Dnevni horoskop

Jarac Jarac
 22.12-19.01

Dnevni horoskop za Jarac - utorak, 17 maj 2022

Posao: Svoje interese ne treba da vezujete samo za određeni tim saradnika, već dozvolite sebi mogućnost šireg pogleda na poslovnu angažovanost.

Ljubav: Nema razloga da se uljuljkujete lažnim nadama ili emotivnim fantazijama. Sigurno je samo ono što je »provereno«.

Zdravlje: Potrudite se da poboljšate koncentraciju.

Nedeljni horoskop

Jarac Jarac
 22.12-19.01

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

16. do 22. maj 2022.

Posao: Istrajan rad i zalaganje donose odlične rezultate i zapanjujući uspeh. Moguće unapređenje. Novčani dobitak stiže krajem nedelje. Sve je u znaku ambicije, upornosti, ali i melanholije. Biće od svega po malo, a dosade najmanje. Nećete stići da odgovorite na sve pozive. Ipak, vaša poslovnost i praktičnost doći će do izražaja. Pošto je nervni sistem blago ugrožen, pronađite vreme za opuštanje. Prijaće vam bavljenje sportom. Manje pričajte o svojim planovima.

Ljubav: Ljubomora će biti prisutna i vi nećete moći to da izbegnete. Partner će biti mnogo podozriviji nego što je to inače, ali vas to neće baš mnogo doticati. Jarčevi koji se nalaze u svežim vezama, ove nedelje mogli bi poželeti da to preraste u nešto više. Oni sa dužim stažem imaće stabilnije odnose u vezi i neće više osećati tako veliku napetost.

Slobodne očekuju nova poznansva, ali ih neće zdovoljiti površni kontakti. Bićete u dilemi za koga da se opredelite. Imate razne ponude, a vi čekate da proradi hemija između vas i potencijalnog partnera. Savet je da pustite vreme da učini svoje.

Zdravlje: Prestanite da se opterećujete nevažnim stvarima. Nervoza i napetost mogu prouzrokovati fizičke tegobe. Promenite nešto u svom dnevnom rasporedu, idite na izlet, udaljite se od svakodnevnih obaveza.

Mesečni horoskop

Jarac Jarac
 22.12-19.01

maj 2022

Vi ulazite rasterećeni u maj, ukoliko do sada niste putovali pružiće vam se prilika da se odmorite u prvoj nedelji meseca. Iskoristite svaki slobodan trenutak za odmor i uživanje pored voljene osobe. Druga polovina maja vam donosi prijatne razgovore sa partnerom o raznim temama o kojima niste često razgovarali. Ovi razgovori će vam razjasniti neke stvari koje su u prethodnom periodu izazivale neslaganje između vas i partnera.  Slobodne očekuje udvaranje zauzete osobe, smatraćete uvredom ovakvo ponašanje ali će osoba biti uporna, što vas može dovesti do konflikta. Stavite do znanja ljudima oko sebe svoje stavove, kako bi vas poštovali.

Sve do sredine maja nećete osećati tenziju na poslu, susrešćete se sa lagodnom i prijatnom atmosferom koja će vam odgovarati. Druga polovina meseca donosi vam prepirke sa kolegama, imate osećaj broje vaše radne zadatke i mere sate koje ste proveli na poslu. Otvoreno porazgovarajte i stavite im do znanja da niko nije savršen i da je važno da pre svega budete kolegijalni kako bi firma bila uspešna. Nezaposleni Jarčevi će biti u mogućnosti da dobiju zaposlenje u oblastima saobraćaja, komunikacija, zabave i administracije. Tražiće se vaše veštine pregovaranja.

Mogući su bolovi u vratu i kičmi, masaža vam može biti od koristi. Početak maja vam donosi sklonost disajnim smetnjama, posebno ako ste alergični na cvetanje i polen. Moguće su i tegobe u vidu bolova u zglobovima, posebno ako ste već u godinama gde je to česta pojava. Druga polovina maja vam donosi bolje zdravlje i više fizičkih aktivnosti koje će poboljšati vaš imunitet i kondiciju. Budite više na čistom vazduhu.

Godišnji horoskop

Jarac Jarac
 22.12-19.01

2022

Ljubav

Retrogradna Venera u vašem znaku početkom ove godine obeležiće sve ono što se vezuje za ljubav, bilo da ste slobodni ili zauzeti – a to su velike promene, velike transformacije u odnosima ali i u vašoj ličnosti i načinu gledanja na emocije, vraćanje u prošlost i na prošla pitanja sa partnerom. Kod onih koji su u vezama i brakovima, suštinski sve će se svoditi na jednu te istu temu – vredim li ja tebi dovoljno i vrediš li ti meni dovoljno – da bismo mogli nastaviti dalje, graditi naš odnos? Napeti periodi koji mogu dovesti i do prekida nekih odnosa su sam početak godine, maj i jun kao i oktobar, novembar, decembar. Slobodni Jarčevi – početak godine – tačnije januar i februar – vraćaju vas korak unazad, na sve one priče koje su ostale nerešene, nedovršene, bez zaključka. Za još jedan pokušaj – pa šta god da od tog pokušaja ispadne. Mart, maj, jul, septembar i decembar – odlični su periodi za ljubavne priče – ali slobodno računajte da ćete tokom cele godine imati više komunikacije, aktivnosti, druženja i kontakata sa suprotnim polom. Ako bismo birali najbolji period za ljubav, onda je to proleće – osoba sa kojom pokrenete priču tada doneće vam veliki zanos, romantiku i zaljubljenost, a postoje dobre šanse da ovo i potraje.

Posao

aš vladar u polju finansija i ličnih vrednosti uči vas baš teške lekcije, jel da? Tera vas da budete maksimalno odgovorni i organizovani i po pitanju posla i po pitanju novca, a nije baš široke ruke kad daje nagrade.... Jupiter će do maja a onda tokom novembra i decembra biti u vašem polju komunikacije, informacija, spoznaja, dogovora, mentalnih aktivnosti – što je za vas prilika da naučite i dogovorite nešto novo, da dođete u kontakt sa osobama i firmama koje su za vas dobre. Imaćete dobre ideje, kreativnost, vaše će reči i postupci imati snagu – a sve to jesu odlični preduslovi za napredovanje i razvoj. Drugi deo godine je povoljniji poslovno za vas, ali prvi deo i pored teškoća donosi da pravite okvir za promene.

Zdravlje

U ovoj se godini više krećite, vežbajte, šetajte. Imaćete povremenih problema sa imunitetom, naročito tokom proleća i na jesen. Kod starijih – tegobe sa venama i krvnim sudovima.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe