Dnevni horoskop

Strelac Strelac
 22.11-21.12

Dnevni horoskop za Strelac - nedelja, 2 oktobar 2022

POSAO
Najbolje se osećate kada sve teče po vašim planovima, ali faktor iznenađenja često ume da vam poremeti ritam i poslovnu koncepciju. Nema razloga da ignorišete svoje saradnike.
LJUBAV
Polako počinje da vas iritira partnerovo ponašanje, posebno u onim situacijama koje po vašem mišljenju izgledaju nevažno.
ZDRAVLJE
Potreban vam je odmor.

Nedeljni horoskop

Strelac Strelac
 22.11-21.12

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

26. septembar do 2. oktobar 2022.

Posao - Ova nedelja možda neće biti baš onakva kakvu ste očekiali. Nećete očajavati, jer će se, nakon nekoliko dana situacija promeniti u vašu korist. Budite strpljivi čekajte svojih pet minuta. Osećate se dobro u društvu kreativnih i preduzimljivih osoba koje će želeti da vam ponude posao. Neko je spreman da vam izađe u susret u vezi sa nečim za vas veoma bitnim. U pregovorima budite veoma taktični. Mnogo trošite jer se nadate dobicima koji su neizvesni, posebno ako čekate uplate preko intelektualnih poslova. Novac vam pritiče od Jarca, Ovna ili Strelca.
Ljubav - Prati vas neko nezadovoljstvo u partnerskom odnosu, a za to ste najverovatnije sami i krivi. Znate kako reagujete kada vas se u šali spomene vaš ljubavni život, a to može da povredi osobu koja je pored vas. Ne birate reči kada ste ljuti, a partner je nezadovoljan i vrlo temperamentan kada s vama raspravlja. Nemojte biti bezobzirni. Gledajte da donesete pozitivnije odnose u vezi, pa će i partner postati komunikativniji i otvoreniji za dogovore.
    Ukoliko ste slobodni, a dopadne vam se energična i ambiciozna osoba, razmislite da li imate snage za nju. Dobro ćete se zabavljati ako se nađete na nekom putovanju gde je moguća i neka nova veza, a nekima se može dopasti osoba iz inostranstva. Niste rešili vezu iz prošlosti.
Zdravlje - Pazite da se ne posečete. Manje smetnje – alergija, nervoza, nesanica – prolazne su prirode i lako ćete sa njima izaći na kraj. Unesite konstruktivne promene u dnevnu rutinu.

SAVJET: Vjerojatno ćete spojiti zabavu i putovanje.

Mesečni horoskop

Strelac Strelac
 22.11-21.12

oktobar 2022

Osećate se dobro u svojoj koži i to će primetiti ljudi iz vašeg okruženja. Bićete u centru pažnje u prvoj polovini oktobra, uživajte u komplimentima i udvaranju. Vreme je da izađete iz zone konfora, vi niste navikli da budete u kući i da se svakodnevno bavite istim aktivnostima. Pravi je trenutak za druženje, izlaske i upoznavanje novih ljudi. Zauzeti Strelčevi želeće da unesu novine u svoju vezu i brak, potrudite se da napravite romantičnu večeru ili kraći izlet sa partnerom. Bilo kakva promena će osvežiti vašu vezu i razbiti monotoniju svakodnevnice!

U prethodnim mesecima većina Strelčeva se trudila da iskristališe svoju poslovnu poziciju i dobije priznanja za dosadašnji rad. Usled retrogradnog hoda Merkura povišica ali i nova poslovna pozicija nikako da stignu do vas, što vas pomalo frustrira. Strpite se sve do druge polovine oktobra kada vas očekuju pregovori i poslovna pozicija koja će biti u skladu sa vašim očekivanjima. Nezaposleni Strelčevi će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima prava, ekonomije, računovodstva, komunikacije i trgovine.

Ne prija vam začinjena hrana i alkohol. Tokom prve polovine oktobra bićete podložni padu imuniteta zbog kvadrata Marsa sa Neptunom. To bi moglo da prouzrokuje probavne i disajne tegobe, jaču prehladu ili virusnu infekciju. Izbegavajte da izlazite napolje po nevremenu kao što su jak vetar i kiša. U drugoj polovini oktobra će vam se zdravlje stabilizovati i imunitet će vam biti pojačan.

Godišnji horoskop

Strelac Strelac
 22.11-21.12

2022

Ljubav

Jupiter, vladar vašeg znaka ulazi u Ribe – polje koje predstavlja vašu porodicu, stambeni prostor, stabilnost, koren. Pa će se tako kod pripadnika vašeg znaka aktivirati – ulaganja u stambeni prostor, proširenje stambenog prostora, kupovina stana....ali i „proširenje“ porodice kroz nove članove. Neki Strelčevi koji su u emotivnim vezama baš u ovoj godini će doneti odluku o zajedničkom životu, braku, potomstvu. Slobodni Strelčevi – vama Jupiter u polju doma baš i neće prijati za ljubavne „akcije“ – šta više, možete se „usedeti“ kod kuće, trošiti.....i jesti. Eventualno preko društvenih mreža mogu postojati neki kontakti, ali to se vrlo lako može pokazati kao zaluđivanje i previše očekivanja. No, od prolećnih meseci isti taj Jupiter aktivira vaše polje ljubavi i sve do jeseni 2022-e imaćete jedan prilično vruć period za flertovanje i emocije. A na jesen, ulazite u retro fazon i očekujte bivše partnere i poznanike.

Posao

Januar ćete prespavati, kukati kako ste tanki sa finansijama i uglavnom se rekreativno baviti poslom. No, već od februara i tokom većeg dela proleća ulazite u fazu da želite nešto da promenite ODMAH, jer će pritisak okolnosti i obaveza biti prilično težak za izneti. Neki od vas će se odlučiti za pokretanje privatnog posla – ako to radite, napravite dobar plan, istražite tržište i ne jurcajte – Saturn u vašem polju komunikacije, dogovora, mentalnih aktivnosti – već prilično dugo vas uči da se ništa ne dešava i ne rešava preko noći, već mora postepeno, kroz trud i čekanje pravog trenutka. Maj i jun bi se mogli pokazati kao pravo vreme za tako nešto. Uglavnom korektno poslovno funkcionisanje do jeseni, tačnije do oktobra meseca – a onda kreće pravi rolerkoster za vas.

Zdravlje

U prolećnom i jesenjem periodu ćete biti dosta osetljivi. Možete imati problema sa imunitetom, ali i sa stomakom (regulišite više tu ishranu i uvedite se u red), kao i sa pritiskom i lošijom cirkulacijom, nervima.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe