Dnevni horoskop

Strelac Strelac
 22.11-21.12

Dnevni horoskop za Strelac - utorak, 31 januara 2023

Neki od pritisaka kojima ste bili izloženi, danas će malo popustiti, ali nemojte to koristiti kao izgovor da radite manje. Imate odlične šanse da napredujete, ne dozvolite da vas lenjost spreči. Danas ne potpisujte važne papire. Bol u ramenu zahteva lekarsku pomoć. 

Nedeljni horoskop

Strelac Strelac
 22.11-21.12

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

30. januara do 5. februar 2023.

Posao - Optimizam vam je i ovoga puta doneo uspeh iako su u to mnogi sumnjali. Vaš urođeni osećaj za velike poslove ni sada vas nije prevario. I dalje vam predstoji napredak kada su u pitanju rezultati rada i prihodi od njega. Ponašate se kao neko ko tačno zna šta hoće i kako da to i dobije. U priličnoj meri namećete svoje mišljenje, ali to ne činite na direktan način, već idete okolo naokolo, što daje mnogo bolje rezultate. Imate sve šanse da napredujete u poslu. Ako ste mladi, mogući su dobici preko članova porodice, najverovatnije roditelja ili starijih rođaka.

Ljubav - Strelčevi ove nedelje mogu osećati konfuziju u svom emotivnom životu i neki bi mogli da se nađu u ljubavnoj dilemi. Sklonost ka tajnim vezama takođe je u opticaju. Ipak, biće i onih koji će se truditi da privuku pažnju neke nove osobe koja može imati veze sa inostranstvom. Predstoji vam veliko ljubavno iskušenje, a u pitanju će biti vama do sada nepoznata osoba. Iako imate skladan ljubavni život, potrudite se da vas ovo ne uzdrma.

    Ako ste slobodni, kraj sedmice je izuzetno pogodan za odlazak na veće skupove na kojima možete sresti upravo nekoga ko će vam po svemu odgovarati. Niste spremni da uvek prihvatite savete onih koji vam žele najbolje. Često im kontrirate bez razloga. Poznanstvo ili veza sa Ovnom ili Vagom mogu biti povod uzbuđenjima razne vrste.

Zdravlje - Smanjite obroke. Skloni ste upalnim procesima u ovom periodu, povedite više računa o svojim slabim tačkama. Obnovite energiju boravkom u prirodi.

SAVJET: Ne zaboravite na redovnu relaksaciju.

Mesečni horoskop

Strelac Strelac
 22.11-21.12

januara 2023

Ljubav

Januar vam donosi mnoge prepreke koje morate savladati, da biste održali status koji ste osvojili u prethodnom periodu – verujte svojim instinktima i ne dozvolite emocijama da vas previše vode. Ljubavni život je u prvom planu, bilo da ste u stabilnim odnosima, ili u novoj vezi – između vas i partnera postoji snažno poverenje i visok stepen bliskosti i možete gledati u budućnost sa radošću i optimizmom. Stvari mogu stajati drugačije ako ste pred raskidom, ili se nalazite u tajnoj vezi (zabranjenoj aferi) – emocije su preplavljujuće, ranjivi ste, strah preovlađuje, a razočaranje i suze neizbežni.

Ako ste sami, možete se naći u centru pažnje – društveni život je aktivan i buran, pozvani ste i dobrodošli svuda, a vaše raspoloženje i harizma su prosto neodoljivi. Osećate se dobro u svojoj koži, sve opcije su otvorene, a napredak u svakoj životnoj oblasti uočljiv. Između ostalog, i u tome što niste skloni da uskočite u prvu avanturu koja vam se ponudi – romantične iskre su svuda oko vas, ali vaša „zapaljivost“ je pod kontrolom. Međutim, možete sretati osobe koje nisu sposobne da sačuvaju distancu – vodite računa da nekog nenamerno ne povredite.

Karijera

U profesionalnom smislu, Strelci mogu započeti godinu prilično udobno. Ako sebi dozvolite malo slobodnog vremena tokom prvih dana, ponovo ćete zaista uživati u poslu. Ne žurite da implementirate nove ideje ili projekte, ostavite to za kraj meseca. Poslednje nedelje januara, Merkur ponovo pokazuje svoju najbolju stranu i može vam pomoći da postignete uspeh u poslu, tako da opušteno postignete mnoge stvari koje ste zacrtali. Dobar odnos sa nadređenima otvara mogućnosti profesionalnog razvoja. Razmotrite i pripremite finansijske ili ugovore o radu, ako ste na liderskoj poziciji. Prihvatite ozbiljno sve zadatke koji vam pomažu da ostvarite svoje planove. Napredak i nagrade su uz sve koji se bave trgovinom. U materijalnom smislu, pred vama  je uspeh iz snova. Planetarno poravnanje daje vam mnogo prostora za transformaciju kojoj težite.

Duh i telo

Osećate se stabilno i u harmoniji ste sa svojim duhom i težnjama. Možete sprovesti svoje novogodišnje odluke, naročito one koje se tiču discipline i rutine – možda ćete želeti da se rešite neke loše navike, ili da započnete program vežbanja. Vaša vitalnost traži način da ostanete aktivni, ali i uravnoteženi – nemojte se preopeteretiti, čak i ako verujete da činite najbolje za sebe. Prihvatite male nagrade koje vam svakodnevica donosi, uživajte u bliskim odnosima, intimi, hobijima i osećanju da je sve na svom mestu, sa koga se možete kretati napred, bez ambicioznog nemira, stabilno i posvećeno.

Godišnji horoskop

Strelac Strelac
 22.11-21.12

2023

Ne možete se pohvaliti neverovatno uspešnim ljubavnim životom u poslednjem periodu. E pa to se menja a zvezde će podržati vaše napor, posebno krajem marta.

Ovo će biti dobro vreme da osvežite ljubavni život i prilike u porodici. Vreme je i da preuzmete inicijativu u odnosima jer će vaši napori verovatno uspeti.

Iskoristite prilike koje vam se pružaju i probajte da do kraja maja završite sve značajno. Posle toga ćete imati i manje vremena i volje za velike stvari.

Ako dobro uradite pripremu i sve isplanirate početkom godine, sredinom možete očekivati velike promene koje će biti pozitivne i doneti napredak na poslu.

Čuvajte se povreda na poslu. U to spadaju i emotivne povrede.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe