Dnevni horoskop

Strelac Strelac
 22.11-21.12

Dnevni horoskop za Strelac - nedelja, 17 novembar 2019

Možda ste preumorni pa je to pravi razlog vašeg povlačenja i prepuštanja sudbini. Stvari se mogu neprijatno zakomplikovati ukoliko ne budete preuzeli odgovornost i svoje obaveze završavali na vreme, makar to bilo i neprijatno po vas.

Nedeljni horoskop

Strelac Strelac
 22.11-21.12

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

11. do 17. novembar 2019.

Posao: Period počinje prolaskom Meseca u poslednjoj četvrti kroz Vaše polje karijere. Vreme je da neke stare projekte privodite kraju. No, to neće ići lako jer su Vam prvom polju Merkur, koji Vas konfuzno zatrpava događanjima i Saturn koji pred sam kraj znaka oteže sva rešavanja. Koncentrišite se na prioritete i uvedite sebi disciplinu.

Ljubav: Jupiter Vaš vladar u dvanestom polju sa izgnanom Venerom, znak je da ste spremni na ozbiljno vezivanje koje je nerealno i koje svi vide da Vam je nepotrebno, osim Vas samih. Poslušajte savete okoline i bliskih prijatelja. Ukliko ste zauzeti situacija je tim komplikovanija, pa da se ne bi našli u neprilicnoj situaciji, odustanite na vreme.

Zdravlje: Ukoliko duže vreme imate problem sa kašljem,temperaturom, i sl. obratite se specijalisti jer vam možda terapija ne odgovara.

Mesečni horoskop

Strelac Strelac
 22.11-21.12

novembar 2019

Ljubav

Slobodnim Strelčevima se približava jedna velika I lepa ljubavna priča, ali je moguće da će za neke od vas ona ipak biti tajne prirode. Ne mora da znači da će ta osoba biti zauzeta, pa ćete iz tog razloga morati da se krijete, moguće je da jednostavno nećete biti odmah spremni da svoj emotivni život prezentujete drugima. Želećete ljubav samo I isključivo za sebe I uživati u susretima sa osobom koju volite. Najpovoljniji period za nove emotivne početke kreće od početka druge dekade, pa sve do kraja ovog meseca. Što se tiče Strelčeva u emotivnim I bračnim vezama, vi već odavno vidite da tu stvari ne idu ni malo lako. Saturn vas je u dvoipogodišnjem tranzitu kroz vaš znak vrlo nezgodno « lupio » i kada su emotivne konekcije u pitanju. Budite srećni, jer već tokom narednog meseca ćete mu videti leđa i moći malo da odahnete. No, kakav je vaš ljubavni život u novembru ? Pa kao i do sada – dva reda lošeg, jedan red lepog. S jedne strane – partner kao fora pokušava da vam se približi, dok je vama više nego jasno da u suštini pokušava da vas natera da igrate kako on svira. Vi to svakako nećete trpeti, pa nije ni čudo što će povremeno biti žestokih rasprava, a kod nekih od vas – čak i optužbi za neiskrenost i prevaru.

Posao

Vaš će se poslovni segment tokom novembra uglavnom svoditi na gomilu planova i malu realizaciju istih. Neki povoljniji uslovi vam stoje u drugom delu meseca, ali ne verujem ni da ćete njima biti u potpunosti zadovoljni. Merkur, koji tranzitira kroz vaš znak i polje ličnosti, prilično je u slaboj poziciji, pa je itekako moguće da ćete ili reći nešto pogrešno, ili povući pogrešan potez, koji bi mogao da destabilizuje vaša poslovna partnerstva. Takođe, neki saradnici se mogu pokazati kao nepouzdani – obećavati mnogo i biti jaki na rečima, ali slabo ostvarivati ono čemu se vi nadate. Po pitanju finansija, dosta promenljiva situacija. Teško ćete uspevati da ostvarite stabilizaciju, i imaćete velike uspone, ali i padove.

Zdravlje

Kad sve ide onako bezveze, zašto bi zdravlje bilo kako treba ? Na žalost, zdravstvena situacija je vrlo nestabilna i za mlađe i za starije pripadnike znaka i moraćete dobro da vodite računa o svom imunitetu. Česte prehlade, virusne i bakteriološke infekcije.

Godišnji horoskop

Strelac Strelac
 22.11-21.12

2019

U 2019. godini Strelčeve očekuje značajan napredak u karijeri, ali i poznanstvo sa novom osobom koje može prerasti u nešto više.

U 2019. nećete imati nikakvih problema sa zdravljem, osim nekih malih glavobolja zbog teškoća u komunikaciji sa porodicom. Moguće je da ćete imati nekoliko svađa i diskusija, ali ako budete pažljivi, uspećete da ih izbegnete.

Pripazite da ove godine ne postanete previše predvidljivi kao osoba. U redu je što pazite pri donošenju odluka, ali ne ulazite previše u detalje.

Saosećajni ste i delikatni u svojim emocijama, pa je dobro da ne ulazite u avanture koje mogu negativno uticati na vas.

 

Posao i finansije

Uživaćete u svojoj karijeri u 2019. i bićete odlični u ulozi lovca. Iskoristićete prilike i imaćete jaku ulogu u kompaniji.

Mnoga poslovna putovanja i poslovne obuke ispuniće vas pozitivnim iskustvima koja ćete primeniti u praksi. Vaš optimističan stav biće zarazan.

Prevazići ćete male probleme i postaćete finansijski stabilni. Vratite pozajmice i pažljivo upravljajte budžetom. Napravite balans između prihoda i rashoda.

Moguće je unapređenje i povećanje plate. Krajem godine ćete napraviti neke dugoročne investicije, a moguća je i kupovina nekretnina.

 

Ljubav

Početak godine će zaista biti povoljan za stupanje u odnose sa novim ljudima, ali i za poboljšanje vašeg ljubavnog života. Posebno obećava period od januara do aprila.

Jedna nova osoba će ući u vaš život, ali je potrebno da je prvo pažljivo procenite. Postoji mogućnost konflikta, ali ne smete da izgubite razum ni srce.

Čak i ako imate period loših trenutaka, nemojte se brinuti, biće i onih dobrih. Najvažnije je da kontrolišete svoje emocije i impulse.

Samo uz kontrolu svog temperamenta uspećete da poboljšate stvari u svojoj vezi. Komunikacija je ključna za rešavanje problema.

U drugoj polovini godine vaša veza može da preraste u brak. Uložite napor da održite dobar odnos sa partnerom i da on ne izgubi poverenje u vas.

Partner će vam vratiti istom merom, a tenzija između vas će se smanjivati iz dana u dan. Najvažnije je da u lošim trenucima ostanete zajedno i budete podrška jedno drugom.

 

Zdravlje

Na trenutke ćete se možda osećati umorno i letargično, ali nećete imati nekih prevelikih problema sa zdravljem.

Morate vežbati redovno ako želite da obnovite svoju energiju. Radite to čak i ako ste imali naporan dan na poslu i nemate želju da mrdnete iz kreveta.

Fokusirajte se na sve aspekte svog života. Ne smete na račun jednog da podbacite na drugom.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe