Dnevni horoskop

Strelac Strelac
 22.11-21.12

Dnevni horoskop za Strelac - utorak, 18 juni 2024

Nedeljni horoskop

Strelac Strelac
 22.11-21.12

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

17. do 23. juni 2024.

LJUBAV: Zbog povećane aktivnosti na drugim područjima života povremeno ćete morati da odgodite neki ljubavni susret. Potrudite se da nekim poklonom pokažete pažnju partneru kako se ne bi osećao zapostavljeno. Samci će spajati ugodno s korisnim.

KARIJERA: Verovatno će vas svako malo nadgledati, ali vi ćete to ili zanemariti ili se praviti ludi. Kontrolisanje nikad nije ugodno, no ovaj put će se okrenuti u vašu korist. Dobićete dodatne bodove. Neki usavršavaju svoja znanja.

ZDRAVLJE&SAVJET: Brinućete se zbog novca.

Mesečni horoskop

Strelac Strelac
 22.11-21.12

juni 2024

Ovog mjeseca zvijezde najavljuju dobrobit za vašu obitelj. Neki od vas mogu očekivati značajnu korist od starijih članova obitelji. Stvari će se razvijati ići prilično dobro. Na mnoge načine koristan mjesec za vašu obitelj.

Ako ste trenutno u romantičnoj vezi, ovaj mjesec vam donosi obećavajuće izglede. Vaše će srce čeznuti za dugim razgovorima u kojima možete otvoreno podijeliti svoje najdublje emocije, dodajući živopisne snove vašem zajedničkom životu. Odvažit ćete se na izlete, obasipati ih značajnim gestama i osigurati im posebno mjesto u srcu. Ovo će podići vašu ljubav na nove visine, obećavajući ogromnu sreću u ovom razdoblju.

Zvijezde nisu povoljne u vezi što se tiče vaših financijskih izgleda. Postoje jasne mogućnosti da bi neki od vas mogli doći u iskušenje da iskorištavaju svoje kolege ili podređene za osobne ciljeve. Takvi napori naići će na prilično jak otpor i mogli biste se naći usred krajnje neuredne situacije. Obuzdajte takve sklonosti, u suprotnom ćete kriviti samo sebe. Klima također nije pogodna za ulaganja ili nove pothvate. Stoga bi sve takve planove zasad trebalo odložiti.

Što se tiče karijere, moglo bi se ostvariti ono što već dugo priželjkujete. Putovanja bi također dala korisne rezultate. Postoji daljnja vjerojatnost da će vam starija osoba ili kolegica učiniti uslugu koja bi vam u velikoj mjeri povećala izglede za napredak.

Putovanje iz užitka, poput obiteljskog odmora također je naznačeno, ali neće donijeti očekivano zadovoljstvo.

Ovaj mjesec nemate ništa jako ohrabrujuće u kombinaciji zvijezda što bi pogodovalo vašem zdravlju. Zapravo, mogli biste se suočiti s dosta problema probavnog sustava. Bilo kakva predispozicija za kronične bit će prilično problematična.

Trebali biste biti vrlo oprezni u liječenju takvih bolesti, kao i u održavanju odgovarajuće kontrole prehrane. Postoji daljnja mogućnost da se stanje donekle pogorša ako se zanemari liječenje ovih bolesti. Rasplet događaja nije nimalo povoljan pa bi bilo dobro da budete krajnje oprezni.

Godišnji horoskop

Strelac Strelac
 22.11-21.12

2024

Oni u dužim emotivnim vezama mogu poželeti da tokom ove godine "spuste sidro" i uplove u avanturu zvanu zajednički život/brak (najjači period za tako nešto je proleće - leto), ali će brzo shvatiti da to ne nosi samo sreću, već da je potrebno mnogo posvećenosti, odgovornosti i kompromisa. U svakom slučaju, ova godina traži da povučete konkretne poteze i dignete odnos na viši nivo. Što se brakova tiče postoji problematika koju bilo partner bilo vi (a možda i oboje) uporno gurate pod tepih i izbegavate.

Slobodni Strelčevi - godina pokreta i dešavanja, pojačane društvenosti i mnogobrojnih ljubavnih prilika je pred vama.

Iako će novčani prilivi biti znatno uvećani tokom 2024. godine, nećete baš moći da se pohvalite finansijskom stabilnošću - najpre zbog znatno pojačanih troškova koji se vezuju za kuću i članove porodice, ali i zbog vaše potrebe da preterate i ne uskratite sebi ništa.

Stres je i tokom 2024. pojačan, što može uticati na stanje imuniteta. Bićete podložni virusnim i bakteriološkim infekcijama, a hroničnim bolesnicima tegobe mogu biti pojačane.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe