Dnevni horoskop

Strelac Strelac
 22.11-21.12

Dnevni horoskop za Strelac - ponedeljak, 16 septembar 2019

Na pomolu je finansijski dobitak koji će ublažiti napetost koja traje već neko vreme. Ne zatrpavajte se novim obavezama, već nedelju provedite u minimalnim poslovnim aktivnostima. Odložite sve što niste u obavezi sada da završite.

Nedeljni horoskop

Strelac Strelac
 22.11-21.12

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

16. do 22. septembar 2019.

Posao - Saturn je i dalje tu, u dobrom aspektu sa Jupiterom, vladarem vašeg znaka, što je povoljan znak pa se sve odvija na najbolji mogući način. No, da vam ne bi bilo dosadno, Merkur i Mars u polju karijere unose manje probleme u komunikaciji sa saradnicima. Situacija se malo popravlja od sredine nedelje kada u isto polje ulazi i Venera.

Ljubav - Jednako kao što u poslu donosi konfuziju, Merkur komplikuje i emotivni život, zahvaljujući konjunkciji sa Marsom, pa svaku vezu čini napornom i nesigurnom. Slobodni, se mogu odlučiti za obnovu veze sa nekom osobom iz prošlosti, ili sa nekim ko im je već odavno zapao za oko. Onima u vezi ili braku je preko potrebno strpljenje za svakodnevne peripetije.

Zdravlje - Moguće urinarne infekcije.

Mesečni horoskop

Strelac Strelac
 22.11-21.12

septembar 2019

Mesečni horoskop za septembar 2019. Strelčevima savetuje da se koncentrišu na profesionalni razvoj.

Ovo je period kada život treba da preuzmete u svoje ruke, ne treba vam nikakva pomoć drugih da biste ostvarili svoje ciljeve. Samopouzdanje i naporan rad omogući će vam uspeh i napredak. Tokom septembra imaćete veće šanse za odlazak u inostranstvo.

Posao: Obradovaće vas povoljna dešavanja na poslu, a moguća su poboljšanja i unapređenja. Cela porodica će se radovati vašem uspehu.

Novac: Bićete zadovoljni novčanom situacijom tokom septembra. Male brige će vam zadavati to što ćete novac trošiti na zdravlje i porodicu, piše sunsigns.org. Moguće je da će vam se prihodi povećati, zahvaljujući prijateljima ili nekoj društvenoj organizaciji. Sve u svemu, dobro je.

Ljubav: Jupiter, Merkur i Sunce biće vam prijateljski naklonjeni. Uživaćete u druženju sa prijateljima. Pred vama su brojne romantične mogućnosti. Ukoliko ste u ozbiljnoj vezi, budite spremni za ulazak u brak. Ukoliko ste već u braku, budite spremni za dolazak bebe. Vaše komunikacijske veštine će zablistati zahvaljujući Merkuru.

Zdravlje: Do 22. septembra zdravlje će vam biti u odličnom stanju. Međutim, posle toga bi trebalo da obratite pažnju na fizičku aktivnost i fitnes. Detoksikacija tela od toksina je poželjna.

Godišnji horoskop

Strelac Strelac
 22.11-21.12

2019

U 2019. godini Strelčeve očekuje značajan napredak u karijeri, ali i poznanstvo sa novom osobom koje može prerasti u nešto više.

U 2019. nećete imati nikakvih problema sa zdravljem, osim nekih malih glavobolja zbog teškoća u komunikaciji sa porodicom. Moguće je da ćete imati nekoliko svađa i diskusija, ali ako budete pažljivi, uspećete da ih izbegnete.

Pripazite da ove godine ne postanete previše predvidljivi kao osoba. U redu je što pazite pri donošenju odluka, ali ne ulazite previše u detalje.

Saosećajni ste i delikatni u svojim emocijama, pa je dobro da ne ulazite u avanture koje mogu negativno uticati na vas.

 

Posao i finansije

Uživaćete u svojoj karijeri u 2019. i bićete odlični u ulozi lovca. Iskoristićete prilike i imaćete jaku ulogu u kompaniji.

Mnoga poslovna putovanja i poslovne obuke ispuniće vas pozitivnim iskustvima koja ćete primeniti u praksi. Vaš optimističan stav biće zarazan.

Prevazići ćete male probleme i postaćete finansijski stabilni. Vratite pozajmice i pažljivo upravljajte budžetom. Napravite balans između prihoda i rashoda.

Moguće je unapređenje i povećanje plate. Krajem godine ćete napraviti neke dugoročne investicije, a moguća je i kupovina nekretnina.

 

Ljubav

Početak godine će zaista biti povoljan za stupanje u odnose sa novim ljudima, ali i za poboljšanje vašeg ljubavnog života. Posebno obećava period od januara do aprila.

Jedna nova osoba će ući u vaš život, ali je potrebno da je prvo pažljivo procenite. Postoji mogućnost konflikta, ali ne smete da izgubite razum ni srce.

Čak i ako imate period loših trenutaka, nemojte se brinuti, biće i onih dobrih. Najvažnije je da kontrolišete svoje emocije i impulse.

Samo uz kontrolu svog temperamenta uspećete da poboljšate stvari u svojoj vezi. Komunikacija je ključna za rešavanje problema.

U drugoj polovini godine vaša veza može da preraste u brak. Uložite napor da održite dobar odnos sa partnerom i da on ne izgubi poverenje u vas.

Partner će vam vratiti istom merom, a tenzija između vas će se smanjivati iz dana u dan. Najvažnije je da u lošim trenucima ostanete zajedno i budete podrška jedno drugom.

 

Zdravlje

Na trenutke ćete se možda osećati umorno i letargično, ali nećete imati nekih prevelikih problema sa zdravljem.

Morate vežbati redovno ako želite da obnovite svoju energiju. Radite to čak i ako ste imali naporan dan na poslu i nemate želju da mrdnete iz kreveta.

Fokusirajte se na sve aspekte svog života. Ne smete na račun jednog da podbacite na drugom.

loading...
 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe