Dnevni horoskop

Strelac Strelac
 22.11-21.12

Dnevni horoskop za Strelac - subota, 10 juni 2023

Ono sto je vazno da naglasimo jeste da nema nimalo sumnje da ce vama ovaj dan doneti srecu. Vi ste znak koji ce tek moci da kaze da je raspolozen i da mu je krenulo na bolje. Postoji neko ko vas voli i kome je do vas stalo.

Nedeljni horoskop

Strelac Strelac
 22.11-21.12

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

5. do 11. juni 2023.

Posao - Iako situacija izgleda prilično nepovoljno i čini vam se da niste u milosti šefa, u stvari imate sjajne mogućnosti da se na poslu istaknete. Zbog novih poslovnih obaveza bićete angažovani na više strana. Možda nećete uspeti da završite sve u datom roku, ali nervozu koju ćete osećati zbog toga smanjiće pristigli novac. Zato dobro planirajte i jedan deo posla prebacite na svoje saradnike.

Ukoliko ste na odmoru, verovatno će vas zvati da se ranije vratite ili ćete planirati nove projekte. Ne opterećujte se previše poslom nego pokušajte da uživate u životu. U poslednje vreme nemate baš onoliko novca koliko vam je potrebno, ali vas to mnogo ne uzbuđuje. Imate neki svoj plan kako da dođete do većeg honorara.

Ljubav - Strelčevi ove nedelje postaju potpuno okupirani svojom ljubavnom situacijom i željom da se upuste u emotivnu vezu sa osobom koja im se sviđa. Neki će imati sreće da sretnu pravu osobu, a biće i onih sklonih ljubavnim aferama. Uzajamna ljubomora je nešto na šta morate da računate, ali ne i da pridajete mnogo važnosti partnerovim rečima. Razmislite da li mu dajete povoda da bude ljubomoran.

Zauzeti pripadnici znaka sa partnerom treba da osveže emotivne odnose. Ozbiljnost voljene osobe shvatite kao način na koji ona iskazuje ljubav prema vama. To ne znači da partner nije emotivan, već da je realniji i stabilniji od vas. Oslonite se na njega i imajte više poverenja u istinsku ljubav. Ako ste slobodni, Bik, Vaga ili Lav mogu vas potražiti i biti vrlo direktni što vam neće nimalo smetati.

Zdravlje - Ostavite se poroka koji vam smetaju. Zdravstveno se osećate dobro, mada je pravi trenutak da se napokon fizički aktivirate i počnete da vežbate – makar i kod svoje kuće.

SAVJET: Težit ćete visinama i daljinama.

Mesečni horoskop

Strelac Strelac
 22.11-21.12

juni 2023

Ljubav

Zvezde su vam naklonjene u junu i savetuju vam da verujete svojoj intuiciji i date slobodu svojim osećanjima. U partnerskim odnosima to može značiti malo više vremena za zajednička uživanja, ili uključivanje partnera u svoje avanturističke planove i zamisli. U redu je da iznesete svoje želje i potrebe, ali u redu je i da napravite prihvatljive kompromise, tamo gde se vaše želje i potrebe sudaraju sa željama i potrebama partnera. Na taj način pokazujete poštovanje i potvrđujete vezu koju imate i koja je jedinstvena.

Ako ste sami, skretaćete pažnju i izdvajati se u svakom društvu, uživajući u flertu i naklonosti koju vam drugi pokazuju. Važno vam je da budete primećeni i poželjni i to vam je potrebno da biste se osećali prijatno, ali niste spremni da idete dalje od toga i ne tražite partnera. Opustite se i dozvolite sebi da uživate u onome što vam prija, a ako se prava osoba pojavi, prepoznaćete je, bez greške.

Karijera

Posle iscrpljujućeg perioda aktivnog i kreativnog rada, stiže dugo očekivan profesionalni uspeh, u skladu sa vašim sofisticiranim potrebama i ukusom. Sredinom juna možete pokupiti zaslužene lovorike i nakratko predahnuti. U nastavku poslovnih aktivnosti sledite intuiciju, naročito ako vas vodi van vaše stručne oblasti, ka proširivanju znanja i kompetencija. Imate dobru mrežu poslovne podrške i dobićete savete i informacije koji su vam potrebni od osoba koje imaju dobru procenu i iskustvo. Finansijska dobit ne prati vaš poslovni uspeh, mogući su vanredni troškovi, koje možete „pokriti“ kratkoročnim kreditom (dobar period za pojazmice). 

Duh i telo

Za opuštanje duha i tela, pored boravka u prirodi, prijaće vam i temeljni tretman nege i lepote, uključujući i masažu celog tela, lica, glave i stopala. Pružite sebi ovu vrstu uživanja, kome se možete jednostavno prepustiti, bez potrebe da uzvaćate. Ostanite smireni i tihi, kako biste uvek čuli glas svoje intuicije i pratili ga u otkrivanju novih stvari i proširivanju vidika.

Godišnji horoskop

Strelac Strelac
 22.11-21.12

2023

Ne možete se pohvaliti neverovatno uspešnim ljubavnim životom u poslednjem periodu. E pa to se menja a zvezde će podržati vaše napor, posebno krajem marta.

Ovo će biti dobro vreme da osvežite ljubavni život i prilike u porodici. Vreme je i da preuzmete inicijativu u odnosima jer će vaši napori verovatno uspeti.

Iskoristite prilike koje vam se pružaju i probajte da do kraja maja završite sve značajno. Posle toga ćete imati i manje vremena i volje za velike stvari.

Ako dobro uradite pripremu i sve isplanirate početkom godine, sredinom možete očekivati velike promene koje će biti pozitivne i doneti napredak na poslu.

Čuvajte se povreda na poslu. U to spadaju i emotivne povrede.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe