Dnevni horoskop

Strelac Strelac
 22.11-21.12

Dnevni horoskop za Strelac - sreda, 27 oktobar 2021

Godišnji horoskop

Strelac Strelac
 22.11-21.12

2021

Dragi Strelčevi godina u koju ulazimo je za vas veoma povoljna i plodonosna! Štaviše, biće ovo jedna od boljih u prethodnih nekoliko! Jupiter i Saturn iz znaka Vodolije daju povoljne aspekte vašem znaku, te će se u toku godine to odraziti na sve životne segmente! Bićete u prilici za sudbinske promene, koje će vam ići na ruku i sa kojim ćete lako izlaziti na kraj. Finansije će biti veoma stabilne, nakon dužeg perioda promenljivog stanja. Posebno povoljni periodi za novac su vam od 12. juna do 29. jula i od 16. septembra do 30. oktobra. U periodu od 23. maja do 11. oktobra postoji mogućnost da naplatite neki dug ili da vam stigne novac na koji duže vremena čekate. Problemi sa poslovnim saradnicima su izvesni od 7. januara do 5. marta, pa povedite računa na koga računate. Tu će sve postati prilično jasno. Problemi sa šefovima i autoritetima su mogući od 3. maja do 24. aprila. Ukoliko biste želeli da menjate posao ili otvarate vlastiti, godina pred nama je izuzetno pogodna za to! U periodu od januara do marta su moguće neugodnosti pravnog tipa, pa o tome povedite računa. Ukoliko biste da inicirate neki proces, zaobiđite navedeni period. Od 21. juna do 18. oktobra možete rešiti neki papirološki problem, koji duže vreme niste uspeli. To mogu biti razne dozvole, legalizacije nekretnina, i slično. Sve u svemu, opterećenja koja ste imali na finansijskom planu, od 2018. do danas, završavaju se krajem 2020. godine!

Na ljubavnom planu vas očekuje dosta iznenađenja i mogućnosti za promenu statusa. Oko vas će se motati mnogo kandidata, bilo da ste slobodni ili ne. Vaša energija je na vrhuncu i to čini da u društvu budete pravi mamac za ljude! Pozitivne vibracije kojima ćete zračiti privući će mnoge u vaš svet! Postoji dosta opcija i za poznanstvo putem interneta, a za vas su najbolji periodi od 22. marta do 15. maja i od 28. juna do 30. jula. Februar mesec vam takođe pruža izuzetno povoljne aspekte da preko druženja, društvenih mreža ili uz posredovanje prijatelja, upoznate osobu čiji će vam mentalni sklop u potpunosti odgovarati. Ukoliko ste slobodni, ovo je godina u kojoj teško da ćete ostati imuni na čari osoba koje poseduju neku dozu neobičnosti. Privlačićete čudake, osobenjake, ekscentrike, kao i osobe koje jasno znaju da odvoje svoj vlastiti svet od onog kog prikazuju široj javnosti. Ukoliko ste u braku ili dužoj vezi, obratite pažnju na period od 5. marta do 24. aprila, kada vas partner može ozbiljnije izbaciti iz takta. Ipak, sve se da rešiti razgovorima koje ćete ove godine uspešno voditi. Januar mesec može doneti suptilno udvaranje nekog sa kim radite a ko vam ne sme to otvoreno prilaziti. Pratite znakove kraj puta i dosta toga će vam se razjasniti, golim okom! Ove godine ćete staviti tačku na sve mučne emotivne priče i otvoriti svoj duh i um za kvalitetnije dane koji dolaze!

Problemi sa grlom, štitnom žlezdom i slično, mogući su tokom januara i februara. U martu i aprilu povedite računa o srcu i pritisku.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe