Nedeljni horoskop

Bik Bik
 20.04-20.05

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

18. do 24. mart 2019.

Možda će vam se činiti primamljivo i videćete potencijalni dobitak, ali taj rizik koji razmatrate da preuzmete početkom nedelje neće se odvijati onako kako ste zamislili. Umesto da svoju energiju usmerite na planove za svetsku dominaciju, usmerite je prema drugim ljudima. Sredinom nedelje će vam vaš šarm doneti mnogo više nego što očekujete. Četvrtak je dan prosvetljenja, a petak i subota su zaista čudni. Umesto da se trudite da razumete, potrudite se da stvari ne shvatate lično. U nedelju budite sa ljudima pored koji se osećate ugodno.

Godišnji horoskop

Bik Bik
 20.04-20.05

2019

2019. će biti najbolja za rođene u znaku Bika, posebno na polju karijere i posla.

Važan aspekt koji treba da se naglasi za 2019. godinu jeste uspostavljanje prioriteta i rad na njima u skladu sa vremenom i obavezama.

Radite naporno, potrudite se da date 100% od sebe, a ostalo će samo doći. Imaćete odlične, čvrste i stabilne veze sa ljudima oko sebe.

Možete se više prepustiti slobodnom vremenu, ali vam ipak savetujemo da ostanete u dodiru sa realnošću i da se ne prepuštate lažnim emocijama.

2019. godina će vama i vašoj porodici doneti mnogo više mogućnosti, slobode i radosti.

 

Posao i finansije

Na radnom mestu ćete uživati u harmoniji. 2019. će biti godina u kojoj ćete imati fantastičan odnos sa kolegama i nadređenima. Vaši napori će biti prepoznati.

Tokom marta i aprila možete dobiti i više nego što očekujete. Konkurenciju ćete pobediti pameću i kreativnošću.

Ne dozvolite da vas bilo kakva negativnost proganja i muči. Iskoristite ono što vam je dato i kroz sve izazove idite sa čistim mislima i hladne glave. Postupajte praktično.

Što se tiče finansija, 2019. neće biti puna uspeha i padova, već ćete doživeti određenu finansijsku stagnaciju. Nećete ostvariti veliku zaradu, ali nećete ni izgubiti mnogo sredstava.

Trošite mudro i samo u situacijama kada je to neophodno. U toku godine možete otplatiti stari zajam ili kredit, što će vam pomoći da se i mentalno rasteretite pritiska koji osećate.

 

Ljubav

Bikovi će imati strastvenu i uzbudljivu 2019. godinu. Ali, neki će se suočiti i sa problemima ako žele previše samo za sebe. Zato izbegavajte sebične reakcije.

Ne budite impulsivni. Umesto toga, obratite pažnju na to šta partner traži od vas. U prvoj četvrtini 2019. godine, nestaće mnoge ljubavne sumnje. Zahvaljujući optimističkom pristupu, sve će biti raščišćeno.

Ne dozvolite da vas obuzme osećaj krivice, jer tako nikada nećete naći pravi put u ljubavi.

2019. može biti i godina teških lekcija u vezi, ali ćete biti zahvalni jer će vas to pripremiti za budućnost.

Neki profesionalni susreti mogu da prerastu u ljubavne.

 

Zdravlje

Bikovi će morati da se bolje brinu o svom zdravlju u 2019. godini. Od marta do maja je rizičan period kada se možete suočiti sa zdravstvenim poteškoćama.

U slučaju da posumnjate u bilo kakvu bolest, obavezno posetite lekara. Prva polovina godine može biti rizična.

Vratite duševni mir putem joge i meditacije.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe