Dnevni horoskop

Jarac Jarac
 22.12-19.01

Dnevni horoskop za Jarac - sreda, 27 oktobar 2021

Godišnji horoskop

Jarac Jarac
 22.12-19.01

2021

Jarčevi mogu ozbiljno da odahnu od početka 2021. godine! Prethodile su joj dve izuzetno turbulentne i energetski nabijene godine! Previše vam se obaveza svalilo na kičmu, koja polako popušta pod teretom, ali svemu tom dolazi kraj! Iako je Saturn vaš primarni vladar, iako je njegov boravak u vašem znaku bio zapravo povratak planete koja je “svoja na svom”, to nije bilo ni malo lako. Osećali ste se prilično depresivno, bez energije i akcije. Sada se ta situacije drastično menja na bolje! Vaše raspoloženje je uvek bilo uslovljeno uspesima koje ste postizali, pa će tako biti i ovog puta. Finansijsko poslovna situacija je u 2021. godini veoma dobra! Početak godine i period od 7. januara do 5. marta ćete iskoristiti maksimalno da se finansijski obezbedite i svoje stanje popravite. Imaćete priliku da se u navedenom periodu bavite svim stvarima koje volite, a od kojih vam dolazi profit! Iskoristite ovaj i period od 31. jula do 15. septembra za ulaganja i veće finansijske transakcije. U njima će se kockice složiti baš po vašoj želji i meri. Odličan period za poslove i finansije vam je i sam finiš 2021. godine, novembar i decembar mesec. Godina pred nama je veoma povoljna za sve vrste poslova vezanih za nekretnine, nove tehnologije, ulaganja u bankarski sektor. Mnogim Jarčevima se uklanjaju blokade za poslovno i poziciono napredovanje, pa će “viša sila” prestati da postoji kao razlog. Na odnos sa autoritetima obratite pažnju od 15. septembra do 30. oktobra, kada vas neko od pomenutih može izbaciti iz takta. Ne pokrećite važne poslove u periodima: od 31. januar do 21. februara, od 30. maja do 23. juna i od 27. septembra do 19. oktobra, kada je vaš vladar polja posla retrogradan. Tada se primirite i rešavajte stare nedoumice. Povoljni momenti za saradnju sa inostranstvom su izvesni od početka avgusta do polovine septembra.

Kada je ljubav u pitanju, vas čovek teško može uhvatiti. Nekako ste prethodne dve godine toliki primat dali poslu i finansijama, da je ova strana vašeg života prilično trpela. Sada je momenat da se neke stvari na tom planu promene i da i vama neko “ukrade trenutak”. Šalu na stranu, mnogo obrta sledi već od 14. januara! Postoji mogućnost da tokom prva dva meseca 2021. godine obnovite neki emotivni odnos. Za to vam je idealan period od 9. do 30. januara. Isti period je fantastičan i za sva nova poznanstva, pa iskoristite svaki trenutak da sve opcije temeljno razmotrite. Nakon toga, kraj februara kao i ceo mart, takođe predstavljaju vaše povoljne trenutke za uplovljavanje u neke čudne, strastvene vode, u kojima do sada niste bili. Venera u Ribama tokom ovog perioda daje povoljne aspekte vašem znaku, pa će vas ponude i opcije saletati sa svih strana, a vi slavodobitno uživati u pažnji. U kući može biti radova na uređenju, renoviranju i slično, a za to je najpovoljniji period od 22. marta do 15. aprila. Ukoliko ste u dužoj vezi ili braku, period nakon 14. maja pa sve do kraja juna može biti veoma stresan i donositi svađe. Može se dogoditi i seksualno zahlađenje. Stvari se značajnije popravljaju od početka avgusta.

Povedite računa o ishrani i unosu tečnosti. Treća dekada znaka bi mogla i da proveri srce, krvne sudove, a osetljivost kičme je takođe jedna od stavki.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe