Dnevni horoskop

Strelac Strelac
 22.11-21.12

Dnevni horoskop za Strelac - utorak, 17 maj 2022

Posao: Preteranim isticanjem pred saradnicima privlačite negativne komentare. Potrudite se da završite započete poslove.

Ljubav: Potrebno je da rešite svoje emotivne dileme, pre nego što Vas neko uhvati na »delu« ili Vas iznenadi.

Zdravlje: Kontrolišite svoje unutrašnje konflikte.

Nedeljni horoskop

Strelac Strelac
 22.11-21.12

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

16. do 22. maj 2022.

Posao: Povoljan period za potpisivanje ugovora i započinjanje novih poslova. Ukoliko se bavite trgovinom, očekujte veliku zaradu. Imate podršku saradnika, šefova i pomalo i sreće. Odlučujete se za nov put kojim trasirate budućnost. Želite da uspete po svaku cenu. Vodite računa o tome šta kome pričate, jer postoji realna mogućnost da budete uhvaćeni u laži. Neočekivani događaji mogu vas dočekati nespremnog, zato pripazite i dobro otvorite oči.

Ljubav: Strelčevi će ove nedelje biti u povoljnijem emotivnom periodu kada će biti više šansi za nova poznanstva i susrete, ali i kratke i neobavezne avanture. Ne bi trebalo da imate ozbiljnih problema sa partnerom. Nalazite se prilično dobrom periodu kada možete planirati čak i venčanje, uvećanje porodice ili neki zajednički put.

Zauzeti pripadnici znaka će ipak težiti stabilnim odnosima u svojim vezama i činiće neke stvari kako bi udovoljili partneru. Uživate u izlascima i druženju sa prijateljima. Ako ste sami, moguće novo poznanstvo i flert sa osobom rođenom u znaku Ovna ili Blizanaca.

Zdravlje: Pazite na ishranu. Ne preterujte. Prave doze zabave, odmora, kretanja, opuštanja, druženja, intelektualnih sadržaja, daće vam stabilnost i ravnotežu, koja vam je potrebna da biste ostali zdravi.

Mesečni horoskop

Strelac Strelac
 22.11-21.12

maj 2022

Pred vama je mesec u kom ćete morati da odlučite šta će se dešavati u vašoj vezi i braku, tačnije moraćete da izaberete put kojim nastavljate. Nesuglasice u proteklim mesecima mogu dovesti do raskida dugogodišnjih veza tokom maja. Slobodne Strelčeve ne očekuju veće promene na polju ljubavi tokom maja, opustićete se i uživaćete u društvu prijatelja. Nema razloga da žurite sa ulaskom u vezu! U trećoj dekadi maja ćete nailaziti na neslaganja oko porodičnih obaveza ili oko preuređenja vašeg zajedničkog doma. Konjunkcija Merkura sa Venerom dovešće do pojačane bliskosti i unećete neophodne promene koje će vašu vezi znatno poboljšati.

Ukoliko želite da napredujete na finansijskom planu, morate pronaći balans između privatnih problema i poslovnog života. Vaš poslovni život trenutno dosta ispašta zbog emotivnog dizbalansa kroz koji prolazite. Pokušajte da se skoncetrišete na posao, pogotovo u prvoj polovini meseca! Mogući su veći finansijski izdaci sredinom maja, dobro se organizujte i pametno uložite svoj novac. ezaposleni Strelčevi će dobiti mogućnost da se zaposle u oblastima trgovine, javnosti, pravosuđa, ekonomije, usluga i zdravstva. Ako imate u planu pokretanje sopstvenog biznisa, imaćete svu potrebnu podršku.

Zdravstveno stanje je stabilno. Izbegavajte preterivanja u hrani, piću i životnim zadovoljstvima i kontrolišite ishranu i šećer u krvi. Manje i prolazne zdravstvene smetnje su moguće u prvoj dekadi maja. U drugoj polovini maja vam se savetuje više kretanja, šetnja u prirodi i boravak na čistom vazduhu. To će pozitivno uticati na vaše zdravlje i doprineće jačanju vašeg imunog sistema.

Godišnji horoskop

Strelac Strelac
 22.11-21.12

2022

Ljubav

Jupiter, vladar vašeg znaka ulazi u Ribe – polje koje predstavlja vašu porodicu, stambeni prostor, stabilnost, koren. Pa će se tako kod pripadnika vašeg znaka aktivirati – ulaganja u stambeni prostor, proširenje stambenog prostora, kupovina stana....ali i „proširenje“ porodice kroz nove članove. Neki Strelčevi koji su u emotivnim vezama baš u ovoj godini će doneti odluku o zajedničkom životu, braku, potomstvu. Slobodni Strelčevi – vama Jupiter u polju doma baš i neće prijati za ljubavne „akcije“ – šta više, možete se „usedeti“ kod kuće, trošiti.....i jesti. Eventualno preko društvenih mreža mogu postojati neki kontakti, ali to se vrlo lako može pokazati kao zaluđivanje i previše očekivanja. No, od prolećnih meseci isti taj Jupiter aktivira vaše polje ljubavi i sve do jeseni 2022-e imaćete jedan prilično vruć period za flertovanje i emocije. A na jesen, ulazite u retro fazon i očekujte bivše partnere i poznanike.

Posao

Januar ćete prespavati, kukati kako ste tanki sa finansijama i uglavnom se rekreativno baviti poslom. No, već od februara i tokom većeg dela proleća ulazite u fazu da želite nešto da promenite ODMAH, jer će pritisak okolnosti i obaveza biti prilično težak za izneti. Neki od vas će se odlučiti za pokretanje privatnog posla – ako to radite, napravite dobar plan, istražite tržište i ne jurcajte – Saturn u vašem polju komunikacije, dogovora, mentalnih aktivnosti – već prilično dugo vas uči da se ništa ne dešava i ne rešava preko noći, već mora postepeno, kroz trud i čekanje pravog trenutka. Maj i jun bi se mogli pokazati kao pravo vreme za tako nešto. Uglavnom korektno poslovno funkcionisanje do jeseni, tačnije do oktobra meseca – a onda kreće pravi rolerkoster za vas.

Zdravlje

U prolećnom i jesenjem periodu ćete biti dosta osetljivi. Možete imati problema sa imunitetom, ali i sa stomakom (regulišite više tu ishranu i uvedite se u red), kao i sa pritiskom i lošijom cirkulacijom, nervima.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe