Dnevni horoskop

Strelac Strelac
 22.11-21.12

Dnevni horoskop za Strelac - ponedeljak, 6 april 2020

U vašem ljubavnom životu se nazire početak jedne nove faze. Malo daška nove energije biće vam dovoljno da se odnosi između vas i voljene osobe poboljšaju. Slobodnima predstoji šansa za otpočinjanje romanse koja može biti dugotrajna.

Nedeljni horoskop

Strelac Strelac
 22.11-21.12

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

6. do 12. april 2020.

Posao Početkom nedelje iskoristite poziciju Sunca blizu stepena svoje egzaltacije ukoliko nameravate da proširite saradnju sa strancima ili da dobijete stipendiju za studije u inostranstvu. Konjunkcija Marsa i Plutona u Jarcu, posle 12. aprila, upozorava da budete oprezni ako planirate neku finansijsku transakciju.

Ljubav U vreme poslednje mesečeve četvrti, 8. aprila, vašu pažnju može da privuče seksepilna mlađa osoba koju najverovatnije već poznajete preko posla. Aspekti Merkura, vladaoca kuće ljubavi, u drugoj polovini nedelje, mogu da vam donesu udvaranje osobe od koje vas deli veća razlika u godinama. Vaga misli na vas, a Blizanac vam šalje SMS.

Zdravlje Izbegavajte alkohol.

Mesečni horoskop

Strelac Strelac
 22.11-21.12

april 2020

Mesec pred vama je idealan da menjate sve ono što vam u poslu ne odgovara, i što ste odavno baš i želeli da unapredite i da ostvarite.

Vi ste neko ko je vrlo kreativan i umete da se u svakoj situaciji dobro i logično postavite, te vas intuicija nikada do sada nije prevarila, i srećni ste jer možete da se oslonite na sebe, i da pak ne očekujete da vam svaki problem rešava neko drugi.

Možete da računate krajem meseca na neke neočekivane novčane bonuse ili čak i na ponudu za bolju poziciju, pa ćete biti i vrlo srećni ali i iznenađeni, jer ste tek počeli da radite posao u struci.

Nekada ste umeli da se bolje provodite i da stalno flertujete sa osobama suprotnog pola, i da baš i koketirate sa svima, i nije bilo šanse da prođete nezapaženo.

Mada ste se relativno primirili jer ste u stabilnoj i dugoj vezi, nekad vam i nedostaje taj osećaj da ste svakome zanimljivi i da ste harizmatični, jer ste stekli utidsak da je partner samo želeo da vas osvoji za sebe, i da se više ni najmanje ne trudi kao u početku vaše veze da vas iznenađuje nekim romantičnim gestovima.

Muči vas problem sa stalnim upalama ždrela i krajnika, pa je vrlo važno da ojačate imunitet i da uzimate više virtamina, te i da izbegavate da boravite u kolektivima gde je koncentracija virusa visoka.

Pripazite se nekih povreda ili preloma, jer ste skloni da budete dekoncentrisani u saobraćaju ili u sportu i poslu, pa možete ozbiljno da se povredite, te i zakomplikujete sebi život bez potrebe.

Vama je imunitet dosta oslabio u poslednje vreme, pa je nužno da promenite neke loše navike i da počnete da se više krećete i da jedete zdravije namirnice, kao i da što pre nekako ostavite cigarete.

Godišnji horoskop

Strelac Strelac
 22.11-21.12

2020

Posao Prelazak Saturna preko vaše druge astrološke kuće donosi vam više obaveza na poslu, ali i više mogućnosti za povećanje zarade preko kupoprodaje nekretnina, naročito ako ste privatnik. Ukoliko se bavite nekim kreativnim zanimanjem, trebalo bi da se okrenete novim tehnologijama koje bi mogle da vam olakšaju svakodnevne poslove, što će naročito doći do izražaja posle 15. maja kada Uran, posle 84 godine, bude ušao u znak Bika u kome ostaje do 6. septembra. Period od 10. jula do kraja oktobra povoljan je za ulaganje novca u stambeni ili poslovni prostor, jer bi vam se ta investicija kasnije višestruko isplatila. Ulaskom vašeg vladaoca Jupitera u vaš znak, 8. novembra, Strelčevi koji se bave zanimanjima koja imaju veze sa češćim putovanjima, turizmom, osiguranjem, marketingom, mogu dosta da profitiraju. Ipak, izbegavajte rizične finansijske transakcije, nepotrebne troškove i podizanje kredita u vreme retrogradnog Merkura, od 23. marta do 15. aprila, od 26. jula do 19. avgusta i od 17. novembra do 1. decembra. Takođe, obratite više pažnje na važna dokumenta, ugovore, kartice, ključeve, telefone, laptopove.

Aspekti Plutona, simbola velikog bogatstva i moći, koji prelazi preko vašeg polja posla, do 22. aprila i posle 1. oktobra, donose vam nove izvore prihoda.

Ljubav Posle 26. januara, Mars, simbol akcije i seksualnosti u vašem astrološkom polju ličnosti, čini vas atraktivnijim i privlačnijim za suprotni pol, ukoliko ste muškarac. Pozicije planeta koje upravljaju vašim poljem partnerskih odnosa, Merkura, utiču na promene raspoloženja vašeg partnera, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi. U periodu od 29. maja do 12. juna, Merkur prelazi preko Blizanaca, donoseći vam nove kontakte i poznanstva, ako ste slobodni. Ukoliko ste u braku ili dužoj vezi, od 24. aprila do 19. maja, kada Venera tranzitira preko vašeg polja ljubavi, mogu da vam se dopadnu dve podjednako interesantne osobe, pa je moguć i ulazak u paralelnu vezu. Pazite šta kome pričate, da ne dođe do skandala u javnosti.

Zdravlje Prelazak Jupitera preko vašeg 12. polja i vašeg znaka, opominje da bi trebalo da proverite stanje krvnih sudova i jetre. Kontrolišite krvni pritisak. Posle 8. novembra, bilo bi poželjno da smanjite obroke ili da promenite režim ishrane.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe