Dnevni horoskop

Jarac Jarac
 22.12-19.01

Dnevni horoskop za Jarac - subota, 10 juni 2023

Emocije su vam na prvom mestu. Ono sto je bitno da kazemo jeste da je doslo vreme da se fokusirate na sebe i na ono sto zelite. Konacno su pred vama dani za emocije, i dani kada ce cuda biti moguca.

Nedeljni horoskop

Jarac Jarac
 22.12-19.01

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

5. do 11. juni 2023.

Posao - Povoljan period za kontakte sa strancima i dalje traje, mada će vam biti potrebni posrednici. Ma kog pola da ste, saradnice su vam važnije i korisnije od saradnika. One imaju ideje, preduzimljive su i na njih možete da se oslonite. Veoma ste vredni i nemate namere da radite smanjenim tempom, a to nije dobro, jer ste već iscrpljeni.

Finansijska situacija u kojoj se nalazite neće biti zadovoljavajuća. Trenutne prihode moraćete dati za vraćanje dugova koje ste zanemarili. Nemojte da se obeshrabrite, već nastavite sa rodom koji će povratiti vaše, inače dobro, materijalno stanje. Budite uporni i posao sagledajte sa pozitivne strane.

Ljubav - U ovom periodu moguće su neke manje nesuglasice sa voljenom osobom koja će želeti da ostvari svoje ideje. Budite fleksibilniji i prihvatite novitete kao osveženje za vašu vezu. To će dati novi kvalitet, naročito ako ste u vezi sa Devicom. Oni pripadnici znaka koji su u svežim vezama treba da poboljšaju odnos sa voljenom osobom, dok one Jarćeve sa dužim stažem očekuje miran period bez značajnih promena.

Slobodni Jarčevi ove nedelje mogu imati uspeha u novim ljubavnim vezama, ali su neki tajanstveni i ne žele da otkriju svoje planove. Vaš znak je popularan jer ostavljate utisak tajanstvene i nedodirljive osobe. Malo ko zna šta mislite i šta osećate, a vi ste u stvari često pravi vulkan. Neko kome se dopadate pristao bi na sve samo da može da bude s vama.

Zdravlje- Uzimajte biljne čajeve za jačanje imuniteta. Mogući stomačni problemi – obratite pažnju na ono što jedete i nemojte dozvoliti da se prehladite u ovom varljivom vremenskom periodu.

SAVJET: Možete više uz više diplomacije.

 

Mesečni horoskop

Jarac Jarac
 22.12-19.01

juni 2023

Ljubav

Izazovan i emotivan period za Jarčeve u partnerskim odnosima! Planetarni raspored donosi preplavljenost i haotična osećanja početkom juna, retrogradni Neptun donosi dodatnu preosetljivost i narušavanje ravnoteže, a Saturn vas tera da se nosite sa stresnim situacijama, pružajući vam istovremeno priliku da ih transformišete. U poslednjoj nedelji juna, posle punog meseca, stabilizovaćete se i znati tačno šta je dobro za vas i šta želite da promenite. Ako vas partner do tada potpuno ne izludi, ili napusti, možete zajedno smireno odlučiti šta je najbolje za vaš odnos i postići stabilizaciju na duge staze.

Ako ste sami, imaćete zapanjujuću harizmu i priliku da birate među brojnim udvaračima. Možda vam padne na pamet da problem izbora jednog (nesavršenog) možete rešiti kombinacijom više osoba, ali brzo ćete uvideti nepraktičnost ovakvog pristupa, što će vam pomoći da bolje definišete šta je ono što želite. A tada možete primetiti da vam je neko najbliži vašim zamislima već duže vreme pred očima i strpljivo čeka da obratite pažnju na njega.

Karijera

Karijera se kreće uzlaznom linijom – na poslu ste dovoljno puta do sada pokazali koliko vredite i sada su na redu projekti koji odgovaraju vašem znanju i talentu. Čak i ako se suočite sa mnogo kritičara, ostavićete utisak svojom briljantnošću, samopouzdanjem i pojavom. U profesionalnom životu spajate snažno i magično, predstavljajući najbolji recept za uspeh. U junu ćete u potpunosti biti u svom elementu, prepoznat i priznati. Uživajte u zasluženim nagradama i udobnosti – zvezde su (najzad) prešle na program maženja i to će potrajati neko vreme.

Duh i telo

Udobnost, luksuz i nivo – eterična kupka, profesionalna masaža, klasična muzika, morski plodovi na žaru uz dobro vino – vi znate kako da negujete sebe i da uživate u povlasticama i poslasticama i u stanju ste da ih sebi omogućite. Niko vam ne može prebaciti da ste sebični, a svi mogu učiti od vas kako da sebe stave na prvo mesto.

Godišnji horoskop

Jarac Jarac
 22.12-19.01

2023

Izgleda da želite da promenite sve u vezi vašeg ljubavnog života. Ali to ne znači nužno novog partnera već promene koje se tiču vašeg odnosa prema ljubavi.

Želite da prihvatite nove načine da volite nekoga i da i sami budete voljeni. Možda ćete čak biti iznenađeni razvojem događaja i prilikama, posebno u periodu od februara do maja.

Čekaju vas promene na poslu iako to ne očekujete. Biće teško da ih izbegnete pa budite spremni. Ako se dočekate na noge, možete dobro da iskoristite ove okolnosti.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe