Dnevni horoskop

Jarac Jarac
 22.12-19.01

Dnevni horoskop za Jarac - sreda, 13 novembar 2019

Koncentracija vam nije na zavidnom nivou. Uglavnom razmišljate o uživanju s voljenom osobom. Duhom ste daleko od mesta boravka pa bi bilo poželjno da se krajem dana spustite sa oblaka, u protivnom, sledi vam bolan povratak u realnost.

Nedeljni horoskop

Jarac Jarac
 22.12-19.01

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

11. do 17. novembar 2019.

Posao: Ne reagujte impulsivno jer je bolje da prećutite neke stvari sada, posebno na bazi najnovijih informacija jer Merkur u dvanestom polju nije dovoljno kredibilan, odnosno nije sve onako kako ste razumeli. Takođe Mars u desetom polju je znak da prenagljujete u brzini ali kako mu je pozicija slaba, neće Vas brzina odvesti nigde već možete biti žrtva svoje greške u proceni.

Ljubav: Budite obazrivi sa novim osobama u okruženju, jer podležete subjektivnosti i želji da sve bude idealno, na šta ukazuje venera u jedanestom polju u konjunkciji sa Jupiterom, te se možda nećete dobro razumeti, jer su obe planete u znaku koji im ne obezbeđuje snagu.

Zdravlje: Proverite stanje bubrega, jer je moguće da imate malo pojačan problem sa peskom u mokraćnim kanalima.

Mesečni horoskop

Jarac Jarac
 22.12-19.01

novembar 2019

Ljubav

Pun Mesec se Jarčevima dešava u polju dece, tako da je moguće da će se neki parovi u ovom periodu odlučiti na potomstvo i svojski « prionuti » na posao oko pravljenja istog. Generalno gledano – novembar nije ni malo loš po vaše emotivne i bračne konekcije. Nekako ćete i vi i voljena osoba uspevati da « plivate », da se usaglasite, a ono što je evidentno jeste da ćete češće nego inače biti u pokretu, u nekim druženjima i društvenim aktivnostima, što će dodatno obogatiti i ojačati vaš odnos. Nekih velikih prepreka nemate, dokle god ste iskreni i otvoreni jedno prema drugom. Po ovom pitanju posebno skrećem pažnju vama, jer ćete povremeno imati tendenciju da neke stvari prećutite “zarad mira u vezi”, a to vas može izjedati I nervirati. Bolje reći dok je problem mali, nego čekati da postane pretnja odnosu. Slobodni Jarčevi, ako se ne zaljube na samom početku novembra I ne uđu tada u neku emotivnu priču, imaju još dve šanse. Prva je polovinom meseca kada preko prijatelja možete upoznati nekog zaista interesantnog, a druga na samom kraju novembra I ići će preko poslovnih okolnosti. Ovog meseca ste društveniji, više ćete izlaziti I družiti se I time ćete dodatno otvoriti sebi emotivne prilike.

Posao

Iako Jarčevi tokom novembra imaju više opterećujućih planetarnih uticaja kada je poslovni segment u pitanju, ipak mi se nekako čini da ćete vi uspevati da « plivate » i da ćete vrlo sabrano i odlučno rešavati probleme, jedan po jedan. Pored ovih lošijih, imamo i par izuzetno dobrih mogućnosti, i to naročito polovinom i na samom kraju meseca, kada će neki od vas dobiti ili neko priznanje i unapređenje, ili će pak ostvariti vrlo značajnu poslovnu saradnju. To je period kada ste maksimalno podržani i protežirani, pa će se nekima od vas preko posrednika otvoriti i vrata jačih ustanova i institucija, ili pak inostranstva. U prevodu – naporan i komplikovan mesec, ali sa vrlo dobrim poslovnim rezultatima po vas.

Zdravlje

Nije ni čudo što će zdravstvena situacija biti komplikovana, obzirom na to koliko ćete se trošiti i biti posvećeni svojim obavezama. No, morate voditi računa o sebi prvenstveno, pa se potrudite da budete maksimalno odgovorni prema svom organizmu.

Godišnji horoskop

Jarac Jarac
 22.12-19.01

2019

U 2019. se nemojte opterećivati nepotrebnom napetošću i izbegavajte preterano razmišljanje o vezi, jer ste dovoljno jasni u onome što želite.

Na profesionalnom polju ćete impresionirati svojom kreativnošću, pa se posvetite uvođenju novih stvari.

Nađite načina da radite nešto drugačije na svakom polju, ali ne trošite vreme i novac na nepotrebne stvari.

Tokom godine ćete postaviti mnogo visoke ciljeve, posebno na polju finansija, ali pre bilo kakvih ulaganja dobro analizirajte situaciju.

 

Posao i finansije

Ako imate planove da promenite posao ili da se unapredite, 2019. je idealna za ostvarivanje ovih ciljeva.

Budite unapred spremni za svaki mogući scenario i iskoristite sve šanse iz kojih mogu izaći pozitivni rezultati jer će vam godina biti naklonjena, pa će čak i minimalna ulaganja biti isplativa.

Imaćete dobre šanse za razvoj karijere, a vaš trud će biti prepoznat, pa će to doneti bolju atmosferu u vaš život kao i osećaj samopouzdanja.

U 2019. ćete imati prihode iz više izvora, ali vam se iznenada mogu povećati i troškovi, pa zato sebi postavite ograničenja i otkrivajte nove načine zarade.

 

Ljubav

2019. će vam doneti nove početke na ljubavnom polju i ohrabrićete se za nove zanimljive izazove.

Očekujte češće intimne trenutke i putovanja sa partnerom, kao i jačanje strasti i romantike, pa čak i krunisanje ljubavi.

Na ovom polju će vladati harmonična atmosfera, a ako ste slobodni, godina je idealna za nove veze i zaljubljivanje.

U 2019. ljubavni život će se boriti za prvo mesto na listi prioriteta, ali se potrudite da napravite ravnotežu u svim aspektima života.

Nemojte donositi ishitrene odluke ako ste slobodni i razmislite u kom pravcu želite da krenete u životu.

 

Zdravlje

Trebalo bi da obratite više pažnje na zdravlje kako biste sprečili da se pojave problemi. Više se fokusirajte na fizičke aktivnosti, kako biste izbegli probleme sa ekstremitetima.

Tokom cele godine vaše opšte zdravstveno stanje biće dobro, ali nemojte ignorisati čak ni najsitnije znake, a ne zaboravite da kontrolišete navike u ishrani.

Bićete osetljivi na promene vremena, pa čak i na promene u okolini, pa je važno da eliminišete stres što je više moguće i da praktikujete jogu i meditaciju.

 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe