Dnevni horoskop

Jarac Jarac
 22.12-19.01

Dnevni horoskop za Jarac - utorak, 18 juni 2024

Nedeljni horoskop

Jarac Jarac
 22.12-19.01

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

17. do 23. juni 2024.

LJUBAV: Malo je verovatno da ćete olabaviti kočnice. Opuštanje je nešto što bi vam u ovom trenutku dobro došlo, ali vi stalno želite nešto pod svaku cenu, gotovo na silu. Kad bi ste se malo opustili, sve bi izgledalo drukčije. Razmislite.

KARIJERA: Postavili ste stvari na svoje mesto i sad ćete raditi mirnije. Dosta vam je buke. Posebno dobro razvijaće se samostalni poslovi, odnosno oni u kojima možete pokazati svoju individualnost. Bićete kreativni.

ZDRAVLJE&SAVET: Uživajte u prirodi.

Mesečni horoskop

Jarac Jarac
 22.12-19.01

juni 2024

Ovog mjeseca zvijezde ne pretkazuju ništa posebno povoljno što se tiče vaše obiteljske dobrobiti. Postoji jasna mogućnost da će se kod nekih razviti ozbiljne napetosti u odnosima sa ženskim članovima obitelji, posebice sa suprugom. Ovdje biste trebali upotrijebiti svoju vještinu i puno takta kako biste se što bolje zaštitili od nevolja. Trebali biste biti oprezni i sa svojim troškovima.

Postoji mogućnost da u vašem srcu nikne sjeme naklonosti prema nekom drugom. Ključno je biti oprezan u ovoj situaciji, jer pogrešno djelovanje može dovesti do podmuklog puta nevjere. Drugi dio mjeseca bit će malo lakši, zahvaljujući Jupiteru olakšat će se dublje razumijevanje.

Rasplet događaja neće pogodovati vašem financijskom napretku ovog mjeseca. Istina, postoje jasni pokazatelji da bi špekulacije donijele ozbiljne gubitke nekima od vas. Stoga bi bilo mudro držati se podalje od kockanja bilo koje vrste.

Također postoje naznake da će svaki spor ili parnica u koju biste mogli biti uključeni gotovo sigurno biti odlučena protiv vas, što će rezultirati gubicima značajne prirode. Morate stoga nastojati da se odluka u takvoj stvari odgodi za kasnije i povoljnije razdoblje. Odnosi s nadređenima ili zaposlenicima također će vjerojatno biti loši; spriječite takvu mogućnost, u suprotnom biste se morali suočiti s velikim gubicima, katastrofalnim za vaše profesionalne izglede.

Na vas bi također mogao utjecati duboko ukorijenjeni osjećaj nesigurnosti tijekom cijelog mjeseca i to bi moglo potaknuti naglasak vašeg cjelokupnog profesionalnog ponašanja. Mogli biste se odlučiti za brze promjene posla ili poslovne aktivnosti. Kakvu god promjenu učinili treba učiniti samo nakon pravilnog pažljivog razmatranja.

Odličan mjesec je za obrazovanje tijekom kojeg možete postići svoje ciljeve, budući da su zvijezde raspoložene za pomoć.

Lipanj ima mnogo toga ohrabrujućeg za vaše zdravlje u kombinaciji zvijezda koja vam je okrenuta. Svaka sklonost iznenadnoj akutnoj bolesti, poput vrućice ili upale značajno će se ublažiti. Takve vas nevolje, po svoj prilici, uopće neće smetati. Savjet – obratite pažnju na svoje oči.

Godišnji horoskop

Jarac Jarac
 22.12-19.01

2024

Godina 2024. ukazuje na neusaglašenost i lošiju komunikaciju između partnera i vas, što može biti i posledica velikog broja obaveza sa obe strane i nemogućnosti da pronađete dovoljno vremena jedno za drugo. Zadatak vam je da ovo rešavate, tražeći način da zajedničkih trenutaka bude što više i da oni budu ispunjeni pokretom i dobrom energijom jer će to više nego pozitivno uticati na stabilnost odnosa.

Slobodni Jarčevi - pronaći ćete ono što tražite (stabilnost i trajnost), ali ne iz prvog pokušaja.

Nervoza je pojačana, a u ovoj godini ćete se i dosta fizički i mentalno trošiti. Potrebno je da sprovodite što zdravije navike po pitanju ishrane, odmora i fizičkih aktivnosti da biste se resetovali i bili dobro.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe