Dnevni horoskop

Strelac Strelac
 22.11-21.12

Dnevni horoskop za Strelac - sreda, 22 januara 2020

Nedeljni horoskop

Strelac Strelac
 22.11-21.12

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

20. do 26. januara 2020.

Posao Naglašen znak Jarca najavljuje dogovor sa osobom koju poznajete preko poslovnih kontakata. Mars, 26. januara ulazi u vaš znak, donoseći vam priliv energije i pojačanu aktivnost na svim poljima. U vreme pomračenja Meseca, oko 31. januara, novac počinje da vam pritiče preko poslova sa strancima.

Ljubav Mnoštvo planeta u trećoj astrološkoj kući, u kome se nalaze Sunce i Venera, može da vam donese neočekivani raskid ili obnovu nedavno raskinute veze. Krajem perioda moguć je susret sa harizmatičnom osobom koju poznajete preko prijatelja. U vreme prve Mesečeve četvrti vašu pažnju mogao bi da privuče Bik, Devica ili Jarac.

Zdravlje Izbegavajte alkohol.

Mesečni horoskop

Strelac Strelac
 22.11-21.12

januara 2020

Ljubav 

Slobodni bi zaista trebali da se raduju ulasku u ovaj mesec. Sa Venerom u svom polju ličnosti širićete optimizam, sjaj, harizmu, divnu energiju – i zato nije ni čudo što ćete biti u centru pažnje pripadnika suprotnog pola. I vi ste spremni za ljubav, dozivate je celim svojim bićem i budite sigurni da će se odazvati. Strelčevi imaju više nego dobre šanse da se zaista zaljube, ali i da započnu novu emotivnu priču koja će krenuti burno i strasno, koja će ih nadahnuti i učiniti da se osećaju živo, zadovoljno, sretno ! Dok vi budete uživali, da pogledamo šta će se dešavati onima u vezama i brakovima. Kod vas je situacija vrlo slična – mnogo toga će krenuti na bolje i ponovo ćete imati osećaj bliskosti i stabilnosti sa voljenom osobom. E sad, bilo bi dobro da gledate da to ne pokvarite nekim nepromišljenim potezima, a jedan od njih bi bio i eventualno uplitanje u bilo kakav vid tajnog odnosa ili flerta. Računajte da će partner sigurno sumnjati u vas, radili ili ne radili nešto sa strane, pa je na vama da ga razuverite i pokažete mu da može da računa na vas. Problemi će se koncentrisati u drugoj polovini januara – obratite pažnju ! 

Posao 

Sa Venerom I Jupiterom u svom znaku sigurno je da ćete u ovom mesecu biti obasuti mnogim sretnim okolnostima, privući pozitivna dešavanja I nove poslovne prilike. Sredinom meseca više pažnje obratite u dogovorima, najpre zbog toga što neko može pokušati da vas brzinski ubedi u nešto što nije realno niti ostvarivo ili vam može doneti gubitke. Fokus će u ovom mesecu biti najviše vezan za finansije, gde vas čekaju neki lepi uzleti, ali I mogućnost padova I to najviše tokom treće dekade januara. 

Zdravlje 

Konjukcija Venere I Jupitera u polju ličnosti nema baš uvek benefična svojstva, pogotovo ako je iskoristite za neumerenost I preterivanje.

Godišnji horoskop

Strelac Strelac
 22.11-21.12

2020

Posao Prelazak Saturna preko vaše druge astrološke kuće donosi vam više obaveza na poslu, ali i više mogućnosti za povećanje zarade preko kupoprodaje nekretnina, naročito ako ste privatnik. Ukoliko se bavite nekim kreativnim zanimanjem, trebalo bi da se okrenete novim tehnologijama koje bi mogle da vam olakšaju svakodnevne poslove, što će naročito doći do izražaja posle 15. maja kada Uran, posle 84 godine, bude ušao u znak Bika u kome ostaje do 6. septembra. Period od 10. jula do kraja oktobra povoljan je za ulaganje novca u stambeni ili poslovni prostor, jer bi vam se ta investicija kasnije višestruko isplatila. Ulaskom vašeg vladaoca Jupitera u vaš znak, 8. novembra, Strelčevi koji se bave zanimanjima koja imaju veze sa češćim putovanjima, turizmom, osiguranjem, marketingom, mogu dosta da profitiraju. Ipak, izbegavajte rizične finansijske transakcije, nepotrebne troškove i podizanje kredita u vreme retrogradnog Merkura, od 23. marta do 15. aprila, od 26. jula do 19. avgusta i od 17. novembra do 1. decembra. Takođe, obratite više pažnje na važna dokumenta, ugovore, kartice, ključeve, telefone, laptopove.

Aspekti Plutona, simbola velikog bogatstva i moći, koji prelazi preko vašeg polja posla, do 22. aprila i posle 1. oktobra, donose vam nove izvore prihoda.

Ljubav Posle 26. januara, Mars, simbol akcije i seksualnosti u vašem astrološkom polju ličnosti, čini vas atraktivnijim i privlačnijim za suprotni pol, ukoliko ste muškarac. Pozicije planeta koje upravljaju vašim poljem partnerskih odnosa, Merkura, utiču na promene raspoloženja vašeg partnera, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi. U periodu od 29. maja do 12. juna, Merkur prelazi preko Blizanaca, donoseći vam nove kontakte i poznanstva, ako ste slobodni. Ukoliko ste u braku ili dužoj vezi, od 24. aprila do 19. maja, kada Venera tranzitira preko vašeg polja ljubavi, mogu da vam se dopadnu dve podjednako interesantne osobe, pa je moguć i ulazak u paralelnu vezu. Pazite šta kome pričate, da ne dođe do skandala u javnosti.

Zdravlje Prelazak Jupitera preko vašeg 12. polja i vašeg znaka, opominje da bi trebalo da proverite stanje krvnih sudova i jetre. Kontrolišite krvni pritisak. Posle 8. novembra, bilo bi poželjno da smanjite obroke ili da promenite režim ishrane.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe