Dnevni horoskop

Jarac Jarac
 22.12-19.01

Dnevni horoskop za Jarac - ponedeljak, 11 decembar 2023

Vaša samouverenost i nadmeni stav polako počinju da iritiraju okolinu koja već neko vreme ima značajno strpljenje za sve. Ukoliko ne korigujete svoje ponašanje, možete doživeti veoma neprijatnu situaciju zbog koje ćete se osetiti postiđeno.
 

Nedeljni horoskop

Jarac Jarac
 22.12-19.01

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

11. do 17. decembar 2023.

Posao - Veoma ste odgovorni i opterećeni raznim problemima. Imate sklonost da budete previše energični na rečima, ali ne i na delu. Okupirani ste rešavanjem brojnih praktičnih problema, ali bilo bi dobro da se i malo odmorite. Nemojte dozvoliti mlađim saradnicima da vas ubeđuju u ono sa čim se ne slažete, ali nemojte ni odbijati sve predloge pre nego što dobro razmislite. Više brinete za druge nego za sebe. Ako ste glava porodice, cilj vam je da obezbedite finansijski svoje najbliže i da im izađete u susret po mnogim pitanjima. Mislite više o svojim potrebama. Trudite se da nađete način kako da uverite Ovna da bi trebalo u nečemu da popusti. Škorpija vam je naklonjena samo ukoliko je mnogo mlađa ili mnogo starija od vas. Potreban vam je savet iskusnijeg od vas na poslovima na kojima ste angažovani.

Ljubav - Zauzeti Jarčevi se ove nedelje nalaze u vrlo napetim emotivnim odnosima sa partnerom, a neće biti isključene ni svađe. Mnogi mogu mati porodičnih problema koji će im stvarati veliku tenziju. Vrlo ste tajanstveni i malo ko može da pretpostavi šta se sve dešava u vašem domu, ukoliko ste u braku, ili u vašem ljubavnom životu u kojem ima mesta za više osoba istovremeno. Od svakoga uzmete ono najbolje, a intimno se osećate prilično usamljeno. Slobodni pripadnici znaka mogli bi da upoznaju osobu koja će im se dopasti. Ne bi trebalo da se upuštate u vezu sa nekim za koga ne znate da li je slobodan ili ne. Ovo je period velikih iskušenja bez obzira kakav vam je status, pogotovo ukoliko se bavite poslom zbog kojeg ste prisutni u javnosti. Lako se može dogoditi da se zaljubite ili ćete biti u iskušenju da uradite nešto što na duži rok može da vam iskomplikuje život.

Zdravlje - Budite opušteniji i manje depresivni. Možete da se suočite s neugodnim nadimanjem stomaka pri buđenju. Umesto da se upuštate u smele eksperimente sa dijetama, težite ravnoteži i balansiranoj ishrani. Ostanite hidrirani i nahranite svoje telo vlaknima, što će pomoći u eliminaciji toksina. Budite oprezni zbog potencijalnih zdravstvenih problema koji mogu proizaći iz prisutnosti Saturna u vašoj drugoj kući. U takvim okolnostima, izbegavajte gubljenje dragocenog vremena na kućno lečenje, jer odlaganje traženja profesionalne lekarske pomoći može dodatno pogoršati vaše tegobe.

SAVJET: Držite se zacrtanih planova.

Mesečni horoskop

Jarac Jarac
 22.12-19.01

decembar 2023

Ljubav: Sredinom meseca možete upoznati nekog ko vam skreće pažnju i ko neće dozvoliti da ostanete neopredeljeni i distancirani. Doduše, najviše pažnje treba da posvetite razgledanju svog šarolikog emocionalnog pejzaža i da zapazite da vrhunci ushićenja i doline introspekcije služe istoj svrsi – dubljem razumevanju sebe i ličnom razvoju. Dozvolite sebi da osećate bez osuđivanja, pronađite kreativne načine da kanališete svoja osećanja i povežete se sa sobom na dubljem nivou.

Ovog meseca je vreme za preuređenje u vašem emocionalnom prostoru – presipitivanje odnosa i obaveza i duboko razmišljanje, donose uvide o uzajamnosti, davanju i primanju. Samopoštovanje se reflektuje kroz reciprocitet – ako ne primate koliko dajete, možete odlučiti da pokušate da dobijete ono što vam je potrebno od partnera, ili da potražite otvorenijeg i velikodušnijeg partnera. Ako vam treća opcija pada na pamet – da potražite ono što vam je potrebno van veze – preispitajte svoje motive. Da li zaista ne želite da povredite partnera i samo vam je potreban ventil.

Karijera: Ključ uspeha u decembru jeste poznavanje sebe i onoga što se sposobni da postignete, a kreativnost je vaša supermoć u profesionalnim aktivnostima. Razmišljajte van okvira, predlažući sveže ideje i inicijative. U poslednjoj nedelji decembra može se pojaviti jedinstvena poslovna prilika ili partnerstvo – pristupite ovome sa marljivošću i entuzijazmom, jer ima potencijal da dovede do uspona karijere. Moguće nesuglasice u profesionalnom okruženje rešićete uz pomoć efikasne komunikacije i smirenosti.

Duh i telo: Naglasak je na mentalnom blagostanju, tako da zvezde preporučuju da se fokusirate na aktivnosti koje vas smiruju, opuštaju i uzemljuju, poput joge, ili vođenja dnevnika. Obezbedite telu dovoljno kvalitetnog goriva uz pomoć uravnotežene ishrane, hidratacije i zdravog sna.

Godišnji horoskop

Jarac Jarac
 22.12-19.01

2023

Izgleda da želite da promenite sve u vezi vašeg ljubavnog života. Ali to ne znači nužno novog partnera već promene koje se tiču vašeg odnosa prema ljubavi.

Želite da prihvatite nove načine da volite nekoga i da i sami budete voljeni. Možda ćete čak biti iznenađeni razvojem događaja i prilikama, posebno u periodu od februara do maja.

Čekaju vas promene na poslu iako to ne očekujete. Biće teško da ih izbegnete pa budite spremni. Ako se dočekate na noge, možete dobro da iskoristite ove okolnosti.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe