Spremite noge za prolećne haljine u 4 koraka

Svaka žena je sanjala o ovim temperaturama kada će konačno moći da nosi prolećne haljine, ali tu postoji i jedan problem – kako da preko noći učine da blede noge izgledaju privlačno?

spremite-noge-za-prolecne-haljine-u-4-koraka-1.jpg

U 4 brza koraka pomažemo vam da više ne krijete noge:

Korak broj 1

Da biste podstakle cirkulaciju i sakrile tragove suve kože, napravite piling od kafe. Zahvaljujući njemu oslobodićete se mrtvih ćelija i svih tragova zime.

Za prirodni domaći piling potrebna vam je 1 šolja taloga kafe, pola šolje kokosovog ulja i nekoliko kapi ulja od ruzmarina ili pomorandže.

Korak broj 2

Da biste bile sigurne da će vam noge biti svilenkaste i nežne, izaberite najbezbedniji način depilacije koji neće ostavljati tragove, rane i posekotine.

spremite-noge-za-prolecne-haljine-u-4-koraka-2.jpg

Korak broj 3

Hidratacija i sjaj. Posebno posle depilacije, treba da nanesete bademovo ili kokosovo ulje. Bukvalno će sijati!

Korak broj 4

Ukoliko želite da prikrijete bledi ten i da malo sakrijete sve ožiljke i belege, poslužite se sprejom za samopotamnjivanje. Ako u tome niste vešti i plašite se fleka, koristite bronzer za osunčan izgled.

M. D. | CRNOBELO.rs / foto: instagram.com

Možda vas zanima:

Zašto neke 40-godišnje žene izgledaju kao devojke, a druge kao babe? Danas možete da vidite žene u svojim 40-im godinama koje izgledaju kao da su 20 ...
Slavne žene koje su rešile da stare bez plastike i botoksa Danas je čudo kada neka žena iz sveta šou biznisa reši da pokaže bore. Obično su...
Napravite lokne uz pomoć cevčica - Trikovi za kosu koji zaista funkcionišu Danas lako možete da nađete bezbroj trikova za vašu kosu - kako da operete kosu ...