Dnevni horoskop

Strelac Strelac
 22.11-21.12

Dnevni horoskop za Strelac - ponedeljak, 11 decembar 2023

Svesni ste svoje arogancije, ali to je jače od vas. Samokontrola je neophodna ukoliko želite da izbegnete sukob s pretpostavljenim licima od kojih vam sledi čak i kazna. Ne radite drugim ljudima ono što ne želite da neko radi vama.

Nedeljni horoskop

Strelac Strelac
 22.11-21.12

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

11. do 17. decembar 2023.

Posao - Iskoristite ovaj period jer bi mogao značiti neku novu šansu na poslu, pogotovo ukoliko je u pitanju poslovanje sa strancima. Što se tiče odnosa sa vašim kolegama na poslu, budite bez brige, jer ako i dođe do nekakvih promena u firmi, vi ćete sačuvati svoju poziciju. Osećate se dobro u društvu kreativnih i preduzimljivih osoba koje će želeti da vam ponude posao. Neko je spreman da vam izađe u susret u vezi sa nečim za vas veoma bitnim. U pregovorima budite veoma taktični. Mnogo trošite, jer se nadate dobicima koji su neizvesni, posebno ako čekate uplate preko intelektualnih poslova. Novac vam pritiče od Jarca, Ovna ili Strelca. Ako vam je potrebna, potražite pomoć od Ovna ili Vodolije. Nemojte da kupujete nepotrebne stvari, jer nećete moći da izađete na kraj sa troškovima.

Ljubav - Strelčevi o ove nedelje postaje prilično burno na emotivnom planu, što bi moglo da dovede do ljubomornih i napetih situacija sa voljenom osobom. Ne birate reči kada ste ljuti, a partner je nezadovoljan i vrlo temperamentan kada s vama raspravlja. Slobodni mogu imati više ljubavnog uspeha i započeti značajnu emotivnu vezu. Dobro se snalazite u ljubavnom životu, posebno ukoliko vas interesuje jedan Ovan ili neka Vaga. Jedan Lav i Vodolija ne odustaju od namere da vas osvoje, a Blizanci vas kritikuju zbog nečega, možda i sa razlogom. U ovom periodu moguć je konflikt sa Škorpijom. Ako vam se dopadne energična i ambiciozna osoba, razmislite da li imate snage za nju. Slobodni pripadnici znaka će lako sklapati nove kontakte i imaju široku mogućnost izbora.

Zdravlje - Malaksalost usled propterećenja. Treba vam dobar odmor. Uključivanje vežbanja i zdrave ishrane u vašu svakodnevnu rutinu doneće vam unutrašnji mir. Kako Sunce prelazi u prvu kuću zdravlja, uticaće na vaše područje glave, koje takođe predstavlja i vašu mentalnu snagu. Iako ovaj tranzit može da vam donese stres i manje zdravstvene probleme, uz brigu o sebi i zdrave navike – ostaćete u dobrom stanju. Držite se podalje od svih vrsta svađa i porodične drame inače ćete se suočiti sa izazovnim emocionalnim problemima.

SAVJET: Nemojte se predati bez borbe.

Mesečni horoskop

Strelac Strelac
 22.11-21.12

decembar 2023

Ljubav: Ljubav i lične veze ovog meseca dobijaju sanjivu i romantičnu nijansu. Ako ste sami, slučajan susret može dovesti do burne romanse, a za vaše emocionalno zdravlje je od najveće važnosti da razlikujete trenutnu fascinaciju i zaljubljenost od mogućnosti za razvijanje duboke intimnosti. U trenucima uzleta se možete osećati ekstatično, a u trenucima padova zamišljeno i zapitano. Prihvatite ovo emocionalno putovanje kao bitnu fazu ličnog rasta.

U partnerskim odnosima uživaćete u udobnosti svakodnevne intimnosti i otvorene komunikacije. Vodite računa da izrazite jasno svoju istinu, dok ste istovremeno otvoreni da čujete i shvatite partnerovu perspektivu. Ako je na redu podizanje odnosa na viši nivo, ulazak u zajednicu ili brak, sada možete o tome da razgovarate bez zadrške i da postavite određene granice i napravite dogovore koji će biti dugoročno održivi i koji će usmeriti razvoj vašeg odnosa.

Karijera: Ovo je faza strateškog rasta. Iako trenutne nagrade mogu izgledati neuhvatljivo, shvatite da vaši napori postavljaju osnovu za budući uspeh. Moći ćete da ostvarite svoje ciljeve uz saradnju i pomoć kolega – zajedničko razmišljanje može dovesti do prodornih ideja. Budite otvoreni za povratne informacije, jer je to od ključnog značaja za usavršavanje vaših strategija. Ako se bavite javnim sektorom i politikom, možete se suočiti sa zavišću, intrigama i planskim naporima suprotne strane da vas diskredituje i izbaci iz posla. Prihvatite pomoć iskusnijih, ostanite suzdržani i izbegavajte impulsivne reakcije i postupke.

Duh i telo: Proširite sve aspekte svog mentalnog, emocionalnog i fizičkog života, na selektivan način. Ovo je dobro vreme za detoksikaciju na svim nivoima. Smanjite loše navike, uvedite poseban režim ishrane i vežbanja, okružite se pozitivnim i stabilnim ljudima i okrenite se duhovnim praksama i mentalnim tehnikama koje promovišu smirenost i jasnoću.

Godišnji horoskop

Strelac Strelac
 22.11-21.12

2023

Ne možete se pohvaliti neverovatno uspešnim ljubavnim životom u poslednjem periodu. E pa to se menja a zvezde će podržati vaše napor, posebno krajem marta.

Ovo će biti dobro vreme da osvežite ljubavni život i prilike u porodici. Vreme je i da preuzmete inicijativu u odnosima jer će vaši napori verovatno uspeti.

Iskoristite prilike koje vam se pružaju i probajte da do kraja maja završite sve značajno. Posle toga ćete imati i manje vremena i volje za velike stvari.

Ako dobro uradite pripremu i sve isplanirate početkom godine, sredinom možete očekivati velike promene koje će biti pozitivne i doneti napredak na poslu.

Čuvajte se povreda na poslu. U to spadaju i emotivne povrede.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe