebno da budete pažljivi da se ne prehladite ako budete više vremena provodili u prirodi i ako vremenske prilike budu promenljive. Biće vam osetljiv urinarni trakt. U trećoj dekadi maja biće vam osetljivi zglobovi, posebno na promenu vremena. Više se odmarajte i izbegavajte napore.

Godišnji horoskop

Bik Bik
 20.04-20.05

2022

Ljubav

Za Bikove je 2022-a godina velikih ličnih promena, ali i promena u sektoru partnerstava. Ovo je godina za definisanje postojećih veza, bilo da su one kratkotrajne ili dugotrajne – vreme je da se napravi presek – bilo u pravcu odvajanja (najpre zbog nezadovoljstva odnosom ili „treće osobe“), bilo u pravcu prelaska odnosa na viši nivo – ulazak u zajednički život ili bračnu zajednicu. Oni koji su već u braku – vaš odnos ulazi u fazu preispitivanja, a lako je moguće da će to preispitivanje aktivirati mogućnost ulaska u tajnu vezu ili zaljubljivanje u drugu osobu – najpre tokom drugog dela proleća i kroz leto 2022-e. Slobodni Bikovi – za vas je ovo jedna vrlo aktivna godina, pomalo dramatična, po malo više ispunjena strastima a jednim delom i prošlost može imati veliku ulogu u vašem ljubavnom životu. Period do ulaska u proleće vratiće neke „stare znance“, ali će istovremeno kroz posao i društvo, izlaske, društvene mreže doneti nove ljubavne prilike. April donosi ljubavne zanose, priče koje su obojene romantikom (ali eventualno i tajnom) dok će maj i jun biti posebno lepi. Septembar je takođe za vas ljubavno dobar, dok će oktobar, novembar i decembar – ponovo aktivirati mogućnost ljubavnih „povratnika“.

Posao

Prethodna, 2021-a je donela komplikacije, pritiske, reorganizaciju koja vam nije odgovarala i teškoće u poslovnom sektoru, ali i vaš osećaj zablokiranosti i nemogućnosti da pobegnete iz situacija, napravite iskorak i promenu. Takođe, sektor finansija je bio u opadanju, prilivi smanjeni a troškovi pojačani. U ovoj godini se lakši put ka tim istim promenama otvara i to najpre u njenoj prvoj polovini. Ovo jeste dobar period da se napravi iskorak – Iako ćete vi imati još mogućnosti tokom ostatka godine, ali ne toliko dobrih i one mogu biti obojene vašom impulsivnošću, a samim tim – postoji šansa i za pogrešne korake. Kada je finansijski segment u pitanju – drugi deo godine nije savršen i može vam doneti povećanje troškova i zabrinutost oko novca.

Zdravlje

Svoje zdravstveno stanje biste trebali redovnije da kontrolišete, jer se problemi na koje ne obraćate pažnju ili ih zanemarujete – mogu pojačati. Češće zdravstvene tegobe hroničnim bolesnicima.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe