Dnevni horoskop

Jarac Jarac
 22.12-19.01

Dnevni horoskop za Jarac - ponedeljak, 16 septembar 2019

Osećate se neprijatno jer u vašem okruženju dominira čudna atmosfera koja, ukoliko ne odreagujete, preti da postane štetna po vas. Ako se na vreme ne angažujete i ne raščistite moguće nesporazume, stvari se mogu nepopravljivo zakomplikovati.

Nedeljni horoskop

Jarac Jarac
 22.12-19.01

Ljubav Posao Zdravlje
5 4 4

16. do 22. septembar 2019.

Posao - Jupiter, sam u desetom polju, u sekstilu sa Saturnom, vašim vladarem iz dvanestog polja pozitivno deluje na vašu poslovnu situaciju i donosi stabilnost koja uprkos svim dešavanjima opstaje. Ali, već od sredine nedelje stvari se menjaju, kada Venera, vladar polja karijere uđe u znak svoje debilitacije. To je vreme kada je najbolje držati se rutine. Promene mogu da čekaju.

Ljubav - Nedelja počinje lepo sa Mesecom, vašim vladarem polja partnerstva koji se spaja sa venerm, ali je taj aspekt kratak i šta ste uradili do srede, uradili ste. Nakon toga se prilagođavajte situaciji bez nervoze da ne bi pogoršali stvari.

Zdravlje - Proverite krvnu sliku.

Mesečni horoskop

Jarac Jarac
 22.12-19.01

septembar 2019

Jarčevi će tokom celog septembra biti fokusirani na posao, jer će im njihova finansijska zavisnost od drugih veoma smetati. Pokušavaće da promene situaciju, ali će do 20. septembra sav trud biti uzaludan.

Samopouzdanje će biti na visokom nivou, pa će Jarčevi konačno prelomiti i doneti važne životne odluke.

Posao: Dobićete dosta šansi i poverenja od strane nadređenih, pa gledajte da to dobro iskoristite, piše Sunsigns.org. Imaćete svu podršku porodice i prijatelja, pa je ovo odličan period i za pokretanje sopstvenog biznisa. Nakon 11. septembra, polje karijere će ići uzlaznom putanjom.

Novac: U poređenju sa avgustom, septembar će biti znatno bolji. Stari poznanici će vam obezbediti nove šanse za zaradu, ali ako želite da ne oskudevate, moraćete da pripazite kako trošite. Rasipanje u ovom periodu nikako nije dobra ideja.

Ljubav: Slobodni Jarčevi pronaći će ljubav na poslu ili na društvenom okupljanju, a potencijalnih "kandidata" biće mnogo. Kad jednom izaberete, toj osobi ćete biti izuzetno posvećeni. Jarčevi koji su u braku ili vezi uživaće u romantici i harmoniji, a postoji šansa i za proširenje porodice.

Zdravlje: Na polju zdravlja, situacija nije tako sjajna. Bićete podložni stresu i tenziji. Morate malo da usporite, a sebi ćete pomoći nekim laganijim vežbanjem.

Godišnji horoskop

Jarac Jarac
 22.12-19.01

2019

U 2019. se nemojte opterećivati nepotrebnom napetošću i izbegavajte preterano razmišljanje o vezi, jer ste dovoljno jasni u onome što želite.

Na profesionalnom polju ćete impresionirati svojom kreativnošću, pa se posvetite uvođenju novih stvari.

Nađite načina da radite nešto drugačije na svakom polju, ali ne trošite vreme i novac na nepotrebne stvari.

Tokom godine ćete postaviti mnogo visoke ciljeve, posebno na polju finansija, ali pre bilo kakvih ulaganja dobro analizirajte situaciju.

 

Posao i finansije

Ako imate planove da promenite posao ili da se unapredite, 2019. je idealna za ostvarivanje ovih ciljeva.

Budite unapred spremni za svaki mogući scenario i iskoristite sve šanse iz kojih mogu izaći pozitivni rezultati jer će vam godina biti naklonjena, pa će čak i minimalna ulaganja biti isplativa.

Imaćete dobre šanse za razvoj karijere, a vaš trud će biti prepoznat, pa će to doneti bolju atmosferu u vaš život kao i osećaj samopouzdanja.

U 2019. ćete imati prihode iz više izvora, ali vam se iznenada mogu povećati i troškovi, pa zato sebi postavite ograničenja i otkrivajte nove načine zarade.

 

Ljubav

2019. će vam doneti nove početke na ljubavnom polju i ohrabrićete se za nove zanimljive izazove.

Očekujte češće intimne trenutke i putovanja sa partnerom, kao i jačanje strasti i romantike, pa čak i krunisanje ljubavi.

Na ovom polju će vladati harmonična atmosfera, a ako ste slobodni, godina je idealna za nove veze i zaljubljivanje.

U 2019. ljubavni život će se boriti za prvo mesto na listi prioriteta, ali se potrudite da napravite ravnotežu u svim aspektima života.

Nemojte donositi ishitrene odluke ako ste slobodni i razmislite u kom pravcu želite da krenete u životu.

 

Zdravlje

Trebalo bi da obratite više pažnje na zdravlje kako biste sprečili da se pojave problemi. Više se fokusirajte na fizičke aktivnosti, kako biste izbegli probleme sa ekstremitetima.

Tokom cele godine vaše opšte zdravstveno stanje biće dobro, ali nemojte ignorisati čak ni najsitnije znake, a ne zaboravite da kontrolišete navike u ishrani.

Bićete osetljivi na promene vremena, pa čak i na promene u okolini, pa je važno da eliminišete stres što je više moguće i da praktikujete jogu i meditaciju.

loading...
 • Horoskop za Ovan
 • Horoskop za Bik
 • Horoskop za Bliznaci
 • Horoskop za Rak
 • Horoskop za Lav
 • Horoskop za Devica
 • Horoskop za Vaga
 • Horoskop za Škorpija
 • Horoskop za Strelac
 • Horoskop za Jarac
 • Horoskop za Vodolija
 • Horoskop za Ribe