Dnevni horoskop

Bik Bik
 20.04-20.05

Dnevni horoskop za Bik - ponedeljak, 16 septembar 2019

Nezadovoljstvo u radnoj sredini prenosite i na privatni život. Iako je za vas posao životna važnost, preterano se udubljujete i pravila igre upotrebljavate u odnosima sa ukućanima. Jedan član porodice može biti veoma nesrećan zbog vaših kritika, i zato popustite pritisak.

Nedeljni horoskop

Bik Bik
 20.04-20.05

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

16. do 22. septembar 2019.

Posao - Stvari se postepeno menjaju u vašu korist. Pozitivan aspekt Venere Jupitera i Saturna, kao i konjunkcija sa Mesecom početkom nedelje, upozoravaju da je krajnje vreme za zaključenje valjanog poslovnog aranžmana. Iluzorno je čekati bolje uslove, prihvatite ono što vam se nudi i ne premišljajte se. Bolje vrabac u ruci, nego golub na grani.

Ljubav - Mars, planeta koja upravlja vašim poljem braka i emotivnog partnerstva, polako se odvaja od Merkura, pa će sva konfuzija i nesporazumi ostati iza vas. Ali, još nije došlo vreme za potpuno opuštanje. Venera sredinom nedelje prelazi u znak Device gde je dočekuje Mars koji ima nadmoć. Spremite se za borbu sa problemima.

Zdravlje - Glavobolja ili ukočenost kičme traže hitnu terapiju.

Mesečni horoskop

Bik Bik
 20.04-20.05

septembar 2019

Svi rođeni u znaku Bika septembar treba da iskoriste za planiranje profesionalnih ciljeva i razmišljanje o metodama kako da ih ispune u budućnosti. Takođe, septembar je mesec kada Bikovi treba da se pozabave porodičnim problemima i porade na jačanju svoje psihološke strane.

Mars će uticati na vas da postanete nezavisniji, čak agresivni, a sve sa ciljem da ove osobine iskoristite i okrenete u svoju korist.

Posao: Na polju posla tokom semptembra biće značajnog napretka. Nezaposleni Bikovi imaju velike šanse da pronađu posao koji im se dopada i da za njega budu dobro plaćeni, piše Sunsigns.org. Septembar je povoljan period i za pokretanje sopstvenog biznisa, ali nemojte da očekujete da će vam se odmah isplatiti.

Novac: Zahvaljujući vašem odličnom radu i trudu, nećete imati finansijskih problema tokom septembra. Novac će dolaziti sa nekoliko strana, a početkom meseca najviše ćete trošiti na svoju porodicu. Sve do 20. septembra, novčana ulaganja su veoma rizična. Krajem septembra, Bikovi koji se bave poslom vezanim za modu i fitnes mogu da postignu značajan finansijski uspeh.

Ljubav: Rođeni u znaku Bika tokom septembra će donositi samo dobre odlukevezane za ljubav, brak i potomstvo. Slobodni Bikovi upoznaće i osvojiti divnu osobu zahvaljujući svom šarmu, a oni koji su u lošoj vezi ili braku, uspeće da izglade sve nesuglasice. Do 21. dana u mesecu, moraćete da se potrudite ako želite da u porodici vlada harmonija, ali sav trud će vam se isplatiti. U septembru ćete doživeti najlepše porodične trenutke u 2019. godini.

Zdravlje: Bikovi će biti odličnog zdravlja tokom celog meseca. Ipak, ne bi bilo loše da povedete računa o ishrani i prestanete da odlažete vežbanje.

Godišnji horoskop

Bik Bik
 20.04-20.05

2019

2019. će biti najbolja za rođene u znaku Bika, posebno na polju karijere i posla.

Važan aspekt koji treba da se naglasi za 2019. godinu jeste uspostavljanje prioriteta i rad na njima u skladu sa vremenom i obavezama.

Radite naporno, potrudite se da date 100% od sebe, a ostalo će samo doći. Imaćete odlične, čvrste i stabilne veze sa ljudima oko sebe.

Možete se više prepustiti slobodnom vremenu, ali vam ipak savetujemo da ostanete u dodiru sa realnošću i da se ne prepuštate lažnim emocijama.

2019. godina će vama i vašoj porodici doneti mnogo više mogućnosti, slobode i radosti.

 

Posao i finansije

Na radnom mestu ćete uživati u harmoniji. 2019. će biti godina u kojoj ćete imati fantastičan odnos sa kolegama i nadređenima. Vaši napori će biti prepoznati.

Tokom marta i aprila možete dobiti i više nego što očekujete. Konkurenciju ćete pobediti pameću i kreativnošću.

Ne dozvolite da vas bilo kakva negativnost proganja i muči. Iskoristite ono što vam je dato i kroz sve izazove idite sa čistim mislima i hladne glave. Postupajte praktično.

Što se tiče finansija, 2019. neće biti puna uspeha i padova, već ćete doživeti određenu finansijsku stagnaciju. Nećete ostvariti veliku zaradu, ali nećete ni izgubiti mnogo sredstava.

Trošite mudro i samo u situacijama kada je to neophodno. U toku godine možete otplatiti stari zajam ili kredit, što će vam pomoći da se i mentalno rasteretite pritiska koji osećate.

 

Ljubav

Bikovi će imati strastvenu i uzbudljivu 2019. godinu. Ali, neki će se suočiti i sa problemima ako žele previše samo za sebe. Zato izbegavajte sebične reakcije.

Ne budite impulsivni. Umesto toga, obratite pažnju na to šta partner traži od vas. U prvoj četvrtini 2019. godine, nestaće mnoge ljubavne sumnje. Zahvaljujući optimističkom pristupu, sve će biti raščišćeno.

Ne dozvolite da vas obuzme osećaj krivice, jer tako nikada nećete naći pravi put u ljubavi.

2019. može biti i godina teških lekcija u vezi, ali ćete biti zahvalni jer će vas to pripremiti za budućnost.

Neki profesionalni susreti mogu da prerastu u ljubavne.

 

Zdravlje

Bikovi će morati da se bolje brinu o svom zdravlju u 2019. godini. Od marta do maja je rizičan period kada se možete suočiti sa zdravstvenim poteškoćama.

U slučaju da posumnjate u bilo kakvu bolest, obavezno posetite lekara. Prva polovina godine može biti rizična.

Vratite duševni mir putem joge i meditacije.

loading...
 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe