Dnevni horoskop

Jarac Jarac
 22.12-19.01

Dnevni horoskop za Jarac - nedelja, 3 decembar 2023

Ukoliko imate problematične odnose u radnom okruženju ovaj dan vam donosi pravo otkrovenje. Nakon preraspodele zaduženja, stiže vam neočekivani podsticaj od strane osobe koja vam do sada nije bila prijateljski naklonjena.

Nedeljni horoskop

Jarac Jarac
 22.12-19.01

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

27. novembar do 3. decembar 2023.

Posao - Situacija vam se čini prilično napetom i neizvesnom. Izuzetno ste skloni stresu, ambicioznim planovima i povremenoj ljutnji. Mnogo toga počeće da se odvija drugačije nego što ste to vi želeli ili planirali, a teško se uklapate u novi način rada. Samostalan posao, intelektualne delatnosti ili umetnost je ono što vam je preko potrebno radi psihičke stabilnosti. Možete očekivati nove poslovne ponude prema kojima ćete biti prilično skeptični, ali shvatićete da nema razloga za bojazan. Od vaše energičnosti i nepopustljivosti zavisi i dobar ishod. Kako vreme bude odmicalo, tako ćete imati više šanse za zaradom. Prvi dani sedmice unose nespokoj zbog povećih troškova. U finansijskom pogledu stojite prilično dobro.

Ljubav - Partner je svestan vaših problema, ali vam zamera što dajete obećanja koja ne ispunjavate ili, ukoliko se od nedavno poznajete, skloni ste da prioritet dajete poslu, iako tvrdite da vam je jao stalo do njega. U ljubavi ste prilično uzdržani i nedovoljno pouzdani. Trebalo bi a sa partnerom stvorite veću stabilnost u odnosima, pa će se i ljubavna situacija povoljno razvijati i ponovo ćete biti ti koji drže stvari u svojim rukama. Slobodni pripadnici znaka moći će lakše da ostvare svoje emotivne želje. Dobijate priliku da se sretnete sa nekim ko dolazi iz inostranstva. Možda ćete želeti da izbegnete neke susrete, ali bi bilo bolje da se suočite sa prošlošću i svojim osećanjima, pa čak i po cenu razočaranja. Moguće je da će biti obrnuto, a možda od toga strepite još više. Moguća je romansa sa Ribama, Škorpijom ili Devicom.

Zdravlje - Pojačajte imunitet. Imaćete izuzetnu energiju tokom ove nedelje (za koju nećete biti sigurni odakle dolazi). Planete vam mogu pomoći da postanete produktivniji kako nedelja odmiče, što će učiniti da osećate bolje povodom sebe. Što se tiče fizičkog zdravlja – neće biti većih promena, ali se savetuje da se u slobodno vreme posvetite fitnesu.

SAVJET: Porast će vam samopouzdanje.

Mesečni horoskop

Jarac Jarac
 22.12-19.01

decembar 2023

Ljubav: Sredinom meseca možete upoznati nekog ko vam skreće pažnju i ko neće dozvoliti da ostanete neopredeljeni i distancirani. Doduše, najviše pažnje treba da posvetite razgledanju svog šarolikog emocionalnog pejzaža i da zapazite da vrhunci ushićenja i doline introspekcije služe istoj svrsi – dubljem razumevanju sebe i ličnom razvoju. Dozvolite sebi da osećate bez osuđivanja, pronađite kreativne načine da kanališete svoja osećanja i povežete se sa sobom na dubljem nivou.

Ovog meseca je vreme za preuređenje u vašem emocionalnom prostoru – presipitivanje odnosa i obaveza i duboko razmišljanje, donose uvide o uzajamnosti, davanju i primanju. Samopoštovanje se reflektuje kroz reciprocitet – ako ne primate koliko dajete, možete odlučiti da pokušate da dobijete ono što vam je potrebno od partnera, ili da potražite otvorenijeg i velikodušnijeg partnera. Ako vam treća opcija pada na pamet – da potražite ono što vam je potrebno van veze – preispitajte svoje motive. Da li zaista ne želite da povredite partnera i samo vam je potreban ventil.

Karijera: Ključ uspeha u decembru jeste poznavanje sebe i onoga što se sposobni da postignete, a kreativnost je vaša supermoć u profesionalnim aktivnostima. Razmišljajte van okvira, predlažući sveže ideje i inicijative. U poslednjoj nedelji decembra može se pojaviti jedinstvena poslovna prilika ili partnerstvo – pristupite ovome sa marljivošću i entuzijazmom, jer ima potencijal da dovede do uspona karijere. Moguće nesuglasice u profesionalnom okruženje rešićete uz pomoć efikasne komunikacije i smirenosti.

Duh i telo: Naglasak je na mentalnom blagostanju, tako da zvezde preporučuju da se fokusirate na aktivnosti koje vas smiruju, opuštaju i uzemljuju, poput joge, ili vođenja dnevnika. Obezbedite telu dovoljno kvalitetnog goriva uz pomoć uravnotežene ishrane, hidratacije i zdravog sna.

Godišnji horoskop

Jarac Jarac
 22.12-19.01

2023

Izgleda da želite da promenite sve u vezi vašeg ljubavnog života. Ali to ne znači nužno novog partnera već promene koje se tiču vašeg odnosa prema ljubavi.

Želite da prihvatite nove načine da volite nekoga i da i sami budete voljeni. Možda ćete čak biti iznenađeni razvojem događaja i prilikama, posebno u periodu od februara do maja.

Čekaju vas promene na poslu iako to ne očekujete. Biće teško da ih izbegnete pa budite spremni. Ako se dočekate na noge, možete dobro da iskoristite ove okolnosti.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe