Dnevni horoskop

Bik Bik
 20.04-20.05

Dnevni horoskop za Bik - nedelja, 2 oktobar 2022

POSAO
Pohvala, nagrada ili priznanje na vas deluju stimulativno u svakom pogledu. Spremni ste da se oprobate i u nekim izazovnim kombinacijama, jer verujete u sebe.
LJUBAV
Delujete vrlo zanosno i spremni ste da se prepustite nečijoj emotivnoj pažnji ili novom zadovoljstvu. Uživajte u svim lepim stvarima koje možete da priuštite.
ZDRAVLJE
Posetite stomatologa.

Nedeljni horoskop

Bik Bik
 20.04-20.05

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

26. septembar do 2. oktobar 2022.

Posao - Oko vas se nalaze neki negativni ljudi koje treba da izbegavate, koji su ljubomorni na vašu poziciju i koji će pokušati da vas odatle sklone. Možda su to baš one osobe na koje najmanje sumnjate da vam takvo nešto žele. Opreznost vam je svakako potrebna, iako bi to njima bio samo jedan neuspeli pokušaj. Mnogo polažete na poslove sa strancima, ali mogući su problemi sa vizama, ili se vaš pretpostavljeni može suprotstaviti vašoj ideji u vezi s novim poslom. Neko vam kvari planove. Obratite pažnju jer bi vaše finansije mogle doći u krizu. Ako vam neko duguje novac, verovatno će odugovlačiti sa plaćanjem.
Ljubav - Bikovi će ove nedelje osećati potrebu da se posvete porodičnim dešavanjima, ali mogu biti zahtevniji prema partneru, pa će odnosi u vezi zavisiti od njihovog ponašanja. Strasti u vezi biće prilično naglašene. Nezadovoljni ste na emotivnom planu, što vas više boli nego problemi sa kolegama na poslu. Sumnjate u osećanja svoga partnera, jer je u poslednje vreme postao malo rezervisan prema vama.
Izgleda da je neki skorašnji razgovor doprineo tome i verovatno ste rekli nešto što niste trebali i što je povredilo vašeg partnera. Sedite i razmislite šta je u pitanju. Možda je i on nešto shvatio pogrešno. Slobodni pripadnici znaka mogli bi imati uzbudljiv susret, na putovanju ili preko posla. Veoma uticajna i ambiciozna osoba misli na vas, međutim, teško da će išta konkretno da uradi po pitanju vas dvoje, ili će možda susret maskirati poslovnim razlozima. Ako mislite na Škorpiju ili Jarca, moraćete da napravite prvi korak.
Zdravlje - Nervozni ste i nestrpljivi po mnogim pitanjima. Možete osećati prolazne tegobe u vezi sa pojedinim hroničnim slabostima, ili hormonskim statusom. Odmarajte se i dovoljno se krećite – idite peške na posao (ako je to izvodljivo).
SAVJET: Opuštajte se uz laganu glazbu.

Mesečni horoskop

Bik Bik
 20.04-20.05

oktobar 2022

Na samom početku oktobra oslobađamo se energije Retro Merkura, pravo je vreme da sumirate utiske i lekcije koje ste naučili. Donosite produktivne odluke koje će upotpuniti vaš život, oslonite se na svoju intuiciju. Oktobar je romantičan mesec za mnoge Bikove, a neki od njih imaju priliku da stanu na ludi kamen. Sunce i Venera će u drugoj polovini oktobra praviti trigon sa Marsom i omogućiće vam da poboljšate odnos sa voljenom osobom. Imaćete više vremena jedno za drugo i unećete više dinamike u vaše zajedničke aktivnosti. Krajem meseca Mars kreće retrogradno i upozorava vas da pripazite na ono oko čega ne uspevate da se složite. Imaćete česte nesuglasice.Slobodni će naučiti da cene prednosti solo života i usmere energiju na brigu o sebi.

Iznenadiće vas mirna poslovna situacija tokom oktobra, u prethodnom periodu navikli ste da žurite i završavate niz obaveza u toku dana. Očekuje vas nešto usporeniji tempo, ne dozvolite da vas isfrustrira već se posvetite privatnom životu. Finansijska situacija je stabilna, pokušajte da odolite velikim kupovinama krajem oktobra jer nakon istih možete proći kroz finansijsku krizu. Nemojte pozajmljivati novac. Nezaposleni Bikovi će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima inženjeringa, IT industrije, medija, saobraćaja i usluga.

Vreme je da ugodite sebi!
Zdravstveno stanje je dobro. Početak oktobra vam donosi smetnje sa cirkulacijom i probavnim traktom. Bilo bi poželjno da proverite krvnu sliku. U drugoj polovini oktobra će vam zdravlje biti stabilno. U slučaju da budete imali neke tegobe, doći će do poboljšanja. Vaš imunitet će biti pojačan zahvaljujući trigonu Sunca i Venere sa Saturnom i Marsom. Vaša kondicija će biti poboljšana.

Godišnji horoskop

Bik Bik
 20.04-20.05

2022

Ljubav

Za Bikove je 2022-a godina velikih ličnih promena, ali i promena u sektoru partnerstava. Ovo je godina za definisanje postojećih veza, bilo da su one kratkotrajne ili dugotrajne – vreme je da se napravi presek – bilo u pravcu odvajanja (najpre zbog nezadovoljstva odnosom ili „treće osobe“), bilo u pravcu prelaska odnosa na viši nivo – ulazak u zajednički život ili bračnu zajednicu. Oni koji su već u braku – vaš odnos ulazi u fazu preispitivanja, a lako je moguće da će to preispitivanje aktivirati mogućnost ulaska u tajnu vezu ili zaljubljivanje u drugu osobu – najpre tokom drugog dela proleća i kroz leto 2022-e. Slobodni Bikovi – za vas je ovo jedna vrlo aktivna godina, pomalo dramatična, po malo više ispunjena strastima a jednim delom i prošlost može imati veliku ulogu u vašem ljubavnom životu. Period do ulaska u proleće vratiće neke „stare znance“, ali će istovremeno kroz posao i društvo, izlaske, društvene mreže doneti nove ljubavne prilike. April donosi ljubavne zanose, priče koje su obojene romantikom (ali eventualno i tajnom) dok će maj i jun biti posebno lepi. Septembar je takođe za vas ljubavno dobar, dok će oktobar, novembar i decembar – ponovo aktivirati mogućnost ljubavnih „povratnika“.

Posao

Prethodna, 2021-a je donela komplikacije, pritiske, reorganizaciju koja vam nije odgovarala i teškoće u poslovnom sektoru, ali i vaš osećaj zablokiranosti i nemogućnosti da pobegnete iz situacija, napravite iskorak i promenu. Takođe, sektor finansija je bio u opadanju, prilivi smanjeni a troškovi pojačani. U ovoj godini se lakši put ka tim istim promenama otvara i to najpre u njenoj prvoj polovini. Ovo jeste dobar period da se napravi iskorak – Iako ćete vi imati još mogućnosti tokom ostatka godine, ali ne toliko dobrih i one mogu biti obojene vašom impulsivnošću, a samim tim – postoji šansa i za pogrešne korake. Kada je finansijski segment u pitanju – drugi deo godine nije savršen i može vam doneti povećanje troškova i zabrinutost oko novca.

Zdravlje

Svoje zdravstveno stanje biste trebali redovnije da kontrolišete, jer se problemi na koje ne obraćate pažnju ili ih zanemarujete – mogu pojačati. Češće zdravstvene tegobe hroničnim bolesnicima.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe