Dnevni horoskop

Jarac Jarac
 22.12-19.01

Dnevni horoskop za Jarac - sreda, 22 januara 2020

Nedeljni horoskop

Jarac Jarac
 22.12-19.01

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

20. do 26. januara 2020.

Posao Mnoštvo planeta u vašem znaku donosi vam mnogo obaveza i novih kontakata. Krajem perioda, bićete uspešni, ako ste zbog posla prisutni u javnosti. Aspekt između Saturna i Neptuna, vladalaca polja komunikacija i kraćih putovanja, najavljuje uspostavljanje saradnje sa strancima. U vreme prve Mesečeve četvrti finansijska situacija kreće nabolje.

Ljubav Početkom perioda možete da upoznate interesantnu osobu preko poslovnih kontakata, a posle 26. januara ćete teško odoleti šarmu Vodolije. Krajem perioda, ulaskom Marsa, planete erotike, u vaše 12. polje, možete da uđete u tajnu ili paralelnu vezu sa vodenim znakom.

Zdravlje Moguće reumatske tegobe.

Mesečni horoskop

Jarac Jarac
 22.12-19.01

januara 2020

Ljubav 

Venera vlada vašim poljem ljubavi, a kad vam se nađe iza leđa, kao što je to slučaj tokom celog januara meseca, onda moramo prvo da skrećemo pažnju zauzetim Jarčevima. Dakle, šanse da se upletete u nešto tajno zaista postoje. Šanse da se upletete u nešto tajno što bi vas itekako moglo prodrmati I doneti vam ogromnu količinu strasti su još veće. Šanse da sa partnerom imate probleme oko toga – najveće. Sve vam jasno. Upozoreni ste, a sada gledajte kako ćete se dalje nositi sa tim. Generalno gledano – odnos sa partnerom je onako – korektan. Ne pucate nešto od ljubavi i strasti, ali se držite zajedno. I zar ne bi bilo totalno kontraproduktivno kada biste u taj svoj koliki toliki duševni mir upleli još neku osobu ? A šta nam rade slobodni pripadnici ovog znaka ? Pa oni su kao ok, ali su u stvari prilično emotivno neispunjeni. Tokom januara neko može poremetiti tu vašu statičnost. Pazite sada – ta osoba je ili nešto daleko od vas ili iz nekog razloga trenutno nema mogućnosti da vaša veza bude javna. Ako je u pitanju daljina, nije strašno – to ćete izgurati….Ali nemojte da ulazite u odnose sa zauzetima, to već nije dobro… 

Posao 

Vaše polje ličnosti je izuzetno naglašeno tokom ovog meseca i sigurno je da ćete imati veliku energiju i snagu za sve poslovne poduhvate. Privatni poslovi su jako podržani, samo kada su oni u pitanju obratite pažnju na drugi deo januara jer tu možete imati neku sitniju problematiku. Imaćete veliku podršku nekih osoba ili institucija za svoje planove što će vam dati vetar u leđa po mnogim pitanjima koja su vam bitna. Finansije će biti promenljive, ali će zadnjih desetak dana januara sliti dosta novca u vaše džepove. 

Zdravlje 

Niste loše, ni malo. Doduše, često će vas sustizati umor pa je potrebno da povremeno rasteretite sebe – možda najbolje kroz neku blagu rekreaciju ili šetnje. Stariji mogu imati hroničnih problema.

Godišnji horoskop

Jarac Jarac
 22.12-19.01

2020

Posao Vaš vladalac Saturn, planeta ambicije i zrelosti, odgovornosti i discipline, posle 30 godina u vašem znaku, otvara vam velike mogućnosti na poslovnom planu, pre svega, proširenje ili obnovu saradnje sa strancima iz prekookeanskih zemalja. Budući da Saturn u direktnom hodu obrazuje trigon sa Uranom, planetom koja simbolizuje napredak i nove tehnologije, do 18. aprila i posle 6. septembra, svakako bi trebalo da iskoristite brojne šanse na poslovnom planu. Preko vaše 11. astrološke kuće, pored Jupitera, do 26. januara prelazi i Mars koji simbolizuje dinamične, preduzimljive osobe koje su spremne da vam pruže podršku u svakom pogledu.

Ulaskom Urana, planete koja takođe upravlja vašim znakom i vašom astrološkom kućom posla i novca, posle 84 godine, u znak Bika, posle 15. maja možete da dobijete ponude za nove projekte i poslovne aranžmane naročito ukoliko se bavite intelektualnim radom, umetnošću, muzikom, posebno komponovanjem, ali i politikom, pravima, advokaturom, radom u medijima. Posle 8. novembra, ulaskom Jupitera, planete prosperiteta u vašu 12. kuću, veće su šanse da mlađi predstavnici vašeg znaka dobiju stipendiju ili šansu za stručno usavršavanje u inostranstvu.

Ljubav U vreme pomračenja Meseca, vladaoca vaše astrološke kuće partnerskih odnosa, 31. januara i 27. jula, možete da uđete u vezu sa osobom koju ćete upoznati preko poslovnih kontakata. Posle 6. septembra, Uran, vladalac vaše kuće ljubavi, vraća se u znak Ovna, donoseći vam mogućnost susreta sa starom simpatijom. Tranzit Venere preko Vodolije, od 18. januara do 10. februara, u vaš život može da dovede interesantnu osobu koju ćete upoznati preko neke društvene mreže ili interneta. Od 21. juna do 22. jula, bićete u prilici da više izlazite i družite se sa interesantnim osobama koje će vam imponovati. U vreme pomračenja Sunca, vladaoca vaše kuće strasti, 15. februara, 13. jula i 11. avgusta, očekuju vas uzbudljivi zajednički trenuci sa atraktivnom, mlađom osobom.

Zdravlje Trebalo bi da obratite više pažnje na zglobno-koštani sistem i zube. Kontrolišite krvnu sliku. Više šetajte. Rekreirajte se. Ako ste u mogućnosti, provedite odmor na nekoj planini.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe